Sådan Starter Du En Personlig Træningsvirksomhed I Hjemmet: Med Trin

At starte en personlig træningsvirksomhed i hjemmet kan være en meget givende indsats. Hvis du elsker at træne, gå i fitnesscenter og coache andre til at komme i form og nå deres sundhed og fitnessmål, så kan personlig træning være noget, du ville nyde at leve af. Ved at gå gennem bestræbelserne på at starte din egen virksomhed som personlig træner, kan du nyde fordelene ved at være din egen arbejdsgiver. I denne artikel forklarer vi, hvad det vil sige at starte en personlig træningsvirksomhed i hjemmet, sammen med en omfattende liste over trin, der hjælper dig med at komme i gang.

Relateret: 12 tips til, hvordan du bliver en succesfuld personlig træner

Hvad er en personlig træningsvirksomhed?

En personlig træningsvirksomhed er, når nogen, der elsker fitness, bruger deres iværksætterevner til at hjælpe andre med at nå deres personlige fitness- og sundhedsmål. Enhver personlig træningsvirksomhed kan se lidt anderledes ud afhængigt af dine specialer. For eksempel kan du tilbyde yogaundervisning, vægttræning og andre metoder til at opnå en sund og rask krop. Du kan endda beslutte dig for at åbne dit eget fitnesscenter, træne udenfor dit hjem eller rejse til dine kunders hjem.

Læs mere: Lær om at være personlig træner

Fordele ved at starte en personlig træningsvirksomhed i hjemmet

Fordelene ved at starte en personlig træningsvirksomhed i hjemmet er:

Fleksibilitet i din arbejdstid

Når du ejer en hjemmevirksomhed, kan du bestemme din arbejdsplan. Dette giver dig mulighed for at arbejde, når du er mest produktiv. At sætte din egen tidsplan hjælper også med at opretholde en god balance mellem arbejde og privatliv.

Evne til at vælge dine medarbejdere og kunder

Efterhånden som din personlige træningsvirksomhed vokser, har du muligvis mere frihed til at vælge dine medarbejdere og kunder. Dette kan forbedre dit arbejdsmiljø og din oplevelse. Du kan vælge at arbejde med mennesker, hvis personligheder og etik passer bedst til din egen.

Tilfredsstillelse ved at vejlede andre mod deres sundhedsmål

De, der nyder at hjælpe andre med at nå deres sundhedsmål, kan finde en masse tilfredsstillelse fra denne karrierevej. I sidste ende, når dine kunder har succes med deres fitnessmål, kan du også nyde denne succes. At se mennesker øge deres fysiske evner og leve mere aktive liv kan være ret motiverende.

Mulighed for at beslutte og strategisere virksomhedens retning

Du får magten til at træffe store beslutninger, når du ejer en virksomhed. Selvstændigheden ved at skabe et brand og sætte mål, der stemmer overens med dine kerneværdier, kan være ret givende.

Tjen og kontroller din indkomst

Når du starter din egen virksomhed, er du selv ansvarlig for at skabe din egen indkomst. Faktorer, der påvirker potentiel indkomst på en arbejdsplads, såsom fyringer, er ikke relevante for din selvstændige karriere. Du har mere kontrol over din indkomst og måder at øge dit overskud på.

Ulemper ved at starte en personlig træningsvirksomhed i hjemmet

Når du beslutter dig for, om du vil starte din egen virksomhed med personlig træning i hjemmet, er det vigtigt at overveje de udfordringer, du kan støde på før eller under driften af ​​din nye virksomhed. Her er forhindringer, som nogle personlige trænere kan støde på:

Oprettelse af en kundebase

For at få en succesfuld virksomhed skal du muligvis have flere kunder. At udvide din kundebase kræver tid og vedholdenhed. Hvis du kan markedsføre din virksomhed til de rigtige mennesker og finde kunder, der kan give udtalelser om deres egne fremskridt og måden, din træning har fungeret på, kan det hjælpe flere mennesker med at blive interesseret i dine tjenester.

Arbejder med udfordrende kunder

Nogle klienter kan kræve mere motivation end andre. Ligeledes kan nogle klienter føle sig mindre forpligtede til dine personlige træningsplaner end andre. Disse kunder kan have brug for mere af din opmærksomhed, tid og tålmodighed.

Mulighed for skade

Personlig træning involverer brug af tungt udstyr og intens træning, hvilket kræver, at du og din klient er forsigtige. Skader er mulige, hvilket gør det vigtigt at have sikkerhedspolitikker på plads.

Fornyelse af certificeringer

At arbejde som personlig træner kræver flere certificeringer. Som personlig træner skal du holde dig opdateret på alle dine certificeringer, og du tager ofte yderligere kurser for at holde din certificering gyldig. At blive certificeret kan øge interessen og øge tilliden til din evne til at træne, men det kan kræve ekstra tid, energi og penge at vedligeholde.

Sådan starter du en personlig træningsvirksomhed i hjemmet

Hvis du er interesseret i at starte en personlig træningsvirksomhed i hjemmet, skal du bruge disse trin til at komme i gang:

1. Bliv erfaren indenfor fitness

Selvom du ikke behøver en uddannelse for at være personlig træner, kan du overveje at studere fysiologi, forretning eller sundhed, før du starter din personlige træningsvirksomhed i hjemmet. Du kan også få den nødvendige erfaring ved at gå i fitnesscenter, blive involveret i et medborgerhus eller deltage i en sport.

Relateret: Færdigheder hos en personlig træner: Definition og eksempler

2. Bliv certificeret til at være personlig træner

Du kan blive certificeret af American Fitness Professionals Association (AFPA), som tilbyder generelle og specielle fitness-certificeringer. Mange personlige træner-certificeringer kræver, at du gennemgår træning for sikkert at kunne administrere CPR, hvilket giver ekstra beskyttelse for klienter.

3. Få en erhvervslicens og forsikring

Du skal certificere din personlige træningsvirksomhed. Du kan registrere dit uddannelsesprogram som et aktieselskab (LLC). Dette kan hjælpe med skatter og beskytte dig og dine aktiver ved at adskille dig som enkeltperson fra din virksomhed.

4. Udvikl en forretningsplan

Udvikling af en forretningsplan, der skitserer dine mål, kan hjælpe dig med at definere din strategi og opnå større succes. Forretningsplaner hjælper dig også med at overvåge økonomi og måle væksten i din virksomhed. Indenfor forretningsplanen har du en forretningsmodel, som forklarer dine metoder og planer for at tjene penge. Med personlig træning er din forretningsmodel sandsynligvis privat træning. Kunder, som du arbejder med én til én, betaler dig til gengæld for coaching om, hvordan man bliver fit. Du kan også vælge gruppetræning, som er velegnet til træningsprogrammer, der tilbyder aerobic, yoga eller cykling.

Læs mere: Hvad er en forretningsplan, og hvordan man vælger en skabelon

5. Lav en marketingstrategi

En marketingstrategi er din plan for at nå ud til folk og konvertere dem til kunder. Her er trin til at hjælpe med at skabe din marketingstrategi:

 • Kend dit produkt. I stedet for at tilbyde et håndgribeligt produkt, tilbyder fitnesstrænere personlig træning. Tænk på, hvad der gør dine personlige træningstjenester unikke fra andre virksomheder.

 • Vælg din målgruppe. Bestem dine ideelle kunder, i betragtning af hvilken demografi de er. Ved at kende din målgruppe kan du fortælle dig, hvor du skal annoncere for dine tjenester, og hvilke annonceringsmetoder, der bedst giver genklang hos din ønskede kundekreds.

 • Udfør markedsundersøgelser. Undersøg dine konkurrenter og hvem dine potentielle kunder er. At vide dette kan hjælpe med at fastsætte dine priser, oprette dit træningsprogram, annoncere for dine tjenester og opbygge dit brand.

 • Vælg et medie. Beslut dig for, hvilket medie der passer bedst til din situation. For eksempel er tv, radio, sociale medier, trykte medier eller mund til mund almindelige medier. Overvej din placering og hvem du forsøger at nå ud til, når du vælger hvilket medie der ville være bedst at bruge til at annoncere for din virksomhed.

 • Vær realistisk omkring dine ressourcer. Ved, hvor meget tid og penge du kan bruge på at markedsføre dine tjenester. At kende disse ressourcer kan gøre det nemmere at beslutte, hvornår og hvor der skal annonceres.

6. Køb nødvendigt træningsudstyr

Bestem hvilket udstyr du har brug for afhængigt af din forretningsplan og hvilken fitnesstræning du vil tilbyde. Her er det udstyr, du kan få brug for:

 • Håndvægte
 • Kettlebells
 • vægtstænger
 • Træningsmåtter
 • Modstandsbånd
 • Medicinbold
 • Sjippetov
 • Kampreb
 • Trinkasse
 • Ro-maskine

For en sikkerheds skyld kan du også købe en førstehjælpskasse.

7. Få vidnesbyrd fra dine kunder

At få udtalelser eller anmeldelser fra dine kunder om, hvor godt dit program fungerer for dem, kan hjælpe dig med at udvide din kundebase. Udtalelser viser potentielle kunder, at du tilbyder exceptionelle tjenester, der fører til faktiske resultater.

Knud Smidt
Knud Smidt At starte en personlig træningsvirksomhed i hjemmet kan være en meget givende indsats. Hvis du elsker at træne, gå i fitnesscenter og coache andre til at komme i form og nå deres sundhed og fitnessmål, så kan personlig træning være noget, du ville nyde at leve af. Ved at gå gennem bestræbelserne på at starte din egen virksomhed som personlig træner, kan du nyde fordelene ved at være din egen arbejdsgiver. I denne artikel forklarer vi, hvad det vil sige at starte en personlig træningsvirksomhed i hjemmet, sammen med en omfattende liste over trin, der hjælper dig med at komme i gang.