Sådan Introducerer Du Dig Selv Til Et Nyt Team Som Leder

Når du starter en ledelsesrolle for en virksomhed, er det vigtigt at udvikle relationer til dit nye team. En måde at gøre dette på er ved at introducere dig selv til holdet ved at dele dine karriereønsker og forventninger på arbejdet. At forstå, hvordan du præsenterer dig selv på arbejdet, kan hjælpe dig med at udvikle positive relationer til dine medarbejdere og lette overgangsprocessen. I denne artikel forklarer vi, hvorfor det er vigtigt at introducere dig selv for dit nye team, giver dig de trin, du skal tage, når du laver en introduktion, og giver nogle nyttige eksempler.

Hvorfor er det vigtigt at præsentere dig selv for dit team?

Som leder er det vigtigt at præsentere dig selv for dit team, fordi det hjælper dig med at vise din entusiasme for din nye stilling. Dette kan også hjælpe med at lette overgangsprocessen og gøre forandringen til en succes. Derudover kan ledere bruge en personlig introduktion til at hjælpe med at opbygge positive relationer til deres teammedlemmer, hvilket kan øge produktiviteten.

Relateret: Sådan introducerer du dig selv professionelt

Sådan præsenterer du dig selv for dit nye team

Du kan følge nedenstående trin for at lære, hvordan du præsenterer dig selv for dit nye team:

1. Lær om dit team

Inden du officielt præsenterer dig selv for dit nye team, skal du indsamle oplysninger om dem. Det kan du gøre ved at læse medarbejderprofilerne på din virksomheds hjemmeside eller bede personaleafdelingen om at give dig nogle generelle oplysninger. Overvej at lære om nogle af deres seneste præstationer, og om holdet har nogle traditioner for at fejre succes, såsom en festlig pizzafrokost. Det kan også være nyttigt at møde hvert teammedlem på forhånd og spørge dem om, hvad der virker, og hvor de ser områder, der muligvis skal forbedres.

2. Udvis positivitet

For at gøre et positivt første indtryk på dit nye team, overvej at gå ind på kontoret med en venlig attitude. Dette kan vise dit team, at du er ivrig efter at være deres manager. Du kan udvise positivitet på arbejdet ved at smile, når du hilser på dine medarbejdere. Det er nyttigt at smile, selv når du kommunikerer over telefonen, da det kan påvirke tonen i din stemme og kan få dig til at lyde venligere.

3. Klæd dig professionelt på

Da det, du har på, kan påvirke, hvordan andre opfatter dig, skal du overveje nøje, når du forbereder dit outfit til din første dag. Hvis du er ny i branchen, så prøv at klæde dig på samme måde som andre på arbejdspladsen. At klæde sig professionelt kan også booste din selvtillid, hvilket kan hjælpe dig med at levere en engagerende introduktion til dit nye hold.

Relateret: Guide til virksomhedsbeklædning (med eksempler)

4. Observer dit team

Når du ankommer til din arbejdsplads på din første dag, så overvej at observere, hvordan dit team fungerer. At se den nuværende teamkultur kan hjælpe dig med at forudsige, hvilken type ledelsesstil der kan fungere godt for dem, hvilket kan hjælpe dig med at træffe effektive lederbeslutninger i fremtiden. Se efter eventuelle færdigheder, medarbejdere udviser, og hvilke typer personligheder de har. Det er også nyttigt at lytte til gruppen og bede om teamets input til, hvordan man går videre med projekter.

Relateret: Sådan præsenterer du dig selv for nye kolleger

5. Fortæl din historie

Under din introduktion, del kort lidt information om dig selv. Dette kan omfatte, hvordan du startede din karriere, hvad der motiverer dig, eller hvad dine mål er. Overvej at dele nogle personlige oplysninger, såsom aktiviteter, du deltager i uden for arbejdet, eller hvordan du kan lide at bruge tid med din familie for at gøre dig mere relateret. Deling af personlige oplysninger med dit team kan også hjælpe dig med at vinde deres tillid. Når du deler din historie, så husk at holde den kort. Du kan give flere detaljer om dig selv under en-til-en møder med dit nye team.

6. Sæt forventninger

Efter at have fortalt dit team om dig selv, kan du diskutere, hvad du håber at opnå på arbejdet, og hvad dine intentioner er for teamet. I denne del af din introduktion kan du kort sætte nogle mål eller præcisere dine forventninger. For at motivere dit nye team til at leve op til de forventninger, du har sat, er det også en fordel at anerkende, hvad de allerede gør godt.

7. Forbered dig på spørgsmål

Efter at have præsenteret dig selv, så overvej at tillade medarbejderne at stille dig spørgsmål. Dette kan tilskynde dit team til at anmode om afklaring om alt, hvad de måske ikke forstår, hvilket kan reducere fejlkommunikation og forbedre produktiviteten. Forberedelse til at besvare almindelige spørgsmål kan hjælpe dig med at svare med tillid. Nogle spørgsmål kan medarbejderne stille dig:

  • Hvad planlægger du at ændre?
  • Hvad er din vision for holdet?
  • Hvad er dine personlige karrieremål?

8. Send en opfølgende besked

Efter at have præsenteret dig selv for dit team, kan du sende en opfølgende e-mail, der fremhæver din iver efter at arbejde med dem. I denne meddelelse kan du opfordre dit team til at fortsætte med at stille spørgsmål eller bede om hjælp, hvis de har brug for hjælp. Denne gestus viser dit team, at du holder af dem, hvilket kan hjælpe med at opbygge tillid. For at sikre, at du gør et professionelt indtryk, kan du svare rettidigt, når medarbejdere sender beskeder til dig.

Læs mere: 15 Business Follow-up email skabeloner

Eksempler på introduktioner til ledere

Her er nogle eksempler på introduktioner, du kan bruge til at præsentere dig selv for dit team i forskellige arbejdsmiljøer:

Personlig introduktion

Følgende er et eksempel på en personlig introduktion, som en leder kan tilbyde deres nye team:

"Hej. Jeg hedder Kevin Piegle, og jeg er din nye salgschef hos Shoes Unlimited. Lad mig fortælle dig lidt om, hvorfor jeg er her. Jeg er her for at hjælpe salgsteamet med at øge deres fortjenstmargener med 10 % og sænke omkostningerne til kundeanskaffelse. Jeg ser frem til at høre dine ideer om, hvordan vi kan nå disse mål og lære om, hvilke strategier der har fungeret godt for dig tidligere. Uden for arbejdet nyder jeg at konkurrere i skakturneringer og tage mine to sønner med på fisketur .

"I de næste 10 dage planlægger jeg at aftale et tidspunkt, hvor jeg kan mødes med hver enkelt af jer, så jeg kan lære, hvordan jeg bedst støtter jer. Hvis du har brug for noget inden da, kan du til enhver tid tale med mig eller sende mig en e-mail. Jeg er virkelig glad for at arbejde sammen med jer alle."

E-mail introduktion

Følgende er et eksempel på, hvordan du kan præsentere dig selv for dit nye team via e-mail:

Hej team,

Mit navn er Desiree Tyner og jeg er den nye projektleder for Realm Company. Som projektleder planlægger jeg at opbygge relationer med vores interessenter og uddelegere opgaver baseret på dine styrker. Jeg ser frem til at arbejde tæt sammen med Annika og Louis om at finde kreative måder at reducere vores udgifter på, så vi kan bruge vores budget effektivt.

En af grundene til, at jeg takkede ja til denne stilling, er den imødekommende virksomhedskultur, som gjorde mig ivrig efter at blive en del af teamet. Jeg håber, jeg når at møde jer hver især personligt i løbet af de næste par uger. Før jeg arbejdede med Realm Company, var jeg projektleder for en finansiel organisation. Mine personlige interesser inkluderer at læse mysterieromaner, kajaksejlads på den lokale flod og tage min hund Doug med på lange gåture.

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål. Jeg deler gerne mere om min rolle her hos Realm Company og vil gerne lære, hvordan jeg bedst kan støtte dig.

Bedst,
Desiree Tyner

Introduktion til videokonferencer

Følgende er et eksempel på en ny leder, der introducerer sig selv til fjernmedarbejdere på en videokonferenceplatform:

"Velkommen alle sammen. Tak fordi du kom med mig i dag til mit møde og hilsen. Mit navn er Eddie Vanhorn, og jeg er den nye marketingchef. I dag vil jeg gerne bruge lidt tid på at præsentere mig selv. Jeg er bostonfødt og ivrig cycler. Jeg har også over 10 års erfaring i marketingbranchen med primært fokus på sociale mediekampagner for stigende teknologivirksomheder. Jeg tror på, at marketing kun er lige så fantastisk som det team, der arbejder med strategierne, og derfor ser jeg frem til at samarbejde med dig ."

Christopher Bendixen
Christopher Bendixen Når du starter en ledelsesrolle for en virksomhed, er det vigtigt at udvikle relationer til dit nye team. En måde at gøre dette på er ved at introducere dig selv til holdet ved at dele dine karriereønsker og forventninger på arbejdet. At forstå, hvordan du præsenterer dig selv på arbejdet, kan hjælpe dig med at udvikle positive relationer til dine medarbejdere og lette overgangsprocessen. I denne artikel forklarer vi, hvorfor det er vigtigt at introducere dig selv for dit nye team, giver dig de trin, du skal tage, når du laver en introduktion, og giver nogle nyttige eksempler.