Hvad Skal Jeg Forvente Ved Navy Basic Training?

Hvis du overvejer at slutte dig til den amerikanske flåde som en hvervet sømand, involverer det første skridt i din militæruddannelse at gennemføre grundlæggende træning, også kendt som boot camp. Afhængigt af dine interesser, færdigheder og evner kan dine muligheder omfatte en række muligheder inden for flåden. Uanset hvilken karrierevej du vælger, er marinens grunduddannelse et krav. I denne artikel vil vi give dig et overblik over, hvad US Navy grundlæggende træning indebærer, og hvad du kan forvente i løbet af din tid på boot camp.

Relateret: Sådan bestemmer du, hvad du skal gøre med dit liv

Hvad er flådens grunduddannelse?

Navy basistræning er et intenst, otte ugers program, hvor rekrutter udholder fysisk træning og skal udvikle følelsesmæssig udholdenhed. Rekrutter deltager også i klasser, hvor de engagerer sig i relevante kurser og modtager også praktisk træning, der tillader praktisk erfaring og forbereder dem til scenarier i det virkelige liv.

Al flådens grundtræning finder sted ved Recruit Training Command (RTC)-enheden i Great Lakes Naval Training Center i Illinois. Her vil du møde din rekruttafdelingschef (RDC), som vil være din instruktør i resten af ​​din grunduddannelse. Da det er disse underofficers, eller ledende underofficers, pligt at disciplinere og forme dig, bør du være forberedt på, at din RDC vil være streng.

Kvalificering og forberedelse til grunduddannelse

Du skal bemærke, at før du kan påbegynde din grundlæggende træning, skal du bestå den indledende fysiske fitnessvurdering (PFA) baseline. For mandlige rekrutter, der falder i aldersgruppen 17-19, for eksempel, involverer dette 46 push-ups på to minutter, 54 curl-ups på to minutter og et løb på 1,5 mil under 16,10 minutter. Du skal også opfylde de påkrævede højde- og vægtkrav og skal bestå en straffeattest. Du skal også bestå Armed Services Vocational Aptitude Battery (ASVAB)-testen med en minimumscore på 35.

Når du har overholdt alle disse indledende krav, kan du begynde at forberede dig til boot camp. Du vil kun kunne opbevare nogle få personlige ejendele, såsom en lille bibel og en adressebog, så medbring kun nødvendige dokumenter, ordineret medicin og receptpligtige briller.

Hvad kan man forvente ved marinens grunduddannelse?

For at hjælpe dig med din fysiske og mentale forberedelse, er her en kort oversigt over, hvad du kan forvente i Marinens grunduddannelse:

P-uge

P-Uge består af cirka fem dage, kaldet P-dage, hvor du skifter fra dit normale tøj til uniform, får podninger og en klipning samt gennemfører de nødvendige lægetjek og administrative screeninger. I løbet af denne tid vil du også udfylde alt det nødvendige papirarbejde og lære grundlæggende begreber, såsom kommandovejen og hvordan vagtstående fungerer. Når du har gennemført P-Uge, er du klar til at starte med selve bootcamp-træningen.

Uge et

Uge et er typisk den mest intense, hvad angår fysisk træning. Da alle kandidater, der ønsker at komme ind i søværnet, skal bestå søværnets tredje klasses svømmetest, som består af et dybtvandsspring, en 50-yard svømmetur og en fem-minutters tilbøjelig flyder. RDC'er tester elevernes svømmeevner i løbet af den første uges træning og udsætter dem for de indledende svømmekvalifikationer.

Hvis du ikke har meget svømmeerfaring, får du afhjælpende træning. Men da denne ekstra træning typisk finder sted i "fritiden", kan det være en god idé at børste op på dine svømmeteknikker, inden du begynder på grundtræningen. Udover svømmetræning vil du også modtage march- og boretimer samt klasseundervisning om emner som lige muligheder, ranganerkendelse og kerneværdier.

Uge to

I løbet af uge to introducerer RDC'er eleverne til Navy Boot Camp Confidence Course for første gang, som er en forhindringsbane, der simulerer en nødsituation ombord. Da det kræver teamwork at overvinde virkelige livstruende situationer, vil du arbejde sammen med tre andre rekrutter for at komme igennem forhindringsbanen. Udover at lære værdien af ​​effektivt teamwork, vil du også deltage i nødstilfælde, såsom at bære sandsække, bære ilt åndedrætsværn og kaste livringe.

I denne uge vil du fortsætte med klasseundervisning om emner som professionalisme, kommandovejen, skikke, høflighed og vagtstilling. Den intense fysiske træning du havde i uge 1 fortsætter i denne uge. Rekrutter modtager også deres kjoleuniformer, som du stencilerer eller stempler med dit navn og derefter tager med til skrædderen for en tilpasning.

Uge tre

Selvom rekrutter stadig modtager klasseundervisning i løbet af denne uge om emner som flådens historie, kommunikation om bord og love om væbnet konflikt, falder fokus i denne periode mere på praktisk træning. I løbet af sidstnævnte går du ombord på et træningsskib, hvor du får hands-on træning i ting som førstehjælp, knastteknik, flagsignalering og skibsjargon.

Uge fire

I uge fire lærer du at affyre våben, og mere specifikt M-16 og et 12-gauge haglgevær. Du vil også gennemføre en konditionstest, der involverer et løb på 1,5 mil og en række andre øvelser som push-ups og curl-ups. I løbet af denne uge bærer rekrutter også deres nytilpassede kjoleuniformer til eksamensbilleder og deltager i en test, der dækker alt, hvad de har lært indtil videre.

Uge fem

I uge fem begynder rekrutter at tænke over de karriereveje, de ønsker at forfølge i flåden, og hvordan de skal gå frem for at realisere deres mål. I løbet af denne uge vil du også modtage klasseundervisning om emnet anti-terror. Du vil også mødes med RTC-medarbejdere og dit RDC til flere en-times mentorsessioner. Fysisk træning i denne uge indebærer mere tid på skydebanen, hvor du vil øge antallet af affyrede liverunder fra fem til 40.

Relateret: Hvad er en mentor?

Uge seks

Uge seks omhandler to meget vigtige færdigheder, nemlig skader om bord og brandslukning. For effektivt at håndtere sådanne potentielle farlige situationer lærer du at slukke brande, håndtere brandslanger og flygte fra røgfyldte rum. Rekrutter skal også bestå Confidence Chamber-testen i uge seks, som involverer at fjerne deres gasmasker, efter at en betjent har tændt en tåregastablet og smidt disse i en skraldespand, mens de reciterer deres fulde navne og CPR-numre.

Uge syv

Du vil gennemføre den ultimative boot camp-test, nemlig Battle Stations, i uge syv. Denne 12-timers test omfatter alt, hvad rekrutter har lært på boot camp, inklusive brandslukning, vandoverlevelse, skibsskadekontrol og teamwork. Når du og dit hold har gennemført alle begivenheder, vil du modtage en US Navy kasket, hvilket betyder, at du nu er fuldgyldige sejlere.

Uge otte

I den sidste uge fortsætter du med fysisk træning og forbereder dig til dimissionsceremonien, også kaldet Pass-In-Review. I slutningen af ​​ugen vil du stolt iføre dig din uniform og deltage i en formel militær ceremoni, hvor du vil modtage anerkendelse for dit hårde arbejde og dedikation.

Ofte stillede spørgsmål

Her er nogle ofte stillede spørgsmål med svar:

Hvor skal jeg bo i min tid på bootcamp?

Under din flådens grunduddannelse vil du bo i kaserne opkaldt efter vigtige skibe i flådens historie. Hvert klimakontrolleret "skib", som kan huse op til 1.300 rekrutter, har klasseværelser, en kabys og flere liggepladser. Som udtrykket indikerer, er disse liggepladser sovepladser og er alle et-kønnede, selv i mand-kvinde integrerede divisioner. Det er her, du skal sove, gå i bad, læse og skrive breve, stryge din uniform og stå vagt. Du og dine medrekrutter vil også øve sig i at marchere her og vil være ansvarlige for at holde hver tomme af pladsen ren.

Hvor skal jeg spise?

Du vil spise tre nærende måltider sammen med dine medrekrutter og medarbejdere i kabyssen på din kaserne.

Kan jeg foretage telefonopkald under min tid på boot camp?

Som rekrut vil du kun være i stand til at foretage nogle få udvalgte telefonopkald. Disse omfatter at ringe til din familie ved starten af ​​træningslejren. Det er først i uge tre, som faktisk er den fjerde uge, at du igen kan ringe til en ven, partner eller et familiemedlem for at fortælle dem, hvordan du har det. Det tredje og sidste opkald under træningen finder sted i uge syv, hvor du får sagt: "Jeg er en sømand!"

Hvor meget tid får jeg til at slappe af?

Du får "fri" søndag morgen i fire timer. Men inden for rammerne af bootcamp involverer fri at skrive breve, studere til en kommende eksamen eller gå i kirke. Til dette formål er det bedst at forberede dig på en otte ugers periode, hvor du helt vil fokusere på at udvikle dig som person og eksistere uden for din komfortzone.

Krista Schmidt
Krista Schmidt Hvis du overvejer at slutte dig til den amerikanske flåde som en hvervet sømand, involverer det første skridt i din militæruddannelse at gennemføre grundlæggende træning, også kendt som boot camp. Afhængigt af dine interesser, færdigheder og evner kan dine muligheder omfatte en række muligheder inden for flåden. Uanset hvilken karrierevej du vælger, er marinens grunduddannelse et krav. I denne artikel vil vi give dig et overblik over, hvad US Navy grundlæggende træning indebærer, og hvad du kan forvente i løbet af din tid på boot camp.