Sådan Opretter Du Projekterede Balancer: Med Et Eksempel

For mange succesrige virksomheder er det vigtigt at lave det passende regnskab, så interessenter, ejere og endda medarbejdere kan få en idé om, hvordan virksomheden fungerer. Hvert årsregnskab, inklusive en forventet balance, tjener et unikt formål, men det ultimative mål med at få dem alle forberedt korrekt er, at de, der har brug for det, kan få en sand fornemmelse af en organisations økonomiske sundhed. Du kan bruge et regnskab eller et ark til at gøre ting som strategi, appellere til investorer eller ansøge om et erhvervslån.

I denne artikel definerer vi forventede balancer, forklarer, hvorfor de er vigtige, deler de trin, der er involveret i at oprette en, og giver et eksempel på en forventet balance.

Relateret: Alt hvad du behøver at vide om finansielt regnskab

Hvad er forventede balancer?

Forventede balancer eller proforma balancer er de opgørelser, der viser estimerede ændringer i en virksomheds finansielle status, herunder investeringer, andre aktiver, passiver og finansiering af egenkapital. Virksomhedsejere eller regnskabsfolk udfører fremskrivninger for at forstå mere om virksomheden og forudse indtægter og udgifter i en fremtidig periode. Her er beskrivelserne af de vigtigste linjeposter, du sandsynligvis vil finde på en forventet balance:

  • Aktiver: Et forretningsaktiv er alt, hvad en virksomhed skylder. Aktiver påvirker normalt den opfattede og beregnede værdi af en virksomhed og kan falde i forskellige kategorier, såsom faste, materielle, immaterielle, driftsmæssige og ikke-driftsmæssige. Nogle eksempler på aktiver omfatter genstande som maskiner, computersoftware, kontorudstyr, intellektuel ejendom og eventuelle kontanter.
  • Forpligtelser: En virksomheds forpligtelser er de linjeposter, som organisationen skylder. Nogle almindelige forpligtelser omfatter prioritetsgæld, medarbejderløn, virksomheden skylder, skyldte skat og alle poster, der fremgår af kreditorer, der angiver, hvad virksomheden skal betale til leverandører og leverandører.
  • Egenkapital: Egenkapital er det beløb, som virksomhedens aktionærer ville modtage, hvis alle forpligtelser betales. Du kan beregne egenkapitalen ved at trække en virksomheds samlede forpligtelser fra dens samlede aktiver. For eksempel, hvis de samlede forpligtelser for en virksomhed er lig med $100.000 og de samlede aktiver er lig med $120.000, så er egenkapitalen i virksomheden $20.000.

Relateret: FAQ: Balancer og deres formål

Hvorfor er det vigtigt at have en forventet balance?

Forventede balancer er vigtige, fordi de kan lette strategisk og effektiv planlægning for virksomheden. Før virksomhedsledere og ejere ordentligt kan udforme langsigtede planer, de måtte have for virksomheden, er det afgørende, at de forstår mere om virksomhedens vækst, herunder hvordan aktiver skal vokse, hvilken gæld organisationen skal erhverve og den egenkapital den besidder for aktionærer.

Ved at opbygge en forventet balance er du i stand til at se de relevante økonomiske detaljer, du skal planlægge i overensstemmelse hermed, hvilket kan omfatte ansættelse af flere medarbejdere, sikring af flere investorer, udvidelse af driften eller køb af udstyr, der vil forbedre produktiviteten og føre til øget salg. Uden en fremskrevet balance er du måske ikke klar over, hvilke skridt din virksomhed kan tage for at nå sit mål eller være i stand til at kommunikere, hvorfor en person eller virksomhed skal levere kapital til virksomheden.

Relateret: Definitiv guide til oprettelse af en salgsprognose

Sådan opretter du en forventet balance

Hvis du har brug for at oprette en forventet balance for din virksomhed, er her nogle trin, du skal følge for at gøre det:

1. Opret et format for den forventede balance

En projiceret balance er noget, du kan oprette mange gange, især da de normalt bruges til at fremskrive saldi i en bestemt tidsperiode. Det kan være en god idé at lave en balance før en fusion, før en salgspræsentation eller med jævne mellemrum for at sikre, at du er meget opmærksom på, hvordan virksomhedens næste måneder skal se ud for at afgøre, om du kan foretage et stort køb eller udvide. operationer på en eller anden måde.

Med en formateret forventet balance kan du nemt justere aktiver, passiver og egenkapital for den tidsperiode, du arbejder inden for, og du behøver ikke bruge tid og kræfter på at genskabe en hver gang. Overvej at bruge et regnskabsprogram eller regnearkssoftware for at gøre dette lettere, og så du har et ensartet format, som enhver, der justerer eller anmelder, kan forstå.

Relateret: Software til regnskab: Hvad det er, og hvordan man vælger det

2. Saml tidligere årsregnskaber

Medmindre du er en nystartet virksomhed uden tidligere regnskaber, skal du samle eventuelle erklæringer, du måtte have. Revisorer og andre finansielle eksperter bruger en organisations tidligere regnskaber til at lave nøjagtige fremskrivninger om virksomhedens økonomiske fremtid gennem analyse af tendenser og gennemgang af igangværende aktiver og forpligtelser, som de allerede inkluderer på nuværende balancer. Prøv at indsamle mindst to års økonomiske data, så dine fremskrivninger er så nøjagtige som muligt.

3. Gennemgå dine tidligere og løbende aktiver og passiver

Undersøgelse af disse poster kan yderligere forberede dig til at færdiggøre en forventet balance, fordi du vil blive mindet om og mere opmærksom på de aktiver, du har haft, de aktiver, du har i øjeblikket, og de tidligere og nuværende forpligtelser. Med disse linjeposter vist, vil du være i en bedre position til at afgøre, om de samme aktiver og passiver skal vises på den forventede balance, du opretter. For eksempel vil en prioritetsgæld, som virksomheden har betalt, ikke skulle fremgå af en fremskrevet balance, men en løbende gæld, der har tilbagevendende betalinger.

Husk, at aktiver kan ændre sig afhængigt af salg, lagerbeholdning og eventuel kapital, som virksomheden modtager. Mens visse aktiver og passiver kan fortsætte med at appellere på balancer, er det vigtigt at tage hver linjepost individuelt for at afgøre, om det er en følgelig del af oprettelsen af ​​en forventet balance.

4. Projekt dine anlægsaktiver

Anlægsaktiver er håndgribelige og mere langsigtede for virksomheden, fordi det er et aktiv, som organisationen regelmæssigt bruger, såsom produktionsmaskiner eller firmabiler. Anlægsaktiver er en nem tilføjelse til enhver forventet balance, men husk at tage højde for afskrivninger. Afskrivning er den reduktion i værdi, som et aktiv oplever, jo mere det bliver brugt, især hvis der er normalt slid. Hvert år kan de linjeposter, du medtager under aktiver, forblive de samme, men have mindre værdi som tiden går, hvilket er vigtigt at overveje, når du opbygger en forventet balance.

5. Anslå virksomhedens gæld

Hvis du har overvåget virksomhedens gæld, bør det være en hurtig proces at estimere, hvor meget gæld virksomheden vil have i den periode, du dækker i den forventede balance. Gennemgå den aktuelle gæld, du har, inklusive beløbene, de betalinger, du skal skylde og betale i løbet af de næste måneder, og hvornår gælden skal være helt betalt. Med disse oplysninger vil du være bedre i stand til at vide, hvilken gæld der skal medtages på den forventede balance og i hvilke beløb.

6. Forecast din egenkapital

For at forudsige din egenkapital skal du gennemgå sidste års egenkapital, beregne virksomhedens nettoindkomst, tage højde for dit udbytte og tilføje eventuelle ændringer til egenkapitalen. Når du er i stand til nøjagtigt at forudsige egenkapitalen, estimerer du indtjeningen for virksomheden, som kan videregives til interessenterne. Dette er også vigtig information for investorer, der ønsker at føle sig sikre på, at deres investering vil give dem et sundt afkast.

Eksempel på forventet balance

Gennemgå dette eksempel på en forventet balance til inspiration, når du opretter din egen:

Antonios granit

Samlede aktiver
Kontanter$15.000Beholdning$12.000Maskiner$67.000

Samlede forpligtelser
Skatter, der skal betales$11.000 Skylden løn$24.000Betalende konti$13.000

Egenkapital
investeret kapital 30.000 USD Overført indtjening 22.000 USD

Gorm Dahl
Gorm Dahl For mange succesrige virksomheder er det vigtigt at lave det passende regnskab, så interessenter, ejere og endda medarbejdere kan få en idé om, hvordan virksomheden fungerer. Hvert årsregnskab, inklusive en forventet balance, tjener et unikt formål, men det ultimative mål med at få dem alle forberedt korrekt er, at de, der har brug for det, kan få en sand fornemmelse af en organisations økonomiske sundhed. Du kan bruge et regnskab eller et ark til at gøre ting som strategi, appellere til investorer eller ansøge om et erhvervslån.