Sådan Opretter Du En E-mail-gruppe I Gmail I 5 Trin

Hvis du bruger Gmail til din virksomhed, er e-mailgruppeværktøjet nyttigt til administration af flere kontakter. Gmails e-mail-grupper eller "etiketter" kan hjælpe dig med bekvemt at sende e-mails til mange mennesker på én gang og hjælpe dig med at kategorisere modtagere baseret på dine forretningsbehov. I denne artikel diskuterer vi, hvordan man opretter en e-mail-gruppe i Gmail, tips til at administrere disse grupper og fordelene ved at bruge et e-mail-gruppeværktøj.

Relateret: Sådan organiserer du din Gmail-indbakke

Hvad er en e-mail-gruppe i Gmail?

En e-mail-gruppe eller en adresseliste eller kontaktgruppe er en enkelt, mærket gruppe, der indeholder to eller flere individuelle e-mailadresser. Du kan bruge grupper til hurtigt at sende e-mail til store antal personer eller til at differentiere postlister efter afdeling i din organisation. Når du sender en e-mail til gruppen, modtager alle kontakter i gruppen den samme besked.

Sådan opretter du en e-mail-gruppe

Her er nogle enkle trin til at oprette din første gruppe i Gmail:

1. Opret din kontaktliste

Det første trin er at oprette din liste over gemte kontakter. Lav en liste over de individuelle e-mailadresser, der udgør din gruppeliste. Opret en ny kontakt for alle personer, der ikke allerede er i dine gemte kontakter ved at klikke på ikonet Kontakter i højre sidebjælke på din Gmail-skærm. Du skal muligvis klikke på pop op-ikonet for at åbne Kontakter på en ny fane. Klik på knappen, der siger Opret kontakt. Indsæt navn, e-mailadresse og andre relevante oplysninger, såsom telefonnummer eller virksomhed. Gentag dette trin for alle ikke-gemte kontakter.

Relateret: 40 strategier til at opbygge en e-mailliste

2. Vælg et navn til din gruppeetiket

Klik på Opret etiket i venstre sidebjælke på din kontaktskærm. Brug et navn til din etiket, der nemt identificerer din gruppe, såsom hårdttræsleverandører, forskningsspecialister eller marketingteam. Gem etiketten for at etablere gruppen.

3. Føj kontakter til din gruppe

Nu er det tid til at tilføje dine kontakter til gruppen. Vælg en kontakt fra din kontaktliste. Klik på den lodrette ellipse eller kebabmenu for at se flere handlinger. Find dit nyoprettede gruppenavn under indstillingen Skift etiketter. Klik på det, og et flueben skulle vises, hvilket betyder, at det tilføjes til gruppen. Gentag dette trin for at tilføje alle de kontakter, der udgør din gruppeliste.

4. Administrer din gruppe

Når du har tilføjet kontakter til din gruppe, kan du få adgang til gruppen fra venstre sidebjælke på skærmen Kontakter. Alle oprettede grupper vises under rullemenuen Etiketter. Klik på din gruppe for at udføre gruppeadministrationsopgaver, såsom at fjerne kontakter, flette etiketter, tilføje etiketter eller sende en gruppe-e-mail.

5. Send en gruppe-e-mail

For at sende en gruppe-e-mail skal du lukke skærmen Kontakter og navigere tilbage til Gmail-hovedskærmen. Klik på Skriv for at oprette en ny besked. Der er to måder at tilføje din e-mail-gruppe til beskeden. Du kan begynde at indtaste navnet på din etiket i linjen Til. Dit gruppenavn vises derefter som et forslag, og alle e-mailadresser udfyldes automatisk. Eller du kan klikke på Til, og i pop op-vinduet, der vises, skal du klikke på Mine kontakter. Vælg din etiket fra listen. Til sidst skal du skrive din e-mail, og efter afsendelsen modtager hver kontakt beskeden.

Relateret: Sådan opretter du en e-mailliste

Tips til at administrere dine Gmail-grupper

Her er nogle bedste fremgangsmåder til at administrere Gmail-grupper effektivt:

Vær specifik

Sørg for at være specifik med din navngivning og kategorisering. Du kan hurtigt identificere og sende e-mails til din gruppe ved at mærke med tydelighed. Hvis du f.eks. kategoriserer kunder i en musikbutik, kan du oprette tre grupper: Alle kunder, Vinylkunder og Instrumentkunder. Dette kan hjælpe med direkte målrettede marketingkampagner.

Opdater dine lister

Fordi det er nemt at tilføje og fjerne personer fra Gmail-grupper, skal du sørge for at holde dem opdateret. For eksempel, hvis du har en gruppe dedikeret til dit personale, skal du huske at tilføje eller fjerne e-mails fra teamarbejdere, når du ansætter folk, eller de forlader. At holde din liste opdateret sikrer et ordentligt publikum.

Drag fordel af brugen af ​​flere etiketter

Hver af dine Gmail-kontakter kan have flere etiketter, så brug dine etiketter til at sende al kommunikation effektivt. For eksempel kan en PR-chef drage fordel af at være en del af skrive-, marketing- og e-mailgrupperne på sociale medier. I din virksomhed kan du have underudvalg inden for din afdeling eller projekter, der kan drage fordel af flere mærker.

Brug etiketter til markedsføring

Hvis du bruger målrettede annoncer eller markedsføring, kan du bruge etiketter til at spore eksisterende eller potentielle kunder. For eksempel kan du oprette en interessegruppe af personer, der har klikket på din hjemmesideannonce, og sende dem yderligere information med tilbud eller rabatter. På samme måde kan du oprette grupper for personer, der endnu ikke har interageret med dit indhold, så du ved, hvordan du skal ændre dine marketingteknikker.

Brug BCC-værktøjet

For store grupper eller grupper af mennesker, som måske ikke kender hinanden, kan du tilføje din gruppeetiket til BCC-feltet, når du skriver en e-mail. Hvis deltagere til en begivenhed er anonyme, eller du beskytter kunde- eller klientdata, er dette en effektiv måde at sende e-mail til flere personer på uden at afsløre individuelle oplysninger. Hvis du for eksempel sender en kundetilfredshedsundersøgelse til 100 kunder, vil du gerne beskytte deres individuelle data.

Partner Gmail-grupper med andre værktøjer

Funktionaliteten af ​​Gmail-grupper kan koordineres med mailsporing, kundeforhold eller maildelingsapps. Du kan nemt dele etiketter og anvende dem på andre områder af din virksomhed, såsom at sende virksomheds-e-mails, samarbejde om teamopgaver og indsamle kundeengagementoplysninger, afhængigt af hvilke Gmail-tilføjelser du bruger. For eksempel, hvis du har et team dedikeret til at finde en systemerstatning, kan alle e-mails sendt til det team være tilgængelige via et fildelingswebsted.

Læs mere: 15 e-mailmarketingtjenester for at få din virksomhed til at vokse

Fordele ved at oprette en e-mail-gruppe

Der er flere fordele ved at oprette en e-mail-gruppe i Gmail:

  • Effektivitet: Du kan spare tid og øge produktiviteten ved at sende en generaliseret gruppemeddelelse med Gmail-etiketværktøjet. Du kan stadig sende enhver individualisering til beskeden separat, men det tager langt mindre tid end at sende hver e-mail individuelt.
  • Organisation: Etiketværktøjet giver dig mulighed for at administrere flere grupper på samme tid. Så længe du tydeligt navngiver dine etiketter, kan du nemt dirigere, hvilke grupper der modtager hvilken kommunikation.
  • Bekvemmelighed: En Gmail-gruppe holder kontakterne under de etiketter, du vælger, indtil du fjerner dem. I stedet for at administrere offline-lister og huske, hvem du skal sende noget til, vedligeholder etiketten disse data.

Bemærk venligst, at ingen af ​​virksomhederne nævnt i denne artikel er tilknyttet Bonjoures.

Thorkild Andresen
Thorkild Andresen Hvis du bruger Gmail til din virksomhed, er e-mailgruppeværktøjet nyttigt til administration af flere kontakter. Gmails e-mail-grupper eller "etiketter" kan hjælpe dig med bekvemt at sende e-mails til mange mennesker på én gang og hjælpe dig med at kategorisere modtagere baseret på dine forretningsbehov. I denne artikel diskuterer vi, hvordan man opretter en e-mail-gruppe i Gmail, tips til at administrere disse grupper og fordelene ved at bruge et e-mail-gruppeværktøj.