Sådan Laver Du En ændring I Ledelsesmeddelelse

Lederstillinger i virksomheder kan ændre sig af forskellige årsager. Uanset om du har forfremmet en nuværende medarbejder, ansat en ny eller omstrukturerer din organisation, er det vigtigt at forstå, hvordan man laver en professionel ændring i ledelsesmeddelelsen. En effektiv ændring i lederskabsmeddelelser kan hjælpe dig med at sikre, at dit team har alle de oplysninger, de har brug for, og giver en positiv tone. I denne artikel diskuterer vi, hvad en ændring i lederskabsmeddelelse er, fortæller, hvorfor du måske vælger at lave denne meddelelse, udforsker tips til at hjælpe dig med at forberede en og giver et eksempel på en professionel ændring i ledelsesmeddelelse.

Hvad er en ændring i ledelsesmeddelelse?

En meddelelse om et lederskifte er en besked, der underretter medarbejderne om en ændring i ledelsen i deres virksomhed. Ledere, virksomhedsledere og menneskelige ressourcer (HR)-professionelle laver ofte en ændring i ledelsesmeddelelsen ved at sende en e-mail til deres medarbejdere. At give dit team en ændring i ledelsesmeddelelsen, når en ny leder ansættes, en medarbejder forfremmes til et højere niveau eller en leder forlader virksomheden, kan hjælpe dig med at sætte en positiv tone og opretholde et professionelt arbejdsmiljø.

Relateret: Sådan annoncerer du en medarbejderpromovering

Hvorfor skulle der foretages en ændring i ledelsesmeddelelsen?

Du kan lave en ændring i ledelsesmeddelelsen, hvis en leder eller fremtrædende teamleder forlader din virksomhed, og du har ansat en ny til at udfylde deres rolle. Ændringer i ledelse er også almindelige, når en organisation omstrukturerer, erhverves, implementerer en større politikændring eller opretter en ny stilling. At underrette medarbejdere om et lederskifte kan give dem de oplysninger, de har brug for for at udføre deres job med succes, såsom kontaktoplysninger til den nye leder og deres første ansættelsesdag.

At introducere en ny leder til dit team kan også få dem til at føle sig velkomne, give medarbejderne mulighed for at forbinde med hinanden og sætte en positiv tone.

Relateret: Sådan udføres en smidig virksomhedsreorganisering

Sådan laver du en ændring i ledelsesmeddelelsen

Her er nogle trin, du kan følge for at udvikle en professionel forandring i lederskabsmeddelelser:

1. Vælg din kommunikationsmetode

Mens ledere, ledere og HR-professionelle typisk kommunikerer en ændring i ledelsesmeddelelse via skriftlig kommunikation, er der et par forskellige metoder, du kan vælge til at distribuere din meddelelse. Nogle metoder, du kan overveje, omfatter en e-mail, et internt nyhedsbrev, et fysisk notat eller et opslag på en intern kommunikationsplatform, som din virksomhed bruger.

Bestem, hvad den primære kommunikationsmetode er i din virksomhed for at sikre, at dit team ser ændringen i ledelsesmeddelelsen, når du sender den til dem. Hvis du introducerer en ny leder til virksomheden, kan du overveje at oprette en e-mail-konto til vedkommende eller give dem adgang til kommunikationskanalen, før du sender meddelelsen om ændringer i ledelsen, så de kan interagere med dit team.

2. Identificer dit publikum

Inden du begynder at udforme dit ændringsbrev i ledelsesmeddelelsen, skal du overveje, hvem der skal underrettes. Hvis du arbejder for en lille virksomhed, kan det være hensigtsmæssigt at sende en mail til hele dit team, så alle har de oplysninger, de har brug for. Men hvis du arbejder for en stor virksomhed, skal du muligvis kun informere en bestemt afdeling om ændringen. Hvis du tager dig tid til at identificere, hvem du planlægger at sende din e-mail til, kan det hjælpe dig med at udvikle en mere personlig ændring i lederskabsmeddelelser.

3. Skriv en tydelig emneoverskrift

Emneoverskriften på din meddelelse skal være enkel og direkte, så modtagerne har en god idé om, hvad din meddelelse kan handle om, før de åbner den. Nogle emneoverskrifter at overveje omfatter:

 • Byder [ medarbejders navn ] velkommen til [ afdelingsnavn ]
 • Vi præsenterer vores nye [ jobtitel ] !
 • Velkommen til [ medarbejders navn ] som vores nye [ jobtitel ]

Prøv at holde din emnelinje under 50 tegn for at optimere den til mobile enheder. Visse enheder som smartphones eller tablets kan afskære din emnelinje, hvis den er for lang, så dette kan sikre, at alle på dit team har nok information til at bestemme, hvad e-mailen handler om, før de åbner den.

4. Henvend dig til dit hold

Strukturer din ændring i lederskabsmeddelelser som et brev ved at henvende dig til dine modtagere i første linje. Du kan personliggøre din besked ved at henvende dig til det specifikke team eller den afdeling, du sender en e-mail til. Hvis der kun er nogle få medarbejdere, der skal underrettes, kan du overveje at tiltale dem ved navn. Nogle eksempler du kan bruge inkluderer:

 • Hej [ firmanavn ] team
 • Godmorgen [ afdeling ]
 • God eftermiddag Tina, Emily og Paul

Relateret: 8 bedste fremgangsmåder for virksomheds-e-mailetikette

5. Forklar kort ændringen

Brug det første afsnit i din e-mail til at annoncere, hvad ændringen i ledelse er. Medtag navnet på den nye leder, hvad deres stillingsbetegnelse er, og hvilken afdeling de tilhører. Du kan også inkludere en kort sætning om eventuelle medarbejdere, der måtte forlade virksomheden. Hvis en medarbejder forlader virksomheden, så prøv at holde din tone positiv ved at takke dem for deres service og ønske dem held og lykke med deres næste ansættelsesmulighed.

Til sidst skal du inkludere alle vigtige oplysninger, dit team skal være opmærksomme på, såsom en medarbejders sidste ansættelsesdato eller den nye leders startdato. Hvis du tydeligt angiver ændringen i begyndelsen af ​​din meddelelse, kan det hjælpe dig med at sikre, at alle forstår, hvad din meddelelse handler om. Nogle eksempler på en åbning for en ændring i ledelsesmeddelelsesbrev inkluderer:

 • Jeg er glad for at kunne meddele, at [ medarbejders navn ] vil slutte sig til vores team på [ startdato ] som vores nye [ jobtitel ] .

 • Slut dig til mig og lykønske [ medarbejderens navn ] med deres pensionering, som begynder [ sidste ansættelsesdag ] . Vi er taknemmelige for alt [ medarbejders navn ] hårde arbejde og dedikation gennem de sidste 10 år. For at hjælpe os med denne overgang er vi glade for at kunne byde [ ny medarbejders navn ] velkommen til vores team som vores nye [ jobtitel ] .

 • Jeg skriver for at dele nyheden om, at [ medarbejders navn ] har accepteret et jobtilbud hos en anden virksomhed. Vi ønsker [ medarbejders navn ] alt det bedste i deres fremtidige karrierebestræbelser, og vi er glade for at byde [ ny medarbejders navn ] velkommen til vores team på [ startdato ] .

 • Jeg er glad for at kunne meddele, at vi har ansat en ny [ jobtitel ] , som vil slutte sig til vores team på [ startdato ] .

Relateret: Sådan laver du en meddelelse om medarbejderafgang

6. Introducer den nye leder

Derefter introducerer du det nye medlem af dit team ved at inkludere deres navn og give nogle detaljer om deres erhvervserfaring, uddannelse og baggrund. Dette er en fantastisk mulighed for at fremhæve den nye leders kompetencer, ekspertise og kvalifikationer. Nogle detaljer, du kan inkludere om dit nye teammedlem, omfatter:

 • Navnet på deres tidligere arbejdsgiver
 • Deres seneste jobtitel
 • Grader, licenser og certificeringer
 • Års erfaring
 • Priser og hædersbevisninger
 • Vigtigste resultater

Deling af detaljer om den nye leder kan hjælpe dit team med at komme i kontakt med dem og lære mere om deres baggrund. Det kan også få den nye leder til at føle sig velkommen og give dem mulighed for at lære alle at kende.

Relateret: Velkommen til teamet E-mail: Skabelon og eksempel

7. Giv relevant information

I næste afsnit skal du angive alle relevante oplysninger, som dit team har brug for at vide for at udføre deres job effektivt. Du kan medtage, hvilke medarbejdere der skal være på det nye lederteam, eller hvilke primære arbejdsopgaver eller projekter den nye teamleder er ansvarlig for. Hvis du har udpeget kontorer på din arbejdsplads, kan du også give medarbejderne besked om, hvilken plads du har udpeget til den nye leder. Du kan også bruge denne sektion til at give dit team besked om, hvornår du har planlagt, at specifikke ændringer skal finde sted.

8. Luk din besked

Afslut din ændring i lederskabsmeddelelsen med en positiv udtalelse, en professionel afslutning, dit navn og jobtitel. Du kan for eksempel nævne, at du glæder dig til at arbejde sammen med den nye leder, eller at du er spændt på virksomhedens fremtid. Lukningen af ​​din e-mail er vigtig, fordi den sætter den sidste tone i din besked. Nogle professionelle lukninger, du kan vælge at inkludere, er:

 • Med venlig hilsen
 • Med venlig hilsen
 • Med venlig hilsen
 • tak skal du have
 • Med respekt

Læs mere: Sådan afsluttes en e-mail (med afsluttende eksempler)

Eksempel

Her er et eksempel på et meddelelsesbrev om ændringer i lederskab, du kan bruge som reference, når du opretter dit eget:

Emnelinje: Vi præsenterer vores nye kundemarketingchef!

Hej Team,

Jeg er glad for at kunne meddele, at vi har besat vores ledige stilling i ledergruppen. Wilma Barron tiltræder som vores nye kundemarketingchef mandag den 18. maj. Du er inviteret til at hjælpe os med at byde Wilma velkommen på holdet ved at deltage i en pizzafest kl. 12.00 den dag.

Wilma har over 15 års erfaring med customer marketing management og var tidligere direktør for forbrugermarkedsføring hos P & A Industries. Hun har også en stærk baggrund inden for sociale medier og digital markedsføring, tv- og radioreklamer. Før Wilma arbejdede hos P & A Industries, ledede Wilma et PR-team på et lokalt bureau i over seks år.

Med en dobbelt grad i marketing og virksomhedsledelse har Wilma viden, færdigheder og brancheerfaring til at øge den overordnede effektivitet af vores marketingafdeling og hjælpe os med at nå nye kunder.

Vi ser frem til at præsentere dig for Wilma personligt i næste uge!

Med venlig hilsen

Bob Randall
Vice President
Best Beverage Solutions, Inc.

Tips til at lave en effektiv ændring i lederskabsmeddelelser

Her er nogle yderligere tips til at hjælpe dig med at foretage en effektiv ændring i lederskabsmeddelelser:

 • Giv først nøgleledere i din virksomhed besked. Før du sender en meddelelse om ændringer i ledelsen til dit team eller en hel afdeling, bør du overveje at underrette nøgleledere i din virksomhed. Udstyr andre ledere med de oplysninger, de har brug for, for at besvare eventuelle spørgsmål, medarbejdere måtte have om ændringen.

 • Forbliv positiv. At bevare en positiv tone gennem hele din ændring i lederskabsmeddelelsen kan hjælpe dig med at lindre enhver stress eller bekymring, dit team måtte have. Fokuser på de løsninger og fordele, som denne forandring i ledelse giver.

 • Tilpas dit budskab. Selvom henvisning til en skabelon kan hjælpe dig med at sikre, at alle nødvendige detaljer er inkluderet, er det vigtigt at tilpasse dit budskab, fordi det viser dit team, at du holder af. Tag dig tid til at takke alle medarbejdere, der måtte forlade virksomheden for det arbejde, de har udført, og lykønsk nye eller forfremmede medarbejdere med deres lederstilling.

 • Overvej at inkludere et foto. Hvis du introducerer en ny leder til dit team, kan du overveje at bede dem om at sende dig et professionelt billede, som du kan inkludere i meddelelsen om ændring af lederskab. Dette kan hjælpe dit team med at få forbindelse til den nye leder og give et godt førstehåndsindtryk.

 • Handl hurtigt. At informere dit team om en ændring i lederskabsmeddelelser så hurtigt som muligt kan hjælpe dig med at sikre, at de hører nyhederne direkte fra dig og give dem tid nok til at forberede sig. Det kan også sikre, at de har den korrekte information og sætte en professionel tone fremad.

 • Vis empati. At være følsom over for dit teams følelser under et lederskifte er vigtigt, især hvis en leder forlader virksomheden, eller der finder en væsentlig organisatorisk omstrukturering sted. Øv dig aktivt i at lytte for at vise medarbejderne, at du holder af dem.

 • Læs korrektur på din besked. Tag dig tid til at læse korrektur på din meddelelse om ændringer i lederskab, før du sender den til dit team for at sikre, at den er fri for stave- og grammatikproblemer. Dobbelttjek stavningen af ​​folks navne, jobtitler og datoer for at sikre, at de oplysninger, du har inkluderet, er korrekte.

 • Tillad spørgsmål . Dit team kan have spørgsmål om, hvad ændringen i ledelse betyder for deres afdeling, virksomheden eller deres specifikke jobrolle. Sæt tid af til at besvare deres spørgsmål og give dem de detaljer, de har brug for for at føle sig godt tilpas med ændringen.

Bjørn Henningsen
Bjørn Henningsen Lederstillinger i virksomheder kan ændre sig af forskellige årsager. Uanset om du har forfremmet en nuværende medarbejder, ansat en ny eller omstrukturerer din organisation, er det vigtigt at forstå, hvordan man laver en professionel ændring i ledelsesmeddelelsen. En effektiv ændring i lederskabsmeddelelser kan hjælpe dig med at sikre, at dit team har alle de oplysninger, de har brug for, og giver en positiv tone. I denne artikel diskuterer vi, hvad en ændring i lederskabsmeddelelse er, fortæller, hvorfor du måske vælger at lave denne meddelelse, udforsker tips til at hjælpe dig med at forberede en og giver et eksempel på en professionel ændring i ledelsesmeddelelse.