Sådan Bliver Du En Fitnessmodel

Modeller er en vigtig del af reklamekampagner i enhver branche. I en verden af ​​fitness og atletik leder arbejdsgivere eller kunder efter dygtige og energiske fitness- eller sportsmodeller, som effektivt kan promovere deres produkter. Hvis du er i god fysisk form, elsker træning og nyder at posere til kommercielle fotooptagelser, kan det være en god idé at arbejde som fitnessmodel. I denne artikel diskuterer vi, hvad en fitnessmodel gør, gennemsnitslønnen og hvordan man bliver det.

Hvad gør en fitnessmodel?

Fitnessmodeller modellerer sportsudstyr og -beklædning i fotooptagelser. De arbejder sammen med designere, fotografer og kosmologer for at skabe fotografier, der med succes vil promovere produktet. Fitness-modeller er typisk fysisk velegnede og sunde, og mange af deres billeder vil vise dem, at de deltager i atletiske aktiviteter eller wellness-aktiviteter. Fitness-modeller tegner normalt med bureauer, der hjælper dem med at booke job og fremme deres karriere. Fitness-modeller sælger en bred vifte af produkter, herunder sportssko, sportsudstyr, yogaartikler, badedragter og vandflasker.

Nogle specifikke pligter for en fitnessmodel omfatter:

 • Jobbestilling og samtale med potentielle kunder
 • Samarbejde med deres bureau for at finde job, der passer til deres brand
 • Poserer til fotoshoots med fitnessfotografer
 • Opbygning og vedligeholdelse af en omfattende modelportefølje
 • Brug af sociale medieplatforme og andre ressourcer til selvpromovering
 • Optræder i fitnessreklamer eller reklamevideoer

Relateret: Lær om at være personlig træner

Gennemsnitsløn

Den gennemsnitlige løn for en model i USA er $23,20 i timen. Lønvurderinger kan variere fra $7,25 til $75,95 i timen. Disse lønestimater er baseret på 1.203 lønninger indsendt anonymt til Bonjoures af branchemedarbejdere og andre webstedsbrugere. Andre data blev indsamlet fra tidligere og nuværende jobannoncer på Bonjoures i de seneste 36 måneder.

Modeller betales typisk af jobbet, så en model, der booker flere kunder, vil få en højere lønseddel. De fleste fitnessmodeller kan tjene mellem $40.000 og $70.000 om året afhængigt af deres modelleringsplan.

Gennemse Fitness Model job

Sådan bliver du fitnessmodel

Der er flere forskellige ruter, du kan tage for at blive fitnessmodel. Her er et udvalg af muligheder for at starte din karriere som fitnessmodel:

 • Få erfaring med modellering.
 • Udvikle en portefølje.
 • Brug din tilstedeværelse på sociale medier.
 • Deltag i fitnessmodelkonkurrencer.
 • Definer et personligt brand.

Få erfaring med modellering

Uanset hvilken modelleringsrute du vælger at forfølge, skal du starte med at få noget praktisk modelerfaring. Dette kan komme fra en række forskellige kilder, den enkleste er personlig praksis. Få en ven til at tage billeder af dig, mens du øver dig i at modellere en række poseringer. At sætte dig ind i, hvordan din krop ser ud på kamera, vil hjælpe dig med at vælge de bedste positurer til modellering af forskellige produkter. Du kan også kontakte et lokalt fotostudie, fitnesscenter eller atletikmærke og tilbyde at stå model gratis. Dette vil give dig værdifuld erfaring og potentielt fotos til din portefølje.

Udvikle en portefølje

Ved siden af ​​erfaring er en portefølje det vigtigste aktiv, du kan have som model. En portfolio består af en fysisk eller digital samling af dine bedste billeder. En succesfuld portefølje vil vise din dygtighed, rækkevidde og alsidighed som model. Hvis du lige er begyndt din karriere, vil de fleste af dine billeder sandsynligvis blive taget af amatørfotografer. Prøv dog at sikre fotooptagelser med professionelle industrifotografer, når det er muligt. Billederne vil sandsynligvis være af højere kvalitet, og din klient genkender måske endda fotografens navn, hvilket vil give et bedre indtryk af dig.

Læs mere: Sådan opbygger du din arbejdsportefølje

Brug din tilstedeværelse på sociale medier

I de senere år er mange fitnessmodeller blevet opdaget på platforme som Instagram, Twitter og VSCO. At opretholde en succesfuld tilstedeværelse online vil tage tid, men kan være ret produktiv. Post billeder af dig selv, der modellerer fitnessprodukter regelmæssigt på en række forskellige platforme, og sørg for at tagge de mærker, du har på i billederne. Hvis du er heldig, og dine billeder ser professionelle ud, kan mærket dele dit billede på deres egen konto. Efterhånden som dine følgere vokser, og flere mennesker ser dine billeder, får du muligvis en besked fra et modelbureau eller marketingafdelingen for et fitnessbrand, der beder om et interview.

Læs mere: Oprettelse af en succesfuld markedsføringsstrategi for sociale medier

Deltag i fitnessmodelkonkurrencer

En anden metode, der har vist sig effektiv til håbefulde fitnessmodeller, er at deltage i en modelkonkurrence. Storbyområder har ofte regelmæssige badedragt- eller fitnessmodelkonkurrencer, som frekventeres af modelspejdere og -agenter. Søg efter begivenheder i dit område, tilmeld dig og sørg for at tage din portfolio eller dit visitkort med dig. Selvom du ikke deltager i konkurrencen, kan du stadig få værdifuld opmærksomhed fra alle modelleringsprofessionelle blandt publikum. Konkurrencer giver også en glimrende mulighed for at opbygge et professionelt netværk, så sørg for at præsentere dig selv og lære dine medkonkurrenter at kende.

Definer et personligt brand

En af de bedste måder at adskille dig selv fra dine konkurrenter på er at finde de ting, der gør dig unik som model. Er du usædvanlig høj? Muskuløs? Tatoveret? Har du erfaring med modellering i ekstremt vejr eller med specialiseret atletisk udstyr? Måske er du særligt engageret i at fremme en sund livsstil eller finansiere sportsprogrammer i skolerne. Alle disse faktorer kan bidrage til dit personlige brand. Hvis du kan bestemme dig for, hvilken type model du vil være, vil du finde det nemmere at markedsføre dig specifikt til bestemte kunder.

Otto Kirkegaard
Otto Kirkegaard Modeller er en vigtig del af reklamekampagner i enhver branche. I en verden af fitness og atletik leder arbejdsgivere eller kunder efter dygtige og energiske fitness- eller sportsmodeller, som effektivt kan promovere deres produkter. Hvis du er i god fysisk form, elsker træning og nyder at posere til kommercielle fotooptagelser, kan det være en god idé at arbejde som fitnessmodel. I denne artikel diskuterer vi, hvad en fitnessmodel gør, gennemsnitslønnen og hvordan man bliver det.