Sådan Bliver Du Dieselmekaniker: Uddannelses- Og Træningskrav

En dieselmekaniker er en af ​​mange ledige karrierer i bilindustrien. Hvis du er interesseret i dieselmotorer, og hvordan de fungerer, kan du overveje en karriere inden for dieselmekanik. At arbejde som dieselmekaniker kræver en minimal mængde formel uddannelse og kommer ofte med en højtbetalt løn. I denne artikel forklarer vi, hvad en dieselmekaniker gør, hvordan man bliver det, og besvarer nogle almindelige spørgsmål om dieselmekanikeres karriere.

Hvad laver en dieselmekaniker?

En dieselmekaniker er ansvarlig for at efterse, vedligeholde og reparere dieselmotorer. De arbejder også på køretøjers udstødning og elektriske systemer. Dieselmekanikere arbejder ofte på velventilerede værksteder, arbejdspladser og vejkanter. I løbet af deres arbejdsdag bruger dieselmekanikere ofte meget tid på at stå på deres fødder, bøje deres kroppe for at få adgang til svært tilgængelige områder og arbejde med flere elværktøjer.

En dieselmekanikers ansvar omfatter typisk:

  • Udførelse af diagnostiske test på dieselmotorkøretøjer
  • Analysere diagnostiske testresultater og finde ud af en reparationsplan
  • Inspicering af køretøjsbelysningssystemer
  • Udførelse af prøvekørsler på køretøjer for at måle ydeevne
  • Eftersyn og justering af hjul
  • Udskiftning af ødelagte eller slidte motordele
  • Rengøring af motordele og systemer
  • Udskiftning af bremsesystemer, styremekanismer, transmissioner og hele dieselmotorer

Læs mere: Lær om at være dieselmekaniker

Den gennemsnitlige løn for en dieselmekaniker

Som dieselmekaniker kan du tjene alt fra $31.000 om året til $73.000 om året, men den nationale gennemsnitlige løn for en dieselmekaniker er $23.42 per time. Lønnen til dieselmekanikere kan variere baseret på specifikke jobtitler, branche og erfaring.

Sådan bliver du dieselmekaniker

For at blive en succesfuld dieselmekaniker har du brug for stærkt udviklede færdigheder inden for kommunikation, analyse og ny teknologi. Du har også brug for mindst et gymnasium, og du vil sandsynligvis drage fordel af relevante certificeringer på området. Følg nedenstående trin, hvis du er interesseret i at blive dieselmekaniker:

1. Undersøg karrieren

Der er meget tid og energi, der går i uddannelsen til dieselmekaniker. Før du går videre, er det vigtigt at vide, om du vil nyde at arbejde inden for dette felt. At tale med og bruge tid med erfarne dieselmekanikere er en god måde at finde ud af, om det er den rigtige karriere for dig.

Relateret: Vejledning: Sådan vælger du en karriere

2. Forfølge et formelt træningsprogram

Du vil være bedre forberedt på arbejdsstyrken, hvis du gennemfører et post-sekundært program, og det vil arbejdsgivere generelt anerkende og værdsætte. Du kan generelt vælge mellem to uddannelsesmuligheder, som inkluderer enten at opnå en associeret grad eller et certifikat. Certifikatprogrammet kan gennemføres på seks måneder og fokuserer strengt på dieselmotorer.

Associeret uddannelse tager op til to år at gennemføre. Studerende lærer om dieselmotorer samt nogle videnskabs-, matematik- og forretningsmetoder. Hvis du vil på arbejde med det samme, anbefales det, at du opnår et certifikat, men hvis du vil starte din egen dieselmekanikervirksomhed, anbefales det, at du opnår din associate degree.

3. Få erfaring og find arbejde

Mekanikerfeltet er normalt et, der kræver træning på jobbet. Hvis det er muligt, så find et job, mens du er ved at færdiggøre din uddannelse, så du kan få erfaring og få en uddannelse på samme tid. At gøre det på den måde vil spare en masse tid og give dig mulighed for at begynde at arbejde meget hurtigere.

Relateret: Hvad er on-the-job træning?

4. Tag eksamenen Automotive Service Excellence

National Institute for Automotive Service Excellence eksisterer for at fremme ekspertise inden for reservedelsdistribution, service og reparation af køretøjer. De beskytter bilteknikere, butiksejere og bilforbrugere ved at bevise en mekanikers evne til at reparere motorer. For at være kvalificeret til at tage ASE-eksamenen kræves to års on-the-job-træning eller en to-årig grad i bilreparation plus et års on-the-job træning. Der er over 40 ASE-certificeringstest, der dækker næsten alle aspekter af bilreparationsindustrien.

Victor Skou
Victor Skou En dieselmekaniker er en af mange ledige karrierer i bilindustrien. Hvis du er interesseret i dieselmotorer, og hvordan de fungerer, kan du overveje en karriere inden for dieselmekanik. At arbejde som dieselmekaniker kræver en minimal mængde formel uddannelse og kommer ofte med en højtbetalt løn. I denne artikel forklarer vi, hvad en dieselmekaniker gør, hvordan man bliver det, og besvarer nogle almindelige spørgsmål om dieselmekanikeres karriere.