Landbrugsingeniør: Definition Og Hvordan Man Bliver En

Hvis du regelmæssigt tilbringer tid udendørs og har en interesse i landbrugsværktøjer og -teknologier, så overvej en karriere inden for landbrugsteknik. Dette felt involverer brainstorming og implementering af innovative måder at holde bedrifter bæredygtige, effektive og miljøvenlige. Du skal have den rette uddannelse, færdigheder og erfaring for at blive en succesfuld landbrugsingeniør. I denne artikel gennemgår vi, hvad landbrugsteknik er, hvad dets opgaver indebærer, og hvordan man bliver det.

Hvad er landbrugsteknik?

Landbrugsteknik involverer design, bygning og forbedring af landbrugsmaskiner, udstyr og teknologi for at øge landmændenes effektivitet. Landbrugsingeniører kan også designe forskellige landbrugsinfrastrukturer, herunder lagre, vandreservoirer og dæmninger.

Mange landbrugsingeniører formulerer ideer og strategier til at løse miljømæssige udfordringer som forureningskontrol på gårde. De kan også løse disse problemer ved at bruge landbrugsaffald eller alger til at skabe nye ikke-fødevareressourcer eller biobrændstoffer til potentielt at erstatte benzin uden at påvirke fødevareforsyningen til samfundsmedlemmer.

Relateret: 12 karrierer i landbruget at udforske

Hvad laver landbrugsingeniører?

Landbrugsingeniører er ansvarlige for effektivt at holde gårde sikre, miljøvenlige og bæredygtige. De kombinerer normalt deres avancerede viden om kemiske, mekaniske, elektriske og anlægstekniske principper med deres landbrugsevner for at finde innovative teknologiske løsninger til landmænd. Landbrugsingeniører udvikler ofte maskiner, værktøjer og udstyr med kunstig intelligens integrationer for at forbedre landbrugs- og landbrugseffektiviteten.

Almindelige jobopgaver for landbrugsingeniører omfatter:

 • Design af landbrugsmaskiner og udstyr til at udføre grundlæggende markklargøringsopgaver, herunder høst, sprøjtning og såning
 • Udføre forskning i både felt og laboratorium for at brainstorme ideer til sikker, effektiv og miljøvenlig fødevareproduktion
 • Hold dig opdateret om undersøgelser og materialer, der diskuterer aktuelle teknologiske fremskridt i branchen
 • Planlægning og detaljering af design for dræning, oversvømmelse og vandkontrol og kunstvandingssystemer
 • Indsamling af ikke-levende medier og biologiske prøver for at udføre eksperimenter og analyser
 • Kontrol af landbrugsudstyrsdesign for at sikre, at de følger lokale, statslige og føderale landbrugskoder
 • Overvåge hele produktionsprocessen for landbrugsprodukter fra produktion til levering
 • Præsentation af tekniske rapporter og regelmæssige opdateringer om landbrugsprocesser til interessenter og ledelsesmedlemmer

Relateret: Hvad er miljøteknik?

Hvordan bliver man landbrugsingeniør

Før du kan blive landbrugsingeniør, skal du først have de nødvendige uddannelseskrav. Følg disse trin for at blive landbrugsingeniør:

1. Få din bachelorgrad

De fleste arbejdsgivere kræver typisk, at kandidater opnår mindst en bachelorgrad i enten landbrugs- eller biologisk ingeniørvidenskab fra en institution, der er akkrediteret af Accreditation Board for Engineering and Technology. Disse kurser finder normalt sted i klasseværelset, felten og laboratoriet. Nogle emner du vil studere inden for disse kurser inkluderer:

 • Biologi
 • Regning
 • Fysik med calculus-applikationer
 • Geologi
 • Ocean og atmosfærisk dynamik
 • Jordmekanik
 • Jordens fysik
 • Mikroklimatologi

Relateret: Hvad kan du gøre med en ingeniøruddannelse? Top 17 ingeniøruddannelser

2. Bestå det grundlæggende i ingeniøreksamen

Mange stater kræver, at du opnår en professionel ingeniørlicens. For at kvalificere dig skal du først bestå Fundamentals of Engineering (FE) eksamen. Denne test består typisk af 110 spørgsmål, der spørger dig om emner som matematik, etik og professionel praksis, ingeniørøkonomi, vand og spildevand og farligt affald. Efter at have bestået denne eksamen, betragtes du som en ingeniør under uddannelse eller en ingeniørpraktikant.

3. Modtag din professionelle ingeniørlicens

Når du har bestået eksamen og fået praktisk erfaring som ingeniør i uddannelse eller ingeniørpraktikant i fire år, kan du officielt forfølge din professionelle ingeniørlicens ved at tage og bestå Principles and Practice of Engineering (PE) eksamen. Denne test er kun tilgængelig én dag om året. Det tager typisk omkring 9,5 timer at udfylde og indeholder 85 spørgsmål. De dækkede emner omfatter almindelige systemapplikationer, procesteknik, naturressourcer og økologi, maskiner og faciliteter. Når du har bestået, bliver du officielt en autoriseret professionel ingeniør.

Relateret: Valg af den bedste ingeniørfag til dig

4. Deltag i en professionel organisation

Selvom de fleste arbejdsgivere typisk ikke kræver det, kan du overveje at melde dig ind i en professionel organisation. Disse giver dig ikke kun mulighed for at udvide din viden om nye landbrugsteknologier, men også skabe stærke forbindelser inden for industrien. Professionelle organisationer er en effektiv måde at være på forkant med teknologiske fremskridt inden for landbruget, så du hurtigt kan adoptere disse teknologier på din arbejdsplads, efter du har lært om dem i din organisation. At anføre professionelle organisationsmedlemskaber på dit CV er også en fantastisk måde at skille sig ud for at ansætte ledere.

Imponerende professionelle organisationer at overveje at tilslutte sig inkluderer:

National Society of Professional Engineers

Licenserede professionelle ingeniører inden for enhver specifikation eller område kan tilslutte sig denne organisation. Det giver endda enkeltpersoner, der i øjeblikket forfølger deres licens, mulighed for at deltage, da medlemmer vil tilbyde vejledning, tips og råd til at hjælpe folk med at navigere i denne proces. Denne organisation fungerer også som autoritet for professionel praksis og etik.

American Society of Agricultural and Biological Engineers

Medlemmer af denne organisation kan kommunikere deres ideer og opdatere hinanden om aktuelle og kommende branchetrends. De kan også opbygge nye færdigheder eller udvikle nuværende gennem råd og vejledning fra andre nuværende medlemmer. Dette er et godt sted for medlemmer at opbygge forbindelser, der kan føre til potentiel fremgang i deres karriere.

International Commission of Agricultural and Biosystems Engineering

Dette er en af ​​de største globale organisationer inden for landbrugsteknik. Det forbinder det verdensomspændende landbrugsingeniørfaglige samfund og opfordrer medlemmer til at dele ideer og fremskridt fra forskellige dele af verden. Dette samfund repræsenterer nationale organisationer, offentlige enheder og private organer.

Relateret: 57 professionelle foreninger til at booste dit CV

5. Forfølge yderligere uddannelsesmuligheder

For at udføre mere avancerede opgaver, lave store miljømæssige designs og skabe mere komplekse landbrugsteknologier, kan du forfølge din kandidatgrad i landbrugsteknik. Mange programmer vil lære dig, hvordan du adresserer og løser problemer ud over den grundlæggende feltskala, hvilket kan føre til at finde effektive løsninger på højt niveau og avancerede problemer inden for landbrug og bæredygtighedsområder.

De fleste programmer vil typisk lære dig, hvordan du fortolker komplekse dataanalyser og forbedrer dine forskningspræsentationsevner. Denne grad er også værdifuld for forskere, der sigter mod at fremme de ressourcer, der i øjeblikket er tilgængelige for landbrugsområder gennem innovative, strategiske og teknologiske løsninger.

Arvid Svane
Arvid Svane Hvis du regelmæssigt tilbringer tid udendørs og har en interesse i landbrugsværktøjer og -teknologier, så overvej en karriere inden for landbrugsteknik. Dette felt involverer brainstorming og implementering af innovative måder at holde bedrifter bæredygtige, effektive og miljøvenlige. Du skal have den rette uddannelse, færdigheder og erfaring for at blive en succesfuld landbrugsingeniør. I denne artikel gennemgår vi, hvad landbrugsteknik er, hvad dets opgaver indebærer, og hvordan man bliver det.