Hvordan Man Ikke Føler Sig Udenfor, Mens Man Arbejder På Afstand

Mens arbejde hjemmefra kan give dig mere frihed og fleksibilitet, kan det også få dig til at føle dig udenfor på arbejdet. Hvis du arbejder hjemmefra for at praktisere social distancering på grund af COVID-19, leder du måske efter måder at holde dig bedre forbundet med dine kolleger og ledere. At udforske forskellige løsninger til at vedligeholde dine forbindelser på arbejdet kan hjælpe dig med at identificere de strategier, der vil fungere bedst for dig.

I denne artikel diskuterer vi 10 strategier til at føle dig mere forbundet med din arbejdsplads, mens du arbejder eksternt under pandemien.

Relateret: Alt du bør vide om at arbejde hjemmefra

Trin til at føle sig inkluderet, mens du arbejder eksternt

Udforsk disse strategier for at føle dig mere forbundet med dine kolleger og ledere, når du skal arbejde på afstand:

  1. Planlæg en daglig check-in.
  2. Hold møder ved hjælp af webkonferenceværktøjer.
  3. Deltage i samtaler.
  4. Lær dine kolleger bedre at kende.
  5. Planlæg en-til-en tid med din vejleder.
  6. Arbejd på samme tidsplan som dine kolleger.
  7. Vedligeholde sociale forbindelser.
  8. Brug et virksomhedsdækkende kommunikationsværktøj.
  9. Send en ugentlig opdatering til din vejleder.
  10. Vær ærlig om dine følelser.

Relateret: COVID-19 og dit job: Tips og handlinger at overveje

1. Planlæg en daglig check-in

De fleste virksomheder bruger i dag flere værktøjer til kommunikation, uanset om du formidler beskeder via e-mail, sms eller chat-app. Selvom disse metoder kan være effektive, kan det ofte tage længere tid at modtage et svar. De kan også føre til fejlkommunikation. Overvej at anmode om en kort check-in i begyndelsen af ​​dagen for spørgsmål, feedback eller andet at diskutere med teamet.

På grund af den øgede stress med COVID-19-udbruddet, og fordi mange mennesker er uvant til at arbejde hjemme, er det også en god idé for teammedlemmer at diskutere, hvordan de har det mentalt og følelsesmæssigt. De kunne for eksempel dele, hvad de kæmper med, og hvad de har brug for fra deres kollegaer.

2. Hold møder ved hjælp af webkonferenceværktøjer

Hvis din virksomhed er vant til at holde regelmæssige møder, så fortsæt med at holde dem via videokonferencer. Ansigt til ansigt-møder er stadig vigtige for at holde alle opdateret om de fremskridt, du gør, især hvis hele teamet arbejder eksternt. Prøv også at bruge den samme tilgang til kundemøder. Dine kunder og kunder vil sandsynligvis også arbejde eksternt og vil sætte pris på den sociale interaktion og evnen til hurtigt at træffe beslutninger.

3. Deltag i samtaler

Tøv ikke med at bruge virksomhedens kommunikationskanaler til at stille spørgsmål, dele ideer eller – afhængigt af din arbejdspladskultur – endda dele noget underholdende. På grund af den ekstra stress, som COVID-19 medfører på arbejdspladsen, sætter mange medarbejdere pris på noget humor tilføjet deres dag. Se efter muligheder for også at bidrage til andre samtaler, såsom hvis en anden stiller et spørgsmål eller har brug for vejledning.

4. Lær dine kolleger bedre at kende

Start samtaler med kolleger gennem det virksomhedsdækkende kommunikationsværktøj. Se efter måder, du kan tilbyde værdi til projekter, som de arbejder på, og lær dem bedre at kende på et personligt plan. For at skille sig ud, se efter muligheder for at overlevere. De vil sætte pris på, at du tager dit arbejde seriøst og vil vide, at de kan komme til dig, hvis de har brug for noget.

5. Planlæg en-til-en tid med din vejleder

Vær proaktiv med at planlægge tid ansigt til ansigt med din vejleder. Planlæg en tid til at indhente dem en gang om ugen eller hver anden uge. Brug denne tid til at tale om fremskridt, få feedback på din præstation eller finde ud af, om der er områder, hvor du kan foretage ændringer. Din vejleder vil huske og værdsætte din proaktive tilgang længe efter, at COVID-19-pandemien er forbi.

6. Arbejd den samme tidsplan som dine kolleger

Selvom dette måske ikke er muligt for alle, især hvis du har børn derhjemme, så prøv at matche din arbejdsplan til dine kollegers. At arbejde i de samme timer kan gøre kommunikationen lettere og hjælpe alle til at arbejde sammen mere effektivt.

7. Oprethold sociale forbindelser

Vær proaktiv i at vedligeholde dine menneskelige forbindelser. Ræk ud til kolleger for at tale eller brainstorme ideer. Du vil måske endda afsætte en kort tid hver uge til en kort chat på telefonen eller via videokonference for at indhente det.

Hvis der var en kollega, du interagerede med regelmæssigt, mens du var på kontoret, så prøv at bevare forholdet på afstand. Brug videochat til at stille spørgsmål og kommunikere med dem på samme måde, som du ville gøre, hvis du var i samme rum. Du kan endda lade videoen være tændt med chatten slået fra, så I kan se hinanden, mens du arbejder.

Dette kan hjælpe dig med at føle mere som om du er på kontoret. Det hjælper også med ansvarlighed. At have den ansigt til ansigt tid, hvor kort den end er, vil hjælpe dig til at føle dig mere forbundet med din arbejdsplads.

Relateret: En forældres guide til at arbejde hjemmefra med børn

8. Brug et virksomhedsdækkende kommunikationsværktøj

Mange organisationer bruger cloud-baserede samarbejdstjenester. Hvis din virksomhed ikke allerede bruger en, så foreslå den. Det er en fantastisk måde at sende hurtige virtuelle opdateringer og komme med anmodninger. Fordi det er en afslappet samtalekanal, er det også nemt at tjekke ind med din supervisor, mens du stadig forsikrer dem om, at du arbejder og får resultater. Du kan også bruge disse værktøjer til at fremhæve præstationer og anerkende teammedlemmer.

9. Send en ugentlig opdatering til din vejleder

Kom i rutinen med at sende din supervisor ugentlige opdateringer, og lad dem vide, hvad du har opnået i løbet af ugen, og hvad du forventer at opnå i løbet af den næste. Det er også en fantastisk måde at fejre dine egne præstationer på, og minde dig selv om, hvor produktiv du var, mens du arbejdede eksternt. Dette alene kan booste din moral.

10. Vær ærlig om dine følelser

Forstå, at du sandsynligvis ikke er den eneste person, der oplever ensomhed, mens du arbejder eksternt på grund af COVID-19. Hvis du føler dig isoleret, så se efter måder at skabe muligheder for menneskelig forbindelse. Hvis du føler dig udenfor på arbejdet, fordi du er ked af en anden kollega, så tag fat i det med det samme.

Ofte er konflikt resultatet af fejlkommunikation, noget der kan opstå på grund af fjernarbejde. Ved at løse problemer direkte kan du også løse dem hurtigt og med minimale problemer.

Niklas Jepsen
Niklas Jepsen Mens arbejde hjemmefra kan give dig mere frihed og fleksibilitet, kan det også få dig til at føle dig udenfor på arbejdet. Hvis du arbejder hjemmefra for at praktisere social distancering på grund af COVID-19, leder du måske efter måder at holde dig bedre forbundet med dine kolleger og ledere. At udforske forskellige løsninger til at vedligeholde dine forbindelser på arbejdet kan hjælpe dig med at identificere de strategier, der vil fungere bedst for dig.