Hvad Er Eksempler På Omsætning?

Mængden af ​​omsætning, din virksomhed tjener, dikterer niveauet af fremskridt, du har gjort med at skaffe nye kunder. Det kan også være en indikator på, at du har flere indtægtsstrømme, der fører til din virksomheds økonomiske succes. Samlet set giver akkumuleringen af ​​omsætning din organisation en øget chance for at opfylde sine langsigtede mål og gøre en betydelig indflydelse på din branche.

I denne artikel vil vi diskutere, hvad omsætning er, forskellen mellem omsætning og indkomst, og eksempler på indtægter, du kan tjene.

Læs mere: Hvad er strategisk planlægning? Definition, teknikker og eksempler

Hvad er omsætning?

Omsætning er det beløb, du tjener på den transaktion, der er aftalt mellem din virksomhed og kunden. Du kan med andre ord stadig angive omsætning øverst på din resultatopgørelse, selvom du ikke modtager kontantbeholdningen med det samme. I dette tilfælde skal du sende en faktura til kunden for at betale for det produkt eller den service, de har købt hos dig. Det er også vigtigt at tjene penge, fordi det kan vise din virksomheds vækstpotentiale, hvilket kan påvirke antallet af investeringer, du modtager, og dine mål om at skaffe nye kunder.

Læs mere: Sæt mål for at forbedre din karriere

Hvad er forskellen mellem omsætning og indkomst?

Omsætning og indkomst kan bruges i flæng, men de har forskellige betydninger. Se et par grunde nedenfor til, hvordan disse begreber adskiller sig fra hinanden:

  • De har separate betydninger. Indtægter genereres fra salg af produkter og tjenester, som din virksomhed tilbyder til sine kunder, hvorimod indkomst er det beløb, du har tilbage, efter du har fratrukket udgifter, som du brugte til at skalere din virksomhed. Derudover kan indtægter også registreres fra investeringer, du foretager på aktiemarkedet, for at øge din virksomheds rentabilitet.

  • De har forskellige beregninger. Når du beregner omsætningen, skal du notere det beløb, der er aftalt af kunder, der ønsker at købe dit produkt. Indkomst dokumenterer dog den samlede løn, der gives til ansatte oven i løn og drikkepenge. Den sporer også huslejer, renter og udbytter modtaget over en bestemt periode.

  • De vises på forskellige sektioner af regnskaber: Når du ser på de endelige versioner af din resultatopgørelse, vil du se, at omsætningen vises øverst og indkomsten vises nederst. Når dine kolleger eller ledelsespersonale henviser til bundlinjen, hentyder de til den indkomst, som organisationen genererer. Du vil se, at andre udgifter følger indtægterne, såsom udgifter, afskrivninger og betalte renter. Indkomst tegner sig for disse elementer, hvilket giver dig en klar prognose for din virksomheds økonomiske fremtid.

Læs mere: Forstå det grundlæggende i strategiudvikling

Eksempler på indtægter

Gennemgå listen nedenfor om de forskellige måder, din virksomhed kan tjene penge på:

Driftsindtægter

Driftsindtægter viser data vedrørende mængden af ​​produktivitet og rentabilitet, som du modtager fra de operationer, din virksomhed implementerer. Forståelse af styrken af ​​dine operationer giver dig detaljer om, hvor du kan allokere tid og ressourcer til udvidelse. Du kan enten adskille eller kombinere driftsindtægter på din resultatopgørelse, når du rapporterer økonomiske oplysninger til interne og eksterne interessenter.

Lad os tage et kig på eksemplerne på driftsindtægter, som du kan tjene til din virksomhed:

Salg

Salg kan genereres af en virksomhed, når en potentiel kunde formelt accepterer at købe dit produkt. Generelt kontakter en salgsrepræsentant virksomheder for at måle deres interesse i at købe et produkt. Produkter kan sælges online og på fysiske detailsteder.

Hvis du kun sælger dine produkter til virksomheder, så er det nemmere at lave en salgstragt, der skitserer, hvor potentielle kunder står i købsprocessen. En virksomhed skal være mere kreativ, når den gennemgår en kundes interesse for dit brand, så du kan spore antallet af kunder, der klikker på et link, der omdirigerer dem til en undersøgelse, som de kan tage på din hjemmeside. Samlet set viser den indtjening, du tjener, succesen med dine salgs- og marketingindsatser.

Servicegebyrer

Servicegebyrer kan være den primære indtægtskilde, hvis du arbejder som uafhængig konsulent. En konsulent leverer tjenester gratis for at løse problemer, der er specifikke for en organisation. De kan arbejde med en række forskellige brancher som finans, informationsteknologi og sundhedspleje og opkræve et gebyr for professionel rådgivning, som de vil bruge til at udvide en kundes kundebase og målrette mod nye målgrupper. Du skal sikre dig, at du afstemmer din konsulentvirksomhed med dit speciale, så du kan styrke den indflydelse, du vil have på andre organisationer.

Donationer

Non-profit organisationer har brug for en stærk donorbase for at finansiere den mission, de tjener, og kompensere medarbejdere retfærdigt. Hvis du leder eller arbejder for en non-profit, er du en del af en kreativ indsats, der prioriterer andres service, hvilket kan føre til donationer, der udvider dit budskab. Du bliver nødt til at understrege din marketingstrategi for at opbygge og vedligeholde en forbindelse mellem din målgruppe og din organisation.

Ikke-driftsindtægter eller andre indtægter

Ikke-driftsindtægter modtages ved at drive forretning uden for rammerne af din primære drift. For eksempel kan denne type omsætning ses som en uventet gevinst, hvis du udelukkende fokuserer din indsats på driftsindtægter.

Lad os gennemgå eksempler på ikke-driftsindtægter, du kan tjene for din virksomhed:

Salg af aktiver

Et salg af ethvert aktiv kan ses som en ikke-driftsindtægt, herunder aktier og investeringer i fast ejendom. Hvis du lejer bygninger og udstyr, kan du tjene penge på salget af disse aktiver afhængigt af, hvor meget du har solgt dem for. Du bliver nødt til at opbygge relationer i dit professionelle netværk, så de kan stole på, at du vil sælge dem en pålidelig investering. Du kan sælge en aktie, hvis den klarer sig godt, da du kan tjene penge på den og se efter andre, der har et højt indtjeningspotentiale.

Retssagsbehandling

Hvis du er en virksomhed midt i en retssag, så er du ved at forberede din sag for en domstol. En sejr over modparten i en retssag kan hjælpe dig med at få engangsindtægter, der kan hjælpe med at vokse din virksomhed.

Udbytte

Hvis du investerer i bemærkelsesværdige aktier, tjener du mere på dem. Normalt falder investeringer under ikke-driftsindtægter, men de kan stadig være en vigtig indtægtskilde, især hvis man har flere aktionærer. Du skal sikre dig, at du har nok indtægter til at betale dine aktionærer tilstrækkeligt og investere resten af ​​det i din virksomhed.

Poul Frederiksen
Poul Frederiksen Mængden af omsætning, din virksomhed tjener, dikterer niveauet af fremskridt, du har gjort med at skaffe nye kunder. Det kan også være en indikator på, at du har flere indtægtsstrømme, der fører til din virksomheds økonomiske succes. Samlet set giver akkumuleringen af omsætning din organisation en øget chance for at opfylde sine langsigtede mål og gøre en betydelig indflydelse på din branche.