Fysiske Krav Til US Air Force Reserve

Fysiske Krav Til US Air Force Reserve

Hvis du er interesseret i at blive medlem af Air Force Reserve, skal du være forberedt på at opfylde minimumskravene til fysisk kondition, som vil omfatte både fysiske evnetests og krav til kropsmåling. I denne artikel vil vi give et overblik over Air Force Reserves fysiske krav, hvordan Air Force Reserve scorer sin fysiske konditionstest og tips til at blive klar til testen.

Hvad er Air Force Reserve?

Air Force Reserve er en militærstyrke med reservister, der har trænet ligesom ethvert aktivt medlem af Air Force. For at blive medlem af Air Force Reserve skal du være mellem 18 og 38 år gammel, være ved godt helbred, passende højde og vægt og bestå en standard fysisk screening. En gymnasieeksamen anbefales. Efter uddannelsen er afsluttet, besidder reservister civile jobs i nærheden af ​​deres hjem og besvarer opfordringen til aktiv tjeneste, når det er nødvendigt. Reservister betales for øvelsestid og udsendelse.

Som med fuldtids rekrutter til luftvåben, bruger reservister otte og en halv uge i grundlæggende militær træning, kendt som "boot camp" eller "grundlæggende træning", på Lackland Air Force Base i San Antonio, Texas. I løbet af denne tid udvikler praktikanter disciplin, selvtillid, færdigheder og fysisk styrke til at vokse til flyvere. Aktive medlemmer af Air Force Reserve forventes at forblive i fysisk form og bestå PFT en gang om året.

Relateret: Karriereveje i luftvåbnet

Hvad er Air Force Basic Military Training?

Uanset om du slutter dig til luftvåbnet eller reserven, skal du gennemføre luftvåbnets grundlæggende militæruddannelse (AFBMT). Under din militæruddannelse vil du blive udfordret til at blive så fysisk rask som muligt. I løbet af de sidste uger af bootcamp skal du kunne bestå Flyvevåbnets fysiske konditionstest (PFT).

Relateret: Hvor lang er Air Force Basic Training? Uge-for-uge-forklaring

Hvad er PFT?

AFBMT fysiske konditionstesten inkluderer tre aktiviteter for at teste din udholdenhed og bruges til at måle dine fysiske styrker, evner og kardiorespiratorisk kondition. Træningen på boot camp er designet til at forberede kadetter til at bestå denne afsluttende test. Aktive medlemmer af luftvåbnet og dets reserve forventes at forblive i fysisk form og gennemføre PFT en gang om året med aldersjusteret krav.

Den fysiske konditionstest omfatter følgende:

 • Sit-ups: 42 på et minut for mænd i alderen 29 og derunder, 39 for mænd i alderen 30-39; 38 på et minut for kvinder i alderen 29 og derunder, 29 for kvinder i alderen 30-39, 29
 • Push-ups: 27 på et minut (mænd i alle aldre); 18 for kvinder i alderen 29 og under, 14 for kvinder i alderen 30-39
 • 1,5-mile løb: 11:57 minutter eller mindre for mænd; 13:56 minutter for kvinder.

Relateret: US Air Force Physical Fitness Requirements

Luftvåbnets fysiske krav

Air Force Reserve rekrutter forventes at have et vist niveau af fysisk form, før de ankommer til grundlæggende træning. Kravene er forskellige for mænd og kvinder. Standarderne når du kommer til grunduddannelsen er som følger:

 • Sit-ups: Mindst 35 på et minut for mænd; over 30 for kvinder.
 • Push-ups: Mindst 25 på et minut for mænd; over 15 for kvinder.
 • 1,5-mile løb: Under 18:30 minutter for mænd; 21:35 minutter for kvinder. Kvinder skal slutte 21:35.
 • Abdominal omkreds: 39 tommer maksimum for mænd; 35,5 tommer maksimum for kvinder.

Når du først er i bootcamp, kan du forvente fysisk træning seks dage om ugen. Meget af fokus vil være aerob træning og forbedring af muskulær funktion, da det er disse områder, som den endelige PFT vil evaluere. Hvis du fejler PFT, kan du bruge flere uger på grundtræning og derefter tage den igen. Hver kadet får dog kun et eller to ekstra forsøg, før de slippes fra grundtræningen.

Træningsaktiviteter kan omfatte:

 • Ugentlige løb (1,5 miles)
 • Lange gruppeløb
 • Sprint løber
 • Crunches
 • Push-up og sit-up sæt
 • Armhævninger

Grundlæggende PFT-komponenter

Her er de grundlæggende PFT-krav mere detaljeret:

1. Sit-ups

Sit-ups udføres med en spotter, der holder dine fødder. De skal udføres, mens de har sko på og ligger på en flad overflade. ligge på ryggen med fødderne samlet eller op til 12 tommer fra hinanden, knæene bøjet i en 90-graders vinkel med en spotter, der holder dine fødder ved anklerne. For at fuldføre en sit-up, træk din overkrop fremad, rør albuerne til lårene, mens du holder hænderne fast presset mod brystet eller de øvre skuldre. Sænk ryggen, indtil dine skulderblade rører jorden. Kun korrekt udførte sit-ups tælles med.

2. Push-ups

Push-ups udføres på en plan, flad overflade, mens du har sko på. For at fuldføre en push-up skal du antage en hvileposition foran, med dine arme i skulderbredde fra hinanden, fødderne sammen eller op til 12 tommer fra hinanden, og kroppen danner en generelt lige linje fra dine skuldre til dine ankler. Din krop skal danne en lige linje og kan kun støttes af dine tæer og håndflader. Hold hovedet oppe og sænk kroppen. Variations-push-ups udført på knæene er ikke tilladt.

3. 1,5-mile løb

Air Force Reserve-standarden for en cardio-begivenhed er en 1,5-mile løb/gåtur. Det skal udføres på en flad, solid overflade, såsom en bane. Medlemmet løber, går eller udfører en kombination af løb og gang for at gennemføre 1,5-mile-distancen så hurtigt som muligt.

4. Vægt og talje

Alle Air Force Reserve rekrutter og medlemmer forventes at opretholde passende vægt under deres tjeneste. De skal være mindst fem pund under deres maksimale vægt. Hvis den maksimale vægt for din højde er 190 pund, skal du veje 185 pund eller mindre. Hvis en ansøger er inden for fem pund af den maksimale vægt eller over deres maksimale vægt og har en muskuløs bygning, kan de få tilladelse til at ansøge. Tal med din lokale rekrutterer for at få råd om din specifikke situation.

Du vil også få målt din taljeomkreds og bør opfylde specifikke standarder i forhold til din højde. For at opgradere fra AFBMT skal en rekrut opfylde følgende standarder:

 • Hanner: 35 tommer eller mindre
 • Hunner: 31,5 tommer eller mindre

Følgende diagram inkluderer den maksimale vægt i pund for typisk højde i tommer.

Luftvåbens vægtkrav (mand og kvinde)

Højde (tommer) Min. Vægt (pund) Min. Vægt (pund)
58 91 131
59 94 136
60 97 141
61 100 145
62 104 150
63 107 155
64 110 160
65 114 165
66 117 170
67 121 175
68 125 180
69 128 186
70 132 191
71 136 197
72 140 202
73 144 208
74 148 214
75 152 220
76 156 225
77 160 231
78 164 237
79 168 244
80 173 250

Air Force Fitness Awards

De, der præsterer usædvanligt godt på deres PFT før eksamen, kan være berettiget til fitnesspriser. Tildelingskrav omfatter:

 • Liberator: Hæderer tilfredsstillende gennemførelse af PFT ved at opfylde minimumskravene.
 • Top PT Mand/Kvinde: Anerkender de mandlige og kvindelige trænere med den højeste fitnessscore.
 • Thunderbolt: Mænd, der opnår denne æresgraduate-standard, gennemfører fire pull-ups, 70 sit-ups og 62 push-ups/minut og en 8:55-tid på deres 1,5-mile løb. Kvinder gennemfører to pull-ups, 60 sit-ups og 37 push-ups/minut og en tid på 11:33 på deres 1,5-mile løb.
 • Warhawk: Hædrer hanner, der gennemfører mindst 10 pull-ups, løber 1,5 miles på 8:55 minutter og 70 sit-ups og 65 push-ups. Anerkender kvinder, der laver mindst fem pull-ups, gennemfører et løb på 1,5 mil på 10:55 minutter og 60 sit-ups og 40 push-ups/minutter.

Tips til forberedelse til luftvåbnets fysiske konditionstest

For at komme ind i, gennemføre og dimittere fra AFBMT skal du være i god fysisk form. Dette kræver masser af forberedelse, før man kommer til grunduddannelsen. Følgende tips hjælper dig med at forberede dig:

 • Rådfør dig med din læge eller anden sundhedspersonale, før du starter dit træningsregime.

 • Det anbefales, at du vænner dig til at træne to gange om dagen, morgen og aften, for at afspejle de lange dage med fysisk aktivitet, der kræves i bootcamp. Som minimum bør du træne seks dage om ugen, før du ankommer til BMT.

 • For at forberede dig ordentligt til træning og konditionstesten bør du kombinere cardio- og styrketræning til en afbalanceret ugentlig kur.

 • Start langsomt. Byg dit løb op ved at starte i et langsomt tempo i 15 til 20 minutter. Sæt et mål om at løbe i 30 eller 40 minutter tre til fem gange om ugen.

 • Hold et register over dine træningspas. En registrering af dine bestræbelser på at forbedre din fysiske kondition vil vise dig, hvor du gør det godt, og områder, der trænger til forbedring.

 • Hvis du nærmer dig vægtgrænserne, så kom i gang med at tabe dig og tone op. Start med ikke-påvirkende aerobe aktiviteter, og arbejd derefter op til løb og træning.

 • Drik mere vand. Det fysiske stress ved bootcamp vil tage hårdt på din krop. At drikke mere vand vil hjælpe din krop med at arbejde op til en streng rutine.

 • Sørg for at få en hel nats søvn hver nat og spis en sund kost. Dette vil hjælpe din krop med at forberede sig til streng træning.

Mathias Lorenzen
Mathias Lorenzen Hvis du er interesseret i at blive medlem af Air Force Reserve, skal du være forberedt på at opfylde minimumskravene til fysisk kondition, som vil omfatte både fysiske evnetests og krav til kropsmåling. I denne artikel vil vi give et overblik over Air Force Reserves fysiske krav, hvordan Air Force Reserve scorer sin fysiske konditionstest og tips til at blive klar til testen.