35 Retreataktiviteter For At Motivere Og Forbinde Medarbejdere

35 Retreataktiviteter For At Motivere Og Forbinde Medarbejdere

Retreataktiviteter er en mulighed for en organisations teammedlemmer til at genskabe og lære. Afhængigt af aktiviteterne kan dit team drage fordel af forbedret teamwork og samarbejde, kommunikationsevner og konfliktløsningsevner. At vælge de rigtige aktiviteter til din gruppe kan hjælpe dig med at fokusere på de områder, der er vigtigst for din virksomheds succes. I denne artikel diskuterer vi fordelene ved retreataktiviteter for medarbejdere og giver 35 ideer til retreataktiviteter.

Fordele ved retreataktiviteter for medarbejdere

Retreataktiviteter tilbyder adskillige fordele for en virksomhed og dens ansatte, herunder:

  • Teambuilding: Teambuilding er en almindelig årsag til retreats, hvilket giver dine medarbejdere mulighed for at lære hinanden bedre at kende.

  • Udvikling af værdier: Forskellige retreataktiviteter inspirerer til udvikling af værdier, der er med til at etablere din virksomhedskultur. Nogle af de nøgleværdier, som retreataktiviteter fremmer, er samarbejde og kommunikation.

  • Konfliktløsning: Retreataktiviteter kan hjælpe med at løse spændinger mellem teammedlemmer, især dem, der arbejder i et konkurrencepræget arbejdsområde.

  • Foryngelse: Retreataktiviteter er forfriskende og kan bryde monotonien i arbejdscyklussen.

Liste over 35 ideer til virksomhedsretræteaktivitet

Afhængigt af dit budget, mål og tidsplan er der snesevis af retreataktiviteter tilgængelige for organisationer, herunder:

1. Hold en velkomstfest

En velkomstfest kan være en god idé til at starte dine retreataktiviteter, især hvis retreatet tager mere end en dag. Folk vil lære hinanden at kende til festen og skabe forventning til de kommende aktiviteter.

Læs mere: Sådan planlægger du en kontorfest

2. Spil brætspil

Brætspil er populære retræteaktiviteter, fordi de er billige og lavrisiko og fremmer kritisk tænkning, venskabelig konkurrenceevne og holdånd. Overvej kortspil, multi-player spil og turneringer.

3. Opret en virksomheds trivia

Corporate trivia er et sæt spørgsmål om teammedlemmerne og virksomheden. Det er en sjov måde for teammedlemmer at lære mere om hinanden og virksomheden. Spørgsmålene dækker over generel viden, såsom tidligere begivenheder, salgsmål, fremtidige milepæle, marketingplaner og produkter.

4. Opret en skurvogn

En skurejagt er en klassisk team-retreataktivitet, som du kan implementere på en række forskellige steder. De kan tage et par timer eller hele dagen. Scavenger hunts inspirerer til kommunikation, samarbejde og lederskab. Mange mennesker kan deltage i skurvognsjagter, hvilket gør dem populære blandt større grupper.

Relateret: 35 kreative teamudflugtsideer

5. Syng karaoke

Karaoke er en enkel og sjov retræteaktivitet. Du kan gå til et sted, der tilbyder karaoke eller leje en karaokemaskine. Tilskynd til deltagelse, men kræve ikke, at teammedlemmer synger. Du kan oprette grupper for at hjælpe medarbejderne til at føle sig mere komfortable med at optræde foran en menneskemængde.

Relateret: Sjove træningsture for Corporate Team Building

6. Inviter en gæstetaler

En gæstetaler kan tilbyde uddannelsesmæssig eller motiverende værdi til dit team. Du kan også invitere en entertainer, såsom en komiker, til at være gæstetaler. En gæstetaler kan også bidrage med nogle retreataktiviteter til teambuilding og andre formål.

7. Se motiverende videoer

Afspil en video af en informativ eller motiverende præsentation, der relaterer til din branche eller faglige udvikling. Du kan anmode om forslag før tilbagetoget for at lære om de typer taler og videoer, der interesserer dit hold mest.

8. Tag team madlavningskurser

Madlavningskurser på retreats forbedrer også samarbejde og teamwork. I kan planlægge menuen sammen ved madlavningsretreater og nyde måltidet som et hold. Nogle virksomheder uddeler disse måltider til velgørenhed.

9. Tag på vandretur

Vandring er en udbredt ide, især hvis du bruger meget tid indendørs. Du kan vandre inde i byen eller ude i naturen. Forbered dig på vandreturen tilstrækkeligt ved at levere det rigtige udstyr, kortlægge en passende kurs og medbringe masser af vand.

10. Prøv vandaktiviteter

Hvis der er et vandområde i nærheden af ​​dig, kan du overveje aktiviteter som roning, paddleboarding, kanosejlads, surfing eller kajaksejlads. Hvis du har adgang til en swimmingpool, kan du spille vandpolo eller poolbasket og volleyball.

11. Tilbyd en kunstklasse

At tage en kunstklasse og deltage i kunstneriske aktiviteter hjælper med at booste din kreativitet. Dit team kan engagere sig i at male, skulpturere eller samle smykker. Du kan tilføje en gaveudveksling af kunstværket som en del af dine teambuilding-opgaver.

12. Tag på camping

En campingekspedition kan inspirere teambinding. Du kan kombinere det med vandreture eller vandaktiviteter for at gøre det sjovere. Virksomheder holder også lejrbål for deres team at dele og lære.

13. Opret en mock pitching-begivenhed

Du kan oprette en mock pitching-begivenhed, der involverer forskellige hold, der laver pitches for falske produkter. Visse teammedlemmer fungerer som investorer og vælger den bedste pitch. Dette spil fremmer kritisk tænkning, kreativitet, iværksætteri, samarbejde og teamwork.

14. Tag billeder

Fotosessioner er en populær aktivitet under retreats. De giver dig mulighed for at udforske nye steder og udvikle kreative færdigheder. At være udenfor kan også hjælpe med at reducere stress og forbedre humør.

15. Lav en film

Overvej at lave en film for at fremme kreativitet, samarbejde og teamwork. Filmen kræver udstyr som kamera, mikrofon, stativ og redigeringssoftware. At lave en film kan involvere teammedlemmerne i forskellige roller, hvilket kan være en sjov og givende udfordring, der kræver nye færdigheder.

16. Opret en firmapodcast

Overvej at oprette en podcast, hvis teammedlemmer ikke ønsker at blive vist på kameraet. En podcast understøtter små teams og fremmer kreativitet, tidsstyring og kommunikationsevner. Din virksomhed kan bruge podcast-indhold til at uddanne kunder og medarbejdere.

17. Spil "sandhed og løgne"

"Sandhed og løgne" er en rekreativ aktivitet, der hjælper folk med at blive mere komfortable omkring hinanden og blive involveret i teamet. Hvert medlem siger fire udsagn om sig selv, og tre af udsagnene er løgne, og én er sand. De andre teammedlemmer gætter, hvilket udsagn der er sandt.

18. Inkorporer sølvforinger

Hvis dit tilbagetog er som reaktion på en krise eller negativ begivenhed, kan du inkorporere sølvbeklædning. Denne aktivitet involverer teammedlemmer, der identificerer sølvkanter i negative tilfælde for at hjælpe med at forbedre deres moral og ændre deres perspektiver. Folk arbejder normalt i par eller grupper for at interagere på et personligt niveau.

19. Spil "ulige par"

"Ulige par" er en teambuilding-øvelse, der anerkender forskellige personligheder hos mennesker. Lav en liste over ulige par som jordnøddesmør og gelé eller ærter og gulerødder. Skriv hvert af navnene på et separat kort. Tape hvert af kortene på bagsiden af ​​en deltager. Deltagerne skal afgøre, hvilken genstand der er på deres kort ved at stille spørgsmål til andre medarbejdere. De skal så finde deres match og lære tre ting, de har til fælles. Det hjælper med at forbedre kommunikationsevner og rapport mellem teammedlemmer.

20. Komplet ryg-til-ryg tegning

Ryg-til-ryg-tegning er en sjov aktivitet, hvor teammedlemmer slår sig sammen og sætter sig med ryggen til hinanden. Hver af dem har en blok til at tegne og et billede. Du beskriver objektet for dine teammedlemmer, mens de tegner uden at fortælle dine teammedlemmer, hvad objektet er.

21. Spil "blind draw"

"Blind draw" svarer til back-to-back draw. Men blind draw involverer hold frem for et par. Holdet udvælger en kunstner og et objekt. Medlemmerne giver kunstneren verbale instruktioner til at tegne genstanden. Kunstneren skal finde ud af, hvad han eller hun tegner.

Relateret: 12 Teambuilding-spil, som dine medarbejdere vil nyde

22. Spil "body of words"

"Body of words" er et simpelt og sjovt fysisk spil. Deltagerne vil forsøge at skabe ord eller bogstaver ved at bruge deres krop alene uden at tale. Vinderen er den, der gætter bogstavet eller ordet først. Det hjælper med at forbedre samarbejde og kreativ tænkning.

23. Prøv fotofinish-udfordringen

En fotofinish er en hurtig og nem udfordring, der kun kræver et kamera og en mållinje. Holdmedlemmerne skal gå over målstregen på samme tid. Det hjælper dig med at fokusere på koordination og kommunikation og få et rammeværdigt billede.

24. Byg broer

Dette spil involverer to hold, der skal bygge to halvdele af en bro hver for sig. Du vil bruge materialer som pap, byggeklodser, sugerør, tape, papir, linealer og meget mere. Spillet forbedrer kreativitet, samarbejde, problemløsning og kommunikationsevner.

25. Spil holdpuslespil

At løse et holdpuslespil er enkelt, men vildledende. Folk deler sig i hold, og hvert hold får et puslespil og en tidsfrist til at løse det. Men nogle af brikkerne i dit puslespil er hos det andet hold.

26. Spil "sneak-a-pic"

"Sneak-a-pic" er et spil, der bruger legetøjsklodser til at genopbygge en struktur fra hukommelsen. Et teammedlem vil se strukturen i et par sekunder, instruere medlemmerne og bygge den. Det hjælper teamet med at forbedre deres hukommelsesevner, opmærksomhed på detaljer og kommunikation.

27. Opret et team-emblem

Teamemblem er en aktivitet, hvor teammedlemmer skaber et emblem, skjold eller flag. Det hjælper teammedlemmer med at fokusere på samarbejde, kreativ tænkning og fremme en identitet for teamet.

28. Spil "en perfekt firkant"

"En perfekt firkant" er et spil, hvor teammedlemmer med bind for øjnene samarbejder om at skabe en perfekt firkant fra et cirkulært reb. Det er med til at opbygge samarbejds-, kommunikations- og lederevner.

29. Spil "hole in many"

"Hole in many" er et sjovt spil, der involverer fysisk leg. Udfordringen er at balancere en tennisbold på en presenning med mange tilfældige huller. Du vinder, hvis du holder presenningen længst, uden at tennisbolden falder gennem et hul. Spillet fremmer teamwork gennem fysiske og verbale operationer.

30. Spil "daredevil"

"Daredevil" er et spil, der involverer to hold. Hvert hold udvælger et medlem og giver dem bind for øjnene. Holdmedlemmet med bind for øjnene skal hente genstande fra et legeområde med holdkammeraternes instruktioner. Det er et spil, der bygger tillid, kommunikationsevner og teamwork.

31. Spil "skibbruden"

"Shipwrecked" er et spil, hvor teammedlemmer forestiller sig, at de har været i en større krise og har brug for nogle ting for at overleve. Teammedlemmerne skal blive enige om, hvilke punkter der er vigtigere. Shipwrecked inspirerer til lederskab, samarbejde, forhandling og problemløsningsevner.

32. Frivillig

Du kan også blive frivillig som en del af dit retræte. Frivilligt arbejde er en aktivitet, der involverer at udføre gratis arbejde for dit samfunds trivsel. Det fungerer også som en lærerig oplevelse. Der er forskellige muligheder for frivilligt arbejde, såsom hjemløse krisecentre, affaldsoprydning og mentorprogrammer.

Læs mere: 7 grunde til at overveje frivilligt arbejde

33. Spil familiespil

Du kan involvere familiemedlemmer i nogle af retræteaktiviteterne for at fremme fællesskabet. Overvej at spille laser tag, tag fodbold, paintball eller tag rugby. Du kan tillade hold at komme med kreative holdnavne og tilskynde til venskabelig konkurrence med en præmie til vinderen.

34. Gå til et flugtværelse

I et flugtrum skal spillerne finde spor, udføre opgaver og løse gåder inden for en kort periode for at undslippe rummet. Dette er en mindre traditionel måde at inspirere til kommunikation og problemløsning blandt teammedlemmer.

35. Spil "bundet sammen"

"Tied together" er et spil, der fremmer samarbejde og kommunikationsevner for at opbygge relationer. Forbind holdkammeraterne ved håndleddene, og giv dem opgaver, de skal udføre sammen, såsom at binde deres sko eller lave en snack.

Bemærk venligst, at ingen af ​​virksomhederne nævnt i denne artikel er tilknyttet Bonjoures.

Klaus Frandsen
Klaus Frandsen Retreataktiviteter er en mulighed for en organisations teammedlemmer til at genskabe og lære. Afhængigt af aktiviteterne kan dit team drage fordel af forbedret teamwork og samarbejde, kommunikationsevner og konfliktløsningsevner. At vælge de rigtige aktiviteter til din gruppe kan hjælpe dig med at fokusere på de områder, der er vigtigst for din virksomheds succes. I denne artikel diskuterer vi fordelene ved retreataktiviteter for medarbejdere og giver 35 ideer til retreataktiviteter.