Spørgsmål Og Svar Til Samtale Med Dialysesygeplejerske

For at imponere fremtidige arbejdsgivere deler en dialysesygeplejerske eller nefrologisk sygeplejerske ofte deres erfaringer og legitimationsoplysninger under deres interview. Fordi de arbejder med patienter for at implementere de rigtige nyrebehandlingsplaner, demonstrerer en effektiv dialysesygeplejerskesamtale deres viden om dialyseprocessen og patientplejen. I denne artikel diskuterer vi almindelige spørgsmål til dialysesamtale og giver eksempler på svar for at hjælpe dig med at forberede dig til en jobsamtale.

Generelle samtalespørgsmål til dialysesygeplejersker

Arbejdsgivere begynder typisk interviews med at stille generelle spørgsmål for at lære mere om din personlighed og arbejdsmoral. Her er nogle eksempler på generelle spørgsmål:

 • Kan du fortælle mig lidt om dig selv?
 • Hvordan vil du relatere din oplevelse til vores kerneværdier?
 • Hvorfor skulle vi ansætte dig?
 • Hvad er din største svaghed?
 • Hvad er din største styrke?
 • Arbejder du bedre selvstændigt eller i et team?
 • Hvorfor vil du arbejde her? Hvad tiltrækker dig især til denne facilitet?
 • Hvor ser du dig selv om fem år? Ti år?
 • Hvad motiverer dig?
 • Hvordan hørte du om denne dialysesygeplejerskestilling?

Relateret: 100 almindelige jobsamtalespørgsmål

Interviewspørgsmål om erfaring og baggrund

Den næste fase af samtalen involverer arbejdsgivere, der stiller spørgsmål om din baggrund og erhvervserfaring for at afgøre, om du er en kvalificeret kandidat. Her er nogle interviewspørgsmål om din erfaring og baggrund:

 • Hvilke kompetencer har du, der har forberedt dig til denne rolle?
 • Kan du fortælle mig lidt om din uddannelsesmæssige baggrund?
 • Hvilket ansvar havde du på dit sidste job?
 • Hvor fleksibel er du med tidsplaner? Er du okay med at have vagt?
 • Hvilke positive kommentarer havde din sidste leder om dig?
 • Hvordan håndterer du svære patienter?
 • Hvilken faglig præstation er du mest stolt af?
 • Hvor har du fået din kliniske erfaring?
 • Hvad er dine generelle lønforventninger?
 • Hvad har du gjort, der gjorde indtryk på dine kolleger?
 • Kan du fortælle mig om en gang, du var vidne til en usikker situation på arbejdspladsen? Hvordan klarede du det?
 • Hvordan prioriterer du i dit arbejde?
 • Hvilken type arbejdsmiljø foretrækker du?
 • Hvorfor forlader du din nuværende stilling?

Relateret: Interviewspørgsmål: "Fortæl mig om din uddannelsesmæssige baggrund"

Dybdeinterviewspørgsmål til dialysesygeplejersker

Arbejdsgivere stiller også dybdegående spørgsmål for at finde ud af mere om din erfaring i sundhedssektoren og finde ud af, hvor meget du ved om dialyse. Her er nogle dybdegående interviewspørgsmål til dialysesygeplejersker:

 • Hvilke kvalifikationer er vigtige for en dialysesygeplejerske at have?
 • Hvorfor valgte du en karriere som dialysesygeplejerske?
 • Hvordan vil du forklare forskellen mellem peritoneal- og hæmodialysedialyse til en patient?
 • Hvad ville du gøre, hvis en patient udtrykte interesse for at stoppe dialysebehandlingen?
 • Hvordan opretholder du et professionelt forhold til dine patienter?
 • Kan du fortælle mig, hvad du finder mest udfordrende ved dialysepatientbehandling?
 • Hvordan hjælper du patienter med at bevare roen under deres dialysebehandlinger?
 • Hvordan tilpassede du dig til den nye teknologi i dit anlæg?
 • Hvordan kommunikerer du med patienter og deres pårørende?
 • Kan du huske et tidspunkt, hvor dine råd til ledelse førte til en forbedring på din arbejdsplads?

Relateret** ted: [ 19 sygeplejeinterviewspørgsmål og -svar til at hjælpe dig med at forberede dig**](https://www.Bonjoures.com/career-advice/interviewing/nursing-interview-questions-for-grads)

Interviewspørgsmål med eksempler på svar

Når du besvarer spørgsmål til dialysesamtale, skal du bruge STAR-metoden, som står for situation, opgave, handling og resultat. At følge denne oversigt kan hjælpe dig med at svare på interviewspørgsmål på en måde, der giver arbejdsgivere mulighed for at lære om din personlighed, arbejdsmoral og sygeplejefærdigheder. Her er nogle interviewspørgsmål til dialysesygeplejersker med prøvesvar for at hjælpe dig med at forberede dig til dit interview:

Kan du fortælle mig om en vanskelig situation på arbejdet, og hvordan du håndterede den?

Dialysesygeplejersker kan interagere med udfordrende patienter. At have en medfølende opførsel og en evne til at løse problemer kan hjælpe dig med at håndtere vanskeligheder, mens du arbejder. For at besvare dette spørgsmål skal du huske et tidspunkt på din tidligere arbejdsplads, hvor du stod over for et problem og demonstrerede din evne til at finde en løsning.

Eksempel: "For at håndtere udfordrende omstændigheder på arbejdet husker jeg at sætte mig selv i min patients position. For eksempel havde jeg på mit sidste job en patient, der konstant ville drikke sodavand, selvom vi frarådede hende det, da det forstyrrede hende dialysebehandling Da jeg spurgte patienten, hvorfor hun foretrak sodavand frem for andre drikkevarer, forklarede hun, at hun og hendes barnebarn altid drak en orange sodavand sammen, når hendes barnebarn kom hjem fra skole.

At kende situationen hjalp mig med at finde en løsning. Jeg anbefalede, at patienten erstattede sin sodavand med et lille glas juice, så hun stadig kunne dele denne tid med sit barnebarn. Som et resultat implementerede patienten dette råd, hvilket påvirkede hendes behandling positivt."

Hvad ved du om dialyse?

Arbejdsgivere forventer, at dialysesygeplejersker er vidende om nyrebehandlinger, så de kan yde den bedste pleje til deres patienter. Reager ved at identificere de uddannelses- eller arbejdserfaringer, der har givet dig praktisk viden om dialyse.

Eksempel: "Jeg arbejdede som dialysesygeplejerske tidligere på Capital Hospital, hvilket gav mig mulighed for at få erfaring med at forklare behandlinger til patienter og bruge standard dialyseudstyr. Jeg arbejdede også med en læge, der netop havde afsluttet et meget selektivt nefrologisk stipendium, og hun introducerede mig til strømlinede plejeteknikker og ny forskning, der har mulighed for at ændre vores felt."

Hvad har du gjort for at forbedre din viden som dialysesygeplejerskestilling i det seneste år?

Ligesom de fleste medicinske områder er dialysesygepleje altid under udvikling, hvilket gør det vigtigt at forblive uddannet og opdateret på aktuelle tendenser og praksis. For at besvare dette spørgsmål kan du beskrive et kursus eller en uddannelseserfaring, du har deltaget i. Alternativt kan du også tale om en læringsoplevelse, der fandt sted, mens du arbejdede.

Eksempel: "Det sidste år har jeg tilmeldt mig et hæmodialyse-certificeringsprogram, så jeg bedre kan uddanne mine patienter og hjælpe med at hjælpe dialyseteknikere. Min certificering bestod af 90 timers læring og deltagelse i et eksternt forløb i løbet af tre måneder."

Hvordan undgår du at lave fejl, når du arbejder med patienter?

At undgå fejl sikrer, at patienterne får ensartet pleje af høj kvalitet. Når du besvarer dette spørgsmål, skal du fortælle arbejdsgiveren, hvilke skridt du tager for at være opmærksom på detaljer, mens du arbejder.

Eksempel: "Når jeg arbejder med patienter, forsøger jeg at holde mine distraktioner på et minimum og undgå at tænke på andre patienter, jeg skal se senere på dagen. I stedet for at multitaske fokuserer jeg på den opgave, der ligger foran mig, så jeg kan giv det min fulde opmærksomhed. Det har resulteret i, at jeg har fået enestående feedback fra mine vejledere, og de har fået mig til at hjælpe med at uddanne nye sygeplejersker, så de kan bruge mine samme metoder."

Hvilke personlighedstræk er vigtige for sygeplejersker at have?

Dette spørgsmål giver interviewere mulighed for at vurdere din personlighed egnet til en rolle på deres hospital. For at besvare dette spørgsmål skal du nævne nogle få topkvaliteter for en sygeplejerske, forklare hvorfor de er vigtige, og hvordan du legemliggør disse egenskaber.

Eksempel: "Sygeplejersker bør være omsorgsfulde og venlige for at skabe et sikkert miljø for deres patienter. Dette er især vigtigt for dialysesygeplejersker, da patienter kan være bange for maskinerne eller modløse ved tanken om løbende behandling. Når jeg arbejder med patienter, er mit første mål mit første mål. er at nærme sig dem med medfølelse, og det resulterer ofte i stærke arbejdsrelationer i løbet af deres pleje."

Hvad vil du sige er din største svaghed?

Dette er et personlighedsbaseret spørgsmål for at hjælpe intervieweren med at lære mere om dig. For at holde dit svar positivt, forklar, hvordan du arbejder på at forbedre denne svaghed.

Eksempel: "Jeg vil sige, at et område, jeg kan forbedre mig på, er at kommunikere mine ideer. Jeg er dog for nylig begyndt at tage en skrivetime online og er ved at lære at organisere mine tanker, så jeg kan dele vigtig information med kolleger og patienter i den mest effektive måde som muligt."

Hvorfor skulle vi ansætte dig?

Arbejdsgivere bruger dette spørgsmål til at se, om du er deres ideelle kandidat. Når du besvarer dette spørgsmål i en dialysesygeplejesamtale, skal du fokusere på deres særlige facilitet og de behov, de har. Forklar derefter, hvordan dine færdigheder og erfaringer kan hjælpe med at imødekomme disse behov.

Eksempel: "Jeg lagde mærke til, da jeg søgte denne stilling, at du leder efter en erfaren dialysesygeplejerske, som kan hjælpe med at uddanne teknikere. Fordi min vejleder har bedt mig om at uddanne nye sygeplejersker og teknikere på mit nuværende job, mener jeg, at jeg er velegnet til en rolle, der har et større uddannelsesansvar."

Jobs, der ligner nefrologer

Hvis du søger et job som nefrolog eller et andet erhverv i sundhedssektoren, der involverer dialyse, er der flere muligheder at overveje. Her er en liste over 10 sundhedsjob, der involverer dialysebehandlinger:

1 . Dialyseteknolog

2 . Registreret sygeplejerske

3 . Patientplejetekniker

4 . Nefrologisk socialrådgiver

5 . Nyre ernæringsekspert

6 . Biomedicinsk tekniker

7 . Dialysekoordinator

8 . Prøveprocessor

9 . Apotek tekniker

10 . Phlebotomist

Grethe Wulff
Grethe Wulff For at imponere fremtidige arbejdsgivere deler en dialysesygeplejerske eller nefrologisk sygeplejerske ofte deres erfaringer og legitimationsoplysninger under deres interview. Fordi de arbejder med patienter for at implementere de rigtige nyrebehandlingsplaner, demonstrerer en effektiv dialysesygeplejerskesamtale deres viden om dialyseprocessen og patientplejen. I denne artikel diskuterer vi almindelige spørgsmål til dialysesamtale og giver eksempler på svar for at hjælpe dig med at forberede dig til en jobsamtale.