Ofte Stillede Spørgsmål: Hvad Skal Man Gøre, Hvis Et Job Bliver Genindsendt Efter Dit Interview?

Der kan være tilfælde i løbet af interviewprocessen, hvor en ansættelsesleder kan fjerne og genindsende deres jobbeskrivelse på et jobannoncewebsted. Arbejdsgivere kan beslutte at genindsende deres fortegnelse på grund af ansættelsesbehov, såsom at ændre jobkravene, forny fortegnelsen, inden den udløber, eller udvide puljen af ​​kandidater. Det er vigtigt at bevare roen og reagere professionelt, når dette sker, for at undgå at påvirke dine chancer for at modtage et jobtilbud negativt.

I denne artikel gennemgår vi, hvad det kan betyde, hvis arbejdsgivere genopslår et job, efter du har interviewet til det, almindelige årsager til, at arbejdsgivere genopslår job, og hvad de skal gøre, hvis dette sker for dig.

Hvad betyder det, hvis et job bliver omopslået efter din samtale?

En arbejdsgiver, der genopslår sin stillingsopslag efter en samtale med dig, kan have mange forskellige årsager, afhængigt af situationen. Nogle vejledere kan efter at have interviewet flere kandidater indse, at de leder efter andre færdighedssæt end oprindeligt forventet. Andre kan genindsende deres stillingsopslag for at nå ud til et bredere publikum og en større pulje af kandidater.

Hvis arbejdsgiveren ikke har kontaktet dig i en længere periode efter din samtale og for nylig har udsendt jobbet, er det vigtigt at bevare roen og minde dig selv om ikke at tage det personligt. Årsagen til at genopslå stillingsopslaget afhænger normalt af arbejdsgiverens ansættelsesbehov og afspejler ikke nødvendigvis din præstation under samtalen.

Relateret: Spørgsmål og svar: Hvor længe bliver stillingsopslag oppe?

Almindelige scenarier for jobrepostering

Der er adskillige potentielle situationer, hvor en arbejdsgiver kan indse, at det er den bedste mulighed at omlægge et job, de oprindeligt anførte. Almindelige jobreposteringsscenarier, der kan forekomme, omfatter:

Arbejdsgivere overvejer både gamle og nye kandidater

For at udvide kandidatpuljen kan nogle arbejdsgivere genindsende deres oprindelige stillingsopslag for at åbne den op for nye kandidater. Når dette sker, kan det virke fristende at genindsende dit CV for at sikre, at du stadig kommer i betragtning til muligheden.

Normalt vil disse fortegnelser forklare, at de vil overveje tidligere kandidater til rollen, hvilket betyder, at du ikke behøver at indsende en ansøgning igen. Når dette sker, opbevarer arbejdsgivere normalt dit CV og kan kontakte dig, hvis de mener, at du stadig passer godt til stillingen.

En ompostering angiver en højere løn

Hvis du bemærker, at den rolle, du har interviewet til, har en omstilling med en højere løn på listen, kan det skyldes, at de har revurderet og opdateret rollens krav og kan bede om mere avancerede kvalifikationer end oprindeligt anmodet om. At anføre et højere løninterval betyder typisk, at ansættelsesledere søger efter kandidater med et mere avanceret kvalifikationssæt, ekspertise eller uddannelsesniveau end kandidater, der oprindeligt ansøgte.

Du bemærker et genopslag efter dit interview

Nogle ansættelsesledere kan interviewe dig og andre kandidater og indse, at de leder efter kandidater med et andet kvalifikationssæt eller erfaring. De foretrækker måske også kandidater med bestemte personligheder, der bedre matcher deres holds kultur. Hvis dette sker, kan det betyde, at de leder efter en, der kunne passe bedre til rollen.

Relateret: Hvad skal du gøre, hvis du ikke hører tilbage fra arbejdsgivere

Jobgenopslaget adskiller sig fra originalen

Hvis du efter at have læst jobopslaget indser, at det er anderledes end originalen, kan det være bedst at genindsende dit ansøgningsmateriale. Hvorvidt du skal ansøge igen, afhænger typisk af, hvor væsentligt anderledes omposteringen er fra originalen.

Årsager til, at arbejdsgivere omplacerer job

En ansættelseschef kan beslutte at omplacere jobbet, fordi virksomheden justerer deres præferencer for rollen, eller de søger måske en kandidat, der bedre opfylder deres kvalifikationer. Almindelige årsager til, at mange arbejdsgivere genindsender deres oprindelige jobopslag inkluderer:

  • Søgning efter en mere kvalificeret kandidat: Efter at have interviewet flere kandidater, kan ansættelsesledere indse, at det ansvar, de beder kandidaterne om at udføre, kræver mere avancerede færdighedssæt og erfaringsniveauer. Dette kan få dem til at søge efter en mere kvalificeret eller erfaren kandidat.

  • Med ligestillingsstatus: Ansættelsesledere, der er arbejdsgivere med lige beskæftigelsesmuligheder, skal typisk sikre, at de giver alle kandidater en chance ved at åbne deres rolle for en bred vifte af kandidater.

  • Leder du efter en bredere vifte af kandidater: At have et stort antal kandidater er med til at øge arbejdsgivernes chancer for at finde mere kvalificerede medarbejdere, der kunne passe godt til rollen. Hvis de ikke har nok kandidater, der søger til rollen, kan de genposte den regelmæssigt for at sikre, at den bliver set af flere kandidater.

  • Ansættelse af mere end én person til rollen: Nogle jobtitler indeholder så mange ansvarsområder og opgaver, at ansættelsesledere måske indser, at de er nødt til at ansætte mere end én person for at fuldføre alle arbejdsemner rettidigt. De kan omplacere rollen flere gange for at finde alle de medarbejdere, de har brug for til at udfylde stillingen.

  • Indser, at den oprindelige stillingsopslag er ved at udløbe: Der kan være øjeblikke, hvor arbejdsgivere kan bemærke, at deres stilling er ved at udløbe. Dette kan få ansættelseschefen til at genindsende den oprindelige stillingsopslag og opdatere ansvarsområder, fordele eller andre elementer i overensstemmelse hermed for at appellere til en større række af kandidater.

Relateret: Trin du skal tage, når du bliver afvist fra dit drømmejob

Hvad skal du gøre, hvis du ser et job genopslået efter din samtale?

Når du bemærker et job, der er genopslået efter din samtale, er det vigtigt at bevare roen og reagere professionelt på problemet. Hvis arbejdsgiveren melder jobbet en dag eller to efter din samtale, så prøv at være tålmodig og giv ansættelseslederen tid til at kontakte dig. Når der går et par uger, kan du selv kontakte arbejdsgiveren. Send dem en e-mail og takker dem for muligheden og spørg om din status for rollen. En anden mulighed er at ringe til din interviewer og høfligt spørge, om du stadig er klar til rollen.

I enten dit telefonopkald eller e-mail skal du understrege din interesse og påskønnelse for rollen. Du bør også tilbyde yderligere dokumenter for at give dem flere detaljer om din erfaring, færdigheder eller præstationer. Du kan også minde dem om, hvorfor du passer godt til rollen og den værdi, du kan tilføre virksomheden.

Laila Bach
Laila Bach Der kan være tilfælde i løbet af interviewprocessen, hvor en ansættelsesleder kan fjerne og genindsende deres jobbeskrivelse på et jobannoncewebsted. Arbejdsgivere kan beslutte at genindsende deres fortegnelse på grund af ansættelsesbehov, såsom at ændre jobkravene, forny fortegnelsen, inden den udløber, eller udvide puljen af kandidater. Det er vigtigt at bevare roen og reagere professionelt, når dette sker, for at undgå at påvirke dine chancer for at modtage et jobtilbud negativt.