Hospitalsfrivillige Interviewspørgsmål: Med Prøvesvar

Hvis du beslutter dig for at ansøge om en frivillig stilling på hospitalet, kan du gøre denne oplevelse bedre ved at tilbyde omsorg, opmuntrende ord og hjælpe læger med at udføre deres opgaver. Du skal dog forberede dig godt på interviewspørgsmål, du kan forvente fra rekrutteringsledere. At gennemgå nogle mulige interviewspørgsmål og prøvesvar kan hjælpe kandidater til stillingen med at forberede sig til interviewprocessen. I denne artikel giver vi interviewspørgsmål til hospitalsfrivillige med prøvesvar.

Hvad er en hospitalsfrivillig?

En hospitalsfrivillig er en person, der melder sig frivilligt til at arbejde i sundhedsfaciliteter ved at hjælpe patienter, sundhedspersonale og andre med at udføre deres daglige opgaver. At arbejde i denne stilling kræver, at du er dedikeret og medfølende til at hjælpe hospitalsarbejdere og klienter i forskellige kapaciteter. Nogle hospitalsfrivillige ansvarsområder omfatter:

 • Facilitering af fremragende pleje til patienter
 • Vejledning af besøgende til forskellige hospitalsafdelinger
 • Hjælper kokke med at tilberede måltider
 • Registrering af nøjagtige oplysninger
 • Overvågning af en patients fremskridt

Relateret: Interviewspørgsmål: "Hvorfor søger du et job?"

Almindelige spørgsmål til frivillige hospitalsinterviews

 1. Hvordan kan du lide at blive anerkendt for din præstation?
 2. Fortæl os om en idé implementeret på dit sidste job.
 3. Hvad forstår du om vores virksomheds kultur?
 4. Hvad holder dig motiveret på en hård dag?
 5. Ser andre mennesker dig som en rollemodel?
 6. Hvorfor kan du lide at hjælpe andre?
 7. Fortæl mig om din arbejdshistorie, og hvordan den hænger sammen med arbejde her.
 8. Hvad er dine forventninger til denne stilling som frivillig på hospitalet?
 9. Hvad er din største styrke? Hvordan inspirerer det dig som sygehusfrivillig?
 10. Hvor meget tid vil du gerne bruge som hospitalsfrivillig?
 11. Hvordan vil din nuværende kollega beskrive din opmærksomhed på detaljer?
 12. Som frivillig på hospitalet, har du nogensinde følt, at dit arbejde ikke blev værdsat?
 13. Hvad er din største svaghed? Hvad gør du for at forbedre det?
 14. Hvad laver du i din fritid?
 15. Hvilken organisation er du tilknyttet i øjeblikket?
 16. Hvilke kompetencer og kvalifikationer har du for at hjælpe dig som hospitalsfrivillig?
 17. Hvilken slags mennesker kan du bedst lide at arbejde med?
 18. Hvorfor vil du blive hospitalsfrivillig i vores organisation?
 19. Hvad har været din mest givende frivillige oplevelse?
 20. Hvilket frivilligt arbejde har du tidligere udført?

Relateret: 5 interviewspørgsmål om arbejdsetik

1. Fortæl mig om en idé, du implementerede i dit tidligere job

Intervieweren stiller dette spørgsmål for at vide, om du er en proaktiv frivillig, som ville forbedre organisationen, hvis du finder plads til forandring. At tænke på nogle måder, hvorpå du har skabt en indflydelse på arbejdet, kan hjælpe dig med at svare godt på dette spørgsmål.

Eksempel: ”I min seneste rolle var jeg ansvarlig for at forbedre gulvet i hedeanlægget. Jeg besluttede at tilføje fliser ville gøre stedet velegnet til patienter og sundhedsprofessionelle, og pitchede ideen til ledelsen og personalet. De kunne lide det, så jeg var ansvarlig for at vejlede hele hospitalsbroderskabet til montering af fliser på hele hospitalsafdelingerne.”

2. Hvad forstår du om organisationens kultur?

En interviewer kan stille dig dette spørgsmål for at afgøre, om du har undersøgt, tænkt og overvejet hospitalsorganisationens kultur og værdier. Arbejdsgivere vil også gerne vide, hvordan du kan passe ind i deres arbejdspladskultur som frivillig.

Eksempel: ”Jeg har allerede lavet positive anmeldelser om organisationens kultur og værdier. Dine frivillige og medarbejdere har gode ting at tale om denne organisation, hvilket betyder, at alle kan nyde at arbejde i dette arbejdsmiljø. Du har opbygget et tempofyldt arbejdsmiljø, der værdsætter præstation og innovation. Du tilbyder også gode incitamenter til at inspirere medarbejderne, hvilket gør det til min type arbejdsplads.”

3. Hvad holder dig motiveret på en hård dag?

Intervieweren stiller dette spørgsmål for at afgøre, hvordan de kan motivere dig i udfordrende øjeblikke på arbejdet. Uanset om du har brug for et skulderklap, offentlige anerkendelser eller påskønnelsesord, kan arbejdsgivere forstå, hvad der motiverer dig gennem dette spørgsmål. De leder også efter egenskaber, de altid ønsker at se hos deres teammedlem.

Eksempel: “Typisk finder jeg motivation som en del af mig. Når jeg fokuserer på at skabe en positiv forskel, hvilket giver mig lyst til at blive ved med at arbejde. At være engageret i et team-miljø ved at kende den slags indflydelse, jeg gør, og at forbinde mig med venner kan være nok belønning."

4. Betragter andre dig som en rollemodel?

En interviewer vil gerne vide, om du er leder, og om andre ser dig på den måde. Tal om præstationer og initiativer, dine personlighedsegenskaber eller din indflydelse i fællesskabet.

Eksempel: “Jeg har for nylig indlemmet mine venner og kolleger i et træningsprogram, fire dage om ugen og andre er interesserede. De beundrer mig for min kommunikation, hårde arbejde, problemløsning og disciplin. At samarbejde med mine venner har motiveret hinanden ved at møde op til træning og være konsekvente, hvilket har ført til et øget antal.”

5. Hvorfor kan du lide at hjælpe andre?

Dem, der interviewer dig, vil måske gerne vide årsagen, der driver dig til at hjælpe andre. Det er en yderligere test af interviewerne at stole på, at du udover dine frivillige ambitioner har en passion.

Eksempel: "At hjælpe andre er noget, jeg altid elsker, især patienter, fordi jeg finder stor glæde ved at tjene dem, der har behov. Din sundhedsorganisation hjælper patienter, som jeg holder mest af, og at være en del af dette team ville hjælpe mig med at nå mine karrieremål. Udover at hjælpe patienter er jeg opdraget med de forreste leveværdier, hvilket har gjort min karriere givende lige siden.”

Relateret: 10 Sygeplejeinterview spørgsmål og svar

6. Fortæl mig din arbejdshistorie, og hvordan det hænger sammen med at arbejde som hospitalsfrivillig?

Interviewere vil gerne introducere dit CV til livet for dem. Hvis du har været involveret i forskellige job, skal du vælge et, der er relateret til denne stilling. Tænk venligst på, hvordan du kan overføre færdighederne fra dine tidligere job og bruge dem til at forbedre denne hospitalsfrivillige stilling.

Eksempel: "Jeg har arbejdet som sundhedsansvarlig i de sidste tolv år. En del af mit frivillige arbejde hjalp mig med at få stor erfaring i mine daglige opgaver. Jeg kan fokusere på at arbejde for denne organisation for at hjælpe patienter og give tilbage til samfundet i denne position."

7. Hvilke forventninger har du til denne stilling?

En interviewer stiller dig dette spørgsmål for at bestemme din forskning, før du søger denne stilling. Intervieweren kan vide, hvor meget du forstår om denne stilling og vide, om rollen opfylder dine behov ved at stille dette spørgsmål.

Eksempel: ”Jeg forventer at arbejde med patienter og sundhedspersonale ved at vejlede dem og hjælpe andre med at opfylde deres ansvar. Jeg ser frem til at samarbejde med andre teammedlemmer, der brænder for at hjælpe patienter på hospitaler. Mit fokus er at lægge hårdt arbejde, som jeg er spændt på at gøre.”

8. Hvad er din største styrke? Hvordan inspirerer det dig som sygehusfrivillig?

Interviewerne stiller dette spørgsmål for at afgøre, om du passer godt til organisationen. Tænk på den konsekvente ros, du får fra dine kolleger. De kan være din største styrke at bruge, når du svarer.

Eksempel: "Min største styrke involverer passion for at give tilbage til de nødlidende. Dette kommer godt med min rolle som frivillig på hospitalet, fordi jeg altid har de nødvendige ressourcer til at støtte den sundhedsfacilitet, som jeg melder mig frivilligt til. Min konsistens gør mit arbejde effektivt, og andre kan stole på mine tjenester."

9. Hvor meget tid vil du gerne tilbyde til sygehusets frivillige rolle?

Interviewere vil gerne vide omfanget af dit engagement i stillingen. Sørg for, at du forstår din tidsplan, før du besvarer dette spørgsmål. Du kan stille et spørgsmål for at afklare deres behov, før du svarer.

Eksempel: "Dette er et genialt spørgsmål. Jeg kan tilbyde at være frivillig så meget som muligt. Hvor meget tid leder du efter frivillige, der arbejder i denne stilling?"

10. Hvordan vil dine kolleger beskrive din opmærksomhed på detaljer?

Brug et eksempel fra det virkelige liv, mens du besvarer dette spørgsmål. Din interviewer vil gerne vide, hvor meget opmærksomhed du kan være på detaljer.

Eksempel: "Jeg har arbejdet med min opmærksomhed på detaljer i mange år, mens jeg har arbejdet for forskellige organisationer. Jeg har forsøgt at forbedre dette aspekt, og det er noget, jeg er bevidst om og stadig arbejder på for perfektion."

11. Hvis du driver en frivillig hospital, har du nogensinde troet, at dit bidrag ikke blev værdsat?

Du bør svare ærligt på dette spørgsmål. Hvis du finder dette udsagn sandt, beskriv omstændighederne og årsagen til, at du havde det sådan. Interviewere vil gerne forstå, hvordan du reagerer på at føle sådan.

Eksempel: "Jeg fokuserer ikke nødvendigvis på påskønnelse, så jeg vil ærligt sige, at jeg aldrig har indset nogen åbenlys upåskønnelse i mit tidligere frivillige job. Jeg gør, hvad jeg gør for at forbedre de nødlidendes liv. Ikke for at opnå anerkendelse.”

12. Hvad er din største svaghed? Hvordan planlægger du at forbedre det?

Interviewerne vil gerne vide, om du har selvbevidsthed om dine svagheder. At forstå de områder, du skal forbedre, viser et tegn på modenhed. Del ting, du har taget dig tid til at reflektere over, og hvordan du har forbedret din svaghed.

Eksempel: "Min største svaghed kommer med for meget omsorg for små problemer. Det kan være let at bekymre sig meget om detaljer i sidste øjeblik. Jeg forsøger altid at finde ud af dette spørgsmål og sikre, at jeg minder mig selv om det store ansvar, jeg skal opfylde som hospitalsfrivillig."

13. Hvad kan du lide at lave i din fritid?

Interviewere kan stille dette spørgsmål for at afgøre, om du er en god kulturpasning. Ville du gå til fester med kolleger? Hvilke teamaktiviteter ville du deltage i? Del svar, der kan vise, at du er en holdspiller.

Eksempel: “I min fritid nyder jeg udendørsaktiviteter med venner. Jeg tager ofte min hund Bruno med til den lokale park og arbejder frivilligt på en lokal dyrefarm lørdag eftermiddag. Jeg bruger også den sidste weekend i hver måned til besøgende i vores lokale fængselsafdeling og giver dem håb og nogle ting."

14. Hvilken organisation er du i øjeblikket involveret i?

Hvis du i øjeblikket arbejder med andre organisationer, så del hvordan du bidrager eller påvirker samfundet positivt.

Eksempel: "Jeg samarbejder i øjeblikket med en organisation, der hjælper ældre med at komme sig fra psykiske problemer. Jeg nyder det, fordi jeg elsker at se ældre mennesker i fremragende tilstand og arbejde med ældre. Det er afgørende at vide det ved at hjælpe dem med at komme sig fra psykiske problemer forhold, skaber jeg en positiv indflydelse i mit samfund.”

Ingrid Bendtsen
Ingrid Bendtsen Hvis du beslutter dig for at ansøge om en frivillig stilling på hospitalet, kan du gøre denne oplevelse bedre ved at tilbyde omsorg, opmuntrende ord og hjælpe læger med at udføre deres opgaver. Du skal dog forberede dig godt på interviewspørgsmål, du kan forvente fra rekrutteringsledere. At gennemgå nogle mulige interviewspørgsmål og prøvesvar kan hjælpe kandidater til stillingen med at forberede sig til interviewprocessen. I denne artikel giver vi interviewspørgsmål til hospitalsfrivillige med prøvesvar.