Virtuelle Interviewtips Og Ressourcer, Hvis Du Ikke Kan Oprette Forbindelse Hjemmefra

På grund af COVID-19 er det blevet en almindelig praksis for arbejdsgivere at udføre ansættelsesprocessen virtuelt – fra ansøgning til samtale til accept af jobbet. Men upålidelige forbindelser, begrænset internetadgang eller andre teknologiske udfordringer kan gøre det svært at deltage i et virtuelt interview hjemmefra. Der er en række organisationer, der tilbyder ressourcer, herunder din lokale Goodwill, andre lokale nonprofitorganisationer og offentlige biblioteker, der kan hjælpe dig med at få forbindelse og blive ansat.

I denne artikel giver vi en komplet liste over ressourcer til at få gratis eller billig adgang til internettet, samt stille områder til at udføre din jobsøgning eller deltage i en virtuel samtale. Vi tilbyder også flere tips til at forberede sig til et virtuelt interview i et offentligt rum. Når du planlægger interviews på offentlige steder, skal du huske at følge Center for Disease Control-retningslinjer for at være sikker, og check-in med pladser i forvejen vedrørende lokalitetens specifikke regler og tilgængelighed.

Læs mere: Sådan får du succes i et virtuelt interview

Sådan får du gratis eller billigt internet forud for din jobsøgning

Der er en række løsninger, hvis du ikke kan få adgang til standard internettjenester derhjemme. Følgende er tre muligheder at udforske. For den mest opdaterede information, klik venligst på nedenstående links:

Statslig bistand

Lifeline er et program fra Federal Communication Commission, der giver en rabat på op til 9,25 USD om måneden på internet- eller telefonservice til berettigede lavindkomsthusholdninger. Du kan være berettiget til dette program, hvis:

 • Din husstandsindkomst er 135 % eller mindre af de føderale retningslinjer for fattigdom

 • Nogen i din husstand deltager i et føderalt bistandsprogram, såsom SNAP eller Medicaid

Tribal Lifeline er også tilgængelig for dem, der bor på et føderalt anerkendt stammeland og opfylder Lifeline-kravene ovenfor. Du skal fremlægge bevis for stammestatus, når du ansøger. Du kan også ansøge, hvis du eller en i din husstand deltager i et af følgende programmer:

 • Bureau of Indian Affairs General Assistance

 • Forspring (kun husstande, der opfylder den indkomstkvalificerende standard)

 • Tribal Midlertidig Assistance for trængende familier (Tribal TANF)

 • Maddistributionsprogram om indiske reservationer

ConnectHomeUSA er et offentlig-privat partnerskab mellem US Department of Housing and Urban Development (HUD) og andre organisationer. Det har til formål at hjælpe familier med børn i skolealderen i HUD-støttede boliger med at finde overkommelige internettjenester og teknologi som computere eller tablets. Du kan være berettiget til dette program, hvis:

 • Du er beboer i HUD-støttede boliger, herunder almene boliger, stammer, flerfamilieejere eller koalitioner af ovenstående

 • Du er en husstand med lav indkomst (dvs. en husstand på fire, der tjener 49.000 USD årligt eller mindre)

 • Du har en K-12-studerende eller universitetsstuderende i din husstand

 • Du deltager i et føderalt bistandsprogram, herunder Supplemental Security Income (SSI); Medicaid; Supplerende Nutrition Assistance Program (SNAP); Kvinder, spædbørn og børn (WIC); Forspring; Veteranpension og efterladteydelse; Low-Income Home Energy Assistance Program (LIHEAP); Midlertidig bistand til trængende familier (TANF); eller det nationale skolefrokostprogram (gratis eller nedsat frokost i skolen)

 • Du deltager i et bistandsprogram for Bureau of Indian Affairs

Emergency Broadband Benefit er et nyt midlertidigt program lanceret af Federal Communications Commission for at hjælpe familier og husstande, der kæmper for at få råd til internetservice under COVID-19-pandemien. Det giver en rabat på op til $50 om måneden til bredbåndstjeneste for berettigede husstande og op til $75 pr. måned for husstande på kvalificerede stammeområder. Derudover kan berettigede husstande modtage en engangsrabat på op til $100 for at købe en bærbar, stationær computer eller tablet fra deltagende udbydere. Støtteberettigede husstande kan tilmelde sig gennem en deltagende bredbåndsudbyder eller direkte hos Universal Service Administrative Company (USAC) ved hjælp af en online- eller mail-in-applikation. Din husstand kan være berettiget til nødbredbåndsydelsen, hvis din familie opfylder et af følgende kriterier:

 • Har en indkomst, der er på eller under 135 % af de føderale fattigdomsretningslinjer eller deltager i visse bistandsprogrammer, såsom SNAP, Medicaid eller Lifeline

 • Godkendt til at modtage fordele under skolefrokostprogrammet til gratis og nedsat pris eller skolemorgenmadsprogrammet, herunder gennem USDA Community Eligibility Provision i skoleåret 2019-2020 eller 2020-2021

 • Modtog en Federal Pell Grant i løbet af det nuværende tildelingsår

 • Oplevet et betydeligt indkomsttab på grund af jobtab eller orlov siden den 29. februar 2020, og husstanden havde en samlet indkomst i 2020 på eller under $99.000 for enlige filer og $198.000 for fælles filister

 • Opfylder berettigelseskriterierne for en deltagende udbyders eksisterende lavindkomst- eller COVID-19-program

Assistance fra internetudbydere

Flere bredbåndsudbydere tilbyder nedsatte priser eller tilbud på internet til husstande med lav indkomst og andre i nød. På grund af COVID-19 annoncerede Comcast f.eks., at det udvidede et program for nye kunder til at modtage 60 dages gratis internetservice til og med den 30. juni 2021. Klik her for en komplet liste over internetudbydere med planer for husstande med lav indkomst.

Derudover hjælper TextNow folk med at kommunikere gratis eller så tæt på gratis som muligt på deres telefon, tablet eller desktop. Denne app tilbyder gratis opkald og sms'er over WiFi, plus yderligere funktioner som voicemail, gruppe-sms og konferenceopkald. Du kan også bruge TextNow gratis uden WiFi over det nationale sprintnetværk eller købe et SIM-aktiveringssæt med eller uden data.

Læs mere: Forberedelse til fremtidens arbejde

Steder at gennemføre et virtuelt interview

Hvis dit hjem er uegnet til at gennemføre et virtuelt interview, er der en række offentlige rum, der tilbyder ressourcer som gratis højhastighedsinternet og offentlige computere. Nedenfor er et par steder at overveje til dit næste videointerview, når du leder efter en professionel ramme. Hvis det er muligt, så lav en testkørsel på forhånd for at teste din internetforbindelse og sikre, at lys- og lydkvaliteten er tilstrækkelig.

(Bemærk: Kontakt venligst lokationer på forhånd for at få mere at vide om deres politikker og tilgængelighed. Der kan være særlige protokoller på plads i forbindelse med COVID-19, såsom krav til at bære en maske indendørs.)

1. Dit lokale folkebibliotek

De fleste offentlige biblioteker tilbyder gratis højhastighedsinternet, computeradgang, CV-hjælp eller anden hjælp. Mange biblioteker tilbyder også stille konferencelokaler eller andre private lokaler (som du muligvis skal reservere), som du kan bruge til at gennemføre dit videointerview uden at forstyrre andre biblioteksgæster. Søg her for en liste over offentlige biblioteker tæt på dig.

2. Din lokale goodwill

Ud over at tilbyde gratis computertræning og andre jobressourcer har nogle Goodwill-steder karrierecentre med enheder, du kan bruge til formål som en virtuel samtale.

3. Dit lokale forsamlingshus

Samfundscentre som American Job Center tilbyder en række jobressourcer såsom uddannelseshenvisninger, karriererådgivning og jobopslag, men dit lokale center kan også være et godt sted at gennemføre en virtuel samtale, hvis du ikke kan gøre det derhjemme (de fleste tilbyder computere du kan bruge gratis).

Som mange af stederne på denne liste har nogle centre midlertidigt lukket eller flyttet til virtuelle tjenester under COVID-19, så kontakt dem på forhånd for at finde ud af dit centers aktuelle status.

4. Din lokale kaffebar

Dette er en nem måde at støtte en lokal lille virksomhed, mens du søger job. Se efter en, der har et stille hjørnebord eller stol, der er egnet til et interview uden at forstyrre andre, og overvej at planlægge dit interview til et tidspunkt på dagen, hvor stedet er mindst travlt.

5. Din nærmeste Starbucks

I 2018 meddelte Starbucks, at det ikke længere ville kræve, at lånere skal være betalende kunder for at bruge sine caféer og gratis internet. Hvis du er usikker, så rådfør dig med lederen for at bekræfte, at du er i stand til at bruge deres virksomhed til dit videointerview.

6. Dine naboers eller kæres hjem

Hvis du har et godt forhold til en nabo, ven eller familiemedlem, som har pålideligt internet i deres hjem eller enheder, kan du låne til dit interview, forklar din situation og bede om deres hjælp. Tilbyd at planlægge dit virtuelle interview på et tidspunkt, hvor de ikke er hjemme – især hvis det er nødvendigt for social distancering under COVID-19.

7. Brug af et hotspot

Hvis du kender nogen med en smartphone med pålidelig mobildækning, kan du muligvis konfigurere den som et hotspot, så du kan tilslutte din egen smartphone, computer eller tablet til dit videointerview. Dette kan give dig mulighed for i det væsentlige at låne deres internet gratis - især hvis de har en plan med ubegrænset data. For at et hotspot kan fungere, skal de typisk være inden for 100-150 fod. Sørg for, at de kan blive i nærheden i hele dit interview.

8. I en park eller offentligt rum

Nogle byer tilbyder gratis Wi-Fi-zoner i deres offentlige rum. Hvis vejret tillader det, så kig efter et offentligt sted i dit område, der har et behageligt sted at sidde, såsom et picnicbord, og kør en prøvetur i forvejen for at sikre, at det trådløse internet er tilstrækkeligt til videoopkald.

9. Brug af en Wi-Fi-lokaliseringsapp

Hvis du har en smartphone, kan du bruge en app eller endda foretage en simpel søgning online efter "gratis Wi-Fi i nærheden af ​​mig" for at hjælpe dig med at finde gratis trådløst internet i dit område.

Læs mere: 9 lyd- og videotip til at nå dit næste virtuelle møde

Virtuelle interviewtips til at efterlade et godt indtryk

Samtaler kan være både en skræmmende og spændende fase i ansættelsesprocessen. Her er flere måder, hvorpå du kan forberede dig til dit virtuelle interview for at føle dig selvsikker og efterlade et godt indtryk på dine interviewere:

 • Rediger din baggrund. Nogle videoplatforme, som Zoom, giver dig mulighed for at sløre din baggrund eller endda ændre den til et virtuelt billede efter eget valg. Når du ved, hvilken videoplatform din interviewer vil bruge, så øv dig i at ændre din baggrund i applikationen for at sikre, at den fungerer problemfrit. Hvis du gerne vil ændre billedet, har du sandsynligvis brug for en almindelig ensfarvet baggrund for at gøre det. Vælg noget professionelt, som bogreoler eller kontormiljø, i stedet for en strand.

 • Medbring høretelefoner. Et par høretelefoner til en overkommelig pris kan fjerne unødvendig baggrundsstøj, hvis din eneste mulighed er at gennemføre dit interview på et offentligt sted.

 • Øv dig på forhånd. Som når du forbereder dig til ethvert interview, kan øvelse hjælpe med at lette dine nerver på forhånd. Hvis det er muligt, er det også nyttigt at teste din internetforbindelse før dit videointerview og identificere måder, hvorpå du kan forbedre din lyd- og videokvalitet, hvis det er nødvendigt. Hvis du vil bruge et offentligt rum, så prøv at gå dagen før, samtidig med at dit interview er planlagt for at få en fornemmelse af den bedste belysning og hvor højt området kan være.

 • Øv dig i svar på almindelige interviewspørgsmål: Tag dig tid til at forberede svar på spørgsmål som "Fortæl mig om dig selv" eller "Hvorfor vil du arbejde her?" kan hjælpe dig til at føle dig rolig og selvsikker i dit interview. Gennemførelse af dit interview giver dig praktisk talt også mulighed for at henvise tilbage til noter, selvom du bør gøre dit bedste for at holde øjenkontakt med intervieweren. I stedet for at skrive ord-for-ord-svar ned, skal du huske grundlæggende nøglepunkter, du ønsker at kommunikere om dig selv.

Palle Bæk
Palle Bæk På grund af COVID-19 er det blevet en almindelig praksis for arbejdsgivere at udføre ansættelsesprocessen virtuelt – fra ansøgning til samtale til accept af jobbet. Men upålidelige forbindelser, begrænset internetadgang eller andre teknologiske udfordringer kan gøre det svært at deltage i et virtuelt interview hjemmefra. Der er en række organisationer, der tilbyder ressourcer, herunder din lokale Goodwill, andre lokale nonprofitorganisationer og offentlige biblioteker, der kan hjælpe dig med at få forbindelse og blive ansat.