Spørgsmål Til Bartenderinterview Og Hvordan Man Svarer

Bartending er et fantastisk job for at få selvtillid i sociale sammenhænge og lære at lave en række forskellige drinks. Den bedste måde at forberede sig til et bartenderinterview på er at sætte dig ind i populære spørgsmål og øve dig i dine svar.

Mange spørgsmål til bartenderinterview handler om din tidligere erfaring, kvalifikationer og hvor godt du håndterer et travlt miljø. I denne artikel forklarer vi de mest almindelige spørgsmål under et bartenderinterview og giver eksempler på svar.

Relateret: Sådan bliver du bartender

Generelle spørgsmål

De første par spørgsmål, der stilles under en bartendersamtale, er for at lære dig og din interesse for stillingen at kende. Disse spørgsmål er en god måde at etablere dig selv som kandidat og vise din personlighed.

 • Hvorfor er du interesseret i dette job?
 • Hvad er nogle af dine styrker og hvorfor?
 • Hvad er nogle af dine svagheder og hvorfor?
 • Hvordan har du det med at arbejde i et team?
 • Hvad nyder du at lave i din fritid?
 • Har du nogen formel uddannelse i bartender?
 • Har du nogen alkoholsikkerhedsuddannelse?
 • Hvilken erfaring har du som bartender?
 • Hvad er din erfaring med at servere mad?
 • Hvordan har du det med at rydde op i et beskidt rum?

Spørgsmål om din bartendererfaring og -baggrund

Under et bartenderinterview spørger intervieweren om din bartendererfaring og -baggrund. Sørg for at give eksempler og uddybe dine svar, så din interviewer fuldt ud kan forstå dit svar.

 • Hvilken slags barer har du arbejdet på før?
 • Hvad kan du lide ved bartender?
 • Hvad er det, du ikke kan lide ved bartender?
 • Hvilke andre job har du haft, der ligner bartender?
 • Beskriv en tid, hvor du gav god kundeservice.
 • Beskriv et tidspunkt, hvor du fik god kundeservice.
 • Hvad er dit yndlingsskifte til arbejde og hvorfor?
 • Hvordan har du det med at arbejde lange vagter og sene nætter?
 • Hvad synes du, der gør en god bartender?
 • Hvilken aldersgruppe har du mest erfaring med at betjene?

Uddybende spørgsmål om bartender

For at se, om du er kvalificeret til stillingen, stiller intervieweren også spørgsmål om bartending, drinks og hypotetiske scenarier.

 • Hvad er din yndlingsdrik at lave og hvorfor?
 • Hvad er din mindst yndlingsdrik at lave og hvorfor?
 • Hvis du kun kunne have fem spiritus i din bar, hvilke ville de så være og hvorfor?
 • Hvordan vil du beskrive bartending for en, der ikke aner, hvad det er?
 • Hvordan ville du afskære nogen fra alkohol?
 • Hvordan ville du håndtere mindreårige kunder?
 • Hvad ville du gøre, hvis der ikke var alle de nødvendige ingredienser til en bestemt drik?
 • Hvad ville du gøre, hvis du spildte flere drinks, du var ved at servere for en gruppe?
 • Hvad synes du er den bedste måde at håndtere tips på?
 • Hvordan ved man, når en kunde har fået for meget at drikke?
 • Hvordan blander du en cocktail korrekt?
 • Hvad betragter du som de vigtigste værktøjer til en bartender?
 • Hvor lang tid synes du er for lang tid til at tale med en kunde?

  Relateret: Hvad er en bartendercertificering?

Eksempel på interviewspørgsmål og svar

Gennemgå disse eksempler på spørgsmål og svar, når du forbereder dig til dit bartenderinterview:

Hvorfor vil du være bartender?

Brainstorm, hvad der tiltrak dig til dette job i første omgang, ved at overveje, hvorfor du vil bartender. Tænk på netop dette sted, og hvad der kan være anderledes ved potentielt at arbejde der. Overvej at fokusere dit svar på det sociale aspekt af bartending eller på at lave drinks.

En interviewer stiller dette spørgsmål for at lære dig at kende som person og finde ud af, hvilken slags personlighed du har. Dette er især vigtigt, fordi det afslører, hvor godt du vil arbejde sammen med andre bartendere på netop denne bar.

Eksempel: "Jeg er interesseret i bartender, fordi jeg nyder at se folk have det godt og bidrage til deres oplevelse ved at hjælpe dem. Bartending er virkelig socialt, så jeg møder mange slags kunder, hvilket er virkelig interessant, fordi jeg lærer meget om mennesker. Jeg nyder også virkelig at lave de drinks, som jeg finder kreative og kunstneriske."

Hvordan håndterer du flere ordrer?

Multi-tasking er især vigtigt som bartender, fordi du modtager flere ordrer ad gangen. Det er vigtigt ikke at blive overvældet eller forvirret, men at levere nøjagtigt lave drinks hele natten, uanset hvor travlt det bliver.

Tænk praktisk for dit svar på dette spørgsmål. Hvis du aldrig har været ude for denne oplevelse, så tænk på tidspunkter, hvor du var nødt til at multitaske og tilpasse dit svar til dette specifikke scenarie. Tag din interviewer gennem din tilgang trin for trin og forklar, hvorfor du gør tingene på en bestemt måde.

Eksempel: "Når jeg modtager flere ordrer, prøver jeg at være så retfærdig som muligt. Jeg prøver mit bedste for ikke at have folk, der venter og serverer de mennesker, der bestilte først, deres drinks først. Hvis jeg nogensinde føler mig overvældet, spørger jeg en med-bartender for hjælp. Jeg prøver aldrig at skynde mig for at undgå at spilde drikkevarer eller lave fejl. Jeg begynder med at lave de første par drinks og overveje, om nogen ordrer indeholder de samme drikkevarer.

Hvis der er, laver jeg dem også for at undgå at tage ingredienserne ud igen. Dette hjælper mig virkelig med at spare tid. Jeg kommunikerer med kunderne, hvis de har spørgsmål til deres ordrer, mens jeg laver dem. Til sidst sætter jeg forsigtigt drinksene ned og navngiver hver af dem. Jeg forbliver altid venlig og høflig, især under transaktionen."

Hvad er nogle af de vigtigste aspekter ved at være bartender, og hvorfor?

Mange kvaliteter hjælper en bartender med at få succes i denne rolle. En interviewer stiller dette spørgsmål for at vide, hvilke positive egenskaber du specifikt har til jobbet.

Se holistisk på rollen som bartender og skriv ned alle de ansvarsområder, du kan komme i tanke om. Overvej, hvad der gør dig til en god bartender, og de egenskaber, du har, der virkelig hjælper dig på jobbet.

Eksempel: "Jeg tror, ​​at nogle af de vigtigste aspekter ved at være bartender inkluderer at være social og kunne multi-taske. Som bartender interagerer du konstant med mennesker, så jeg lærte at komme ud af min komfortzone og tale med mange mennesker, højt og trygt, hvilket hjælper kunderne til at føle sig bemærket og nyde deres oplevelse.

Multi-tasking er også meget vigtigt, fordi der foregår så meget, såsom musikafspilning, baren bliver pakket til et spil og flere bartendere, der arbejder bag baren. Det er virkelig vigtigt at vide, hvordan man gør flere ting på én gang som at holde styr på ordrer og arbejde med registeret."

Hvordan ville du håndtere en vanskelig kunde?

Du vil se et stort antal kunder hver dag på jobbet. Det er næsten uundgåeligt, at du vil opleve en krævende kunde. Det er vigtigt at vide, hvordan du ville håndtere denne type person, ikke kun til samtalen, men for at være parat til at interagere med dem, når du er på jobbet. Besvar dette spørgsmål trygt og med overbevisning. Intervieweren stiller dette spørgsmål, fordi de vil vide, om du kan håndtere ubehagelige situationer ansvarligt og effektivt.

Eksempel: "Der er mange forskellige kunder, der kommer ind i baren. En vanskelig kunde kan være en, der er fuld, eller som er meget ivrig efter at få deres ordre. Når der er en vanskelig kunde, forsøger jeg ikke at lade det påvirke mit humør eller mit humør. interaktioner med andre kunder. Jeg sørger for at hjælpe den svære kunde så godt jeg kan og så hurtigt som muligt. Jeg sørger for at tage deres ordre ned med det samme og uanset deres holdning forblive rolig og positiv."

Relateret: Sådan håndterer du vanskelige kunder: skridt du kan tage

Yderligere tips

Vis personlighed

Som bartender kommer du til at interagere med mange mennesker i et meget socialt miljø. Vis, at du er venlig og imødekommende til at komme godt over for kunderne. Bliv spændt på samtalen og vis din entusiasme for jobbet ved at starte samtalen med et fast håndtryk og et venligt smil. Den måde, du interagerer med intervieweren på, er måske ikke præcis den måde, du interagerer med kunder på, men din personlighed vil højst sandsynligt være den samme, så vis en varm og samtalende side.

Giv eksempler

Giv masser af eksempler, når du beskriver tidligere oplevelser som bartender. Når du besvarer spørgsmål, vis, fortæl ikke bare. Sørg for at uddybe dine svar med masser af detaljer, såsom tidligere kundeoplevelser og hvilken slags drinks du lavede før. Del din viden om bartender og kundeservice ved at uddybe dine tidligere roller.

Stil spørgsmål

Selvom bartenderjob kan ligne hinanden meget, varierer de til en vis grad. Sørg for at stille spørgsmål, du måtte have om baren og rollen. Få en god forståelse for forventninger, ansvar og arbejdskulturen. At stille spørgsmål fremstår som interesseret og investeret i jobbet.

Vær passioneret

Vis, at du er villig til at udvikle dine færdigheder inden for bartender på dette nye job. Lad intervieweren vide, at du brænder for bartender, enten ved at fortælle dem direkte og deltage i en ægte samtale.

Øv dine svar

Sørg for at øve dig inden samtalen. Få en ven til at stille dig disse interviewspørgsmål, så du kan blive tryg ved at besvare dem. Overvej at skrive de eksempler ned, du vil henvise til under dit interview, og finde på måder at forklare dem på.

Casper Hemmingsen
Casper Hemmingsen Bartending er et fantastisk job for at få selvtillid i sociale sammenhænge og lære at lave en række forskellige drinks. Den bedste måde at forberede sig til et bartenderinterview på er at sætte dig ind i populære spørgsmål og øve dig i dine svar.