Sådan Viser Du, At Du Er Hurtig Til At Lære I En Jobsamtale I 4 Trin

At vise, at du lærer hurtigt under en samtale, kan hjælpe dig med at blive ansat, hvis du mangler erfaring til en stilling. Uanset hvilket job du søger, vil det sandsynligvis forbedre dine chancer for at få jobbet at vide, hvordan man understreger at være en hurtig lærende i et interview. På grund af dette er det vigtigt at lære om din evne til at lære nye ansvarsområder for et job er en værdifuld færdighed, og du kan forbedre den gennem forskning og praksis. I denne artikel diskuterer vi, hvordan du lægger vægt på at være en hurtig lærende under et interview og giver tips og eksempler til at hjælpe dig.

Hvad er en hurtig lærende?

En hurtig lærende er en person, der har en enestående evne til at behandle, forstå og huske ny information. Udover hurtigt at forstå ny information, indebærer det at være en hurtig lærende også, at du med succes kan udføre det, du har lært på en arbejdsplads. Hurtige elever har normalt de analytiske færdigheder til hurtigt at behandle og forstå ny information og kommunikationsevnerne til at fremvise den nyerhvervede information.

Relateret: En guide til visuel læring

Sådan understreger du at være en hurtig lærende i et interview

Overvej disse trin for at vise ansættelseschefen, at du er hurtig til at lære:

1. Brug formuleringer, der antyder, at du er hurtig til at lære

I løbet af interviewet kan du bruge et specifikt sprog, der kan antyde for ansættelseschefen, at du har mulighed for hurtigt at internalisere ny information. Nogle af disse ord er:

 • Receptiv: Dette tyder på, at du har lytteevnerne til at forstå ny information, når andre kommunikerer dem til dig. Det foreslår også, at du følger anvisningerne godt.
 • Kapabel: At bruge dette udtryk, når du taler om dig selv, indebærer ikke kun, at du er hurtig til at lære, men også at du kan udføre en bestemt opgave, mens du opfylder høje kvalitetsstandarder.
 • Alsidig: Alsidighed betyder, at du kan udføre en bred vifte af opgaver, så brugen af ​​det antyder, at du kan lære mange nye opgaver og ansvar på kort tid.

2. Vis, at du hele tiden lærer

Selvom CV'ets uddannelsessektion er en god måde for ansættelseslederen at vurdere din interesse for at lære, så overvej at tale om, hvordan du nyder at lære og fortsatte med at lære, selv efter at du er blevet færdig med en formel uddannelsesinstitution. Hvis du har gennemført eller i øjeblikket er i gang med en uddannelsesaktivitet, såsom onlinekurser, træningsmoduler eller certificeringer, skal du nævne det under interviewet for at understrege din passion for kontinuerlig læring. Du kan også tilføje dem til dit CV's uddannelsessektion.

Relateret: 10 interviewspørgsmål med kritisk tænkning (med prøvesvar)

3. Vis det frem, når du diskuterer dine færdigheder

De fleste ansættelsesledere dedikerer en stor del af jobsamtaler til at diskutere kandidatens færdigheder. Dette skyldes, at vurdering af en kandidats erhvervede færdigheder normalt er en effektiv måde at afgøre, om de passer til netop den rolle. Du kan bruge dit CV til at fremhæve forskellige færdigheder relateret til at være en hurtig lærende for yderligere at diskutere disse oplysninger i dit interview. Nogle af de færdigheder, der viser din evne til at lære hurtigt, er:

 • Stærke skriftlige og mundtlige kommunikationsevner
 • Strategisk planlægger
 • Teknologi-fokuseret
 • Organiseret
 • Meget ressourcestærkt
 • Detalje orienteret
 • Opmærksom lærende
 • Tilpasningsbar

4. Brug STAR-metoden

Når du diskuterer de færdigheder, der viser det faktum, at du lærer hurtigt, kan du opnå troværdighed med ansættelseschefen ved at diskutere forskellige begivenheder fra tidligere job, der viser dine evner. Inden interviewet skal du tænke på specifikke tilfælde, hvor du beviste din evne til hurtigt at lære og tilpasse dig.

Det kan du typisk gøre ved at bruge STAR-interviewresponsteknikken. Dette består i at beskrive den overordnede kontekst af situationen, give intervieweren de relevante detaljer vedrørende den opgave, du var ansvarlig for, og forklare de handlinger, du tog for hurtigt at behandle ny information og tilpasse sig den. Diskuter endelig de positive resultater af dine handlinger.

Relateret: 8 kontorfærdigheder Administrative arbejdsgivere leder efter** r**

Tips til at understrege at være en hurtig lærende i et interview

Overvej disse tips til at vise dine hurtige indlæringsevner under en jobsamtale:

 • Sørg for, at du forstår jobbet. Før du deltager i samtalen, skal du undersøge rollen grundigt og forstå præcis, hvilke færdigheder de leder efter hos en ny medarbejder.

 • Brug det som en grund til dine præstationer. Hvis intervieweren ønsker at diskutere dine professionelle præstationer, kan du beskrive dem ved at bruge alle numeriske data, såsom procenter, og nævne, at du opnåede dem på grund af din evne til hurtigt at forstå og tilpasse sig nye situationer.

 • Nævn det som en af ​​dine styrker. "Hvad er dine styrker?" er et almindeligt interviewspørgsmål, og du kan bruge det til at vise dine hurtige indlæringsevner. Du kan nævne din passion for at lære nye ting og evne til hurtigt at forstå dem og derefter give et eksempel.

 • Læg vægt på din evne til hurtigt at tilpasse sig en ny arbejdsplads. At kunne lære hurtigt betyder også, at en medarbejder sandsynligvis vil integrere hurtigere. Dette er vigtigt, fordi det normalt er vigtigt for en ansættelsesleder at kunne opnå optimal arbejdskapacitet og kommunikere med kolleger.

Relateret: Interviewteknikker til at opnå dit næste interview

Eksempler, der understreger at være en hurtig lærende i et interview

Overvej disse to eksempler for at hjælpe dig med at nævne, at du er hurtig til at lære under et interview:

Når man diskuterer færdigheder

Eksempel: “Problemløsning er en af ​​mine nøglefærdigheder. På min tidligere arbejdsplads stod jeg for eksempel for nylig i en situation, hvor ledelsen bad mig om at håndtere en uventet kontorudlejningstransaktion, selvom min største ekspertise er boligsalg. Jeg var nødt til at præsentere kontorlokalet for nogle kunder, samtidig med at jeg gav information på ekspertniveau om rummets positive og negative aspekter.

Med kun 48 timer til præsentationen måtte jeg hurtigt tilpasse mig og begynde at lære kontorudlejningsindustriens standarder og kriterierne for, hvilke et kontor er egnet til kunderne. Selvom jeg skulle klare mine egne opgaver i den tid, brugte jeg disse to dage til at sætte mig ind i kontorudlejning og nåede et anstændigt kompetenceniveau. Jeg mødte derefter kunderne, lavede præsentationen og lukkede handlen et par dage senere."

Når man diskuterer tilpasningsevne

Eksempel: ”Jeg bruger normalt meget lidt tid på at tilpasse mig en ny arbejdsplads. Jeg bruger de første dage til at stifte bekendtskab med alle andre på kontoret og få en bedre forståelse af, hvad deres rolle er i organisationen. At lære, hvad alle andre laver, og tilbringe tid med dem i samme position som mig, fremskynder bestemt læreprocessen, og inden for en uge eller to kan jeg arbejde med optimal effektivitet med minimum supervision."

Annie Rasmussen
Annie Rasmussen At vise, at du lærer hurtigt under en samtale, kan hjælpe dig med at blive ansat, hvis du mangler erfaring til en stilling. Uanset hvilket job du søger, vil det sandsynligvis forbedre dine chancer for at få jobbet at vide, hvordan man understreger at være en hurtig lærende i et interview. På grund af dette er det vigtigt at lære om din evne til at lære nye ansvarsområder for et job er en værdifuld færdighed, og du kan forbedre den gennem forskning og praksis. I denne artikel diskuterer vi, hvordan du lægger vægt på at være en hurtig lærende under et interview og giver tips og eksempler til at hjælpe dig.