Sådan Forbereder Du Dig Til Et Interview Uden For Staten: Med Tips

Mange virksomheder benytter sig af videokonferencesoftware til at interviewe kandidater uden for byen. Nogle virksomheder vælger dog stadig at flyve potentielle kandidater til at interviewe dem personligt. I denne artikel diskuterer vi, hvorfor en virksomhed kan flyve dig ud til et interview, og hvordan man forbereder sig til et interview uden for staten, og giver tips til at hjælpe dig med at forberede dig til dit interview og din rejse.

Relateret: 20 tips til at sikre en vellykket forretningsrejse

Hvorfor et firma flyver dig ud til et interview

Virksomheder kan flyve kandidater ud, som de finder kvalificerede, men som gerne vil vide mere om deres personlighed, men dette kan variere afhængigt af virksomhedens størrelse. Det er oftest teknologi- eller ingeniørvirksomheder, der vil flyve kandidater ud. Virksomheder kan også flyve kandidater ud til højt specialiserede eller meget senior roller.

Relateret: At rejse til et interview: Sådan gør du og overvejelser

Sådan forbereder du dig til et interview uden for staten

Her er nogle trin, du skal følge for at hjælpe dig med at forberede dig til et vellykket interview uden for staten:

1. Vis initiativ omkring dine rejseplaner

Vær proaktiv omkring rejseplaner. De fleste selskaber vil betale for dine rejseudgifter, herunder prisen på din flybillet, logi og måltider. Men hver virksomhed har en anden tilgang. Nogle har dig til at bestille din egen bolig, og de vil refundere dig, men andre kan planlægge alt for dig.

Spørg om, hvad du kan gøre for at hjælpe. Få mere at vide om deres refusionsproces. Bed også om en rejseplan for din rejse. Dette hjælper dig bedst med at forberede og planlægge hele din rejse.

2. Undersøg virksomheden

Lær mere om virksomheden. Fokuser på at lære mere om deres mission og værdier. Det er også vigtigt for dig at lære mere om baggrunden for de mennesker, du vil møde på din rejse.

3. Forbered svar på potentielle interviewspørgsmål

Øv dig i at besvare potentielle interviewspørgsmål. Forbered spørgsmål, der stemmer overens med det, du lærte om virksomheden i din forskning. Mange virksomheder flyver kandidater ud, som de ved har de færdigheder, de ønsker, men gerne vil vide mere om deres personligheder. Udvikl svar, der fremhæver din personlighed og værdier, og hvordan disse stemmer overens med og kan gavne virksomheden.

4. Lær mere om området

Undersøg det område, du vil besøge. Lær mere om faciliteterne, leveomkostninger og mere. Forbered en liste over spørgsmål, du kan stille for at lære mere om området, så du kan træffe din beslutning.

5. Gennemgå lønforhandlingsstrategier

Når en virksomhed flyver dig ud til en samtale, vil de måske rykke hurtigt og give dig et tilbud på stedet. Se nærmere på lignende lønsatser i området, og gennemgå strategier for at hjælpe dig med at forhandle. Undersøg omkostningerne ved flytte- og leveomkostninger, og forbered dig på at forhandle en flyttepakke.

Relateret: Sådan forhandler du en pakke med flyttehjælp

Tips til et vellykket interview uden for staten

Her er nogle nyttige tips til at overveje til dit interview uden for staten:

Vær forberedt på en travl dag

Forbered dig på en travl dag. Nogle virksomheder vælger at flyve en kandidat ind, interviewe dem og flyve dem hjem samme dag. Andre selskaber flyver dig muligvis ud dagen før, men planlægger en hel dag med aktiviteter. Forbered dig på at mødes med mange mennesker, besøge kontorer, gå igennem i flere interviews og deltage i eventuelle særlige aktiviteter, som virksomheden planlægger, så du kan lære mere om området.

Behandl oplevelsen som en forretningsrejse

Selvom virksomheden flyver dig ud for potentielt at ansætte dig, er det vigtigt at behandle din oplevelse som en forretningsrejse. Vær professionel, forberedt og respektfuld gennem hele oplevelsen. Vær opmærksom på deres budget, når du køber ting, de vil refundere dig for.

Forbered dig på flyet

Brug dit fly til at forberede dig til dit interview. På flyveturen til dit interview kan du gennemgå din rejseplan, undersøge området eller planlægge dine ruter mellem lufthavnen, kontoret og dit hotel. Gennemgå dine notater om virksomheden og de interviewere, du vil mødes med. På flyveturen hjem skal du reflektere over din oplevelse og overveje, om du kunne se dig selv bo i det område, du besøgte.

Klæd dig smart

Vælg dit rejsetøj med omhu, især hvis du møder en repræsentant fra virksomheden i lufthavnen. Overvej at bære afslappet forretningstøj eller tøj, der ikke rynker. Udnyt lufthavnens badeværelse til at børste dine tænder, rede dit hår og vaske dit ansigt, før du møder dem.

Giv dig selv masser af tid

Giv dig selv mere tid, end du måske tror, ​​du har brug for til hele din rejse. For eksempel, ankomme til lufthavnen mindst to timer for tidligt for at komme igennem sikkerhedskontrollen og forlade dit hotel tidligt nok til at tage højde for trafikken. Overvej at ankomme en dag før tid i tilfælde af forsinkelser og give dig selv god tid til at slappe af natten før dit interview.

Forbered dig på en rejseforlængelse

Vær forberedt, hvis virksomheden beder dig om at blive en ekstra dag til yderligere interviews eller diskussioner. Sørg for, at du har fleksible rejsearrangementer og en klar tidsplan for at blive senere. Pak ekstra tøj og toiletartikler.

Vær opmærksom på deres budget

Vær opmærksom på virksomhedens budget under din rejse. Hvis de beder dig om at bestille din egen rejse og overnatning, og de vil refundere dig, skal du vælge moderate muligheder. Selvom du ikke behøver at vælge det billigste fly eller hotel, skal du vælge en standardklasse flybillet og bestille et almindeligt hotelværelse.

Forbered dig på at betale for dine egne udgifter, som virksomheden sandsynligvis også vil godtgøre dig for. Medbring kontanter eller et kreditkort til at betale for måltider, gas, drikkepenge og andre tilfældige udgifter. Det er dog stadig vigtigt at være opmærksom på dine valg. Undgå overforbrug, og overvej det indtryk, dine køb kan skabe.

Spørg om refusionsprocessen inden din samtale. Anmod om, hvem du skal indsende dine oplysninger til, hvad du skal inkludere, og hvordan de refunderer dig. Det er vigtigt at huske, at det kan tage et par uger at modtage refusion. Overvej også selv at betale for små omkostninger, såsom en flaske vand eller kort parkeringsmåler.

Relateret: Sådan beder du om rejsegodtgørelse til en samtale

Pak håndbagage

Prøv kun at pakke håndbagage. Dette er med til at forhindre risikoen for, at flyselskabet mister indchecket bagage. Det kan også give dig mere tid til at forberede dig til dit interview eller slappe af i stedet for at vente på, at din indcheckede bagage ankommer.

Kom forberedt

Kom forberedt til din samtale. Overvej at medbringe en padfolio eller en dokumentmappe. Medbring papirkopier af dit seneste CV, kuglepenne, en notesblok, en kopi af din rejseplan og visitkort.

Ingrid Høgh
Ingrid Høgh Mange virksomheder benytter sig af videokonferencesoftware til at interviewe kandidater uden for byen. Nogle virksomheder vælger dog stadig at flyve potentielle kandidater til at interviewe dem personligt. I denne artikel diskuterer vi, hvorfor en virksomhed kan flyve dig ud til et interview, og hvordan man forbereder sig til et interview uden for staten, og giver tips til at hjælpe dig med at forberede dig til dit interview og din rejse.