Retail Assistant Manager Interviewspørgsmål

At forberede sig til et interview i detailbranchen betyder hovedsageligt at undersøge potentielle interviewspørgsmål forud for din interviewdato. Detailarbejdsgivere er nødt til at vurdere, om du har de rigtige færdigheder og personlighed, der kræves for at engagere dig med kunder og foretage salg. Ved at give dig selv tid til at forberede og øve dine svar, kan du præsentere dig selv som en professionel over for en arbejdsgiver. I denne artikel giver vi en række interviewspørgsmål, som en arbejdsgiver kan stille under et interview til en stilling som assistent i detailhandlen, og giver nogle eksempler på svar på spørgsmål.

Relateret: Hvad skal man have på til et detailinterview

Generelle spørgsmål fra butiksassistenten

Disse spørgsmål giver et interview mulighed for at lære dig bedre at kende og lære mere om din personlighed og professionelle mål:

 • Hvor ser du dig selv om fem år?
 • Hvorfor vil du arbejde i detailhandlen?
 • Hvordan vil du beskrive din ledelsesstil?
 • Hvad er dine tre største svagheder?
 • Hvad er dine tre største styrker?
 • Hvad kan du lide at lave uden for arbejdet?
 • Hvordan hørte du om os?
 • Hvad fik dig til at ville arbejde for vores virksomhed?
 • Hvordan vil du beskrive vores brand?
 • Ejer du nogle af vores produkter? Hvad kan du bedst lide ved dem?
 • Ville du betragte dig selv som mere indadvendt eller udadvendt?
 • Hvad ville du gøre, hvis du ikke arbejdede i detailhandlen?

Relateret: Hvad er detailsalg?

Spørgsmål om erfaring og baggrund med at arbejde som butiksassistent

Disse spørgsmål hjælper interviewere med at bestemme din tidligere erhvervserfaring og uddannelse relateret til detailbranchen:

 • Hvilket uddannelsesniveau har du i øjeblikket? Har du planer om at tage en uddannelse på kollegialt niveau?
 • Hvad var din første oplevelse med at arbejde i detailhandlen?
 • Hvilke typer produkter har du mest erfaring med at sælge?
 • Har du tidligere haft en lederstilling i en detailbutik eller et andet job?
 • Har du nogensinde skullet opfylde en salgskvote? hvis ja, hvad gjorde du for at opnå det?
 • Hvad er din strategi for at bevare roen i travle butikstider?
 • Har du nogensinde stødt sammen med en leder eller kollega? Hvordan overvandt du dine forskelligheder?
 • Kan du fortælle mig om et tidspunkt, hvor du skulle berolige en kunde?
 • Hvad ville du betragte som din største bedrift inden for detailhandel indtil videre?
 • Hvordan kommer du tilbage fra en negativ interaktion med en kunde for at opretholde den bedste kundeservicetaktik?
 • Hvor ofte gjorde du rent på dit tidligere detailjob?

Relateret: 25 fremragende tips til, hvordan man arbejder i detailhandlen

Dybdegående spørgsmål om detailhandlerassistent

Disse spørgsmål giver interviewere mulighed for at vurdere dine specifikke kvalifikationer til stillingen som detailassistentchef og se, hvordan du reagerer på udfordrende situationer i jobbet:

 • Hvordan vil du håndtere en situation, hvor en kunde ønsker at returnere noget, efter vores returpolitik er udløbet?
 • Du ser en kunde smyge en vare i deres taske. Hvad laver du?
 • Hvad ville du gøre, hvis vores kreditkortmaskine ikke fungerer, og du kun kan modtage kontanttransaktioner?
 • Hvad ville du gøre for at forberede dig på et skift, hvor du skal udfylde rollen som detailchef?
 • Hvad ville du gøre, hvis en salgsmedarbejder viser mangel på produktivitet og salgserfaring?
 • Hvordan organiserer og vedligeholder du nøjagtige lagerrapporter?
 • Din leder beder om din mening om bestilling af nyt inventar, men du er uenig. Hvordan reagerer du?
 • Hvordan ville du uddelegere opgaver blandt sælgerne på skift, hvor lederen ikke er til stede?
 • En salgsmedarbejder kommer på arbejde iført en t-shirt med konkurrentlogo. Hvad gør du for at løse situationen?
 • Er du bekendt med countback-metoden? Hvis ja, kan du give et eksempel?

Relateret: Detailmatematik: Definition og eksempler

Retail assisterende leder Interviewspørgsmål med prøvesvar

Her er et par interviewspørgsmål med eksempler på svar for at hjælpe dig med at få inspiration til dine egne svar under dit detailinterview:

Hvordan vil du beskrive fremragende kundeservice?

Dette spørgsmål hjælper en interviewer med at bestemme din forståelse af kundeservice og dens rolle i detailbranchen. Dette hjælper dem også med at vurdere, om du har den rigtige tankegang omkring kundeservice til deres virksomhed. Dit svar skal demonstrere din viden om begrebet "kundeservice", og hvordan kundeservice ser ud. Du kan også tilføje en eksempelsituation for at understrege din definition.

Eksempel: "Fremragende kundeservice er, når en virksomhed og dens medarbejdere er villige til at gøre alt, hvad der skal til for at imødekomme deres kunder og deres behov. I detailhandlen giver det at have gode kundeservicefærdigheder dig mulighed for at engagere dig med kunden på en personlig og hjælpsom måde . Det får kunden til at føle sig støttet gennem hele deres købsproces, men ikke overvældet, og har til formål at gøre deres oplevelse så sjov og nem som muligt."

Hvilke typer transaktionsudstyr har du erfaring med?

En interviewer kan stille dig dette spørgsmål, fordi den type kassesystem, de bruger, kan være anderledes end dem, du brugte tidligere. For eksempel kan små virksomheder eller butikker bruge et mere dateret system, hvorimod nogle butikker kan drive en POS med berøringsskærm, der giver den nødvendige ændring for en kunde. Dit svar bør fremhæve de typer transaktionssystemer, du har erfaring med at bruge, og din vilje til at lære, hvordan man betjener et nyt.

Eksempel: "Ved mine to tidligere job har jeg brugt et touchscreen POS-system med en bærbar kortlæser, da butiksejeren brugte en online platform til at administrere og spore indkøb. Jeg har dog erfaring med at tælle byttepenge tilbage og behandle checks, som der var. nogle få tilfælde, hvor vi oplevede en strømafbrydelse og ikke kunne bruge Wi-Fi."

Hvilke typer detailbutikker har du tidligere arbejdet i?

Dette spørgsmål hjælper en interviewer med at vurdere omfanget af din detailoplevelse, og om dine tidligere arbejdssteder og de produkter, du solgte, ville give dig mulighed for at tilpasse sig godt til deres butiksplacering og produkter. For eksempel kan arbejde i en skoafdeling i et stort stormagasin være lidt anderledes end at arbejde i en lille smykkebutik i centrum. Dit svar bør opsummere de forskellige butikstyper af detailhandel, du har arbejdet i, og din evne til at tilpasse sig forskellige miljøer.

Eksempel: "Tidligere arbejdede jeg i en gavebutik i et indkøbscenter og en lille tøjbutik i midtbyen. I gavebutikken solgte jeg alt fra hjemmelavede sæber til boligindretning og diamantsmykker, mens jeg primært solgte trendy tøj og tilbehør i butikken. De mange forskellige produkter, jeg lærte at sælge til kunder, lærte mig at tilpasse mig at sælge alle slags produkter givet lidt tid og fortrolighed."

Din detailchef har en familienødsituation, og din salgsmedarbejder melder sig syg før et skift. Hvad laver du?

En interviewer stiller dette spørgsmål for at få indsigt i dine lederegenskaber, og om du vil være i stand til at påtage dig yderligere ansvar, hvis det er nødvendigt. Dit svar bør kommunikere din vilje til at besætte butikken i tilfælde af usædvanlige planlægningskonflikter.

Eksempel: "Som assisterende leder ville jeg prioritere at gå på arbejde, uanset om jeg var planlagt til den dag eller ej. Inden vagten startede ville jeg være sikker på at kontakte en eller flere andre salgsmedarbejdere og spørge evt. de kunne dække den andens vagt. Nødsituationer og sygdom sker, og jeg er klar til at reagere for at sikre, at butikken holder åbent de dage."

Du bemærker gentagne gange uoverensstemmelser mellem den foregående aftens skuffeoptælling og dagens. Hvordan tackler du situationen?

Dette spørgsmål giver en interviewer mulighed for at vurdere din evne til at genkende potentielt tyveri og reagere i overensstemmelse hermed. Dit svar skal forklare, hvordan du adresserer uoverensstemmelserne, og hvilke foranstaltninger du implementerer for at sikre, at denne form for adfærd ikke fortsætter.

Eksempel: "Jeg er faktisk stødt på dette problem ved mit tidligere detailjob. Ved flere lejligheder talte jeg skuffen, før jeg lukkede, kun for at finde ud af, at vi manglede fem til 10 dollars pr. seddelkategori i forhold til morgenskuffen. Hver gang lavede jeg en pointe at nævne det for lederen, men på grund af den sjældne karakter af det, blev der ikke foretaget noget. En dag manglede der dog et betydeligt beløb, og jeg overbeviste lederen om, at det ikke bare kunne være en fejltælling.

Efter dette talte vi med salgsmedarbejderne og tilføjede sikkerhedskameraer for at forhindre yderligere kontanttab. Når jeg ser tilbage på denne oplevelse, ville jeg være mere proaktiv i at kommunikere til lederen, at dette ikke var normalt for at sikre, at handlinger blev truffet hurtigere."

Et bestemt produkt sælger ikke, og din leder vil have ideer til at forbedre dets værdi for kunden. Hvilken taktik skal du implementere?

En interviewer stiller dette spørgsmål for at evaluere dine salgsevner. Det skyldes, at de gerne vil finde dygtige medarbejdere, der kan hjælpe dem med at sælge selv de mindst populære varer. Dit svar bør fremhæve en praktisk plan for bedre at markedsføre produktet i din butik.

Eksempel: "Det første, jeg ville gøre, er at evaluere placeringen og visningen af ​​produktet. Hvis visningen ikke er særlig iøjnefaldende, eller produktvisningen er mere mod bagsiden af ​​butikken, kan dette være en grund til, at det ikke er sælger ikke godt. Jeg vil også opfordre salgsmedarbejderne til at forsøge at sælge produktet mere i løbet af de kommende uger. Vi kunne komme med en slags salgsargument for at få dets værdi frem og overtale kunderne til at gennemføre købsprocessen. "

Fritz Caspersen
Fritz Caspersen At forberede sig til et interview i detailbranchen betyder hovedsageligt at undersøge potentielle interviewspørgsmål forud for din interviewdato. Detailarbejdsgivere er nødt til at vurdere, om du har de rigtige færdigheder og personlighed, der kræves for at engagere dig med kunder og foretage salg. Ved at give dig selv tid til at forberede og øve dine svar, kan du præsentere dig selv som en professionel over for en arbejdsgiver. I denne artikel giver vi en række interviewspørgsmål, som en arbejdsgiver kan stille under et interview til en stilling som assistent i detailhandlen, og giver nogle eksempler på svar på spørgsmål.