41 Almindelige Maven-interviewspørgsmål Og Eksempelsvar: 2021

Roller, der kræver viden, færdigheder og erfaring i Maven involverer mange intense interviewspørgsmål. Arbejdsgivere bruger disse spørgsmål til at sikre, at du er klar til at løse ethvert Maven-problem, der opstår. Dette inkluderer enhver form for kode eller funktion, der kræves for at løse et problem. I denne artikel oplister vi generelle spørgsmål, erfaringsspørgsmål, dybdegående spørgsmål og giver eksempler på svar på flere tekniske spørgsmål.

Generelle spørgsmål

Hvis du går til samtale til et job, der kræver Maven-ekspertise, får du de standardhilsener, der inviterer dig til at afsløre lidt om din personlighed. Da Maven dog kræver en vis grad af teknologikyndig, kan du også blive mødt med nogle generelle spørgsmål om Maven selv. Følgende liste indeholder generaliserede spørgsmål vedrørende Maven:

 1. Hvad er Maven?
 2. Hvordan virker Maven?
 3. Hvad er POM?
 4. Hvilke oplysninger indeholder POM?
 5. Hvad er Maven Artifact?
 6. Hvad er et Maven Repository?
 7. Hvad er Apache Ant?
 8. Hvad betyder konvention over konfiguration?
 9. Hvad er et mål i Maven?
 10. Hvad er en byggeprofil?

Relateret: 5 spørgsmål at stille dig selv før en jobsamtale

Spørgsmål om erfaring og baggrund

Den person, der interviewer dig, vil sandsynligvis gerne have en fornemmelse af din jobhistorie, og hvordan du specifikt har arbejdet med Maven tidligere. Følgende liste indeholder spørgsmål om din tidligere erfaring med at bruge Maven og relaterede genstande:

 1. Hvor længe har du arbejdet med Maven?
 2. Hvad er nogle af de almindelige problemer, du har oplevet?
 3. Hvad var din primære opgave med Maven i tidligere stillinger?
 4. Kan du forklare nogle af de mest almindelige funktioner, du har brugt tidligere?
 5. Hvilken færdighed gavnede dig mest ved at bruge Maven?
 6. Har du arbejdet med lignende software før?
 7. Har du tidligere erfaring med kodning?
 8. Kan du nævne nogle af de programmeringssprog, du er bekendt med?
 9. Er du dygtig til SQL og lignende kode?
 10. Har du haft flere roller med Maven som en primær pligt?

Relateret: 5 almindelige algoritme- og datastrukturinterviewspørgsmål og hvordan man besvarer dem

Uddybende spørgsmål

Efterhånden som interviewet skrider frem, vil dybden i spørgelinjen også. Forvent at levere svar på specifikke komponenter og applikationer af Maven. Følgende liste indeholder dybdegående spørgsmål om funktionaliteten af ​​Maven:

 1. Hvad er en Maven Build-livscyklus?
 2. Kan du forklare faserne af en Maven Build-livscyklus?
 3. Hvad er de primære funktioner i et byggeværktøj?
 4. Kan du liste elementerne i et afhængighedsomfang?
 5. Hvad er typerne af Maven Repositories?
 6. Hvordan kan du udelukke afhængighed?
 7. Hvad er forskellen mellem Apache Ant og Maven?
 8. Hvad hedder de to hovedindstillingsfiler? Hvor er de placeret?
 9. Kan du liste og definere byggefaserne?
 10. Hvor finder du klassefiler efter at have kompileret et Maven-projekt?

Relateret: Hvad skal man have på: Den bedste jobsamtalebeklædning

Interviewspørgsmål med eksempelsvar

For bedst at hjælpe dig med at få en fornemmelse af, hvordan et hvilket som helst antal Maven-interviewspørgsmål kan behandles, er det bedst at se, hvordan passende svar kan udspille sig. Følgende liste indeholder tips og eksempler på svar på almindelige spørgsmål:

 1. Hvordan afvikler du testklasser?
 2. Hvordan producerer du execution debug output eller fejlmeddelelser?
 3. Hvad er de nødvendige elementer til POM?
 4. Kan du liste trinene til projektimplementering?
 5. Hvad klarer Maven?
 6. Hvordan kan du finde ud af, hvilken version af Maven du kører?
 7. Kan du forklare, hvad kommandoen "mvn clean" gør?
 8. Hvad er de forskellige typer byggeprofiler?
 9. Hvad er de to typer Maven-plugins?
 10. Hvornår bruger du et eksternt afhængighedskoncept?

1. Hvordan afvikler du testklasser?

Dette er et mere dybdegående spørgsmål, der tester din viden om nogle af softwarens grundlæggende funktionalitet. Forklar kort den proces, du bruger til at køre testklasser.

Eksempel: "For det første kræver det at køre testklasser et surefire plugin. Derefter skal du tjekke og konfigurere dine indstillinger i settings.xml og pom.xml for en testegenskab. Når den er identificeret, kan du køre den gennem pluginnet."

2. Hvordan producerer du execution debug output eller fejlmeddelelser?

Dette er endnu et dybdegående spørgsmål for at fortælle din interviewer om dine evner i Maven-funktionalitet. I nogle tilfælde skal du enten lave en execution debug eller fejlmeddelelse. Forklar kort, hvordan du gør det.

Eksempel: "Når du skal producere fejlmeddelelser eller udføre debug-output, skal du kalde dem ud med specifikke parametre. Afhængigt af hvordan det blev bygget, kan hver parameter være unik."

3. Hvad er de nødvendige elementer til POM?

Sammen med Maven skal du forstå nogle af de grundlæggende principper for POM. Med dette spørgsmål vurderer din interviewer din viden om de nødvendige elementer for at bruge det. Hold dig kort med din liste og undgå at forklare detaljer.

Eksempel: "Kørsel af POM kræver et projektrod, gruppe-id, artefakt-id, version og modelversion som et absolut minimum."

4. Kan du liste trinene til projektimplementering?

Projektimplementering er en af ​​de primære opgaver for dem, der arbejder med Maven. Rekrutterere har brug for dem, der i det mindste kan forklare de nødvendige trin til det. I dette tilfælde skal du liste og forklare hvert trin, men hold dine svar korte og koncise.

Eksempel: "Under normale omstændigheder omfatter den generelle implementeringsproces seks trin. Det første er at tjekke kode fra alle projekter ind i kildekodelageret med tags. For det andet skal du downloade kildekoden fra SVN.

For det tredje skal du bygge applikationen. For det fjerde skal du gemme build-outputtet på en fælles netværksplacering. For det femte skal du hente filen fra netværket og implementere den til produktionsstedet. Til sidst skal du opdatere din dokumentation med relevante dato og tidspunkter samt versionsnummeret på ansøgningen."

5. Hvad klarer Maven?

Dette er et mere grundlæggende spørgsmål, men det kræver stadig et grundigt kendskab til Maven og dens processer. Din interviewer vil have dig til at give et bredt overblik over, hvad Maven giver dig mulighed for. Hold dit svar kort og klart.

Eksempel: "Maven giver udviklere mulighed og værktøjer til at administrere builds, dokumentation, mailinglister, udgivelser og distributioner, afhængigheder, rapportering og SCM'er."

6. Hvordan kan du finde ud af, hvilken version af Maven du kører?

Dette spørgsmål fokuserer på din kodningsviden om applikationen. Din interviewer vil gerne vide, om du kan få specifikke oplysninger frem, såsom versionsnummeret.

Eksempel: "Du kan kalde på versionen af ​​applikationen ved at skrive "mvn --version."

7. Kan du forklare, hvad kommandoen "mvn clean" gør?

Dette spørgsmål vender den sædvanlige rækkefølge ved at angive koden og bede dig om at forklare dens funktion. Intervieweren bruger dette til bedre at identificere din viden om bestemte kommandoer.

Eksempel: "Kommandoen gør som foreslået ved at rense mappen. Du bruger den til at fjerne målbiblioteket, inklusive alle byggedata, før du starter en ny byggeproces."

8. Hvad er de forskellige typer byggeprofiler?

Når din interviewer stiller dette spørgsmål, er det et forsøg på at vurdere din evne til grundlæggende teknisk terminologi. Angiv kort og definer tilgængelige byggeprofiler i Maven.

Eksempel: "Der er tre typer Build-profiler i Maven. Den første er Global, som er defineret i Maven Global Settings XML-filen (%M2 _ HOME%/conf/settings.xml).

De to andre er pr. projekt eller pr. bruger. Per projekt er defineret i projektets POM-fil i pom.xml. Per bruger er defineret i Maven-indstillings-XML-filen (%USER _ HOME%/.m2/settings.xml)."

9. Hvad er de to typer af Maven-plugins?

Din interviewer vil sikre dig, at du er bekendt med nogle af de mange muligheder, der er tilgængelige i Maven. En af disse muligheder involverer to plugins. Angiv og beskriv dem kortfattet.

Eksempel: "De to plugins, vi bruger, er indbyggede plugins og rapporteringsplugins. Byggeplugins udføres under byggefasen og konfigureres i ''-elementet i pom.xml. Rapporterings-plugins udføres under webstedsgenerering og konfigureres i ''-elementet i pom. .xml."

10. Hvornår bruger Maven et eksternt afhængighedskoncept?

At forstå, hvordan Maven fungerer på egen hånd, er lige så vigtigt som at kunne arbejde inden for det. Dette spørgsmål udfordrer din forståelse af Mavens automatiske funktion. Forklar kort et scenarie, hvor Maven bruger dette koncept.

Eksempel: "Maven tyr til ekstern afhængighed, når hovedafhængighed er utilgængelig i både fjerntliggende og centrale arkiver. Denne slags handlinger udgør Mavens afhængighedsstyringsansvar."

Laila Schou
Laila Schou Roller, der kræver viden, færdigheder og erfaring i Maven involverer mange intense interviewspørgsmål. Arbejdsgivere bruger disse spørgsmål til at sikre, at du er klar til at løse ethvert Maven-problem, der opstår. Dette inkluderer enhver form for kode eller funktion, der kræves for at løse et problem. I denne artikel oplister vi generelle spørgsmål, erfaringsspørgsmål, dybdegående spørgsmål og giver eksempler på svar på flere tekniske spørgsmål.