37 Onlineundervisning Interviewspørgsmål Og Eksempelsvar

Undervisning online kan ligne personlig undervisning, når det kommer til klasseværelsesledelse, imødekommende læringsstile og engagere elever. Der er dog flere forskelle i måden online-lærere udfører på jobbet. Fra at hjælpe elever med at fejlfinde tekniske problemer med læringssoftware til at holde online klasseskemaer organiseret, kan undervisning i et onlinemiljø kræve yderligere færdigheder.

Hvis du gør dig klar til at blive interviewet til en online lærerstilling, er det vigtigt at fremhæve disse yderligere færdigheder for at demonstrere dine evner som online lærer. I denne artikel dækker vi spørgsmål til onlineundervisningsinterview, som du kan forvente, med flere eksempler på svar, der hjælper dig med at forberede dig på forhånd.

Relateret: Sådan bliver du onlinelærer

Generelle spørgsmål

Følgende spørgsmål er eksempler på generelle spørgsmål, som intervieweren kan stille for at lære dig at kende:

 • Fortæl mig lidt om dig selv.
 • Hvordan hørte du om denne stilling?
 • Hvad gør dig god til rollen?
 • Hvad er dine styrker?
 • Hvad betragter du som din største svaghed? Hvordan forbedrer du det?
 • Hvad er dine karrieremål?
 • Hvad er dine pædagogiske værdier?
 • Hvordan griber du udfordringer an?
 • Hvor ser du dig selv om fem til 10 år?
 • Har du spørgsmål til jobbet?

Relateret: 50 Spørgsmål og svar til lærerinterview

Spørgsmål om baggrund og erfaring

Spørgsmål om din baggrund og erfaring kan give intervieweren en idé om, hvordan dine færdigheder vil bidrage til deres organisation og understøtte elevernes vækst og præstationer. Brug følgende eksempelspørgsmål til at hjælpe dig med at forberede dig til dit interview:

 • Hvor længe har du været lærer?
 • Har du erfaring med klasseundervisning?
 • Hvor erfaren er du med online undervisning?
 • Hvilke digitale værktøjer og ressourcer bruger du til at planlægge undervisningen?
 • Hvordan holder du eleverne engageret i et online miljø?
 • Hvad er en af ​​dine seneste bedrifter? Hvordan påvirker det din karriere?
 • Har du en gyldig statspædagoglicens?
 • Hvilke karakterer er du certificeret til at undervise?
 • Har du nogle særlige certificeringer?
 • Hvordan sikrer du effektiv kommunikation online?

Relateret: Interviewspørgsmål: "Hvorfor vil du undervise?"

Uddybende spørgsmål

Efterhånden som interviewet skrider frem, vil du sandsynligvis støde på mere dybdegående spørgsmål, der hjælper intervieweren med at vurdere dine kvalifikationer som underviser og din succes i et online undervisningsmiljø. Her er nogle eksempler på, hvad du kan forvente under dit interview:

 • Hvordan organiserer du din arbejdsbyrde?
 • Hvad er din tilgang til vurderingsudvikling?
 • Hvordan laver du elevevalueringer?
 • Hvilke læringsstyringssystemer kender du?
 • Hvordan fejlfinder du problemer under en aktiv online lektion?
 • Hvad er din tilgang til klasseledelse i en online atmosfære?
 • Hvad er din undervisningsstil i forhold til et online klasseværelse?
 • Hvordan håndterer du elever, der konsekvent kommer for sent til undervisningen?
 • Hvordan måler du elevernes engagement?
 • Hvordan integrerer du synkrone sessioner?

Relateret: 16 tips til lærerinterview

Online undervisningsinterviewspørgsmål og prøvesvar

Brug følgende interviewspørgsmål til onlinelærere og eksempelsvar til at forberede dit interview:

1. Led mig gennem din planlægningsproces.

Intervieweren vil måske gerne vide, hvordan du inkorporerer læseplansstandarder og bruger strategier til at udvikle engagerende lektioner og aktiviteter for eleverne. Brug eksempler fra din erfaring til at forklare, hvordan du vælger, hvilke standarder der skal dækkes, og opret aktiviteter, der demonstrerer elevernes læring og fremskridt.

Eksempel: "Jeg planlægger altid mine lektioner og vurderinger i henhold til de statslige læseplansstandarder og opretter mine planer på ugentlig basis. Jeg starter mine planer med at vælge de kernestandarder, som jeg vil introducere til eleverne i den uge og adskille hvert underfelt af standarden ind på hver dag i ugen. Typisk bruger jeg mandage til at gennemgå den seneste uges emner og introducere nye koncepter og fredage til uformelle vurderinger for at evaluere elevernes forståelse. Ved slutningen af ​​karakterperioden planlægger jeg en kumulativ vurdering for at evaluere de standarder, jeg dækket i klassen."

2. Hvordan tilskynder du elevernes deltagelse i et online miljø?

At holde eleverne engagerede, især i en digital atmosfære, er afgørende for at hjælpe eleverne med at opnå akademiske gevinster og forstå kursusmateriale. Intervieweren vil sandsynligvis stille et spørgsmål som dette for at forstå dine tilgange til at motivere og få eleverne begejstrede for at lære. Giv eksempler på, hvordan du holder dine elever motiverede og engagerede i undervisningen og med kursusmaterialet.

Eksempel: "Det kan være vanskeligt at sikre, at alle mine elever har lige input og deltagelse i undervisningstiden. Når jeg holder onlinetimer, starter jeg først med at gentage min forventning om, at alle har noget af værdi at tilføje til diskussionen. Mens jeg Jeg kan ikke lide at opfordre nogen specifikt, jeg fortsætter med at opfordre alle elever til at deltage i klassens aktiviteter. Jeg lader også mine elever vide, at aktiv deltagelse tæller med i deres samlede karakter, hvilket ofte motiverer dem til at gøre deres bedste og bidrage til klassen."

3. Hvad er din proces for at bedømme og evaluere studerendes opgaver rettidigt?

Intervieweren ønsker måske at få en idé om din tidsstyring og organisatoriske færdigheder i forhold til studerendes opgaver og evalueringer. Beskriv dine metoder til at organisere og bedømme klassearbejde, lektier, prøver og quizzer for at få dem tilbage til eleverne hurtigt.

Eksempel: "Jeg finder det yderst nyttigt at planlægge 30 minutter hver dag efter undervisningen til at evaluere daglige aktiviteter og elevernes deltagelse. Dette giver mig mulighed for at indtaste karakterer for disse elementer med det samme. Derudover bruger jeg en time hver fredag ​​til at bedømme vigtige opgaver, quizzer og prøver. På denne måde forstår eleverne, hvordan de klarer sig hver dag og har adgang til ændringer i de officielle karakterer hver uge."

4. Hvilke strategier bruger du til at understøtte forskellige læringsstile?

Dette spørgsmål kan give intervieweren indsigt i, hvordan du overvejer dine elevers forskellige baggrunde og læringsstile. Vis intervieweren, hvordan du implementerer strategier for at imødekomme forskellige studerende og engagere alle læringsstile, især i et onlinemiljø.

Eksempel: "Jeg elsker at finde nye måder at differentiere mine lektioner, aktiviteter og vurderinger på, så jeg kan komme i kontakt med alle mine elever. Jeg bruger altid en elevinteresseundersøgelse rettet mod læringsstile og -præferencer, som hjælper mig med at lære om mine behov studerende. Med denne information kan jeg bedre udvikle aktiviteter og introducere koncepter, der passer til mine elevers unikke uddannelsesbehov."

Relateret: 8 almindelige typer af læringsstile

5. Hvordan sikrer du lige deltagelse i online diskussioner?

Intervieweren kan sandsynligvis forstå, at det kan være en udfordring at få alle elever til at deltage i et online-miljø, og de vil gerne vide, hvordan du tilskynder til fuld klassedeltagelse. Fremhæv din evne til at moderere klassediskussioner, og opmuntr dine elever til at give deres input, så ingen person dominerer klassediskussioner.

Eksempel: "Når jeg fører klassediskussioner om vigtige emner eller aktuelle begivenheder, giver jeg først eleverne mine forventninger som ordstyrer. Derefter opfordrer jeg eleverne til at give input til, hvordan de føler, at diskussionen skal forløbe. Under aktiv diskussion giver jeg eleverne en lige meget tid til at give input og stille spørgsmål. Nogle gange opfordrer jeg eleverne specifikt til at opmuntre deres input, så alle elever har lige muligheder for at bidrage til diskussionen."

6. Hvordan ville du støtte en elev, der havde det svært i klassen?

Studerende møder nogle gange udfordringer, når de lærer nye begreber, og dette spørgsmål kan hjælpe intervieweren med at se, hvordan du yder støtte og vejledning til elever, der har vanskeligheder med kurser. Brug eksempler fra tidligere erfaringer på, hvordan du sikrer, at dine elever får den støtte, de har brug for, når de står over for udfordringer.

Eksempel: "Jeg opfordrer eleverne til at drage fordel af mine en-til-en sessioner og hjælpe dem med at planlægge tidspunkter for at mødes med mig, hvis de oplever udfordringer med at lære klassemateriale. Jeg bruger også 10 minutter i begyndelsen af ​​hver time til at besvare spørgsmål om den foregående dags koncepter og gennemgå komplekse emner. Jeg sørger også for, at mine elever ved, at jeg altid er tilgængelig til at hjælpe dem via e-mail og vores klassekommunikationskanal."

7. Hvilke typer planlægningssoftware eller applikationer bruger du til at styre din arbejdsgang?

Intervieweren vil måske gerne vide, hvilke typer tekniske applikationer du er dygtig til at holde din undervisningsplan organiseret. Hvis du har en yndlingsapp eller et yndlingsprogram, du bruger til at planlægge undervisning, aftaler og deadlines, beskriv, hvordan det holder dig på sporet og organiseret.

Eksempel: "Når jeg organiserer mine klasseskemaer og elevskemaer, er jeg generelt afhængig af en regnearkssoftware til nemt at holde styr på disse oplysninger. Jeg oplever, at det at tilbyde en-til-en møder for mine sekundære elever giver dem mulighed for at få ekstra hjælp på opgaver, og jeg bruger en online planlægningsapp, der giver eleverne mulighed for at booke sessioner privat og lader mig indstille påmindelser om vigtige begivenheder. Disse to ressourcer har tilsammen hjulpet mig enormt med at holde mig organiseret med min arbejdsgang."

Nick Ditlevsen
Nick Ditlevsen Undervisning online kan ligne personlig undervisning, når det kommer til klasseværelsesledelse, imødekommende læringsstile og engagere elever. Der er dog flere forskelle i måden online-lærere udfører på jobbet. Fra at hjælpe elever med at fejlfinde tekniske problemer med læringssoftware til at holde online klasseskemaer organiseret, kan undervisning i et onlinemiljø kræve yderligere færdigheder.