35 Spørgsmål Og Svar Med Salgsrepræsentantinterview

Hvis du interviewer til en stilling som salgsrepræsentant, vil du gerne være forberedt på potentielle spørgsmål, der kan blive stillet. Spørgsmål fra ansættelseschefen kan variere i betydning, men dine svar afgør, om du er den rigtige til stillingen.

Dit hovedmål er dog at efterlade et godt indtryk hos den ansættelsesansvarlige, mens du på en sammenhængende vis viser dine færdigheder og erfaring. Som et resultat kan du tage det, du har lært fra denne samtale, og anvende den viden, du har opnået, til at få et andet job af din interesse.

Læs mere: 21 Jobsamtaletips: Sådan gør du et godt indtryk

Liste over spørgsmål til salgsrepræsentantinterview

Her er en liste over salgsrepræsentantinterviewspørgsmål og svar med eksempler nedenfor:

 1. Hvor ser du din karriere på vej hen om fem til 10 år?
 2. Hvad motiverer dig, når du er på arbejde?
 3. Hvad gør dig til en god sælger?
 4. Hvorfor søgte du denne stilling?
 5. Hvordan tror du, at vores virksomhed kan blive bedre?
 6. Har du nogle spørgsmål, som du vil stille mig?
 7. Beskriv venligst dine forventninger til at arbejde i denne stilling.
 8. Hvad er din beskrivelse af vores virksomhed?
 9. Hvad kan du ikke lide ved salg?
 10. Hvordan lukker du dit største salg?
 11. Hvornår er det et passende tidspunkt ikke at henvende sig til at sælge en kunde?
 12. Sælg mig denne blyant.
 13. Har du afvist en udsigt?
 14. Hvordan holder du dig ajour med din målgruppe?
 15. Beskriv et scenarie, hvor din holdning ikke stemte overens med dine kerneværdier.
 16. Hvorfor vil du forlade din nuværende stilling?
 17. Hvordan kan du etablere et langvarigt forhold til en kunde?
 18. Hvem er skyld i, hvis en medarbejder går forbi og ser følsomme oplysninger på deres leders computer?

Af natur er salg et felt med høje forventninger, når det kommer til at tænke på tæerne og stille spørgsmål. Der er således mange retninger, spørgsmålslinjen kan gå, og det vil tjene dig godt at være klar. Her er nogle flere mulige spørgsmål, du kan høre:

 1. Fortæl mig et scenarie, hvor du var nødt til at sige, at du lavede en fejl. Hvordan klarede du situationen?
 2. Hvad er din definition af et ideelt arbejdsmiljø?
 3. Hvad er din filosofi om kundeklager?
 4. Hvor vigtig er læring for sælgere?
 5. Hvordan kan marketingindhold være nyttigt for dig, når du sælger et produkt?
 6. Hvilken rolle kan sociale medier spille i at sælge et kundeemne?
 7. Fortæl mig om en situation, hvor du var en del af dårlig arbejdspladskultur? Hvorfor tror du, at virksomhedskulturen ikke passede godt til dig?
 8. Læser du eller har du for nylig læst en karriere-baseret roman? Hvis ja, kan du fortælle mig mere om det?
 9. Nævn en software, som du har lært dig selv at bruge?
 10. Hvilke tekniske færdigheder eller programmer vil du lære? Hvordan ville du arbejde for at blive dygtig til at bruge det?
 11. Har du spurgt en potentiel kunde, hvorfor de ikke købte hos dig? Hvad var den vigtigste læring, du fik af den oplevelse?
 12. Hvordan ønsker du, at dine første 30 dage skal gå til denne virksomhed?
 13. Beskriv en situation, hvor du har modtaget kritik fra din leder? Hvordan reagerede du på det?
 14. Giv et eksempel på en team-uenighed, du havde med dit team. Hvordan blev dette problem løst, og hvilken rolle spillede du i resultatet?
 15. Forklar, hvornår du havde en målbar indflydelse på din virksomhed.
 16. Hvilken type virksomhed ville du starte i morgen, hvis du kunne?
 17. Beskriv salgsprocessen fra start til slut.
 18. Hvornår føler du dig bedst tilpas ved at sælge et produkt?

Eksempler og tips til spørgsmål til salgsrepræsentantinterview

En måde at begynde at opstille mulige svar på er at overveje andres. Her finder du nogle eksempler på svar sammen med nogle tips, du kan bruge til at hjælpe dig med at formulere dine egne.

1. Hvor ser du din karriere på vej hen om fem til 10 år?

Tip: Fremhæv dit mål og gør dit svar så klart og detaljeret som muligt. Hvis du forsøger at arbejde med salg, efter at du har arbejdet i denne stilling, så fortæl hvilke færdigheder du kan lære i denne rolle, så du hjælper dig med at nå dine karrieremål.

Eksempel: " Jeg kan se mig selv som en fremtidig salgsdirektør, der leder alle aspekter af en virksomheds salgsafdeling. Jeg tror på, at mine kommunikationsevner og evner til at løse komplekse problemer kan skabe en kultur af succesfulde salgsrepræsentanter. Jeg tror på, at denne rolle giver mig rammerne til at opbygge mit lederskab og tekniske evner, som stemmer overens med mine karriereønsker. "

2. Hvad motiverer dig, når du er på arbejde?

Tip: Definer din primære motivation og diskuter en historie om, hvornår du leverede en service til en kundeemne eller nuværende kunde. Din ansættelseschef ønsker at se, hvordan dine interpersonelle færdigheder stemmer overens med de resultater, du kan opnå i denne rolle.

Eksempel: " Min primære motivation er at betjene kunder, så vores virksomhed kan løse problemer, de oplever. Salgsrepræsentanter hjælper potentielle kunder med at få indflydelse på verden. Vores opgave er at etablere en forbindelse, der kan føre til en langsigtet symbiotik forhold."

3. Hvad gør dig til en god sælger?

Tip: Dette er muligheden for dig for at sælge dig selv til manageren. Kombiner nøgleaspekter af din succes med din nuværende arbejdsgiver, og forklar, hvordan dine bidrag kan overføres til denne stilling. Forklar også de egenskaber, der hjalp dig med at nå dine mål.

Eksempel: " I min nuværende stilling foretog jeg 50 kolde opkald om dagen til potentielle kunder og overskred mit mål ved at lukke en salgscyklus i fem uger i træk tidligere i år. Jeg blev kåret til månedens medarbejder for min indsats, og jeg har lukket en aftale om ugen hver uge siden da. Jeg takker for min passion for at løse problemer og være empatisk i processen. Det kræver aktiv lytning at forstå dine kundeemners behov og handle på dem. "

4. Hvorfor søgte du denne stilling?

Tip: Dette svar kan overlappe med det første spørgsmål, men det er her, det vil betale sig at studere jobbeskrivelsen. Skræddersy dit svar til virksomheden og den forskning, du foretog, før du går ind i interviewet.

Eksempel: "Jeg mener, at denne stilling stemmer overens med min tidligere erfaring inden for salg, samtidig med at der er plads til en udvidelse af mit nuværende kvalifikationssæt. Jeg kan tage mere ejerskab af ansvar som at oprette statusrapporter og rapportere kundeemner inden for kundeforholdsstyringssystemet samt chancen for at arbejde i forskellige afdelinger."

5. Hvordan tror du, at vores virksomhed kan blive bedre?

Tip: Undersøg virksomheden for at se, hvilke aspekter af det, de gør, der kan udvides. Nogle virksomheder kan være lettere at finde forbedringer end andre, men vær betænksom over dit svar og vær sikker på, at din kritik er konstruktiv.

Eksempel: "Jeg tror på, at organisationens tilstedeværelse på sociale medier kan forbedres. Sociale medieoperationer spiller en væsentlig rolle i at afstemme salgs- og marketingindsatsen. Hvis du har et marketingteam, der poster og interagerer med kundeemner og brancheledere, så udfordrer det dig til at lær mere om branchen og blander marketing- og salgsindsatsen sammen for at få de bedste resultater."

6. Har du nogle spørgsmål, som du vil stille mig?

Tip: Forbered spørgsmål på forhånd for at spørge ansættelsen om dit ansvar i din nye rolle. Du vil sikre dig, at du begge har forventningerne til, hvad du skal lave, og hvordan din succes måles. Husk, at du også interviewer arbejdsgiveren i dette trin.

Eksempel: Hvor ofte vil jeg arbejde med forskellige afdelinger? Hvordan måler man salgsrepræsentanters præstation? Er der uddannelsesmuligheder for at hjælpe medarbejderne til at vokse?

7. Beskriv venligst dine forventninger til at arbejde i denne stilling.

Tip: Dette er en test fra ansættelseschefen for at se, om du er forberedt til interviewet, så sørg for at genlæse beskrivelsen, indtil du har lært den udenad.

Eksempel: "Jeg forventer, at jeg konsekvent vil arbejde med kundeemner for at lukke salg for organisationen. Jeg vil også være cold calling leads, opfylde mål fastsat af dig og generere rapporter om kundeemnerens konkurrence."

8. Hvad er din beskrivelse af vores virksomhed?

Tip: Læs beskrivelsen af ​​virksomheden på deres hjemmeside, og læs indhold udgivet på dens sociale mediesider for at forstå, hvad virksomheden laver.

Eksempel: "Denne organisation er en B2B-marketingvirksomhed, der sælger SaaS-produkter for at hjælpe med at centralisere deres forretning og marketingindsats. Softwaren har øget virksomhedens produktivitet med 30 %, og den har modtaget udtalelser fra tre Fortune 500-virksomheder."

9. Hvad kan du ikke lide ved salg?

Tip: Vær ærlig i dit svar, men du vil følge op ved at diskutere, hvad du elsker ved salg, og hvad der driver din motivation. Positive og negative sider findes i hvert job, men du ønsker at sikre over for ansættelseschefen, at de positive viser, hvorfor du søgte denne stilling.

Eksempel: "Salg kan være en højintensiv stilling, men mit ønske om succes og at yde en service til kunderne er årsagerne til, at jeg søgte denne stilling og ønsker at gøre salg til mit primære karrierevalg. Servicehandlinger udført på kundens vegne spille en integreret rolle i den opfyldelse, jeg har for salg."

10. Hvordan lukker du dit største salg?

Tip: Definer et tidspunkt, hvor du lukkede store salg eller hjalp en kunde, der resulterede i et positivt resultat. Dette spørgsmål udforsker dig efter et eksempel på succes.

Eksempel: "Jeg arbejdede med en teknologikunde, som ikke var sikker på, om de ville købe hos os. Jeg talte med dem i tre timer for at prøve at lukke aftalen. Da de ringede til deres manager, diskuterede jeg statistikkerne om, hvordan vores produkt førte til 20 udtalelser fra kunder og omdirigerede ham til vores hjemmeside.

Mens jeg talte i telefonen, læste han udtalelsen højt efter min anmodning. Han lagde mærke til, at mit navn stod i vidnesbyrdet. Jeg fortalte ham, at han altid kunne kontakte mig, hvis han stødte på problemer. At vise, at dit team er en familie, og det faktum, at du bekymrer dig om resultaterne, positionerer dig til at lukke et salg."

Danielle Greve
Danielle Greve Hvis du interviewer til en stilling som salgsrepræsentant, vil du gerne være forberedt på potentielle spørgsmål, der kan blive stillet. Spørgsmål fra ansættelseschefen kan variere i betydning, men dine svar afgør, om du er den rigtige til stillingen.