25 Almindelige Interviewspørgsmål Til Reklamebureauer

Forberedelse til dit annoncebureausamtale kan hjælpe dig med at vise potentielle arbejdsgivere, at du er den perfekte kandidat til deres stilling. Undersøg arbejdsgiveren for at få nyttig information om virksomheden, dens kultur og vigtige aspekter om det job, du søger. Din evne til at kommunikere, hvad du har lært om virksomheden, kan imponere din fremtidige arbejdsgiver. I denne artikel diskuterer vi, hvorfor det er vigtigt at matche dine kvalifikationer og interviewsvar med det, du har lært om et reklame- eller marketingbureau.

Generelle spørgsmål til interview med reklamebureauer

Ansættelsesledere for reklamebureauer designer generelle spørgsmål for at lære mere om dig i starten af ​​interviewet. Disse typer spørgsmål letter dig ind i samtalen og fortæller arbejdsgiveren om dig, dine kvalifikationer, dine mål og din interesse for virksomheden. Hold dine svar kortfattede og direkte, og relater dem til den stilling, du søger. Eksempler kan omfatte:

 1. Fortæl os om dig selv.
 2. Hvad ved du om os?
 3. Hvorfor vil du arbejde for os?
 4. Hvor ser du dig selv i de næste tre til fem år?
 5. Hvorfor leder du efter et nyt job?

Relateret: 8 spørgsmål til marketinginterview du kan forvente

Baggrunds- og erfaringsspørgsmål

Den potentielle arbejdsgiver forsøger at imødekomme et behov. Demonstrer, hvordan du er unikt kvalificeret til at løse deres problem eller gavne virksomheden. Match svar om din baggrund og erfaring til jobbeskrivelsen for at vise, hvordan du effektivt kan hjælpe dem. Vær specifik ved at bruge statistik og procenter for at bevise, at du har overførbare færdigheder. Eksempler på baggrundsspørgsmål kan omfatte:

 1. Hvad er dine største styrker og svagheder?
 2. Beskriv et typisk projekt med din tidligere arbejdsgiver.
 3. Hvad ville du gøre for at hjælpe en kunde, der var utilfreds med deres kampagne?
 4. Foretrækker du etablerede kunder, der kører problemfrit, eller kunder, hvis konti skal vendes?
 5. Forklar, hvordan du vil forblive organiseret med flere kunder, prioriteter og deadlines.

Relateret: Interviewspørgsmål: "Fortæl mig om din arbejdserfaring" (med eksempler på svar)

Spørgsmål om teknisk erfaring

Interviewere ser efter dybden af ​​din erfaring, herunder hvordan du håndterede forskellige situationer, din branchekendskab og dine tankeprocesser. Vær forberedt på spørgsmål om din uddannelsesmæssige baggrund, softwarepræferencer og situationsforespørgsler, såsom:

 1. Kan du beskrive en oplevelse, hvor du blev alvorligt udfordret, og hvad du gjorde for at overkomme den udfordring?
 2. Hvad er de vigtigste marketingtrends i dag?
 3. Fortæl os om din mest succesrige kampagne, og hvorfor den var så vellykket.
 4. Hvilke skridt ville du tage for at oprette en kampagne for et nyt produkt?
 5. Hvad er den bedste måde at spore en kampagnes effektivitet?

Relateret: 20 interviewspørgsmål til digital markedsføring (med eksempelsvar)

Spørgsmål til interview med reklamebureauer med eksempler på svar

Her er almindelige interviewspørgsmål til forberedelse til et reklamebureauinterview, herunder eksempler til besvarelse af hvert:

Hvad kan du gøre bedre for os end nogen anden reklame- eller marketingkandidat?

Arbejdsgivere vil gerne se, at du har tillid uden at være arrogant og kan tale respektfuldt om din konkurrent eller tidligere arbejdsgiver. Forbliv positiv, når du besvarer dette spørgsmål, så ansættelseschefen vil have dig med på deres team. Følg op med dine stærkeste færdigheder, der matcher jobbeskrivelsen.

Eksempel: "Jeg er sikker på, at du har en masse enestående talent at vælge imellem, men ingen med mine unikke færdigheder. Jeg føler, at jeg er unikt kvalificeret til denne stilling. For eksempel bemærkede jeg i din stillingsbeskrivelse, at du skal øge salget i din kundes digitale marketingkanaler. Hos min tidligere virksomhed øgede jeg det digitale salg for mine kunder med 50 % i Facebooks markedsføringskanal ."

Hvordan vil du beskrive dig selv?

Når du besvarer dette spørgsmål, skal du finde tre adjektiver, der beskriver dig, og bruge dem på en tankevækkende måde. Match disse kvaliteter med virksomhedens kultur og punkter i jobbeskrivelsen for at vise, at du passer ind i organisationen.

Eksempel: " Jeg er organiseret og fokuseret. Jeg er realistisk omkring målsætning, og jeg er resultatorienteret. Jeg leder altid efter måder at udmærke mig og nå de mål, jeg har sat for mig selv."

Hvorfor skulle vi ansætte dig?

Når ansættelseslederen stiller dette spørgsmål, vil den gerne vide, hvordan du kan løse et bestemt problem, de støder på, eller tilføje værdi til virksomheden. Forbered dig ved at læse jobbeskrivelsen og matche den til fem til syv af dine styrker. Brug disse som grundlag for at besvare dette spørgsmål.

Eksempel: " Ud fra din stillingsbeskrivelse kan jeg se, at du leder efter en person, der er teknisk kyndig og en dokumenteret kommunikatør med kendskab til mange kanaler inden for digital markedsføring. I mine 10 års erfaring har jeg gentagne gange vist min evne til at planlægge en innovativ, flerstrenget tilgang, der øgede salget med 30 %, og samtidig styre mit yderst effektive team på et dusin medarbejdere. Jeg vil anvende mine lederevner, tekniske viden og kreative færdigheder til din virksomhed, hvis du beslutter dig for at ansætte mig."

Hvordan håndterer du fiasko?

Ansættelsesledere ønsker at forstå, hvad du lærer af fejl, og hvordan du anvender den viden i fremtidige situationer. Når du besvarer dette spørgsmål, så tænk på en fiasko, du har oplevet tidligere, og forklar, hvordan du gjorde det til en lektion eller en succes.

Eksempel: "For at sige dig sandheden, så prøver jeg ikke at slå mig selv op over en fiasko. Jeg er ikke glad for det, men jeg prøver at lægge det bag mig og se fremad. Det er en lærerig oplevelse, og hvis jeg kan tage hvad jeg har lært af den fiasko og anvender den til en ny situation, vil både virksomheden og jeg være bedre til."

Forklar et problem, du havde med en kunde, der ikke var tilfreds med en digital marketingkampagne. Hvad gjorde du?

Din interviewer ønsker at evaluere dine kommunikations- og problemløsningsevner, og hvor godt du håndterer stressede situationer. Beskriv et projekt, du har arbejdet på, de vanskeligheder, du stødte på, kundens bekymringer, de skridt, du tog for at løse dem, og resultatet.

Eksempel: " Jeg mødtes med kunden ansigt til ansigt for at diskutere det. Efter at have undskyldt og lyttet til deres bekymringer, forstod jeg, at de i sidste ende forventede noget andet end det, jeg tidligere forstod angående deres kampagne. De forventede et større fokus på brandgenkendelse , så jeg var i stand til at implementere en revideret kampagneplan for sociale medier designet til større kundeinteraktion, som var mere skræddersyet til deres forventninger."

Du er i samtale med en kunde og har ikke svaret på et spørgsmål, de har stillet. Hvordan reagerer du?

Ansættelsesledere stiller scenariebaserede spørgsmål for at se, hvordan du tænker og reagerer på ubekendte. De ønsker at bestemme dit niveau af selvtillid, og om du kan finde svar uafhængigt og reagere på uventede situationer.

Eksempel: " Det er et godt spørgsmål. Lad mig undersøge mine interne ressourcer og ringe til dig senere i dag. Så burde jeg have et endeligt svar til dig."

Beskriv din proces med at lede et projekt fra idé til færdiggørelse.

Interviewere stiller dette dybdegående spørgsmål for at bestemme din evne til at lede og uddelegere. De vil gerne vide, om du kan være selvstændig, træffe beslutninger og udføre opgaver uden konstant vejledning. Brug STAR-metoden (situation, opgave, handling og resultat) til at besvare dette spørgsmål.

Eksempel: " Først ville jeg bestemme min kundes marked og skabe en køberpersona. Ud fra den information og input fra kunden ville jeg bestemme deres mål og hvilke værktøjer jeg skulle bruge for bedst at implementere dem. Jeg ville derefter bestemme hvilke aktiver og digitale kanaler, som kunden har til rådighed i øjeblikket og afgør, om de kræver yderligere ændringer eller aktiver. Jeg ville derefter planlægge en digital marketingkampagne, der afspejler det forventede resultat, og auditere resultaterne løbende for at afgøre, hvad der virker, og hvad der ikke er, og justere aspekter efter behov."

Hvad ville du gøre, hvis du løb tør for ideer til en digital marketingkampagne?

Ansættelsesledere stiller dette spørgsmål for at se, hvordan du reagerer hurtigt på vanskelige situationer og for at forstå din tilgang til problemløsning.

Eksempel: " Jeg laver måske en internetsøgning eller deltager i en konference for at se, hvad andre virksomheder laver. Det kræver kun en gnist at antænde den kreative proces. Jeg laver måske online afstemninger eller kundeundersøgelser for at få nye perspektiver fra kundesiden. Du kan altid blot spørge kunden, hvilke typer annoncer der appellerer til dem."

Hvilke elementer overvejer du, når du designer din køberpersona?

Interviewere stiller tekniske spørgsmål som dette for at bestemme din forståelse af, hvordan du repræsenterer dit målmarked præcist. Din potentielle arbejdsgiver ønsker at se, at du kan opdage, hvad der driver en kunde til at købe og appellere til deres behov.

Eksempel: " Jeg ser typisk på køn, alder, økonomiske niveauer, om de arbejder eller ikke arbejder og region. Afhængigt af den type produkt, vi markedsfører, kunne jeg også overveje kultur og samfundsengagement, hvis det spiller en rolle."

Relateret: 7 vanskelige interviewspørgsmål med eksempelsvar

Hvad synes du er de bedste egenskaber ved en succesfuld reklamechef?

Med dette spørgsmål er arbejdsgiveren interesseret i din ledelses- og kommunikationsstil. Inkorporer dine egne styrker i dit svar, og bind disse kvaliteter sammen med din dokumenterede erfaring.

Eksempel : " Jeg mener, at en god reklamechef skal have fremragende lederevner, tålmodighed, evnen til at lytte til forskellige meninger eller løsninger og frem for alt empati for både kunder og personale. Et godt greb om aktuelle marketingtrends og værktøjer er også en nødvendighed."

Marie Iversen
Marie Iversen Forberedelse til dit annoncebureausamtale kan hjælpe dig med at vise potentielle arbejdsgivere, at du er den perfekte kandidat til deres stilling. Undersøg arbejdsgiveren for at få nyttig information om virksomheden, dens kultur og vigtige aspekter om det job, du søger. Din evne til at kommunikere, hvad du har lært om virksomheden, kan imponere din fremtidige arbejdsgiver. I denne artikel diskuterer vi, hvorfor det er vigtigt at matche dine kvalifikationer og interviewsvar med det, du har lært om et reklame- eller marketingbureau.