19 Spørgsmål Og Svar Til Sygeplejeinterview, Der Hjælper Dig Med At Forberede Dig

At demonstrere de færdigheder, du har erhvervet på sygeplejerskeskolen, og at kunne svare på svære interviewspørgsmål er afgørende for at gøre et godt indtryk i dine første sygeplejesamtaler som nyuddannet. Potentielle arbejdsgivere vil sandsynligvis gerne forstå din passion for sygepleje, og hvor hurtigt du lærer og håndterer komplekse problemstillinger, der involverer gode kommunikations- og problemløsningsevner. 

Planlægning af dine interviews kan hjælpe dig til at føle dig mere forberedt til at besvare interviewspørgsmålene med tillid. I denne artikel vil vi liste interviewspørgsmål og svar, samt give tips til at hjælpe dig med at blive klar.

Almindelige spørgsmål til nyuddannet sygeplejeinterview

Der vil sandsynligvis være et par generelle interviewspørgsmål, som din interviewer gerne vil stille dig for at få en fornemmelse af din personlighed, og hvad du kan bringe til deres plejeteam. Du kan overveje at tage noter om, hvordan du vil besvare disse spørgsmål. Her er nogle almindelige spørgsmål, du kan blive stillet i din nye sygeplejerskesamtale:

  • Beskriv en udfordring, du har stået over for, og hvordan du overvandt den.
  • Hvad er din tilgængelighed?
  • Hvem har været den største indflydelse i dit liv?
  • Tror du, at dette firma ville passe godt til dig?
  • Hvad tror du, du kan tilbyde vores team?
  • Hvor ser du dig selv om fem år?
  • Hvad laver du i din fritid?
  • Hvordan lærte du om os?
  • Har du spørgsmål til os?

Spørgsmål og svar til samtale med nyuddannet sygepleje

Når du interviewer til en sygeplejerskestilling, vil du sandsynligvis blive spurgt om dit temperament, uddannelse, færdigheder og træning. Vær forberedt på at give eksempler, når du svarer på nye kandidatspørgsmål. Interviewspørgsmål til sygeplejerske nyuddannede vil sandsynligvis variere afhængigt af institutionen og specialiseringen.

Her er 10 interviewspørgsmål, du kan blive stillet som nyuddannet sygeplejerske, samt eksempler på svar:

1. Hvad interesserede dig i at forfølge en karriere inden for sygepleje?

Når du bliver stillet dette spørgsmål under et interview, har du mulighed for at udtrykke din dedikation til sygepleje. Hver kommende sygeplejerske vil have deres egne grunde til at gå ind på det medicinske område som sygeplejerske - prøv at gøre dit svar personligt. Du vil måske tilføje specifikke situationer eller personer, der inspirerede dig til at forfølge en sygeplejekarriere. 

Eksempel:  "Jeg besluttede at forfølge en karriere inden for sygepleje, fordi min tante var sygeplejerske. Hun var smart, omsorgsfuld og altid villig til at hjælpe, og hun lærte mig det grundlæggende i at tage mig af syge og svagelige. Jeg udviklede en passion for det, og jeg vil gerne bringe den passion og høje plejeniveau til patienterne til denne sundhedsinstitution."

2. Hvordan har dine kliniske rotationer forberedt dig til en karriere inden for sygepleje?

Dette spørgsmål er en god mulighed for dig til at beskrive din oplevelse under sygeplejeskolen. Vær specifik omkring færdigheder, du måtte have opbygget, og processer, du har lært at udføre i kliniske rotationer. 

Eksempel:  *"På ABC Medical Institute startede jeg et eksternt job på West Hospital, hvilket gav mig den praktiske erfaring med patienter, som jeg havde brug for for at begynde min karriere inden for sygepleje. Jeg udførte også adskillige rutinetests og ydede klinisk pleje på daglig basis i mit eksternt arbejde.”_

3. Hvordan ville du håndtere en vanskelig patient?

Intervieweren ønsker at få en generel idé om, hvad dit temperament er. Du bør kommunikere, at du vil fortsætte med at yde fremragende patientbehandling, selv når en patient er vanskelig. Fortæl intervieweren en historie om en gang, hvor du håndterede en vanskelig patient i kliniske rotationer, hvis du har en. 

Eksempel: ”Jeg ville starte med at sikre mig, at patienten ikke havde nogen gyldige klager over deres helbred eller min pleje. Hvis der ikke var noget, jeg personligt kunne ordne, ville jeg forblive rolig og empatisk og gøre mit bedste for ikke at tage det personligt.”

4. Hvad er de bedste og værste ting ved at være sygeplejerske?

Der vil være ting, du ikke vil kunne lide ved sygepleje, men prøv at bevare en positiv holdning, når du svarer på dette spørgsmål. 

Eksempel: "Jeg tror på, at det bedste ved at være sygeplejerske er at kunne yde fremragende kundeservice og omsorg. Det værste ved at være sygeplejerske er at se en patients helbred begynde at falde, fordi deres sygdom ikke bliver bedre.”

5. Hvad sker der, hvis din vagtafløser ikke ankom til tiden eller overhovedet?

Intervieweren forsøger at få en idé om, hvor fleksibel du er. Uventede situationer opstår ofte i sundhedsinstitutioner, og de vil sandsynligvis have nogen, der kan tilpasse sig. 

Eksempel:  "Jeg ville vente mindst 30 minutter, før jeg kontaktede min vejleder for at fortælle dem det. Jeg ville spørge, om de havde nogen til at fritage mig for mine pligter, og så ville jeg fortsætte med at arbejde, indtil den nye sygeplejerske startede deres vagt."

6. Hvordan ville du håndtere en uhøflig læge?

Sygeplejersker vil sandsynligvis skulle beskæftige sig med en række mennesker, der har forskellige humør og temperamenter. Det medicinske område kan være stressende, og en læge kan virke uhøflig. Det er vigtigt at demonstrere dine konfliktløsningsevner og besvare dette spørgsmål omhyggeligt. 

Eksempel: "Jeg ville behandle en uhøflig læge ved først at spørge dem, om der er noget, jeg gjorde forkert for at frustrere dem. Hvis der var noget, jeg gjorde forkert, så ville jeg spørge nærmere om, hvad jeg kunne gøre bedre næste gang."

7. Hvordan vil du håndtere et familiemedlem, der ikke er tilfreds med din pleje af en patient?

Familiemedlemmer til patienter kan se dig give patienten pleje. Som sygeplejerske skal du vide, hvordan du reagerer på deres bekymringer og forsøger at afhjælpe situationen, før den eskalerer. Et godt svar vil understrege dine kundeserviceevner. 

Eksempel:  "Hvis et familiemedlem til en af ​​mine patienter ikke var tilfreds med min behandling, ville jeg først lytte til familiemedlemmets klage. Så ville jeg stille spørgsmål om, hvordan vi alle sammen kan arbejde sammen om at finde en løsning.”

8. Hvad ville du gøre, hvis du opdagede, at du havde lavet en medicinfejl?

Der kan ske fejl, når du begynder din sygeplejekarriere. Intervieweren vil sikre sig, at du er ærlig og kan håndtere fejl i overensstemmelse hermed. Mange medicinske faciliteter har deres egne procedurer til at rapportere fejl, men forsøg at besvare spørgsmålet efter bedste evne.

Eksempel: "Hvis jeg opdagede, at jeg lavede en fejl med en patients medicin, ville jeg begynde med at underrette min supervisor og derefter underrette patienten og deres familie. Efter at have underrettet dem, ville jeg underrette resten af ​​plejeteamet og rapportere fejlen til hospitalets sikkerhedsudvalg.”

9. Hvordan håndterer du stress på arbejdspladsen?

Sygepleje kan være et stressende område, og der kan være dage, der er mere stressende end andre. Din interviewer vil gerne vide, om du kan fortsætte med at arbejde dig igennem din stress og håndtere den effektivt. 

Eksempel: "Jeg håndterer stress på arbejdspladsen godt. Jeg sætter grænser for arbejdet – hvis en dag er særlig stressende, prøver jeg at holde pauser for at gå udenfor og dekomprimere med en kort gåtur. På denne måde er jeg forfrisket og kan komme tilbage uden at føle mig overvældet.”

10. Hvad synes du er din største færdighed som sygeplejerske?

Hvis du først undersøger stillingen og de nøglekompetencer, som sundhedsinstitutionen leder efter, vil du være i stand til at vælge en færdighed, der stemmer overens med det, intervieweren leder efter. Interviewere vil gerne se, hvor godt du vil passe ind i organisationen.

Eksempel:  "Jeg føler, at min største evne som sygeplejerske er patientuddannelse. Jeg kan hjælpe patienter med at føle sig godt tilpas ved at forklare pleje og helbredsresultater ved hjælp af de undersøgelser, jeg har læst."

Sådan forbereder du dig til din nye sygeplejerskesamtale

Det er vigtigt at forberede sig godt til din sygeplejesamtale som ny kandidat for effektivt at demonstrere din viden og færdigheder til dine interviewere. Her er et par trin, du kan tage for at forberede dig til dit interview med nyttige tips:

Undersøg virksomheden

Sundhedsfaciliteter har ofte mange afdelinger. Gennemgang af virksomhedsoplysninger på deres hjemmeside for at se, hvilken afdeling du vil interviewe for, vil hjælpe dig med at få en bedre idé om, hvad du forventes at gøre. Du vil måske også gennemgå deres omdømme på andre websteder for at få oplysninger om deres baggrund.

Gennemgå mulige interviewspørgsmål

Undersøg potentielle interviewspørgsmål, du kan blive stillet, skriv dem ned og tag noter om, hvad du kan sige for at besvare disse spørgsmål. 

Øv mock interviews

Du kan prøve at bede en betroet ven, mentor eller et familiemedlem om at hjælpe dig med at gennemføre en praksissamtale, så du kan øve kropssprog og tone. Få din falske interviewer til at give dig feedback og punkter, du måske er gået glip af. Dette vil sandsynligvis hjælpe med dit niveau af komfort og selvtillid på dagen for dit interview. 

Planlæg dit outfit

Sundhedsfaciliteter har ofte strenge dresscodes. Prøv at vælge mørke business-casual-farver, når du planlægger dit outfit som sort, marineblå eller mørkegrå, og minimer mængden af ​​smykker, du bærer. Sygeplejersker skal ofte have håret ud af ansigtet, og det kan være hensigtsmæssigt også at følge trop i et interview. At vælge passende samtaledragt viser din seriøsitet omkring det job, du er til samtale til.

Forbered eventuelle referencebreve

Sygeplejeinterviews kan kræve referencebreve fra fagfolk inden for området eller universitetsprofessorer. Prøv at vælge et referencebrev fra en, du arbejdede under, mens du var i praktik. Se efter at inkludere referencebrevet eller -brevene i en professionel mappe med dit CV.

David Olesen
David Olesen At demonstrere de færdigheder, du har erhvervet på sygeplejerskeskolen, og at kunne svare på svære interviewspørgsmål er afgørende for at gøre et godt indtryk i dine første sygeplejesamtaler som nyuddannet. Potentielle arbejdsgivere vil sandsynligvis gerne forstå din passion for sygepleje, og hvor hurtigt du lærer og håndterer komplekse problemstillinger, der involverer gode kommunikations- og problemløsningsevner.