16 Tips Til Interviewinspiration

16 Tips Til Interviewinspiration

At komme til et interview med den rigtige tankegang gør hele forskellen. Selvom du måske har angst op til dagen for dit interview, kan det at give dig selv et selvtillidsboost sikre, at du er klar til at tale om dine kvalifikationer med intervieweren. Faktisk kan det at vide, hvordan du inspirerer dig selv før dit interview sætte dig klar til succes og give dig en bedre chance for at imponere den ansættelsesansvarlige. I denne artikel giver vi dig tips til at forberede dig til et interview, lister op på måder at motivere dig selv på før dit interview og giver dig flere inspirerende citater.

Relateret: 65 inspirerende citater om succes

Hvordan kan du forberede dig til en samtale?

Brug tid på at forberede dig forud for dit interview. At gøre dette kan hjælpe med at lette dine nerver og stress, før du taler med ansættelseschefen. Brug disse tips til at hjælpe dig med at forberede dig til dit kommende interview:

 • Undersøg virksomheden. Før dit interview skal du undersøge virksomheden online. Slå dens hjemmeside op og sørg for at notere dens mål og målsætninger. Dette giver dig ikke kun emner, du kan diskutere under interviewet, men det kan også hjælpe dig med at forberede spørgsmål, som du måske selv vil stille intervieweren. Det viser også, at du har lavet din research, og at du virkelig bekymrer dig om virksomheden.

 • Klæd dig derefter. Tag dig tid til at planlægge dit outfit før dit interview. Hvis du gør dette mindst aftenen før, kan du spare dig for værdifuld tid og forhindre dig i at komme for sent på dagen for dit interview. Sørg for, at din påklædning matcher virksomhedens dresscode, og sørg for at stryge eventuelle beklædningsgenstande i forvejen.

 • Gennemfør et mock interview. Bed en betroet ven eller et familiemedlem om at holde et falsk interview med dig før dit interview. Få dem til at stille dig spørgsmål, du kan forvente af din interviewer, og tænk over, hvordan du vil besvare dem. Spørg dem til råds baseret på din præstation. Du kan også optage dig selv under det falske interview og lytte til optagelsen senere for at finde måder, du kan forbedre.

Relateret: Sådan forbereder du dig til et interview

16 måder at motivere dig selv på før et interview

Før du ankommer til dit interview, skal du bruge et øjeblik på at slappe af, samle dine tanker og booste dit humør. At ankomme med en sund mængde selvtillid kan hjælpe med at lette nerverne og hjælpe dig med at forberede dig bedre på din interviewers spørgsmål. Her er 16 måder at motivere dig selv på før et interview:

Mind dig selv om, hvorfor du går til samtale til jobbet

Inden du går til din samtale, skal du overveje årsagerne til, hvorfor du vil have jobbet, og hvorfor du går til samtale til det. Det kan for eksempel være, at du vil interviewe til det, hvis det er inden for et felt, du brænder for. Overvej desuden, hvad ved jobbet giver dig lyst til at gå til samtale til det. At spørge dig selv, hvorfor du i sidste ende ønsker at interviewe til stillingen, kan også hjælpe dig med at forberede et svar, som du kan give intervieweren, når de højst sandsynligt spørger dig.

Lav en power pose

For at hjælpe dig med at undgå at læne dig ned under interviewet, tag en af ​​de mange power pose-variationer med fødderne solidt plantet på gulvet og næverne på hofterne. At slå denne stilling i cirka to minutter kan give dig det hurtige selvtillidsboost, du har brug for for at få et vellykket interview.

Overvej dit kropssprog

Mens dit kropssprog kan påvirke den måde, andre opfatter dig på, kan det også påvirke dit eget humør og de følelser, du har om dig selv. Sørg for at overveje dit kropssprog ikke kun under interviewet, men også på forhånd. Tænk på dit typiske kropssprog, når du taler med folk, og arbejd på dette forud for dit interview for at give dig et lille boost af selvtillid, du har brug for til samtaledagen.

Fortæl dig selv, at du kan gøre det

Forbered dig på succes før dit interview. Styrk din selvtillid ved at fortælle dig selv, at du er i stand til at få et positivt interview. Når du går ind med denne mentalitet, kan du begynde at tro på det.

Overvej dine fremtidige mål

Inden din samtale skal du tænke på dine fremtidige karrieremål, og hvordan dette job kan hjælpe dig med at nå dem. Overvej, hvordan dette interview kan bringe dig derhen, hvor du gerne vil være. At gøre dette kan hjælpe med at lette ethvert pres og hjælpe dig med at se ud over interviewet og ind i fremtiden.

Mind dig selv om, at du har gjort dette før

Hvis du har haft tidligere samtaler, så husk dig selv, at du har været i denne stilling før. Selvom du interviewer til en anden stilling, og du måske har forskellige spørgsmål at besvare, skal du huske dig selv på, at du har overlevet dine tidligere interviews. At gøre dette kan hjælpe dig med at slappe af og give dig den motivation, du har brug for til også at blive ved med denne.

Gentag en positiv bekræftelse

For at hjælpe med at reducere stress og give dig ekstra inspiration før dit interview, sig nogle positive bekræftelser. For eksempel kan du sige "Jeg er sikker på mine evner, "Jeg har ubegrænset potentiale" eller "Jeg vil lykkes i denne stilling, hvis jeg får muligheden." Hver af disse positive mantraer kan hjælpe dig med at føle dig selvsikker og endda forberede dig til at bruge lignende sprog under dit interview.

Læs positive bemærkninger fra fortiden

Overvej et tidspunkt, hvor du tidligere var succesfuld og selvsikker. Genskab denne tillid og læs gamle anbefalingsbreve, påtegninger og noter fra dine kolleger, tidligere ledere eller lærere, som har styrket din selvtillid tidligere.

Mind dig selv om, at det er OK, hvis du ikke får jobbet

Mens du ønsker at få det job, du interviewer til, så husk dig selv, at selvom du ikke gør det, vil samtalen stadig give dig en værdifuld oplevelse. For eksempel, hvis du ikke får jobbet, gav samtalen dig alene en mulighed for at forbedre dine interviewfærdigheder, hvilket kan hjælpe dig med at forberede dig bedre til lignende oplevelser i fremtiden. Derudover skal du huske dig selv på, at selvom du ikke får dette job, kan det betyde, at der er noget bedre i vente i din nærmeste fremtid.

Overvej dine tidligere præstationer

Tænk på dine tidligere præstationer, før du går til dit interview. Gensyn med din tidligere succes kan skabe en følelse af selvtillid og hjælpe dig med at tænke på ting, du skal nævne, når din interviewer spørger. Det er også værd at minde dig selv om, at hver af dine tidligere præstationer har været med til at forberede dig til succes ved netop dette interview.

Placer et motiverende tapet på din telefon

Hvis du har en tendens til at kigge meget på din telefon før en jobsamtale, så giv dig selv et personligt selvtillidsboost ved at installere et opløftende tapet på din smartphone. Hver gang du ser på din telefon, vil dette tapet minde dig om dit potentiale og din evne til at få succes.

Se en peptalk-video

For at samle dit humør, se videoer af pep-talks online. Søg efter motiverende beskeder, der kan give dig det hurtige boost af selvtillid, du har brug for, før du starter dit interview.

Giv dig selv en peptalk

Selvom du altid kan få en anden til at give dig en peptalk, kan du også tale med dig selv. Positiv selvsnak kan ikke kun øge din selvtillid, men også hjælpe med at dyrke den energi, du ønsker at bringe til samtalen.

Lytte til musik

Overvej at lytte til noget optimistisk eller motiverende musik for at få dig selv i den rigtige tankegang før dit interview. Spil alle sange, der får dine fødder til at banke og nikke med hovedet. Ethvert motivationsspor, du lytter til, har potentialet til at give dig den energi, du har brug for for at få succes.

Gå i fitnesscenteret

Slip enhver følelsesmæssig energi og giv dig selv den motivation, du har brug for med fysisk aktivitet. Aftenen før eller morgenen for dit interview, brug tid i fitnesscentret eller tag en løbetur. Denne fysiske udløsning reducerer ikke kun din stress, men rydder også dit sind og giver dig noget tiltrængt inspiration til dit kommende interview.

Bær din signaturduft

Inden du går til dit interview, skal du tage nogle af dine yndlings cologne eller parfume på, der hjælper dig med at føle dig kraftfuld. At have denne følelse, når du tager den på, og når du indtaster stedet for interviewet, kan positivt påvirke det indtryk, du efterlader med dit interview eller den ansættelsesansvarlige.

15 inspirerende citater

For at give dig endnu mere motivation, læs disse inspirerende citater før dit interview:

 • "Hvad du får ved at nå dine mål er ikke lige så vigtigt som hvad du bliver ved at nå dine mål." —Henry David Thoreau

 • "Spørgsmålet er ikke, hvem der vil give mig lov, det er, hvem der skal stoppe mig." – Ayn Rand

 • "Folk, der ikke er i stand til at motivere sig selv, må være tilfredse med middelmådighed, uanset hvor imponerende deres andre talenter er." – Andrew Carnegie

 • "Vær ikke bange for at fejle. Spild ikke energi på at forsøge at dække over fiasko. Lær af dine fejl og gå videre til næste udfordring. Det er OK at fejle. Hvis du ikke fejler, vokser du ikke. " —H. Stanley Judd

 • "Muligheder dukker ikke ofte op. Så når de gør det, må du gribe dem." – Audrey Hepburn

 • "En vigtig nøgle til succes er selvtillid. En vigtig nøgle til selvtillid er forberedelse." – Arther Ashe

 • "Kun dem, der tør fejle stort, kan nogensinde opnå meget." —Robert F. Kennedy

 • "Fremtiden tilhører dem, der tror på skønheden i deres drømme." – Eleanor Roosevelt

 • "Tro på dig selv! Hav tro på dine evner! Uden en ydmyg, men rimelig tillid til dine egne kræfter, kan du ikke blive succesfuld eller lykkelig." – Norman Vincent Peale

 • "Vær ikke bange for at gå ud på et ben. Det er der, frugten er." —H. Jackson Brown

 • "Der er to typer mennesker, der vil fortælle dig, at du ikke kan gøre en forskel i denne verden: dem, der er bange for at prøve, og dem, der er bange for, at du vil lykkes." – Ray Goforth

 • "Når en dør lukkes, åbnes en anden; men vi ser ofte så længe og så beklagende på den lukkede dør, at vi ikke ser den, der er åbnet for os." -Alexander Graham Bell

 • "Alle vores drømme kan gå i opfyldelse, hvis vi har modet til at forfølge dem." -Walt Disney

 • "Hver oplevelse i dit liv bliver orkestreret for at lære dig noget, du har brug for at vide for at komme videre." – Brian Tracy

 • "Gå selvsikkert i retning af dine drømme! Lev det liv, du har forestillet dig." — Henry David Thoreau

Anton Krogh
Anton Krogh At komme til et interview med den rigtige tankegang gør hele forskellen. Selvom du måske har angst op til dagen for dit interview, kan det at give dig selv et selvtillidsboost sikre, at du er klar til at tale om dine kvalifikationer med intervieweren. Faktisk kan det at vide, hvordan du inspirerer dig selv før dit interview sætte dig klar til succes og give dig en bedre chance for at imponere den ansættelsesansvarlige. I denne artikel giver vi dig tips til at forberede dig til et interview, lister op på måder at motivere dig selv på før dit interview og giver dig flere inspirerende citater.