15 Spørgsmål At Stille I En Regnskabssamtale

At sammensætte tankevækkende og anvendelige spørgsmål til at stille din interviewer på forhånd kan hjælpe dig til at virke selvsikker, forberedt og vidende under dit interview. At vide, hvilke spørgsmål du skal stille under din regnskabssamtale, kan også hjælpe dig til at føle dig mere forberedt. I denne artikel giver vi eksempler på spørgsmål, du kan stille under din regnskabssamtale og diskuterer, hvorfor du netop kan vælge bestemte spørgsmål.

Relateret: Interviewspørgsmål at stille arbejdsgivere

Vigtige spørgsmål at stille i en regnskabssamtale

At stille spørgsmål under en regnskabssamtale kan hjælpe dig med at lære om, hvad dine pligter og ansvar kan være, og beslutte, om du passer godt til stillingen. Dette kan løse enhver forvirring eller forespørgsler, du har om jobbet eller virksomheden. Overvej følgende eksempelspørgsmål til din regnskabssamtale:

Hvilke muligheder har din virksomhed for faglig uddannelse og udvikling?

Dette er et godt spørgsmål at stille, hvis du er interesseret i at avancere inden for virksomheden og for at vise ansættelseschefen, at du er seriøs omkring din professionelle vækst. Det fortæller dig, om avancementmuligheder er almindelige i virksomheden, og om de er interesserede i at holde deres medarbejdere opdateret med den seneste træningspraksis inden for regnskab. Dette spørgsmål giver dig også mulighed for at vurdere, hvor investeret virksomheden er i medarbejderfastholdelse og udvikling. Hvis du planlægger at komme videre i din karriere, giver dette spørgsmål dig mulighed for at finde ud af, hvordan virksomheden planlægger at støtte din indsats.

Kan du fortælle mig om evalueringsprocessen for denne stilling?

At spørge om evalueringsprocessen kan hjælpe dig med at forstå, hvordan virksomheden måler din succes, og hvad der skal til for at sikre, at du når virksomhedens mål. Dette spørgsmål kan hjælpe dig med at beslutte, om du er velegnet til denne stilling. Med dette spørgsmål lærer du også mere om virksomhedens standarder for feedback og ansvarlighed. Virksomheder vurderer ofte revisorer efter færdigheder og kompetencer, og det kan være værdifuldt at forstå, hvordan virksomheden planlægger at evaluere disse aspekter af dit arbejde.

Hvilke større projekter eller tiltag arbejder virksomheden på i øjeblikket?

Der er mange potentielle roller for revisorer, herunder skatterelateret arbejde, intern revision og rådgivning. At kende den slags projekter, som virksomheden er interesseret i, kan give dig indsigt i, hvilken form for regnskab du kan lave, og hvilket team du kan arbejde sammen med på et projekt. Selvom du er tilknyttet et mindre projekt til at begynde med, kan det at kende virksomhedens store tiltag give dig en forståelse af virksomhedens bemærkelsesværdige kunder.

Relateret: Hvad er regnskab?

Hvad er de fælles færdigheder og egenskaber hos folk, der har succes i denne virksomhed?

Dette er et godt spørgsmål at bede ansættelseschefen om at finde ud af vigtige oplysninger, der ikke er anført på stillingsopslaget. At forstå, hvad der skal til for at få succes i virksomheden, kan hjælpe dig med at beslutte, om du passer godt, og identificere, hvilke hårde og bløde færdigheder du besidder, der gør dig rigtig til stillingen. Dette spørgsmål hjælper dig med at bestemme, hvad du kan gøre for at vise, at du kan udmærke dig i denne nye rolle.

Hvordan ville en typisk arbejdsdag eller arbejdsuge se ud for denne stilling?

At stille dette spørgsmål under en samtale kan hjælpe dig med at forstå rollen ud over det, der er anført i jobbeskrivelsen. Som revisor kan dine ansvarsområder omfatte udarbejdelse af regnskaber og sporing af et projekts økonomiske fremskridt, så det kan være nyttigt at vide, hvor meget tid du bruger på hver opgave i løbet af en normal arbejdsuge. På denne måde kan du sikre dig, at den del af jobbet, du er mest begejstret for, er en del af din typiske arbejdsdag. Du kan også finde dette spørgsmål nyttigt for at have klare og skitserede forventninger, før du accepterer stillingen.

Relateret: 16 regnskabsjob, der betaler godt

Hvad har været din yndlingsdel ved at arbejde for denne virksomhed?

Du kan komme i kontakt med ansættelseschefen ved at spørge om deres erfaring med virksomheden. Dette spørgsmål kan også afdække mere information om virksomhedskulturen og hvordan det kan være at arbejde der end jobbeskrivelsen alene. Din interviewer kan nævne, at de sætter pris på det praktiske lederskab eller mulighederne for vækst i virksomheden, hvilket alle kan hjælpe dig med at beslutte, om denne stilling passer godt til dig.

Hvordan forventes virksomheden at vokse og ændre sig i de næste fem år?

Arbejdsgivere er begejstrede for potentielle medarbejdere, der leder efter en langsigtet karriereforpligtelse. Det er grunden til, at det at spørge om virksomhedens fremtid ikke kun kan give dig indsigt i, hvad der kommer, men også giver ansættelseschefen mulighed for at se, at du er seriøs omkring denne stillings levetid. Du kan også opnå en bedre forståelse af virksomhedens mål og prioriteter, hvilket kan hjælpe dig med at beslutte, om deres fremtidige ambitioner stemmer overens med dine egne.

Hvordan vil du beskrive virksomhedskulturen? Er arbejdsmiljøet mere selvstændigt eller samarbejdende?

Uanset om du er afslappet eller oplever, at du arbejder bedre med en stram tidsplan og struktur, kan lære om virksomhedskulturen hjælpe dig med at finde ud af, om du ville trives i denne rolle. En konkurrencedygtig og innovativ arbejdsplads motiverer nogle mennesker, mens andre foretrækker fleksible deadlines og et mere afslappet miljø. Hvis du er udadvendt og nyder at arbejde sammen med andre, foretrækker du måske et samarbejdende og energisk arbejdsmiljø, hvorimod en mere indadvendt kan lide mere selvstændigt og selvdrevet arbejde. Selvom du er usikker på dit ideelle arbejdsmiljø, kan det stadig være nyttigt at vide, hvad du kan forvente, inden du starter.

Hvem er på mit hold?

Dette spørgsmål giver dig en bedre fornemmelse af størrelsen af ​​det team, du kan arbejde med, og hvem du skal være opmærksom på, når du starter i din nye rolle. Overvej at skrive navne og titler på dine potentielle ledere og teammedlemmer, og vurder, hvor tværfunktionel stillingen er, når du vurderer, om du passer godt til stillingen.

Relateret: 25 spørgsmål at stille i en afsluttende samtale

Hvor meget tid bruger lederne/stifterne på kontoret?

Inden du går ind på en arbejdsplads, skal du overveje forventningerne til tid brugt på kontoret, og hvor fokuseret virksomhedskulturen er på at lægge mange timer. Hvis den administrerende direktør bruger over 70 timer om ugen på kontoret, kan de forvente, at du også lægger over 40 timer om ugen. At vide, hvor ofte lederne er på arbejde, kan også indikere, hvor godt de forstår virksomhedskulturen. En leder, der bruger tid sammen med deres team, kan være innovativ og reagere passende på deres medarbejderes behov.

Hvad håber du, den person, der udfylder denne stilling, vil opnå i løbet af deres første år?

Dette spørgsmål giver dig mulighed for at lære om tempoet i teamet og virksomheden, og hvilken slags tidslinje du forventes at have for at lære de nødvendige færdigheder for at tilpasse dig din nye rolle. Hvis du går ind i dette job med en masse tidligere erfaring, kan du føle dig tryg ved at møde store præstationer inden for et par måneder. Hvis dette er dit første job inden for regnskab, kan dette spørgsmål hjælpe dig med at beslutte, om du føler dig tryg ved de præstationer, virksomheden forventer.

Hvor længe havde den tidligere person i rollen stillingen, og hvorfor er den åben?

Dette spørgsmål kan hjælpe dig med at få en fornemmelse af stillingens omsætningshastighed og diskutere med ansættelseschefen, hvorfor de stadig leder efter en kandidat. Måske er de lige begyndt at prøve at besætte stillingen, eller at de er meget selektive og har ledt efter den perfekte kandidat i flere måneder. Uanset hvad, giver dette spørgsmål dig mulighed for at få en bedre forståelse af deres forventninger til stillingen, og hvor længe medarbejderne typisk bliver i virksomheden.

Hvordan har stillingen udviklet sig, og hvordan kan ansvaret ændre sig fremover?

At stille dette spørgsmål kan give dig en idé om, hvor meget stillingen allerede har ændret sig siden den blev oprettet, og hvordan virksomheden planlægger at vokse. Du kan få et indblik i virksomhedens større mål og forstå den rolle, du kan have i deres planlægning eller drift. At stille dette spørgsmål kan give dig en fornemmelse af grundlaget for stillingen, samt hvad du kan forvente af målene ud over det daglige ansvar.

Hvad er nogle af de udfordrende ting ved stillingen?

Dette spørgsmål kan hjælpe med at give dig en bedre forståelse af virksomhedskulturen og hvilke aspekter af jobbet andre har fundet udfordrende. Dette spørgsmål giver dig også mulighed for at adressere, hvordan du tidligere har håndteret lignende situationer og udfordringer, og viser ansættelseschefen, at du er klar til alle aspekter af jobbet. Selvom du ikke er stødt på lignende faglige udfordringer, kan det at stille dette spørgsmål stadig give dig et større omfang af stillingen og virksomheden generelt.

Hvad er næste trin i interviewprocessen?

I slutningen af ​​dit interview kan du overveje at spørge om de næste trin. Dette giver dig en idé om, hvornår du kan forvente at høre tilbage, om der er flere kommende samtaler, og hvor lang tid interviewprocessen kan tage. Dette gør det også nemt for dig at tjekke ind med ansættelseschefen og følge op, hvis du ikke har hørt tilbage inden for den foreslåede tidsramme.

Henry Bang
Henry Bang At sammensætte tankevækkende og anvendelige spørgsmål til at stille din interviewer på forhånd kan hjælpe dig til at virke selvsikker, forberedt og vidende under dit interview. At vide, hvilke spørgsmål du skal stille under din regnskabssamtale, kan også hjælpe dig til at føle dig mere forberedt. I denne artikel giver vi eksempler på spørgsmål, du kan stille under din regnskabssamtale og diskuterer, hvorfor du netop kan vælge bestemte spørgsmål.