12 Interviewspørgsmål Til Feltserviceingeniørjob: Med Svar

Feltserviceteknikere fejlfinder og løser tekniske problemer. Bureau of Labor and Statistics har fremskrevet tusindvis af nye job inden for dette felt gennem år 2026. Hvis du forbereder dig til en samtale, kan du drage fordel af at gennemgå almindelige interviewspørgsmål og -svar. I denne artikel forklarer vi, hvad en feltserviceingeniør er og giver 12 almindelige interviewspørgsmål og eksempler på svar.

Hvad er en feltserviceingeniør?

En feltserviceingeniør er en professionel, der inspicerer og installerer teknologiske systemer, maskiner eller udstyr for kunder. De arbejder typisk på fabrikker eller på veje og byggepladser. Et job som feltserviceingeniør kræver typisk en bachelorgrad og et højt niveau af tekniske færdigheder og sans for detaljer. Den nationale gennemsnitlige løn for serviceingeniører er $68.532 om året. For den mest opdaterede information fra Bonjoures, klik venligst på lønlinket ovenfor.

12 interviewspørgsmål til feltserviceingeniører

Her er 12 almindelige spørgsmål, som serviceteknikere kan støde på under et interview:

1. Hvad trak dig til en karriere som feltingeniør?

Dette er et spørgsmål, der giver en interviewer mulighed for at få indsigt i din personlighed og dine mål. Sørg for, at dit svar viser, hvordan dine personlige egenskaber, færdigheder eller naturlige evner stemmer overens med nøgleelementer i feltteknik.

Eksempel: "Jeg har altid været interesseret i videnskab og teknologi, og jeg elsker gåder og at finde ud af svar på spørgsmål. En lærer sagde, at jeg kunne blive en fantastisk ingeniør, og det fik mig til at kigge ind i datalogi og teknik.

Min akademiske rådgiver på college bemærkede, at jeg havde en usædvanlig evne til at identificere tekniske problemer og tilbyde løsninger. Han foreslog, at jeg tog et par feltingeniørkurser, og ved slutningen af ​​mit første år havde jeg erklæret mit hovedfag."

Relateret: 15 bedste job inden for ingeniørområdet for fremtiden

2. Hvad kan du tilføje til vores feltserviceingeniørteam?

Dette spørgsmål lader din potentielle arbejdsgiver vide mere om dine personlige erfaringer og din professionelle parathed til jobbet. Sørg for at diskutere dine færdigheder eller unikke egenskaber.

Eksempel: "Som kvindelig feltserviceingeniør kan jeg tilføje et nyt perspektiv til et team. Og som professionel har jeg stærke lederevner, en detaljeorienteret natur, og jeg har en succesrig track record for at interagere med kunder."

3. Hvad er den bedste måde at håndtere en vanskelig kunde på?

Field engineering involverer både tekniske færdigheder og interpersonelle styrker. Nogle gange er jobbet kundevendt og kan omfatte vanskelige samtaler. Forklar situationer, du er stødt på, og hav en positiv holdning, der beskriver din tilgang.

Eksempel: "Proaktivt at udvikle et positivt forhold til en klient hjælper med at undgå vanskelige situationer. Jeg oplever, at selv en kort historie med behagelige samtaler kan have en positiv effekt på, hvordan kunder reagerer på at høre svære nyheder. Selvfølgelig støder jeg nogle gange stadig på en ked kunde I disse tilfælde forsøger jeg at sætte mig selv i deres sted og behandle dem, som jeg gerne vil behandles. At tilbyde en person respekt og rettidige løsninger deeskalerer normalt en hård situation."

4. Kan du beskrive dine kernestyrker som professionel?

Hvis en interviewer stiller dig dette spørgsmål, er det sandsynligt, at de forsøger at forestille sig, hvordan du vil passe ind i eller tilføje til det team, de har på plads. Vær sikker på de færdigheder og evner, du har. Beskriv tekniske og interpersonelle evner, du besidder, for at vise din arbejdsgiver din værdi som en velafrundet medarbejder. Du kan også vælge at inkludere ros eller anerkendelser, som du har modtaget i forbindelse med disse kvaliteter.

Eksempel: "Jeg vil sige, at mine kernestyrker som professionel er min spørgende natur og min analytiske tankegang. Jeg er meget nysgerrig på og uden for jobbet, hvilket tilskynder mig til at finde rigtige løsninger på problemer - ikke kun Band-Aid-løsninger. Også , som en analytisk person sætter jeg pris på skitser og logiske trin. Som et resultat har jeg fået at vide, at den måde, jeg skitserer problemer og løsninger på - når jeg forklarer procedurer eller information til en klient - er klar og kortfattet."

Relateret: Sådan identificerer du dine styrker på arbejdspladsen

5. Hvad er dit system til at kontrollere for defekt udstyr eller software?

Feltserviceingeniører skal have omfattende viden om hardware, software og maskiner. Deres interpersonelle færdigheder og kommunikationsevner skal også være stærke, da de tilbyder kundeservice og teknisk support til kunder og muligvis skal arbejde i teams. Når du besvarer dette spørgsmål, skal du fremhæve din proceduremæssige viden, din evne til at arbejde sammen med andre eller din erfaring med at bruge ingeniørsoftware eller testudstyr.

Eksempel: "Det første skridt, jeg tager, når jeg tjekker for defekt udstyr eller software, er at tage en samtale med kunden om, hvilken type maskiner, udstyr eller software, de bruger. Det hjælper at vide, hvor gammelt et system er, hvem der bruger maskiner eller programmer og hvordan de bruger det.

Dernæst inspicerer jeg det websted, jeg arbejder på, og begynder at fejlfinde. Ofte vil jeg bruge manuelle testsystemer eller integreret kredsløbsfejlfindingssoftware. Jeg følger selvfølgelig altid sikkerhedsprocedurer, og hvis jeg ikke er bekendt med en bestemt maskine eller et bestemt program, så henvender jeg mig til en mere senior servicetekniker for at få råd."

6. Hvordan forklarer du teknisk information til kunder eller ikke-tekniske interessenter?

En interviewer leder sandsynligvis efter en velafrundet feltserviceingeniør, der har stærke kommunikationsevner. Brug denne tid på at vise, hvordan du interagerer med kunder og andre ikke-tekniske mennesker, du kan støde på på arbejdet.

Eksempel: "Når jeg forklarer teknisk information til en klient eller en ikke-teknisk interessent, forsøger jeg at komme forberedt med en skriftlig oversigt, som jeg kan give til denne person. Jeg synes, at dette er meget nyttigt, da de kan bruge dette dokument som reference senere og de kan tage noter eller skrive svar på spørgsmål, de måtte have, mens vi taler. Generelt forsøger jeg at undgå jargon eller alt for teknisk sprogbrug, mens jeg stadig giver personen al den information, de har brug for for at forstå, hvad de næste skridt er. "

7. Hvilke ingeniørsoftwareværktøjer eller -programmer kender du til?

De fleste field service engineering firmaer eller virksomheder bruger flere softwareprogrammer eller værktøjer til at fuldføre opgaver eller projekter. Intervieweren vil sikkert gerne vide, om du allerede er bekendt med de programmer, de bruger. De leder sikkert også efter, hvor tilpasningsdygtig eller lærenem du er. Vær sikker på, at dit svar afspejler din viden, brancheerfaring og din åbenhed over for at prøve nye platforme eller programmer.

Eksempel: "På mit nuværende job bruger vi Autodesk og Draftsite til forskellige elementer i projektudvikling og -afslutning. Jeg nyder virkelig at arbejde med programmer, der har 3D- og 2D-designmodelfunktioner, fordi jeg tror, ​​det hjælper med at forestille mig et endeligt produkt. Så vidt som fysisk værktøj går, går jeg aldrig nogen steder uden mit skruenøglesæt, lommelygte og voltmeter. Du ved aldrig, hvornår du bliver nødt til at lave lidt praktisk arbejde for at finde ud af, hvad problemet er."

Relateret: Hvad er Software Engineering?

8. Hvorfor vil du arbejde for denne virksomhed?

Dette er et typisk interviewspørgsmål, hvor en person ønsker at se, hvilken type research du har lavet for at finde information om virksomheden. For at forberede sig på dette spørgsmål skal du undersøge virksomheden, finde ud af, hvad deres mission er, og lære, hvilke typer projekter de primært arbejder på. Sørg for, at dit svar viser din forståelse af virksomheden og afspejler, hvordan dine erfaringer eller mål passer ind i eksisterende virksomhedsidealer.

Eksempel: "Jamen, jeg leder efter en virksomhed, som jeg kan finde et langsigtet karrierehjem hos. Jeg blev tiltrukket af dit firma på grund af de innovative solenergi- og energilagringsløsninger, du producerer. Jeg vil gerne vide, at mit arbejde og mine ideer vil være en del af noget, der forbedrer den verden, vi lever i."

9. Er der et projekt, du har arbejdet på, som du er særligt stolt af?

Dette er et almindeligt interviewspørgsmål, hvor en person ønsker at høre om dine organisatoriske færdigheder, projektledelsesstil eller kreativitet og innovation. Vær forberedt på at tale om et projekt, du har arbejdet på, som var vellykket og fremhæver en eller flere af disse evner.

Eksempel: "Ja, det er der. På mit sidste job styrede vi behovene hos flere kunder på én gang, og min chef spurgte, om jeg ville tage teten på et projekt for en lille kunde. De oplevede nogle problemer på stedet. , og jeg og to andre feltingeniører gik ud for at løse deres problemer.

Det første, vi gjorde, var at foretage nogle undersøgelser og inspicere det udstyr og andre teknologier, de brugte. I sidste ende, efter lidt fejlfinding, bemærkede vi, at der var nogle fejl i deres udstyr. Løsningen var ret enkel, men jeg er meget stolt af det job, da jeg tog teten og uddelegerede opgaver og ansvar på en måde, der fik arbejdet gjort."

10. Kan du forklare, hvordan din uddannelsesmæssige erfaring og træning på jobbet har forberedt dig til den rolle, du søger?

En interviewer ser muligvis ikke på dit CV, mens de taler med dig. Du bør benytte lejligheden til at minde din arbejdsgiver om din uddannelsesbaggrund og den højeste grad, du har opnået. Det er også en fordel at nævne noget specifikt, som du har fået fra dine uddannelsesmæssige og arbejdsrelaterede erfaringer.

Eksempel: "Jeg fik min bachelor i ingeniørvidenskab fra Georgia Institute of Technology. Programmet der var virkelig fantastisk, og min rådgiver og professorer gav mig vejledning og praktisk træning. Jeg havde også klasser, der fokuserede på ingeniørteori og computer løsninger.

Alligevel vil jeg sige, at de mest værdifulde lektioner, jeg har lært, er kommet fra min virkelige arbejdserfaring som feltingeniør. Jeg har lært, hvordan man fejlfinder problemer hurtigt, hvordan man taler med kunder, og hvordan man rapporterer om mit arbejde præcist og effektivt."

11. Hvad er nogle af de måder, du sikrer sikkerhed på arbejdspladsen på?

Feltserviceingeniører rejser regelmæssigt til flere lokationer for at installere udstyr eller teknologiske løsninger. En af kernefunktionerne i jobbet er at inspicere en arbejdsplads for potentielle sikkerhedsproblemer eller farer. Det er vigtigt, at en kandidat forstår vigtigheden af ​​at følge alle sikkerhedsprotokoller.

Eksempel: "Opretholdelse af et sikkert arbejdsområde er altafgørende. Som feltserviceingeniører kommer vi ind i bygninger eller hjem, hvor der kan være defekt udstyr eller beskadiget maskineri eller ledninger. At holde kunder og besætningsmedlemmer sikre er en prioritet nummer et.

Jeg er forsigtig i min vurdering af en arbejdsplads, og jeg følger altid sikkerhedsprotokollen i situationer, der kan være farlige eller farlige. Når jeg arbejder med en anden person eller som en del af et team, minder jeg også andre om at følge sikkerhedsprotokollen. Dette kan være så simpelt som at skifte til et andet gear, bruge alternativt udstyr eller slukke for en strømkilde. At tage nogle få små forholdsregler er den primære måde, feltserviceingeniører kan undgå unødvendig fare på."

12. Hvad ville du fortælle en praktikant om at løse komplekse problemer?

Spørgsmål som dette tester din tekniske viden, men de viser også interviewere dit lederpotentiale. Hvis du bliver stillet et hypotetisk spørgsmål om at rådgive en junior field service engineer eller praktikant, skal du være sikker på, at dit svar fremhæver dine og coachingevner sammen med din viden og tekniske ekspertise. Du kan også bruge dette spørgsmål som en bro til at tale om eventuelle mål, du måtte have vedrørende lederstillinger i fremtiden.

Eksempel: "Jeg havde den bedste mentor under mit praktikophold efter skole, så jeg ville elske muligheden for at give en lignende oplevelse for en anden, der startede i deres karriere.

Jeg vil sige, at det vigtigste råd, som jeg ville give nogen i denne position, ville være at fokusere på korrekt diagnosticering af et problem, før du tilbyder løsninger. Hvis nogens bekymring er kompleks, er chancerne for, at der kan være mere end ét problem, der skal løses. En korrekt diagnose kan spare tid og energi, når du skal løse komplekse problemer for klienter eller kunder, og det hjælper dig til at se grundig og professionel ud."

Martin Smidt
Martin Smidt Feltserviceteknikere fejlfinder og løser tekniske problemer. Bureau of Labor and Statistics har fremskrevet tusindvis af nye job inden for dette felt gennem år 2026. Hvis du forbereder dig til en samtale, kan du drage fordel af at gennemgå almindelige interviewspørgsmål og -svar. I denne artikel forklarer vi, hvad en feltserviceingeniør er og giver 12 almindelige interviewspørgsmål og eksempler på svar.