11 Psych RN Interview Spørgsmål Og Svar

Psych-registreret sygeplejerske (RN) interviewspørgsmål er designet til at vurdere en kandidats sygepleje-, interpersonelle, kommunikations- og problemløsningsevner. Dine svar skal demonstrere disse vigtige færdigheder, samtidig med at du fremhæver din sygeplejeerfaring. Du kan bruge disse interviewspørgsmål til at demonstrere, hvorfor du passer godt til den ledige stilling. I denne artikel diskuterer vi et par af de mest almindelige psych RN-interviewspørgsmål, du sandsynligvis vil modtage.

Generelle spørgsmål

Generelle spørgsmål giver intervieweren mere information om dine interesser i stillingen. Her er et par generelle spørgsmål, du kan modtage:

 • Hvad var din yndlingsdel af sygeplejeskolen?
 • Hvilken karriere ville du have gjort, hvis du ikke gik i sygeplejerske?
 • Hvad er din største færdighed som sygeplejerske?
 • Hvilke specialiseringer interesserer dig mest i sygeplejebranchen?
 • Hvad gør dig stolt over din karriere?
 • Hvad gør dig til en god sygeplejerske?
 • Fortæl mig om dig selv.
 • Fortæl mig om din mest mindeværdige dag på arbejde som sygeplejerske.
 • Vil du betragte dig selv som et godt teammedlem?
 • Har du spørgsmål til os?
 • Hvordan håndterer du konstruktiv kritik?

Spørgsmål om erfaring og baggrund

Disse spørgsmål giver intervieweren en idé om din uddannelsesmæssige og erfaringsmæssige baggrund. Her er et par spørgsmål vedrørende erfaring og baggrund, som du kan modtage:

 • Hvad kunne du bedst lide ved din tidligere stilling?
 • Hvad kunne du mindst lide ved din tidligere stilling?
 • Hvad syntes du var den mest udfordrende del af dit praktikophold?
 • Hvordan vil du vurdere dine evner til at arbejde sammen med andre medicinske teammedlemmer?
 • Hvordan finder du en måde at forbinde dig med patienter med, som du har lidt til fælles med?
 • Hvad gør dig til den rigtige kandidat til stillingen?
 • Hvad fik dig til at skifte job?
 • Hvad fik dig til at forfølge en karriere hos os?
 • Har du nogensinde haft at gøre med en vanskelig kollega?
 • Hvad gør du med vanskelige familiemedlemmer?
 • Hvordan fortsætter du din træning og sikrer, at du altid er opdateret?

Uddybende spørgsmål

Dybdegående spørgsmål kræver normalt, at du tænker videre og udvikler et svar, der går ud over din grad eller erfaring. Her er et par uddybende spørgsmål, som du muligvis vil modtage:

 • Hvad er den mest udfordrende del af at være psykiatrisk sygeplejerske for dig?
 • Har du nogensinde skullet arbejde med en udfordrende læge eller supervisor?
 • Hvis du kunne ændre én ting ved dit tidligere arbejdsmiljø, hvad ville det så være?
 • Hvad er din største udfordring, når det kommer til sygepleje?
 • Hvad ville du gøre, hvis du blev præsenteret for en patient, og du ikke aner, hvad du skal gøre?
 • Hvilket indtryk efterlader du dine patienter med?
 • Hvad fik dig til at ville arbejde specifikt som psykiatrisk sygeplejerske?
 • Hvilke færdigheder føler du, du har udviklet, siden du startede på sygeplejerskeskolen?
 • Hvordan ville du håndtere en anmodning om overarbejde efter en stresset dag?
 • Foretrækker du at arbejde alene eller i et team?
 • Hvordan vil du håndtere en patient, der er bange for at dele symptomer på grund af et familiemedlem?

Interviewspørgsmål med eksempler på svar

Her er et par af de mest almindelige spørgsmål, du kan modtage under et psykiatrisk RN-interview:

1. Hvordan håndterer du en patient, når der er bekymringer om din egen sikkerhed?

Psykiatriske sygeplejersker skal muligvis træffe beslutninger baseret på sikkerheden for dem selv og deres patienter. Dette spørgsmål måler en kandidats bevidsthed om disse potentielle sikkerhedsproblemer, samt hvor hurtigt de kan træffe vigtige beslutninger.

Eksempel: "Jeg erkender, at nogle situationer kan blive risikable, og det er vigtigt at være opmærksom på situationen til enhver tid. Hvis jeg tror, ​​at en patient kan være en trussel mod mig selv eller sig selv, anmoder jeg om hjælp fra mit team. Jeg forsøger ikke at berolige en patient, medmindre det er absolut nødvendigt. I stedet forsøger jeg at forstå deres bekymringer og tilkalder kun hjælp, når det er nødvendigt, samtidig med at jeg til enhver tid prioriterer sikkerheden for mig selv og andre."

Relateret: Jobbesætning: Bliv ansat i sundhedsvæsenet

2. Hvordan praktiserer du egenomsorg?

Egenomsorg er en vigtig del af arbejdet i den mentale sundhedsindustri. Dette spørgsmål måler, om en kandidat har en egenomsorgsprotokol på plads, som vil hjælpe dem med at håndtere de stressende dele af jobbet.

Eksempel: "Jeg har fundet ud af, at den bedste egenomsorg for mig selv er at koble af efter min vagt og snakke en tur udendørs. At kunne dufte den friske luft og samle tankerne er blevet afgørende for mit velbefindende."

Relateret: Hvad skal du gøre, når du føler dig overanstrengt

3. Fortæl mig, hvordan du forbliver motiveret i en til tider stressende karriere.

Dette spørgsmål måler din evne til at forblive motiveret på trods af en til tider stressende stilling. Intervieweren beder ofte om at finde ud af mere om din problemløsning og dine interpersonelle færdigheder, som begge er vigtige for stillingen. Det er vigtigt at have en strategi på plads for at overvinde stresset ved at arbejde i en afdeling med højt tempo. Det er også vigtigt at trække på årsagen til, at du forfulgte en karriere som psykiatrisk sygeplejerske.

Eksempel: "Min motivation kommer fra min passion for at hjælpe patienter, uanset hvor de er mentalt. Jeg ved, at nogle gange kan tingene blive svære, før de bliver bedre. Jeg fortsætter med at minde mig selv om dette, når jeg bliver stresset, ved at bruge det til at tegne på motivation."

4. Hvordan påvirker dine organisatoriske færdigheder din position?

At arbejde som psykiatrisk RN handler om meget mere end at have direkte med patienter at gøre. Sygeplejersker kræver også exceptionelle organisatoriske færdigheder, og dette spørgsmål er din chance for at fortælle, hvordan du forbliver organiseret.

Eksempel: "Jeg har erkendt, at det at være organiseret i min stilling sikrer, at alt bliver gjort effektivt og rettidigt. Når jeg fokuserer på organisering i løbet af dagen, oplever jeg, at jeg har mere tid at bruge sammen med patienterne, hvilket er vigtigt for mig."

Relateret: Sådan forbliver du organiseret på arbejdet

5. Hvad fik dig til at ville arbejde i den mentale sundhedsindustri?

Dette spørgsmål måler dine mål og forhåbninger i industrien for mental sundhed. I stedet for at vende tilbage til tidligere erfaringer, såsom din nylige eksamen, er det altid godt at dele dine kommende mål. Brug denne mulighed til at vise din passion for området. Du kan også bruge dette spørgsmål til at demonstrere din forståelse af den stigende efterspørgsel efter mental sundhedspleje.

Eksempel: "Jeg har altid følt dyb medfølelse for dem med en psykisk lidelse. Jeg ser frem til at lære hver af mine patienter at kende, lære af dem og finde ud af, hvad der hjælper dem til at føle sig bedre. Jeg tror på, at hvis jeg kan gøre en forskel i én persons liv, så har jeg valgt den rigtige karriere.«

6. Hvor vigtigt er teamwork for dig?

Teamwork er en vigtig færdighed, når man arbejder som psykiatrisk sygeplejerske. Ikke alene arbejder psykiatriske RN'er med andre sygeplejersker, men de koordinerer også ofte pleje med læger og lægeassistenter. Dette spørgsmål er din chance for at demonstrere vigtigheden af ​​teamwork for dig, samtidig med at du deler dine egne teamwork færdigheder, som vil hjælpe.

Eksempel: "Teamarbejde er afgørende i de fleste arbejdsmiljøer, men især i et hospitalsmiljø. Fordi en patient arbejder med så mange forskellige læger, får de den bedste pleje, når hver af dem samarbejder med hinanden. Jeg erkender, at mine styrker kan rumme andre teammedlemmer, ligesom deres styrker kan hjælpe mig. Jeg har fundet ud af, at kommunikation og god journalføring er vigtig for teamwork i denne egenskab."

Relateret: Teamwork og samarbejde: Hvad de er, og hvordan man kan forbedre dem

7. Hvordan håndterer du længere arbejdsskift end gennemsnittet?

Det er ikke ualmindeligt, at psykiatriske RN-sygeplejersker arbejder 12-timers eller længere vagter. Dette spørgsmål måler en kandidats vilje til at gennemføre disse længere skift end gennemsnittet. Når du svarer, er det vigtigt at erkende, hvor svære disse skift kan være, herunder de færdigheder eller motivationer, der kan hjælpe dig med at håndtere dem.

Eksempel: "Jeg ved, at arbejdsplanen med en psykiatrisk RN kan være krævende. Men jeg forstår også, at disse lange vagter er designet til at give den bedste pleje til patienterne. Jeg håndterer længere vagter ved at forberede mig forud for hver vagt med egen- pleje og derefter holde pauser, når det er nødvendigt gennem hele arbejdsdagen for at sikre, at jeg er i stand til at give hver af mine patienter den bedst mulige pleje."

8. Hvad ville du betragte som den sværeste del af denne karriere?

Dette spørgsmål anmoder om mere information om dine forventninger til stillingen. Når du svarer, er det vigtigt at være ærlig. Medtag styrker eller færdigheder, som du har, som vil hjælpe dig med at overvinde de mere udfordrende dele af stillingen.

Eksempel: "Jeg tror, ​​at den sværeste del af denne karriere for mig er, at patientens fremskridt ikke altid er lineær. Patienter kan gøre det bedre, kun for at få tilbageslag, før de så forbedres igen. Mine stærke interpersonelle og empati-evner hjælper mig med at skabe forbindelse med patienter, der kan finde sig selv i dette frem og tilbage mønster."

9. Hvordan påvirker du forandringer uden for den psykologiske afdeling?

Dette spørgsmål tester en kandidats ydre syn på mental sundhed. Når du overvejer dit svar, så tænk på de opgaver, du udfører på en dag, og hvordan de kan påvirke lokalsamfundet.

Eksempel: "Når patienter kommer til vores afdeling, uanset om de er frivillige eller ej, er de ofte et meget vanskeligt sted, og det kan gøre dem til fare for andre. Problemer med alkoholisme og stoffer kan påvirke patientens familie. Ved at modtage hjælpen behov her, og nogle gange, bare det at have nogen, der lytter, kan have ydre effekter på deres familie og deres samfund som helhed. Jeg er overbevist om, at det arbejde, vi udfører, er vigtigt for samfundet."

10. Fortæl mig, hvordan du samler vigtige detaljer under indtagelsen.

Når du arbejder som psykiatrisk RN, vil en af ​​dine arbejdsopgaver være at gennemføre optagelser. Dette spørgsmål vurderer din forståelse af denne vigtige proces, samtidig med at du får chancen for at demonstrere kommunikations- og problemløsningsevner.

Eksempel: "Jeg bruger åbne spørgsmål til at indsamle så mange vigtige detaljer om patienten. Hvis jeg ikke er i stand til at indsamle nok information, kan jeg henvende mig til deres familiemedlemmer for yderligere data. Jeg forsøger at udvikle en god relation og give patienten mulighed for at dele, hvad de er trygge ved at dele."

11. Hvordan reagerer du på feedback fra vejledere?

Dette spørgsmål tester din evne til at implementere konstruktiv kritik. Den måler også din vilje til at acceptere feedback fra din vejleder. Når du svarer, er det vigtigt ikke kun at fremhæve din vilje til feedback, men også hvordan du bruger den.

Eksempel: "Jeg modtager altid feedback fra mine vejledere, fordi det hjælper mig med at udvikle mig som psykiatrisk sygeplejerske. Jeg tror, ​​jeg har et godt greb om mine styrker og svagheder, men en vejleders feedback kan hjælpe mig med at udpege disse yderligere og tage skridt til at forbedre."

Jobs, der ligner psykiske RN'er

Der er flere karriereveje med lignende pligter og ansvar som psykiatriske RN'er. Her er 10 af de relaterede job, du kan udforske:

1 . [ Sygeplejerske ](https://www.Bonjoures.com/q-Nursing-Assistant-jobs.html)

2 . [ Lægeassistent ](https://www.Bonjoures.com/q-Physician-Assistant-jobs.html)

3 . [ Adfærdssundhedsspecialist ](https://www.Bonjoures.com/q-Behavioral-Health-Specialist-jobs.html)

4 . [ Mental health technician ](https://www.Bonjoures.com/q-Mental-Health-Technician-jobs.html)

5 . [ Licenseret professionel rådgiver ](https://www.Bonjoures.com/q-Licensed-Professional-Counselor-jobs.html)

6 . [ Rejsesygeplejerske ](https://www.Bonjoures.com/q-Travel-Nurse-jobs.html)

7 . [ Psykiater ](https://www.Bonjoures.com/q-Psychiatrist-jobs.html)

8 . [ Sagsbehandler ](https://www.Bonjoures.com/q-Case-Manager-jobs.html)

9 . [ Sygeplejerskeunderviser ](https://www.Bonjoures.com/q-Nurse-Educator-jobs.html)

10 . [ Dispensing sygeplejerske ](https://www.Bonjoures.com/q-Dispensing-Nurse-jobs.html)

Bent Daugaard
Bent Daugaard Psych-registreret sygeplejerske (RN) interviewspørgsmål er designet til at vurdere en kandidats sygepleje-, interpersonelle, kommunikations- og problemløsningsevner. Dine svar skal demonstrere disse vigtige færdigheder, samtidig med at du fremhæver din sygeplejeerfaring. Du kan bruge disse interviewspørgsmål til at demonstrere, hvorfor du passer godt til den ledige stilling. I denne artikel diskuterer vi et par af de mest almindelige psych RN-interviewspørgsmål, du sandsynligvis vil modtage.