Grundlæggende Og Simpelt CV-format: Med Skabelon Og Eksempler

Når ansættelsesledere ser dit CV, kan de søge efter dine færdigheder og arbejdserfaring for at bestemme, hvordan du kan anvende dem til denne jobstilling. For at hjælpe dem med nemt at finde disse oplysninger kan du oprette et simpelt CV-format, der fremhæver dine færdigheder og erfaring i et rent format uden rod.

I denne artikel dækker vi, hvad et simpelt CV-format er, hvilke oplysninger du bør inkludere og undgå i et simpelt CV, formateringstips og en skabelon og eksempler.

Hvad er et simpelt CV-format?

Et simpelt CV-format er et grundlæggende CV designet til at vise din erhvervserfaring, færdigheder og uddannelse på en ren og overskuelig måde. Det er oprettet ved hjælp af en grundlæggende stil for at gøre det lettere for ansættelsesledere at gennemgå dine kvalifikationer og erfaring. Designet af dette CV skal være enkelt og nemt at opdatere konsekvent med nye og relevante oplysninger.

Når du søger nye stillinger, kan du undersøge, hvilken type færdigheder, erfaring og CV-nøgleord, som ansættelsesledere søger efter, når de gennemgår CV'er. Når du har fundet ud af, hvad hvert jobs ansættelseschef leder efter, kan du opdatere dit CV, så det matcher ansættelseschefens behov. Layoutet af et simpelt CV skulle gøre det nemt at indtaste oplysninger, der matcher de kvaliteter, hver ansættelseschef søger efter.

Hvad skal inkluderes i et simpelt CV-format

Når du bygger dit simple CV, vil du gerne inkludere specifikke og detaljerede oplysninger med korte sætninger. Her er et par elementer, der skal inkluderes i et simpelt CV-format:

Kontakt information

En af de første oplysninger, som en ansættelseschef bør finde på dit CV, er dine kontaktoplysninger. Dette er ofte skrevet øverst i dokumentet. Du kan inkludere dit navn, den by og stat, du befinder dig i, dit telefonnummer og e-mailadresse. Du kan også tilføje dine sociale mediehåndtag, hvis du ønsker det.

Erhvervserfaring

Nær toppen af ​​dokumentet, ofte i sin egen sektion, kan du inkludere din erhvervserfaring. Angiv enhver erhvervserfaring, der er relevant for den aktuelle stilling, du søger. Du bør have navnet på virksomheden, dens placering og din rolle opført øverst med dine pligter og ansvar nedenunder. Brug detaljerede forklaringer til at forklare dit ansvar ved hjælp af 3 til 5 punktopstillinger.

Bløde og hårde færdigheder

Et andet afsnit kan være færdigheder, du har opnået, som du planlægger at bruge i den stilling, du søger. Du kan fremhæve bløde færdigheder, som du naturligt har fået, eller du kan inkludere hårde færdigheder, som du har udviklet i din tidligere arbejdserfaring. Du kan også fremhæve, hvordan du brugte disse færdigheder til at udføre arbejdsopgaver og fremhæve dem i afsnittet om din arbejdserfaring.

Uddannelse

Nogle stillinger kræver specifik uddannelseserfaring. Demonstrer, at du har denne erfaring ved at angive den institution, du gik på, den grad eller det certifikat, du har opnået, og det år, du modtog det.

Karriereoversigt eller mål

Øverst i dokumentet kan du angive dit resumé eller mål. Dette er en erklæring, der kort forklarer, hvem du er, din erhvervserfaring og den type job, du søger. Den skal være 1 til 3 sætninger lang.

Præstationer, priser eller tilknytninger

Du kan enten holde disse i et afsnit sammen eller give dem deres egne individuelle afsnit på dit CV. Uanset hvad, kan dine præstationer, priser og tilknytninger alle være opført på dit CV, hvis det er relevant. Prøv at sikre, at disse alle er relevante for den stilling, du søger, før du oplyser dem.

Relateret: De bedste jobfærdigheder til at få dit CV til at skille sig ud

Hvad skal du undgå i et simpelt CV-format

Følgende er elementer, du kan undgå at have i et simpelt CV-format.

 • Dit billede
 • Din fysiske adresse
 • Ikke-matchende skrifttyper
 • Gymnasiekurser
 • Referencer

Når ansættelsesledere læser dit CV igennem, leder de efter information, der er relevant for den stilling, de ansætter til. Derfor vil du kun vise dine færdigheder, kvalifikationer eller erfaring, som du mener vil bringe værdi til rollen og virksomheden. 

Simple CV-formateringstips

Følg tipsene nedenfor for at formatere dit simple CV korrekt.

 • Giv masser af hvid plads.
 • Ret indholdet mod den stilling, du søger.
 • Med korte, enkle sætninger og punktopstillinger.
 • Oprethold ensartet formatering.
 • Simple skrifttyper og farver.

Relateret: Sådan laver du et CV (med eksempler)

Giv masser af hvid plads

Dit CV skal se rent, rodfrit ud og nemt at læse. Det kan du gøre ved kun at medtage oplysninger, der er relevante og vigtige for stillingen. Angiv dine arbejdserfaring og færdigheder sætninger, der optager begrænset plads på dokumentet.

Ret indholdet mod den stilling, du søger

Før du bygger eller redigerer dit CV, skal du omhyggeligt gennemgå beskrivelsen af ​​det job, du søger. Prøv at sikre, at dit CV afspejler de kvalifikationer, ønskede færdigheder og jobbeskrivelse, der er anført på stillingsopslaget. Når en ansættelseschef ser dit CV, scanner de det ofte for søgeord og sætninger, der viser, hvordan din erfaring og dine færdigheder kan anvendes til deres stilling.

Med korte, enkle sætninger og punktopstillinger

Mens du angiver din erhvervserfaring, så prøv at holde beskrivelserne i korte, detaljerede sætninger. Du bør forklare, hvad dine ansvarsområder var, hvilke færdigheder du brugte på dit tidligere arbejde og de resultater, det gav, hvis det var muligt.

Hvis din tidligere erhvervserfaring for eksempel var som marketingkoordinator for sociale medier, kunne du sige: " Brugte kreative skrivefærdigheder til at udvikle opslag på sociale medier, der øgede engagementet på sociale medier med 30 % " .

Oprethold ensartet formatering

Et af nøgleelementerne i et simpelt CV er at holde formateringen konsekvent. Sørg for, at din skrifttype, farver, fed skrift og justering stemmer overens. Hvis en stillingsbetegnelse i din erhvervserfaringssektion er fed, skal de andre stillingsbetegnelser også være fed for at bevare sammenhængen. Du vil have, at dit CV skal se velstruktureret og matchende ud for at gøre det mere visuelt tiltalende for ansættelseschefen.

Simple skrifttyper og farver

Dine skrifttyper og farver skal forblive enkle og konsistente i hele dokumentet. Prøv at begrænse dit CV til kun to eller tre skrifttyper og en til to farver. Sørg for, at skrifttyper og farver fungerer godt sammen med CV'et og er visuelt tiltalende uden at distrahere læseren fra de angivne oplysninger. 

Simpel CV skabelon

Følg denne enkle CV-skabelon for at bygge dit CV.

[ Dit navn ]
[ Nuværende by, stat ] [ Telefonnummer ]
[ e-mailadresse ]
[ porteføljewebsted eller sociale medier håndterer ]

Resumé

[ Kort resumé eller objektiv, cirka to til tre sætninger lange ]

Erhvervserfaring

[ Firmanavn ]
[ Jobtitel ] [ Datoer du arbejdede i denne stilling ]

 • [ Kort beskrivelse af de ansvarsområder, du udførte under dette job med handlingsverber ]
 • [ 2. kort beskrivelse af ansvarsområder ]
 • [ 3. kort beskrivelse af ansvarsområder ]

[ 2. firmanavn ]
[ Jobtitel ] [ Datoer du arbejdede i denne stilling ]

 • [ 1. korte beskrivelse af ansvar ]
 • [ 2. kort beskrivelse af ansvarsområder ]
 • [ 3. kort beskrivelse af ansvarsområder ]

[ 3. firmanavn ]
[ Jobtitel ] [ Datoer du arbejdede i denne stilling ]

 • [ 1. kort beskrivelse af ansvarsområder ]
 • [ 2. kort beskrivelse af ansvarsområder ]
 • [ 3. kort beskrivelse af ansvarsområder ]

Færdigheder

[ relevant hård eller blød færdighed 1 ] [ relevant hård eller blød færdighed 2 ] [ relevant hård eller blød færdighed 3 ] [ relevant hård eller blød færdighed 4 ] [ relevant hård eller blød færdighed 5 ] [ relevant hård eller blød færdighed 6 ] [ relevant hård eller blød færdighed 7 ] [ relevant hård eller blød færdighed 8 ]

Uddannelse

[ Universitet, college eller handelsskole, du er uddannet fra ]
[ År, du har deltaget i ]
[ Grad eller certifikat, du har opnået ]

Præstationer og tilknytninger

[ Relevant præstation, du har modtaget ]
[ Relevante organisationer, du er tilknyttet ]

Simple CV-formateksempler

Her er flere eksempler på et simpelt CV:

Eksempel 1

Levi Smith
Las Vegas, Nevada
(555) 555-5555
levi.smith@email.com
www.levismithportfolio.com

Resumé

En hårdtarbejdende og detaljeorienteret webudvikler med over 10 års erfaring i kodningssystemer som HTML, Java og CSS. Søger en stilling til at anvende min ekspertviden om udvikling og programmering.

Erhvervserfaring

Computers Unlimited
hovedwebudvikler, september 2013 til i dag*

 • Overvåge programmering og planlægning af virksomhedens nye software og applikationer
 • Gå i spidsen for et team på fem til at skabe applikationsprogrammer, der førte til 30.000 downloads inden for den første uge efter lanceringen
 • Byg i gennemsnit 15 prototyper om året til test og implementering

Computers Unlimited
webudvikler, juni 2010 til september 2013

 • Opdaterede nuværende applikationer ved at anvende fejlrettelser, forbedringer og andre tilføjelser for at øge applikationsdownloads med 30 % på en måned
 • Opdagede eventuelle fejl eller fejl fundet i virksomhedens applikationer og rapporterede dem til ledelsen
 • Samarbejdet med flere afdelinger for at indsamle information og data vedrørende applikations- og softwaresystemer for at bestemme, hvilke ændringer der kan anvendes

Apps United
Junior Web Developer, januar 2009 til juni 2010

 • Assisterede hovedwebudvikler med at bygge software og applikationssystemer, der øgede brugerengagementet med 25 %
 • Lavede applikationer, der indeholdt virksomhedens produkt, som øgede det samlede salg med 45 % inden for det første år efter lanceringen
 • Konstant løst alle websteder eller applikationsproblemer rapporteret af medarbejdere eller kunder

Færdigheder

Dygtig i kodesystemer som JavaScript, HTML og CSS. Stort kendskab til WordPress. Imponerende analytiske evner. Ekspert i SEO-optimeringspraksis. Master i webudviklingsdesign

Uddannelse

Drexel University
august 2004 - december 2009
Bachelor of Arts, webudvikling

Faglige foreninger

 • International Webmasters Association
 • International Design Association

Eksempel 2

Deborah Chase
New York City, New York
(555) 555-5555
deborah.chase@email.com
www.deborahchaseportfolio.com

Objektiv

En dedikeret og kreativ indholdsmarketingskribent, der bruger skriftlige og verbale kommunikationsevner til at skabe stærkt og overbevisende indhold til kunder. Søger i øjeblikket en stilling til at anvende mine problemløsnings-, research- og organisatoriske færdigheder

Erhvervserfaring

Dan's Advertising Firm
Content Writer, december 2018 til nu

 • Opret markedsføringsmateriale såsom e-bøger, hvidbøger og blogindlæg for at fremvise virksomhedens branchekendskab
 • Skriv fængslende indhold, der øgede online websideengagementet med 20 %
 • Udkast til salgsfremmende pressemeddelelser for at annoncere partnerskaber med nye kunder

Ultimate Beauty Hair Salon
Summer Marketing Writer Praktikant, maj 2017 til september 2018

 • Undersøgte søgeord og populære emner for at skrive tre blogindlæg om ugen på virksomhedens hjemmeside
 • Skrev annoncer til diverse sommerkampagner
 • Samarbejdet med virksomhedens kunder om at skrive og gennemføre undersøgelser af salonens performance

Smith Media Group
Social Media Marketing Intern, april 2015 til maj 2017

 • Oprettede engagerende sociale medieopslag på alle forretninger for at skrive en gang hver dag
 • Opbygget en social medieplan ved hjælp af Microsoft Excel for at sikre, at alle indlæg blev udført til tiden
 • Arbejdede med grafiske designere og videografer for at brainstorme reklame- og marketingkampagner

Færdigheder

Stærk viden om SEO-optimering. Ekspert kreativ skrivefærdighed. Avancerede sociale medier analytiske evner. Effektivitet i at overholde deadlines. Imponerende redigeringsevner

Uddannelse

Colorado State University
august 2013 - maj 2017
Bachelor of Arts, Journalism and Media Communication

Faglige foreninger

 • Forfatterforeningens Landsforening
 • American Society of Journalists and Authors

Tommy Juhl
Tommy Juhl Når ansættelsesledere ser dit CV, kan de søge efter dine færdigheder og arbejdserfaring for at bestemme, hvordan du kan anvende dem til denne jobstilling. For at hjælpe dem med nemt at finde disse oplysninger kan du oprette et simpelt CV-format, der fremhæver dine færdigheder og erfaring i et rent format uden rod.