Sådan Beder Du Om Forlængelse Af Regningen Under COVID-19

Hvis COVID-19 har påvirket dit job, kan det give ekstra tid til at generere indkomst eller finde nyt arbejde at bede om forlængelse af dine regninger. At lære de trin, du skal tage, og de tilgængelige muligheder kan hjælpe dig med at finde økonomisk lettelse, når vi modstår virkningen af ​​COVID-19. I denne artikel vil vi diskutere, hvad en regningsforlængelse er, og de trin, du kan tage for at bede om en under COVID-19-pandemien.

Relateret: COVID-19: Støtte til arbejdsløshed og jobtab

Hvad er en regningsforlængelse?

En regningsforlængelse er en anmodning om at forsinke eller reducere dine betalinger midlertidigt på grund af vanskeligheder. På grund af virkningen af ​​COVID-19 tillader private virksomheder, kreditkortselskaber, lånetjenester og den føderale regering folk at udskyde betalinger eller betale nedsatte takster under krisen.

Relateret: COVID-19 jobressourcer efter stat

Sådan får du forlængelse af regningen under COVID-19

Uanset om du planlægger at anmode om ændringer af regningsbetaling eller har brug for godkendelse til midlertidigt at standse betalinger til emner som dit studielån, realkreditlån eller bil, er her trin, du kan tage for at bede om forlængelse af regningen under COVID-19:

1. Identificer de betalinger, du skal udsætte

Hvis du for nylig har mistet dit job eller dine timer på arbejdet og ved, at du har brug for mere tid til at betale dine regninger, skal du oprette en liste over alle betalinger, du foretager i løbet af en måned, og identificere dem, du skal udsætte betalingerne for.

Relateret: Sådan bruges Bonjoures til jobsøgning under COVID-19

2. Kontakt tjenesteudbyderen eller långiveren

Dernæst skal du kontakte disse tjenesteudbydere eller långivere direkte for at fortælle dem om din situation. Manglende betaling af regninger kan have en langvarig indvirkning på din kredit. På grund af den igangværende COVID-19-krise, og de mange amerikanere, der er arbejdsløse, arbejder mange kreditkortselskaber og långivere med kunder for at hjælpe dem med at finde løsninger. For eksempel giver nogle afkald på hæveautomatgebyrer og forsinkelsesgebyrer eller tillader kunder at justere, forsinke eller springe betalinger over.

Før du foretager opkaldet, bør du være parat til at forklare:

  • Hvad er din nuværende beskæftigelses- og økonomiske situation
  • Hvor meget har du råd til at betale på lånet eller kreditkortet
  • Når du forventer, at din situation forbedres og genoptager betalingerne som normalt

Hvis du kontakter dit realkreditinstitut, bør du også være parat til at tale om dine udgifter og formue. Hvis du planlægger at udskyde eller ændre studielån og/eller bilbetalinger, skal du vide, at der fortsat vil påløbe renter. Fordi der påløber renter dagligt for bilbetalinger, kan en ændring af betalingsdatoen påvirke det rentebeløb, du skylder mellem betalingerne.

3. Bed om at ændre datoen for betalinger

Du kan være opdateret på dine betalinger nu, men på grund af arbejdsløshed eller nedsat arbejdstid ved du, at du vil få problemer med fremtidige betalinger. I dette tilfælde kan din långiver muligvis justere datoen, hvor din betaling skal betales, for at give dig mere tid til at generere de penge, du har brug for. Dette er en særlig god mulighed, hvis forfaldsdatoerne for dine betalinger ikke er synkroniserede med den indkomst, du modtager i øjeblikket. Husk dog, at renterne vil fortsætte med at løbe dagligt, så du kan se en højere betaling ved at forlænge forfaldsdatoen.

4. Bed om en regningsforlængelse

Afhængigt af din situation er ændring af datoen for dine betalinger muligvis ikke en justering nok til at give tid til at finde et nyt job eller generere indkomst til at foretage betalinger. I dette tilfælde kan en betalingsforlængelse være en god mulighed. Spørg, om tjenesteudbyderen vil tillade dig at udskyde betalinger, og om der er en grænse for, hvor mange gange du må gøre det. Husk på, at du muligvis skal opfylde visse krav for at kvalificere dig til denne mulighed, såsom en historik med rettidige betalinger med kontoen.

5. Anmod om en betalingsplan eller reduceret betaling

Hvis din långiver eller tjenesteudbyder ikke er i stand til at forsinke dine betalinger, kan du overveje at bede om en betalingsplan eller reduceret betaling. Dette kan være en god mulighed, hvis du allerede er bagud med betalinger. Det er dog vigtigt at bemærke, at når planperioden slutter, kan du blive bedt om at foretage din månedlige betaling samt betale yderligere penge for den del af betalingerne, som du gik glip af.

6. Arbejd med en bolig- eller kreditrådgiver

Bolig- og kreditrådgivere er uddannede fagfolk, som kan give dig vejledning for små eller ingen omkostninger. De kan diskutere din nuværende situation og hjælpe dig med at udforske muligheder. Nogle kan endda hjælpe dig med at forhandle med tjenesteudbydere og långivere for at reducere eller udskyde betalinger. Hvis du overvejer at arbejde med en kreditrådgiver, så find ud af, hvilken type tjenester de tilbyder, og hvad gebyrerne er.

7. Overvej at bruge regningsudvidelsesapps

Nye tjenester er tilgængelige, som hjælper forbrugere, hvis de bliver nødt til at forsinke husleje-, forsynings- eller kreditkortbetalinger som følge af COVID-19-pandemien. Tjenesterne identificerer regninger, der er berettiget til forlængelse eller forsinket gebyrfritagelse, og derefter kontakter de tjenesteudbyderen på dine vegne for at fremsætte en medfølende anmodning om forlængelse. For eksempel, med kreditkortselskaber specifikt, gennemgår en regningsudvidelsesapp en forhandlingsproces for at give forbrugerne en forlængelse eller dispensation. Apps kan også tilbyde juridisk bistand og kan udarbejde dokumenter for at tage retslige skridt mod virksomheder, hvis det er nødvendigt.

Kurt Carstensen
Kurt Carstensen Hvis COVID-19 har påvirket dit job, kan det give ekstra tid til at generere indkomst eller finde nyt arbejde at bede om forlængelse af dine regninger. At lære de trin, du skal tage, og de tilgængelige muligheder kan hjælpe dig med at finde økonomisk lettelse, når vi modstår virkningen af COVID-19. I denne artikel vil vi diskutere, hvad en regningsforlængelse er, og de trin, du kan tage for at bede om en under COVID-19-pandemien.