Hvordan Er En Ejendomsmæglers Kommission Opdelt Med En Mægler?

Hvordan Er En Ejendomsmæglers Kommission Opdelt Med En Mægler?

Når du overvejer en karriere inden for fast ejendom, er det vigtigt at forstå forholdet mellem forskellige roller, og hvordan betaling fungerer. Ejendomsmæglere deler provisioner med ejendomsmæglere efter at have hjulpet en klient med at købe, sælge eller leje en ejendom. Ved at lære mere om, hvordan ejendomsmæglere deler provisioner med mæglere, kan du bestemme den procentdel af indtjening, du modtager for hver købs- eller salgsaktivitet i dit firma.

I denne artikel definerer vi forholdet mellem ejendomsmæglere og ejendomsmæglere, gennemgår, hvordan ejendomsprovision fungerer, lister op på de anvendte typer af ejendomsindkomstmodeller og besvarer ofte stillede spørgsmål om ejendomsmæglerkommissionsfordelinger.

Relateret: 12 tips til at få succes med fast ejendom

Hvad er forholdet mellem mæglere og ejendomsmæglere?

Forholdet mellem en ejendomsmægler og en ejendomsmægler er samarbejdende og ledelsesbaseret. Ejendomsmæglere arbejder typisk for mæglere hos ejendomsmæglerfirmaer, når de først starter i deres karriere. De udfører arbejdsaktiviteter på det samme kontor og kan endda komme i kontakt med kunder gennem mæglere. Ejendomsmæglere er også ejendomsmæglere, men de har mere avanceret licens og professionel erfaring.

På grund af dette har de autoritet til at føre tilsyn med et team af ejendomsmæglere og give dem vejledning om, hvordan man annoncerer tjenester, finder ejendomme og hjælper kunder med køb, salg eller lejeaktiviteter.

Relateret: Ejendomsmæglere vs. agenter

Hvordan fungerer ejendomskommission?

Provisionsprocenter for fast ejendom kan variere afhængigt af størrelsen af ​​den ejendom, der købes eller sælges, antallet af personer involveret i processen og de provisionssatser, der er besluttet af mægler- eller ejendomsfirmaer. I nogle situationer kan ejendomsmæglere betale et gebyr til deres mægler for at beholde størstedelen, hvis ikke hele, af en provision, de tjener. Gennemgå denne liste for at bestemme, hvordan ejendomskommission fungerer for at hjælpe din forståelse:

1. Ejendomsmægler og mægler forhandler en procentdel

Ejendomsmæglere kan forhandle provisionsprocenter med mæglere, når de først bliver ansat af et mægler- eller ejendomsmæglerfirma. Typisk bliver denne provisionsprocent den rutinemæssige procentdel, som en mægler og en agent bruger til at dele provision mellem hinanden. I modsætning hertil kan ejendomsmæglere og mæglere også forhandle kommissionsprocenter lige før køb eller salg af en ejendom.

Typiske kommissionsdelinger omfatter 50/50, hvor mægleren og ejendomsmægleren modtager lige store beløb fra en kommissionssplit, men de kan også bruge 60/40 eller 70/30 opdelingsmulighederne. I disse situationer får ejendomsmæglerne en større sum af pengene end mæglerne. Dette kan være på grund af virksomhedens størrelse og antallet af ejendomsmæglere, som en mægler fører tilsyn med.

2. Et hus bliver solgt, og 6% bliver fjernet fra salgsprisen

Boligsælgeren giver typisk 6 % af den samlede salgspris til de ejendomsmæglere, der er involveret i salg og køb af boligen. For eksempel sælger en boligejer deres hjem for 500.000 dollars. 500.000 USD x 0,06 = 30.000 USD. 30.000 $ bliver det beløb, som ejendomsselskaber skal dele mellem hinanden.

3. Købers ejendomsselskab og sælgers ejendomsselskab deler deres indtjening

Uanset den kommissionsfordeling, som ejendomsmægleren og en mægler beslutter, fordeler købers ejendomsselskab og sælgers ejendomsselskab typisk den samlede kommission ligeligt. For eksempel deler køber og sælger ejendomsselskaberne $30.000 provisionen, så hver virksomhed modtager $15.000.

4. Købsagenten og mægleren og salgsagenten og mægleren modtager opdelte provisioner fra deres arbejdsgivere

Efter at hvert ejendomsselskab har modtaget sin del af den samlede kommission fra et boligsalg, modtager de ejendomsmæglere og mæglere, der er involveret i både køb og salg af en bolig, deres indtjening. Det er her de forhandlede provisionsprocenter træder i kraft.

Hvis en agent og mægler besluttede at lave en 50/50-deling, ville hver tjene $7.500 fra den oprindelige $15.000-kommission. Hvis en agent og en mægler beslutter sig for en 60/40-deling, tjener agenten $9.000, og mægleren tjener $6.000. I modsætning hertil, hvis en agent og mægler beslutter sig for en 70/30-deling for de $15.000, så tjener agenten $10.500, og mægleren tjener $4.500.

Relateret: Hvad er en ejendomsmæglers kommission?

Indkomstmodeller for fast ejendom

Her er nogle eksempler på ejendomsindkomstmodeller for at hjælpe din forståelse af provisionsfordelinger og hvordan ejendomsmæglere tjener til livets ophold:

Traditionel model

Den traditionelle tilstand, eller 50/50 split, er, når ejendomsmægleren og mægleren deler den oprindelige kommission ligeligt. 50/50 opdelinger opstår typisk, når mæglere leverer kontorlokaler, kundeemner, marketingressourcer og andre materialer, der hjælper agenter med at finde arbejdsmuligheder.

Relateret: Hvor meget tjener ejendomsmæglere?

Lønmodtager model

Lønmodtagermodellen er en mindre almindelig indkomstmodel, der bruges af mæglere til ejendomsmæglere. I denne situation betaler mægleren en ejendomsmægler en løn med mulighed for at tjene en kommission ved at hjælpe kunder med at købe eller sælge ejendomme.

Konsulentmodel

Konsulentindkomstmodellen opstår, når et mæglerfirma på et sted henviser en kunde til et andet mæglerfirma i et område, hvor de planlægger at købe en ejendom. Her vil mæglerfirmaet, som en klient bliver henvist til, modtage størstedelen af ​​provisionen, da de hjælper dem med at finde og købe en bolig i deres område. Fordi det første mæglerfirma henviste kunden til dem, giver det andet firma dem en procentdel af provisionen som tak.

Kontorgebyrmodel

Kontorgebyrmodellen, eller 100 % kommissionsopdelingsmodellen, beskriver en situation, hvor ejendomsmægleren får 100 % af provisionen fra køb eller salg af boligen, og mægleren ikke modtager noget fra provisionen. Ejendomsmæglere kompenserer for dette ved at betale mæglere et fast månedligt gebyr.

Relateret: Sådan finder du provisionssats i 5 trin (plus definition og typer af provisionssatser)

Ofte stillede spørgsmål om ejendomsmæglers kommissionssplit

Gennemgå disse ofte stillede spørgsmål om ejendomsmæglerprovisionsfordelinger for at forbedre din viden om emnet:

Er ejendomsprovision inkluderet i lukkeomkostningerne?

Ja, lukkeomkostninger inkluderer typisk ejendomsprovisioner. Provisionsbeløbet fjernes fra det samlede salgsbeløb, efter at boligkøberen har købt boligen af ​​sælger, og midlerne bliver tilgængelige.

Kan du som ejendomsmægler forhandle ejendomsprovision?

Rent teknisk kan du forhandle ejendomskommission med din mægler i starten af ​​dit job eller inden du lukker ejendomme. Nogle firmaer kan dog have fastsat provisionsdelingssatser, som ejendomsmæglere skal overholde.

Varierer ejendomsprovision fra stat?

Ejendomsprovision for køb eller salg af fast ejendom kan variere fra stat til stat, men ligger typisk mellem 5 % og 6 %. Det kan også variere på grund af økonomiske og industrimæssige faktorer eller øget konkurrence blandt ejendomsmæglere i dit område.

Hvordan retfærdiggør jeg en højere provisionsdeling med min mægler?

Du kan retfærdiggøre at tjene en højere kommission end normalt, når du deler en kommission med din mægler ved at fremhæve den tid, det arbejde og den indsats, du har lagt i at hjælpe en kunde med at købe eller sælge deres hjem. Du kan også skitsere købs- eller salgsomkostningerne, hvis det er en stor kommission.

Jes Dahl
Jes Dahl Når du overvejer en karriere inden for fast ejendom, er det vigtigt at forstå forholdet mellem forskellige roller, og hvordan betaling fungerer. Ejendomsmæglere deler provisioner med ejendomsmæglere efter at have hjulpet en klient med at købe, sælge eller leje en ejendom. Ved at lære mere om, hvordan ejendomsmæglere deler provisioner med mæglere, kan du bestemme den procentdel af indtjening, du modtager for hver købs- eller salgsaktivitet i dit firma.