Hvor Meget Tjener Statsvidenskabsmænd? Gennemsnitlige Lønninger Og Karriereguide

Statsvidenskabsmænd arbejder sammen med embedsmænd og andre fagfolk i politik for at analysere og evaluere resultater på grund af politikker, udenrigsanliggender, økonomi og andre aspekter af et politisk system. Hvis du er interesseret i at forfølge en karriere inden for statskundskab, er der mange forskellige typer job, der giver en betydelig indkomst. I denne artikel undersøger vi, hvad en politolog gør, den gennemsnitlige lønrække for politologer og relaterede fagfolk, og hvordan du kan blive politolog.

Hvad laver en politolog?

En politolog studerer et politisk systems oprindelse, vækst, udvikling og drift og processer. Disse fagfolk kan udføre forskning i forskellige politiske ideer og principper og bruge deres forskning til at analysere og danne konklusioner om forskellige styrende organer, politikker og lovgivningsmæssige handlinger, tendenser i det politiske system og de effekter, disse faktorer har på en befolkning.

Ud over forskning og analyse af politiske systemer påtager politologer sig ofte også ansvar som:

 • Forskning og analyse af USA's politiske system og dets udenrigsanliggender og relationer
 • Udvikling og evaluering af politiske teorier og præsentation af resultater for relevante embedsmænd
 • Indsamling og analyse af data fra offentlige opinionsundersøgelser
 • Overvågning og vurdering af politikker, aktuelle tendenser og andre politiske begivenheder
 • Analyse af de virkninger, som politikker og lovgivningsmæssige tiltag har på befolkningerne
 • Fremskrivninger baseret på sociale, økonomiske og politiske tendenser
 • Indsendelse af forskning og analyser, præsentation og publicering af forskningsdata

Relateret: Når en professionel grad vil hjælpe dig med at komme videre i din karriere

Gennemsnitslønnen for en politolog

Gennemsnitslønnen for en politolog kan variere fra $57.237 om året for PR-chefer til $107.299 om året for regulatoriske specialister, og disse løntal bliver ofte opdateret på Bonjoures. Det er ikke ualmindeligt, at hovedfag i statsvidenskab specialiserer sig i yderligere områder som udenrigspolitik, politisk analyse, politisk kommunikation og internationale anliggender. Derudover kan løngennemsnittet for politologer variere på grund af erfaring, stilling og uddannelsesniveau. Nogle statsvidenskabelige områder, der kan tilbyde betydelige lønninger, omfatter følgende job:

 1. Lovfuldmægtig
 2. Politisk kommunikationsmedarbejder
 3. Kampagneleder
 4. Efterretningsanalytiker
 5. PR-specialist
 6. Markedsanalyseanalytiker
 7. Politikanalytiker
 8. Senior politisk analytiker
 9. Efterretningsspecialist
 10. Regulatorisk specialist

For de mest opdaterede lønoplysninger fra Bonjoures, klik på linket for hver stillingstitel nedenfor:

1. Lovfuldmægtig

National gennemsnitsløn: $46.718 om året

Primære opgaver: Lovgivende assistenter er typisk ansvarlige for at udføre lovgivningsforskning og udarbejdelse af politikker, rådgive politiske og statslige embedsmænd og overvåge den overordnede lovgivningsproces. Lovgivende assistenter kan også arbejde tæt sammen med offentlige regeringspersoner for at fremme bevidstheden og uddanne offentligheden om aktuelle lovgivningsmæssige og politiske begivenheder.

2. Politisk kommunikationsmedarbejder

National gennemsnitsløn: $48.370 om året

Primære opgaver: Politiske kommunikationsmedarbejdere er ansvarlige for at hjælpe politikere, der stiller op; udvikling af lovgivningsmæssige tiltag og politikker; fremme vælgerregistrering og deltagelse i valgprocessen; og uddanne samfund om sociale, politiske og økonomiske aktuelle begivenheder.

3. Kampagneleder

National gennemsnitsløn: $56.698 om året

Primære opgaver: Kampagneledere arbejder typisk tæt sammen med politikere for at fremme og nå valg- og kampagnemål. De kan være ansvarlige for fundraising-aktiviteter, markedsføring og annoncering, gennemførelse af afstemninger og undersøgelser og andre opgaver, der understøtter et politisk kampagnepartis indsats.

4. Efterretningsanalytiker

National gennemsnitsløn: $56.824 om året

Primære opgaver: Efterretningsanalytikere kan arbejde i en række forskellige miljøer, herunder offentlige og private agenturer. De kan være ansvarlige for at indsamle og evaluere data fra forskellige kilder, herunder retshåndhævelses- og overvågningsdatabaser, såvel som interne og eksterne efterretningsnetværk og geografiske informationsdatabaser. Efterretningsanalytikere evaluerer disse data for at forbyde kriminelle aktiviteter og terroraktiviteter.

5. PR-specialist

National gennemsnitsløn: $57.237 om året

Primære opgaver: En PR-specialist i statskundskab vil typisk arbejde for at udvikle og fremme et positivt offentligt image for den politiker eller embedsmand, de repræsenterer. De kan udføre opgaver som at give mediepræsentationer, udvikle profiler på sociale medier for repræsentanter og arbejde for at fremme offentlighedens bevidsthed om det bureau, individ eller embedsmand, de repræsenterer.

6. Markedsanalyseanalytiker

National gennemsnitsløn: $67.578 om året

Primære opgaver: En markedsanalyseanalytiker vil typisk udføre opgaver som at analysere og studere data og information vedrørende politik og regering, bruge data til at forudse og identificere politiske og økonomiske tendenser og støtte politiske teorier og strategier. De kan også bruge dataanalyse til at identificere måder, hvorpå visse politiske og lovgivningsmæssige begivenheder påvirker det samlede økonomiske marked.

7. Politikanalytiker

National gennemsnitsløn: $74.874 om året

Primære opgaver: En politikanalytiker er ansvarlig for at udføre opgaver som at øge offentlighedens bevidsthed om sociale og økonomiske spørgsmål; fremme af kriminalitetsforebyggelse; og rapportering. analysere og evaluere data om aktuelle begivenheder og lovgivningspolitikker, der kan påvirke lokalsamfund.

8. Seniorpolitisk analytiker

National gennemsnitsløn: $84.029 om året

Primære opgaver: Seniorpolitikanalytikere udfører typisk mange lignende opgaver som en politikanalytikers, men deres ledende stilling kan betyde, at de har yderligere ansvar. De kan hjælpe med at udarbejde lovforslag og politikker, hjælpe i beslutningsprocessen vedrørende foreslåede politikker og lovforslag og evaluere de sociale og økonomiske konsekvenser af foreslåede politikker og lovgivning. De kan også være ansvarlige for at præsentere disse oplysninger og udarbejde skatterapporter, der skal forelægges for relaterede udvalg.

9. Efterretningsspecialist

National gennemsnitsløn: $99.091 om året

Primære opgaver: Efterretningsspecialister udfører generelt analyser og evalueringer af følsomme data, organiserer og præsenterer forskning og resultater under efterretningsbriefinger og arbejder med at vedligeholde efterretningsdatabaser for de agenturer, de arbejder for. Efterretningsspecialister arbejder typisk for offentlige myndigheder, men det er ikke ualmindeligt, at disse fagfolk er ansat af private organisationer.

10. Regulatorisk specialist

National gennemsnitsløn: $107.299 om året

Primære opgaver: Regulatoriske specialister udfører opgaver, der fremmer overholdelse af politikker og lovgivning og regulerer interne og eksterne processer i en politisk agentur. Regulatoriske specialister kan også udarbejde og indgive tilsvarende dokumentation, bistå med udviklingen af ​​regeringsprotokoller og støtteprocesser inden for forsknings- og udviklingsafdelinger i statslige agenturer.

Relateret: 16 bedste job i statskundskab

Hvordan bliver man politolog

For at blive statsvidenskabsmand kræves det ofte, at kandidater har en kandidatgrad i statskundskab, offentlig administration, udenrigsanliggender eller et beslægtet område. Typisk tjener de fleste statsvidenskabelige hovedfag deres bachelorgrad, før de tilmelder sig et kandidatprogram. Følgende oplysninger skitserer processen for at blive politolog.

Relateret: Hårde færdigheder vs. bløde færdigheder

Kompetencekrav

Statsvidenskabsmænd er afhængige af en række forskellige færdigheder for at få succes i deres job. Bløde færdigheder som kommunikation, interpersonelle færdigheder og teamwork kan ofte være vigtige for at påtage sig rollens ansvar. Statsforskere vil ofte have exceptionelle forsknings- og analytiske færdigheder, især da de arbejder med statistik og dataanalyse på mange politiske områder. Hårde færdigheder som tekniske færdigheder og flydende sprog i et fremmedsprog kan også være nødvendige for at få succes på et statsvidenskabeligt område.

Uddannelseskrav

Generelt vil fagfolk, der arbejder som politologer, have en kandidatgrad på området. Hvis du er interesseret i at forfølge din statskundskabsuddannelse, kan du starte med at opnå din bachelorgrad i statskundskab eller et beslægtet område og derefter gennemføre en kandidatuddannelse i statskundskab. Efter at have arbejdet som politolog og fået erfaring, kan du også vælge at fremme din karriere ved at opnå en doktorgrad i statskundskab.

Certificering og licens

Mens en certificering i statskundskab ikke er påkrævet for at arbejde inden for området, kan du vælge at udvide dine legitimationsoplysninger og betegnelse med en certificering. Hvis du vælger denne rute, kan du fuldføre den eksamen, der tilbydes gennem Academy of Certified Political Analysts and Certified Political Scientists. Når den er afsluttet, giver eksamen dig mulighed for at opnå en certificeret status i statskundskab, også kaldet en certificeret politisk videnskabsmand (CPS) eller certificeret politisk analytiker (CPA).

Thomas Dalgaard
Thomas Dalgaard Statsvidenskabsmænd arbejder sammen med embedsmænd og andre fagfolk i politik for at analysere og evaluere resultater på grund af politikker, udenrigsanliggender, økonomi og andre aspekter af et politisk system. Hvis du er interesseret i at forfølge en karriere inden for statskundskab, er der mange forskellige typer job, der giver en betydelig indkomst. I denne artikel undersøger vi, hvad en politolog gør, den gennemsnitlige lønrække for politologer og relaterede fagfolk, og hvordan du kan blive politolog.