Hvor Meget Tjener Piloter? Pilotlønoplysninger Og Ofte Stillede Spørgsmål

Professionelle piloter hyres af virksomheder eller enkeltpersoner til at flyve med fly, helikoptere eller enhver anden type fly. Uanset arbejdsgiver og flytype kræver en pilot omfattende uddannelse, før han får licens til at operere selvstændigt. Det er en potentielt lukrativ karriere, men indtjeningen afhænger i høj grad af opgavernes kompleksitet og arbejdsgiverens størrelse. I denne artikel besvarer vi ofte stillede spørgsmål om piloter og hvor mange penge de tjener.

Hvad laver piloter?

Piloter har til opgave at flyve og betjene alle typer fly til forskellige formål, såsom at transportere mennesker eller gods, udføre redningsaktioner, tage luftfotos og meget mere. Flyselskabpiloter hyres af et enkelt selskab og udfører ruteflyvninger, der transporterer mennesker eller fragt, mens kommercielle piloter kan arbejde for flere selskaber og udføre en række flyrelaterede opgaver.

Bortset fra sikker drift af flyet deler alle pilottyper disse fælles ansvar:

 • At bestemme hvilken flyrute der er den sikreste og mest effektive
 • Udførelse af flyinspektioner både før og efter en flyvning
 • Holde konstant kommunikation med de nødvendige instanser og personale
 • At føre nøjagtige flyveregistre
 • Sikring af sikkerheden og komforten for alle om bord på flyet, inklusive passagerer og kabinepersonale
 • Sikring af flyets integritet

De, der ønsker at blive piloter, kan begynde deres træning enten i militæret eller i en flyveskole, der er blevet certificeret af Federal Aviation Administration (FAA). For at blive en autoriseret pilot skal en elev bestå en række teoretiske, fysiske og praktiske tests for at vise, at de har færdigheder, viden og fysiske evner til at kunne betjene et fly med succes.

Piloter har også brug for et særpræget sæt bløde færdigheder, såsom:

Besætningsressourcestyring

Selvom de udelukkende er ansvarlige for at styre flyet, er piloter også en del af et større team. De skal være i stand til med succes at interagere med besætningen ombord og styre dem under hele flyvningen. De skal også samarbejde med flyselskaber og lufthavnspersonale, såsom flyveledere og flyveledere.

Meddelelse

At flyve et fly er en meget kompleks operation, og de, der har til opgave at gennemføre flyvningen med succes, skal kommunikere effektivt for at sikre sikkerheden for personer og last om bord. Som hovedansvarlig skal en pilot have de rette kommunikationsevner til hurtigt og med succes at få deres budskaber igennem.

Etik og faglig opførsel

Piloter skal respekteres af både kunder og personale og er også de vigtigste repræsentanter for deres ansættelsesfirmas image.

Beslutsomhed

Ansvaret for at betjene et fly vil uundgåeligt give uforudsigelige situationer. Med kombinationen af ​​træningsøvelser og personlig beslutsomhed skal en pilot være fortrolig med at træffe hurtige beslutninger for at opretholde den generelle sikkerhed.

Tilpasningsevne

Piloter skal ofte tilpasse sig forskellige tidszoner og kulturer. Deres flyveplaner præsenterer usædvanlige arbejdstider og kræver ofte lange perioder væk fra hjemmet, så mange piloter skal konstant tilpasse sig nye miljøer.

Relateret: Bløde færdigheder: Definitioner og eksempler

Pilotløn ofte stillede spørgsmål

Her er svar på de oftest stillede spørgsmål om, hvor meget piloter tjener:

 • Hvad er gennemsnitslønnen for piloter?
 • Hvor meget tjener en ny pilot?
 • Hvor mange år kan du arbejde som flyselskabspilot?
 • Hvor meget tjener amerikanske flyselskabpiloter sammenlignet med internationale piloter?
 • Hvordan beregnes piloternes løn?
 • Kan netværk give dig et bedre betalt job som pilot?
 • Hvad er tendenserne i piloternes lønninger?
 • Hvad kan en pilot gøre for at maksimere deres indtjening?

Hvad er gennemsnitslønnen for piloter?

Løn til piloter afhænger af mange faktorer, såsom størrelsen af ​​ansættelsesfirmaet, rang, anciennitet i virksomheden, antallet af arbejdstimer hver måned og placering. Den gennemsnitlige løn for en pilot i USA er $42.417 om året, og nogle lønninger varierer fra $61.000 til $158.000 om året. For de mest opdaterede lønoplysninger fra Bonjoures, klik på lønlinket.

Piloternes løn beregnes efter antallet af fløjne timer. Men føderal lov tillader dem ikke at flyve mere end 1.000 timer om året af sikkerhedsmæssige årsager. De vigtigste faktorer, der bestemmer, hvor meget en pilot bliver betalt, er anciennitet som kaptajn eller førstestyrmand i et flyselskab, at være ansat af et regionalt kontra et større flyselskab og den type fly, de opererer.

Hvor meget tjener en ny pilot?

Efter at have afsluttet deres indledende flyvetræning starter kommercielle piloter typisk deres karriere som flyveinstruktører for at opbygge deres flyvetid. FAA kræver 1.500 timers flyvetid, før en pilot kan opnå deres lufttransportpilot (ATP) licens for at blive en førsteofficer (næstkommanderende). At blive certificeret flyinstruktør giver dem derfor mulighed for at logge flyvetimer, forbedre deres færdigheder og viden og tjene en løn, mens de hjælper andre med at blive piloter. Den gennemsnitlige løn for en flyinstruktør er $93.036 om året. For de mest opdaterede lønoplysninger fra Bonjoures, klik på lønlinket.

Hvor mange år kan du arbejde som flyselskabspilot?

FAA-reglerne kræver, at alle flyselskabspiloter går på pension, når de fylder 65. Der er dog stadig mange professionelle muligheder som privatpilot efter officiel pensionering. Et andet vigtigt aspekt af en pilots samlede levetid er deres helbred, da de skal bestå fysiske undersøgelser med jævne mellemrum. Et vellykket lægetjek betyder, at piloten beholder den klasse 1 lægeerklæring, der kræves for at flyve for et kommercielt flyselskab. Piloter under 40 skal tage testene en gang om året, mens de over 60 skal tage dem hver sjette måned.

Hvor meget tjener amerikanske flyselskabpiloter sammenlignet med internationale piloter?

Den gennemsnitlige indtjening for amerikanske piloter svarer til internationale piloters. Men mange internationale virksomheder søger amerikanske piloter og er villige til at betale betydelige flyttegebyrer oven i den årlige løn.

Hvordan beregnes piloternes løn?

Flypiloter aflønnes efter antallet af fløjne timer. Men i modsætning til de fleste brancher, hvor ansatte kan arbejde i cirka 2.000 timer hvert år, er piloter af sikkerhedsmæssige årsager begrænset ved lov til 1.000 timer om året. Derfor er timeprisen den vigtigste faktor i beregningen af ​​en pilots løn. Timelønningen varierer fra flyselskab til flyselskab, men også efter pilotens anciennitet og flytype.

Relateret: 6 tips til din næste lønforhandling

Kan netværk give dig et bedre betalt job som pilot?

Netværk øger generelt en professionel muligheder, og det gælder også for piloter. Selvom pilotens kvalifikationer og anciennitet er de vigtigste faktorer for at bestemme deres løn, kan de kontakter, du får gennem forskellige muligheder gennem din karriere, startende fra flyveskolen, føre til bedre betalte roller.

Hvad er tendenserne i piloternes lønninger?

Ifølge US Bureau of Labor Statistics var den gennemsnitlige årlige løn for flyselskabpiloter, copiloter og flyingeniører $140.340 i 2018, op fra $137.330 i 2017 og $127.820 i 2016. Stigningen i jobefterspørgsel for både flyselskab og kommercielle piloter forventes at stige med 5 % fra 2018 til 2028, hvilket betyder, at den gennemsnitlige årlige løn for piloter sandsynligvis også vil vokse hvert år.

Relateret: Lær om at være flypilot

Hvad kan en pilot gøre for at maksimere deres indtjening?

Disse er de mest effektive måder at øge din indtjening på som pilot:

Bliv ansat af et større flyselskab

Flyselskabets piloter tjener typisk mest, sammenlignet med andre typer pilotspecialiseringer, såsom redningspiloter, turistpiloter og andre. Der er dog en betydelig forskel mellem den gennemsnitlige indtjening for piloter ansat af regionale flyselskaber og dem, der arbejder for nationale og internationale flyselskaber. Selvom de fleste større flyselskabpiloter også starter deres karriere ved at arbejde for mindre flyselskaber, kan en god rekord som lokal flyselskabspilot potentielt skaffe dig et job hos et større flyselskab eller et større fragtselskab.

Optjen anciennitet

En anden væsentlig faktor, der bestemmer pilotlønningerne, er anciennitetsniveauet i den respektive virksomhed. Når håbefulde piloter har afsluttet deres indledende flyvetræning og de 1.500 flyvetimer, der er nødvendige for at opnå deres ATP-certifikat, er de berettigede til en start-level pilotstilling hos et regionalt flyselskab, som typisk er en næstkommanderende (SIC) først. officer. Et par år med gode resultater vil normalt resultere i en forfremmelse og en markant lønstigning.

Søg jobmuligheder i bedre betalte stater

Lønninger til piloter med lignende anciennitetsniveauer og arbejder for flyselskaber af samme størrelse kan variere afhængigt af den stat, de er baseret i. Stater som Illinois, Maryland, Alaska, New Mexico og Texas har nogle af de højeste gennemsnitlige indtægter for piloter, mens stater som West Virginia, New Hampshire og Minnesota har nogle af de laveste.

Arbejd et sæsonjob som turisme- og sightseeingpilot

Nogle turistområder er kun ordentligt synlige og tilgængelige med fly, hvilket betyder, at der er et konstant behov for piloter, der kan transportere turister i små fly, mens de fortæller hele oplevelsen. De fleste af disse job er sæsonbestemte, hvilket betyder, at de potentielt kan være en god måde for en pilot, der arbejder på et fuldtidsjob et andet sted, at øge deres årlige indtjening.

Filip Holm
Filip Holm Professionelle piloter hyres af virksomheder eller enkeltpersoner til at flyve med fly, helikoptere eller enhver anden type fly. Uanset arbejdsgiver og flytype kræver en pilot omfattende uddannelse, før han får licens til at operere selvstændigt. Det er en potentielt lukrativ karriere, men indtjeningen afhænger i høj grad af opgavernes kompleksitet og arbejdsgiverens størrelse. I denne artikel besvarer vi ofte stillede spørgsmål om piloter og hvor mange penge de tjener.