Hvor Meget Tjener Morticians?

Begravere skal tage sig af en kritisk service for dem, der er gået bort, forberede ligene og arbejde tæt sammen med de pårørende til den, der er gået bort. Hvis du nogensinde har overvejet at arbejde i denne rolle, har du måske spurgt, hvor meget tjener morticians? At forstå, hvad rollen indebærer, og indtjeningspotentialet kan hjælpe dig med at afgøre, om det ville passe godt for dig. I denne artikel vil vi diskutere, hvor meget morticians tjener og tips til at øge indtjeningspotentialet for dem i denne stilling.

Hvad er en mortician?

En bejdsmand er ansvarlig for en række dødsplejeopgaver, selvom de daglige opgaver kan variere baseret på deres klienters behov. Nogle af de mest almindelige dødsplejeopgaver for morticians inkluderer møde med familiemedlemmer og kære til den afdøde for at lave begravelsesarrangementer og hjælpe dem gennem processen. Døden er en udfordrende og følelsesladet tid for mennesker, der har mistet nogen tæt på dem, så en begravelseslæge skal hjælpe i en prøvende tid og samtidig give adgang til de nødvendige ressourcer.

Morticians arbejder også med døde kroppe for at forberede dem til begravelse og transportere dem til forskellige steder. En begravelsesmand kan samle liget op og tage det til begravelseshuset til forberedelse og udføre de forberedende tjenester, herunder balsamering og påføring af makeup for at få kroppen til at se mere præsentabel ud til en begravelse med åben kiste. Begravere arbejder ofte sammen med andre involverede i processen, såsom dem, der arbejder i en kirke, hvor en begravelse vil finde sted, eller kirkegården, hvor begravelsen vil finde sted.

Nogle yderligere udtryk, der kan henvise til begravelsesmænd, omfatter bedemænd og bedemænd. Selvom nogle af opgaverne kan variere mellem hver enkelt rolle, støtter dem, der arbejder i dødsplejeindustrien ofte hinanden ved at tilbyde forskellige tjenester til deres klienter. En jordlæge arbejder muligvis udelukkende med afdøde kroppe for at forberede dem til begravelser og begravelser, men mange arbejder tæt sammen med den afdødes familie og venner for at yde støtte og ressourcer gennem dødsprocessen.

Relateret: Lær om at være begraver

Krav for at være begravelseslæge

At arbejde som mortician kræver færdiggørelsen af ​​en associeret grad fra et akkrediteret program. Akkrediteringen kommer fra American Board of Funeral Service Education (ABFSE), og programmer for begravelsesvidenskab og begravelsestjenester tilbydes i hele USA. Når du har afsluttet din uddannelse, vil du kvalificere dig til at tage den nationale bestyrelseseksamen, som ABFSE administrerer. Når du består eksamen, kan ABFSE hjælpe med at placere dig i en betalt læreplads. Efter at have gennemført det krævede antal timer som lærling, kan du derefter tage statens bestyrelseseksamen i den stat, hvor du planlægger at arbejde.

Udover at gennemføre din uddannelse og bestå de krævede eksamener, skal du også have visse færdigheder for at arbejde inden for dette felt. Dødspleje er udfordrende og kræver, at du har stor medfølelse med andre, når de håndterer sorg og sorg. Døden er en vanskelig situation, uanset hvem der er gået bort, så dem, der arbejder i denne industri, må forstå, at de vil arbejde direkte med følelsesmæssige og oprørte mennesker.

Morticians bør også have stærke planlægning færdigheder og stærke kommunikationsevner. At arbejde inden for dette felt kræver, at du holder styr på forskellige planer og er fleksibel i forhold til at imødekomme kundernes behov og ønsker, såvel som anmodninger fra den afdøde før deres bortgang. Hvis du har en passion for at arbejde med mennesker og give dem kærlig medfølelse i en svær tid, kan en karriere som begraver være en god mulighed.

Relateret: Sådan bliver du bedemand

Gennemsnitsløn for morticians

Da dødsplejeindustrien er en udfordrende industri at arbejde i, tjener de fleste begravelsesbehandlere en behagelig løn. Den gennemsnitlige løn for denne stilling i hele USA er $59.777 om året. Nogle af de byer, der rapporterer de højeste lønninger til begravelsesdirektører og begravelseseksperter, omfatter Denver, Colorado; Jacksonville, Florida; Atlanta, Georgia; og konge af Preussen, Pennsylvania.

US Bureau of Labor Statistics inkluderer begravelsesmænd, bedemænd og bedemænd i én kategori til rapporteringsformål, kaldet begravelsesarbejdere. Ifølge deres data forventes jobudsigterne for dem inden for dette felt at falde en smule mellem 2019 og 2029.

Tips til at øge lønnen som begraver

Hvis du ønsker at øge dit indtjeningspotentiale som begravelsesmand, så følg disse tips.

Bliv mere erfaren

Erfaring er højt værdsat i dødsplejesektoren. Dem med mere erfaring har en tendens til at føle sig mere trygge ved at interagere med de afdødes kære og ved, hvilke opgaver de skal udføre, når de planlægger en begravelse og laver arrangementer. Da dødstjenestevirksomheder ofte er afhængige af henvisninger, kan en mere erfaren og betroet begravelseslæge generere flere henvisninger fra dem, der følte sig trygge ved at arbejde med den pågældende på tidspunktet for deres elskedes død. Efterhånden som du bliver mere erfaren, kan du muligvis kvalificere dig til en højere time- eller årsløn.

Relateret: Hvad er relevant erfaring?

Lær alle de opgaver, der er forbundet med dødspleje

I nogle dødsplejefirmaer har arbejdere klart definerede roller og ved ikke, hvordan de skal håndtere andre opgaver i processen. Hvis du kun håndterer bestemte dele af begravelsesplanlægningen eller kropsforberedelsesprocessen, kan du muligvis øge dit indtjeningspotentiale ved at blive mere velafrundet og lære at håndtere andre opgaver. For eksempel, hvis din rolle involverer at lave begravelsesarrangementer, kan du overveje at blive trænet i processen med balsamering eller påføring af makeup på den afdøde. At øge dine færdigheder kan hjælpe dig med at få en position, hvor du kan tjene mere.

Etabler dit eget anlæg

Hvis du har erfaring med dødsplejetjenester, kan du overveje at åbne din egen virksomhed, der leverer disse kritiske tjenester til dem i dit samfund. Før du starter en virksomhed, skal du have en erhvervslicens og et anlæg, der kan huse afdødes kroppe og give plads til at forberede dem til begravelse.

Relateret: Sådan starter du din egen virksomhed i 9 trin

Overvej en anden arbejdsplads

Det sted, hvor du arbejder, spiller en væsentlig rolle for dit indtjeningspotentiale. Det gælder både for den virksomhed, du arbejder for, og hvor du fysisk befinder dig. I visse stater tjener jordlæge mere end andre, så flytning kan øge dit indtjeningspotentiale. Hvis du arbejder for et lille begravelsesfirma, tjener du måske mere ved at arbejde for en national virksomhed eller en virksomhed, der kan tage flere kunder ad gangen.

Benjamin Koch
Benjamin Koch Begravere skal tage sig af en kritisk service for dem, der er gået bort, forberede ligene og arbejde tæt sammen med de pårørende til den, der er gået bort. Hvis du nogensinde har overvejet at arbejde i denne rolle, har du måske spurgt, hvor meget tjener morticians? At forstå, hvad rollen indebærer, og indtjeningspotentialet kan hjælpe dig med at afgøre, om det ville passe godt for dig. I denne artikel vil vi diskutere, hvor meget morticians tjener og tips til at øge indtjeningspotentialet for dem i denne stilling.