Hvor Meget Tjener Marketing Majors? Med Job Outlook Og Guide

Hvor Meget Tjener Marketing Majors? Med Job Outlook Og Guide

Markedsføringsfag har en bred vifte af muligheder med lige så unikke lønintervaller. Der er mange nicheområder indenfor marketing med lønskalering efter erfaring, organisationsstørrelse og fagområde. Næsten alle brancher og individuelle virksomheder har brug for et marketingteam, hvilket gør dette til et efterspurgt og voksende felt.

I denne artikel diskuterer vi, hvad den gennemsnitlige marketingmajor kan forvente at lave, deres jobudsigter og hvordan man kan komme videre i en marketingkarriere.

Relateret: En guide til karrierer i marketing: krav, job og tips

Hvad er den gennemsnitlige markedsføringsløn?

Markedsføringsfag påtager sig mange roller i deres brancher, hvor nogle af de mest almindelige er marketingkoordinatorer. Disse fagfolk udfører store mængder forskning om industrier, målgrupper og andre marketingstrategier for at udvikle og udføre deres egne marketingplaner.

Gennemsnitsløn i USA: $44.918 om året

Relateret: 15 marketingjob, der betaler godt

Gennemsnitlig marketingsløn efter job

Følgende liste skitserer markedsføring af vigtige lønninger efter job:

  • Marketingmedarbejder
  • Social media manager
  • SEO specialist
  • Digital marketingmedarbejder
  • Marketing analytiker
  • Markeringsansvarlig

Marketingmedarbejder

National gennemsnitsløn: $47.638

Primære opgaver: Marketingmedarbejdere spiller en støttende rolle inden for bureauhierarkier. De udfører markedsundersøgelser, støtter teamet i deres bestræbelser, udfører administrative opgaver, laver forslag og præsentationer og kommunikerer med kunder.

Relateret: 8 Marketing Interview Spørgsmål at Forvente

Social media manager

National gennemsnitsløn: $48.753

Primære pligter: Ledere af sociale medier bruger sociale medieplatforme til at engagere sig med publikum. De udvikler brandbevidsthed og omdømme, administrerer indhold og dyrker kundeemner og salg. Nogle ledere skaber også deres eget indhold, såsom informativ infografik eller opmærksomhedsfangende videoer.

SEO specialist

National gennemsnitsløn: $52.677

Primære opgaver: SEO-specialister er søgemaskineeksperter, der bruger deres viden og færdigheder til at optimere en virksomheds digitale indhold. De sporer, rapporterer og analyserer webstedsanalysedata, administrerer kampagner og deres udgifter, udvikler og implementerer strategier for områder som linkbuilding og udfører løbende research om industrien og konkurrenter.

Digital marketingmedarbejder

National gennemsnitsløn: $61.614

Primære opgaver: Digitale marketingfolk analyserer, måler og kvantificerer data til online marketingindsats. De udfører revisioner på sociale medier, administrerer flere konti fra et digitalt dashboard og planlægger, designer og implementerer marketingkampagner for hjemmesider, sociale medier og e-mail.

Marketing analytiker

National gennemsnitsløn: $63.038

Primære opgaver: Marketinganalytikere indsamler og analyserer data, så virksomheder kan træffe kvalificerede beslutninger i deres markedsføring og andre bestræbelser. De udarbejder rapporter, designer markedsundersøgelser, udvikler strategier og kommunikerer med kunder.

Marketingchef

National gennemsnitsløn: $66.598

Primære opgaver: Marketingchefer fører tilsyn med alle marketing og relaterede aktiviteter for deres virksomhed. De udvikler strategier, koordinerer kampagner, skaber og udgiver marketingmateriale, overvåger leadgenerering, forbereder kampagner og overvåger resultater.

Marketing jobudsigt

Ifølge Bureau of Labor Statistics er jobudsigterne temmelig positive, og de stiger hurtigere end gennemsnittet med 8 % indtil 2028. Marketingchefer forventes at se den største stigning med over 280.000 stillinger i 2028. Dataene forbliver de samme for andre marketingroller såsom annoncering og kampagner.

Forvent at disse og lignende roller vil vokse hurtigere end andre i løbet af de næste par år. For eksempel bør det at bevæge sig ind i den digitale tidsalder få digitale marketingroller til at vokse hurtigere. Organisationer er dog langsomme til at fange de mange fordele, som digital annoncering giver, eller krydstræne deres interne marketingteam.

Hvor arbejder marketingfolk?

Marketingfolk arbejder ofte i kontormiljøer, såsom små bureauer, og arbejder tæt sammen med ledere. Afhængigt af virksomhedens størrelse kan marketingfolk have deres egne kontorer eller arbejde i et åbent, samarbejdende miljø.

Møder finder ofte sted, ofte i et privat mødelokale, hvor hele marketingteamet er fyldt. De arbejder også for alle enheder fra store offentlige myndigheder til små, lokale virksomheder. Nogle marketingfolk arbejder freelance hjemmefra og påtager sig opgaver fra hele landet.

Relateret: 11 tips til at praktisere god kontoretikette

Sådan kommer du videre i markedsføringen

Følgende trin skitserer, hvordan du kommer videre i markedsføringen:

  1. Forbedre dine præsentationsevner
  2. Gør processer mere effektive
  3. Registrer dine største succeser
  4. Tal med din leder

1. Forbedre dine præsentationsevner

At præsentere dine tanker og ideer for både et internt team og dine kunder er en stor del af rollen. Marketingfolk befinder sig ofte i situationer, hvor de skal overbevise andre om deres ideer. Dette er især vigtigt, når du præsenterer for kunder. Hvis du præsenterer dårlige ideer eller præsenterer på en dårlig måde, er kunderne muligvis ikke sikre på dine planer. Dårlige præsentationer koster bureauerne tab af kunder. Præsentationsevner kommer gennem erfaring. Benyt enhver lejlighed til at præsentere ideer og tale offentligt foran dit team.

2. Gør processer mere effektive

Mange bureauer oplever perioder med højt volumen klientarbejde. Det er vigtigt, at du og dit team finder måder at forbedre processer på eller bruge mere effektive applikationer på. Brug den nødvendige mængde tid hver dag på at undersøge aktuelle tendenser og være på forkant. Præsenter nye ideer til dit team og til ledelsen. Hvis du gør det, kan det dog kræve, at du leder forandringen, planlægger og implementerer den. Introduktion af nye, effektive ideer og udnyttelse af mulighederne for at lede får dig til at skille dig ud, hvilket gør dig klar til kampagner.

3. Registrer dine største succeser

Hver gang du gør noget særligt godt i din rolle, skal du optage det til senere reference. Hvis du f.eks. er marketingmedarbejder, og din seneste kampagne for en kunde øgede deres tilstedeværelse med 120 %, skal du inkludere denne note på dit CV med den specifikke stigningsprocent. Rekrutterere foretrækker at se specifikke statistikker og andre tal på CV'er, da det giver yderligere bevis eller gyldighed for din oplevelse. Selvom du ikke søger et nyt job, skal du fortsætte med at dokumentere dine største resultater til din egen registrering.

4. Tal med din leder

En af de bedste måder at udvikle sig i din karriere på er blot at tale med din leder. Udtryk din interesse for virksomheden og komme videre. Når du har gennemført alle de foregående trin, har du masser af beviser, der beviser din dygtighed, erfaring og værd. Hvis du endnu ikke har modtaget et tilbud, så brug dine største succeser, dine procesforbedringer og dine præsentationsevner til at overbevise din leder om, at du er i stand til at tage mere ansvar.

Kate Frost
Kate Frost Markedsføringsfag har en bred vifte af muligheder med lige så unikke lønintervaller. Der er mange nicheområder indenfor marketing med lønskalering efter erfaring, organisationsstørrelse og fagområde. Næsten alle brancher og individuelle virksomheder har brug for et marketingteam, hvilket gør dette til et efterspurgt og voksende felt.