Hvor Meget Tjener En Webudvikler?

At forstå webudviklerens løninterval kan være en faktor i din beslutning om at forfølge denne karriere. Webudviklere arbejder i teknologisektoren på tværs af alle forskellige brancher og for virksomheder i alle størrelser. Dette job har også et positivt vækstpotentiale, hvilket gør det mere attraktivt for dem, der søger fast beskæftigelse. I denne artikel diskuterer vi den gennemsnitlige webudviklerløn, faktorer, der påvirker lønnen i denne stilling, og hvilke typer webudviklerjob der er tilgængelige.

Hvad er en webudvikler?

En webudvikler er ansvarlig for at skabe websteder, og fokuserer normalt mere på webstedets funktionalitet frem for udseendet. Nogle af de tekniske aspekter, de ofte fokuserer på, omfatter sidens kapacitet, eller hvor meget trafik den kan håndtere, samt ydeevne og hastighed.

Hvad er den gennemsnitlige webudviklerløn?

I USA er den gennemsnitlige løn for en webudvikler registreret her til $72.090 om året, selvom lønningerne for webudviklere ofte opdateres på Bonjoures, inklusive dem, der er anført efter stat. Sortimentet starter ved $20.000 om året og går op til $155.000 om året, så denne stilling byder på et betydeligt vækstpotentiale.

Faktorer, der påvirker webudviklerlønninger

Som med ethvert karrierefokus vil et væld af medvirkende faktorer påvirke lønnen for en webudvikler, såsom:

 • Ekspertiseområder: De, der specialiserer sig i et bestemt område af webdesign, kan muligvis tjene mere. For eksempel tjener en frontend-udvikler, der arbejder i USA, i gennemsnit $102.006 om året. Den gennemsnitlige løn for en fuld stack-udvikler er $111.858 om året. Når en webudvikler søger stillinger, vil den sandsynligvis have brug for en portefølje af websteder, de har udviklet, for at vise bevis for deres færdigheder og evner.
 • Tidligere erhvervserfaring: Hvis du har en stærk portefølje, der omfatter hjemmesider på tværs af flere brancher og virksomheder af alle størrelser, vil du sandsynligvis være i den højere ende af lønskalaen. De, der starter, får en lavere indkomst, indtil de får mere erfaring. Nogle webudviklere arbejder på freelancebasis og tilbyder deres færdigheder til flere kunder. Andre arbejder muligvis for reklame- og marketingbureauer eller for individuelle virksomheder med flere websteder, der skal bygges og administreres.
 • Uddannelse: Jo flere akkreditiver og færdigheder du opnår gennem kurser, jo mere øger du dine chancer for en højere løn. At arbejde som webudvikler kræver ofte mindst en associeret grad, selvom flere stillinger nu kræver en bachelorgrad inden for et beslægtet område, såsom datalogi. Webudviklere skal også have dokumenterede færdigheder, herunder kodning med de mest almindeligt anvendte programmeringssprog.
 • Beliggenhed: Hvor du vælger at arbejde, vil også påvirke dit løninterval.

Relateret: 11 seje job, du kan forfølge (https://www.Bonjoures.com/career-advice/finding-a-job/cool-jobs-you-can-pursue]

Højeste webudviklerløn efter stat

Webudviklere, der arbejder på tværs af staterne i USA, kan have vidt varierende lønninger, for et vist perspektiv på lønafvigelse efter stat, sammenligne følgende stikprøve af stater:

 • Wyoming: $32.425 om året
 • West Virginia: $55.972 om året
 • Connecticut: $62.171 om året
 • Alabama: $64.923 om året
 • Ohio: $67.070 om året
 • Washington: $81.799 om året
 • Colorado: $69.826 om året
 • Texas: $77.655 om året
 • Californien: $77.953 om året
 • Virginia: $87.069 om året
 • New Jersey: $82.117 om året
 • New York: $94.230 om året

Hvad laver en webudvikler?

Når du opretter websteder, skal udviklere først forstå kundens behov for at bygge et websted, der afspejler deres vision. Efter at have lært, hvad deres kunder ønsker, skal udviklere derefter anvende deres tekniske ekspertise til at udvikle websteder, der kan imødekomme disse behov. Eksempelvis skal en spilleside kunne håndtere grafik og lyd, mens en nyhedsbaseret hjemmeside kunne være mere enkel på bagsiden. Et websted, der tilbyder varer til salg, skal have betalingsbehandlingsfunktionalitet. Nogle udviklere fokuserer på bestemte typer websteder eller bestemte trin i udviklingsprocessen, mens andre tilbyder mere generaliseret service og kan bygge enhver type websted fra start til slut. Nogle af de mest almindelige jobopgaver for webudviklere inkluderer:

 • Diskutere kundens behov og forventninger
 • Håndtering og overholdelse af deadlines
 • Oprettelse og test af applikationer og plug-ins til et websted
 • Skrive kode
 • Arbejde med grafiske designere og andre teammedlemmer for at skabe visuelt tiltalende layouts
 • Integrering af video, lyd, grafik og andre komponenter på et websted
 • Overvågning af trafik til webstedet
 • Test af hjemmesider for fejl og funktionalitetsproblemer

Relateret: Sådan finder du din passion

Web-udvikler jobliste

Her er almindelige webudviklerroller for dem, der har en interesse i at udvikle, bygge og vedligeholde hjemmesider og applikationer. For de mest opdaterede lønoplysninger fra Bonjoures, klik på linket for hver stillingstitel nedenfor:

1. Webdesigner

National gennemsnitsløn: $22,29 i timen

Primære opgaver: Webdesignere og -udviklere er ofte blandet sammen, men deres opgaver er lidt forskellige. En webdesigner er ansvarlig for sidens udseende, herunder layout, udseende og funktioner, så de skal have forståelse for både webudvikling og grafisk design. Deres primære opgaver omfatter design af webstedslayout, oprettelse af backup-filer, arbejde med webudviklere og andre teammedlemmer for at fuldføre webudviklingsprocessen, redigering og vedligeholdelse af websteder og identificering og løsning af problemer med kode.

Relateret: Sådan laver du en stellar grafisk designportefølje

2. Webudvikler

National gennemsnitsløn: $72.090 om året

Primære opgaver: Webudviklere er ansvarlige for at skrive kode til hjemmesider, der er effektiv, veldesignet og i stand til at blive testet. For at gøre det skal de skabe hjemmesidelayouts og brugergrænseflader ved brug af programmeringssprog, integrere data fra databaser og back-end-tjenester, vedligeholde og skabe dokumentation, arbejde med webdesignere for visuelle elementer og vedligeholde, skalere og udvide websteder som havde brug for.

3. Applikationsudvikler

National gennemsnitsløn: $86.085 om året

Primære opgaver: Applikationsudviklere har specialiseret sig i udvikling af webbaserede applikationer til mobile enheder. Deres hovedopgaver omfatter udvikling af softwareløsninger, der opfylder brugernes behov, test og fejlretning af kildekode, evaluering af eksisterende applikationer, ændringer og opdateringer af applikationer og udvikling af tekniske manualer og håndbøger til brugere.

4. Frontend webudvikler

National gennemsnitsløn: $102.006 om året

Primære opgaver: En front-end webudvikler har specialiseret sig i design af en hjemmeside frem for funktionalitet. Deres primære opgaver omfatter at designe elementer til websteder, der skaber en balance mellem æstetik og funktionalitet, optimering af design til mobile enheder, brug af programmeringssprog til at kode og udvikle websteder, sikring af en positiv brugeroplevelse og opretholdelse af brandkonsistens.

5. Back end webudvikler

National gennemsnitsløn: $126.874 om året

Primære opgaver: Back-end webudviklere fokuserer på funktionaliteten af ​​hjemmesider. De er ofte ansvarlige for at udvikle og vedligeholde applikationslogik på serversiden af ​​websteder, skrive API'er og webtjenester, der bruges af frontend-udviklere, bygge kode, der kan genbruges til websteder i fremtiden, designe og implementere løsninger til datalagring og optimering af websteder for skalerbarhed og hastighed.

Anette Due
Anette Due At forstå webudviklerens løninterval kan være en faktor i din beslutning om at forfølge denne karriere. Webudviklere arbejder i teknologisektoren på tværs af alle forskellige brancher og for virksomheder i alle størrelser. Dette job har også et positivt vækstpotentiale, hvilket gør det mere attraktivt for dem, der søger fast beskæftigelse. I denne artikel diskuterer vi den gennemsnitlige webudviklerløn, faktorer, der påvirker lønnen i denne stilling, og hvilke typer webudviklerjob der er tilgængelige.