Hvor Meget Får Dommere Betalt? Gennemsnitlige Lønninger, Jobopgaver Og Uddannelseskrav

Hvor Meget Får Dommere Betalt? Gennemsnitlige Lønninger, Jobopgaver Og Uddannelseskrav

Forberedelse til en karriere inden for atletik kan byde på mange unikke muligheder, hvoraf den ene inkluderer dommer for sportsligaer. Ved at tage dig tid til at undersøge dine karrieremuligheder og de anslåede lønninger, der tilbydes på hvert niveau, kan du oprette en plan, der er specifikt skræddersyet til, hvad du ønsker fra din karriere.

I denne artikel definerer vi en dommers jobansvar, gennemgår de forskellige lønintervaller, der er tilgængelige for dem på hvert liganiveau, typer af sportsligaer, nødvendige krav til dem, der ønsker at forfølge en karriere som dommer og de overordnede jobudsigter for erhverv.

Relateret: 6 af de bedste alternative karrierer inden for sport

Hvad laver en dommer?

En dommer er ansvarlig for at sikre, at reglerne for en bestemt sportsgren bliver overholdt af spillere under en sportsbegivenhed. De har til opgave at lave vanskelige opkald, der kan påvirke resultatet af en kamp, ​​og de forventes at fungere som en neutral tredjepart blandt de modsatte hold og deres trænere.

Dommere kan arbejde på fritids-, gymnasie-, kollegialt, mindre og større liganiveauer inden for sportsgrene som fodbold, baseball, basketball, hockey, fodbold, volleyball, tennis, rugby og lacrosse.

Relateret: Sådan finder du din passion

Hvor meget får en dommer udbetalt?

Den gennemsnitlige løn for en dommer i USA er registreret her til $16,26 i timen. En dommers lønskala kan påvirkes af flere faktorer, herunder det niveau, de arbejder på, og den særlige sport, de er ansat i. For opdaterede løngennemsnit for nogen af ​​dommertitlerne, der er anført i denne artikel, skal du følge linket tilbage til Bonjoures Salaries.

Dommerløn og ansvar på hvert niveau

Her er en liste over typiske lønninger og forventninger til dommere på hvert niveau:

1. Ungdoms idrætsdommer

National gennemsnitsløn: $11,58 i timen

Primære opgaver: En ungdomsidrætsdommer er ansvarlig for at føre tilsyn med sportsbegivenheder for atleter i folkeskolen, mellem- og gymnasiealderen. De bruger deres viden om basketball, baseball, fodbold, lacrosse, fodbold og andre sportsgrene, der tilbydes på dette niveau, til at give præcis bedømmelse af spil.

2. Lokal idrætsdommer

National gennemsnitsløn: $25,00 i timen

Primære opgaver: En lokal sportsdommer kan arbejde som en del af en lokal kluborganisation eller et rekreativt anlæg. De er ansvarlige for at anvende deres viden om en bestemt sport til ungdoms-, coed- og voksensportsbegivenheder.

3. Statens idrætsdommer

National gennemsnitsløn: $20,00 i timen

Primære opgaver: Statslige sportsdommere kan ansættes af statslige klubligaer, gymnasier, universiteter og mindre liga-sportsorganisationer. De forskellige talentniveauer, der kræves inden for statsdækkende sportsligaer, betyder, at der kræves forskellige niveauer af erfaring fra en dommers side for at udføre deres jobopgaver.

4. National idrætsdommer

National gennemsnitsløn: $19,61 i timen

Primære opgaver: En national sportsdommer er ansvarlig for at føre tilsyn med sportsbegivenheder for nationale ligaer og klubhold. Dommere på dette niveau bør have en dybdegående forståelse af en bestemt sport og dens praksis.

Typer af sportsligaer og dommerløn for hver

Det følgende afsnit gennemgår lønprojekterne for dommere og dommere i specifikke ligaer på større og mindre niveauer.

Stats- og klubligaer

Flag Star Football er en fodboldliga for unge og unge voksne, der har lokationer i hele USA. Baseret på Bonjoures Salaries-data er gennemsnitslønnen for en dommer $13,62 i timen, hvilket er cirka $27.000 om året.

I en indendørs fodboldliga for voksne og børn, såsom Arena Sports, betales en dommer i gennemsnit $15,79 i timen ifølge Bonjoures Salaries-data. Dette timebeløb kan oversættes til cirka 31.000 USD om året.

USABL er en amatørliga, der opererer på tværs af USA. Baseret på løndata erhvervet fra Bonjoures Jobs kan dommere ansat på dette niveau tjene mellem $20 til $40 i timen, hvilket er cirka $40.000 til $80.000 om året.

Store og nationale ligaer

United States Soccer Federation, der ejes af Fédération Internationale de Football Association (FIFA), består af de amerikanske kvinde- og herrelandshold samt ungdomslandshold og paralympiske landshold. Ifølge Bonjoures Salaries-data tjener dommere i gennemsnit $20,43 i timen. Dette timetal kan oversættes til en indtjening på cirka 40.000 USD om året.

Ifølge Bonjoures Salaries-data kan professionelle atleter tjene cirka 300.000 USD om året i NFL, mens operationskoordinatorer i NFL kan forventes at tjene et gennemsnit på 20,35 USD i timen eller cirka 42.000 USD om året. Ud fra disse tal kan det anslås, at dommere på professionelt fodboldniveau tjener mellem $40.000-$300.000 om året.

I MLB bliver dets dommere, kaldet "dommere", betalt mellem $120.000-350.000 om året, ifølge MLB's hjemmeside. Disse tal kan ændres afhængigt af en persons års erfaring.

Relateret: 10 populære sportsmedicinske karrierer

Krav til dommere

Følgende sektion viser krav til dommere, uanset hvilken sport de udøver eller det niveau, de er ansat på:

  • Få korrekt certificering. Dommere, især dem, der søger beskæftigelse inden for ungdoms- eller gymnasieniveau, er forpligtet til at opnå den korrekte certificering eller licens i overensstemmelse med statslig eller lokal lovgivning. De, der arbejder med børn, kan også forventes at gennemføre fingeraftryk og et baggrundstjek med den lokale retshåndhævelse for at sikre, at de er okay at være i nærværelse af personer under 18 år.
  • Vær af moralsk karakter. Det forventes, at dommere foretager upartiske opkald, der bidrager til et retfærdigt resultat, da de anses for at være den neutrale part ved en sportsbegivenhed. Der har været problemer med, at dommere har modtaget bestikkelse og målrettet foretager opkald, der har bidraget til en uretfærdig sejr for et hold, så det er vigtigt, at man kan stole på dommere som dommere, der har en moralsk karakter, uden nogen form for dårlige hensigter.
  • Besidder indgående kendskab til en sport og dens regler. En dommer skal have erfaring med at spille og observere en sport for at være en ordentlig dommer over dens spillere og deres handlinger under en kamp. De skal muligvis tage et træningskursus og prøve for at sikre, at de forstår den sport, de ønsker at udføre, og dens regler og regler.
  • Øv gode kommunikationsevner. En dommer bør have store verbale kommunikationsevner, da de forventes at kommunikere mellem trænere, spillere og andre dommere for at træffe en beslutning om en bestemt hændelse eller forklare begrundelsen bag et opkald, de har foretaget.
  • Vær fysisk i form. Dommere skal være fysisk egnede, da de forventes at kunne løbe sammen med spillerne, mens et spil bliver gennemført. De skal muligvis også bruge hurtige manøvrer for at undgå at komme i vejen. Afhængigt af sporten kan de også forventes at stå eller krøbe sig i længere perioder.
  • Har en tendens til lederskab. Dommere bør have en tendens til lederskab, da de er den officielle instans for en sportsbegivenhed. Det er ofte dem, der er involveret i at adskille spillere, der er involveret i fysiske skænderier, og er ansvarlige for at bevare roen, når trænere og spillere er verbalt aggressive med hensyn til et opkald, de har foretaget.

Relateret: Lær om at være en atletisk træner

Udsigt til dommerjob

Ifølge Bureau of Labor Statistics (BLS) forventes jobudsigterne for dommere at stige med 6% i 2028. Dette tal inkluderer ikke estimater fra dem, der forventes at trække sig tilbage fra erhvervet i de næste ti år. De, der søger beskæftigelse på ungdoms- og gymnasieniveau, forventes at have flere muligheder end dem, der forfølger en karriere på kollegialt eller professionelt niveau, da der er mere konkurrence om dommerstillinger på dette niveau.

Kaj Bay
Kaj Bay Forberedelse til en karriere inden for atletik kan byde på mange unikke muligheder, hvoraf den ene inkluderer dommer for sportsligaer. Ved at tage dig tid til at undersøge dine karrieremuligheder og de anslåede lønninger, der tilbydes på hvert niveau, kan du oprette en plan, der er specifikt skræddersyet til, hvad du ønsker fra din karriere.