Hvor Mange Penge Tjener En Junior Grafisk Designer?

Mange håbefulde grafiske designere arbejder først som juniordesignere, når de først går ind i feltet. At arbejde som junior designer kan være en fantastisk måde at starte en karriere som grafisk designer på, fordi det kan give muligheder for at lære mere om branchen og udvikle dine egne grafiske designfærdigheder. Du kan også overveje at søge arbejde som juniorgrafiker, hvis du er interesseret i at blive vejledt af en professionel på området. I denne artikel overvejer vi, hvad en juniorgrafiker er, og hvor meget de kan tjene på arbejdet.

Relateret: Sådan forfølger du en karriere som grafisk designer

Hvad er en junior grafisk designer?

En junior grafisk designer er en professionel på begynderniveau inden for grafisk design, som ikke har meget erfaring endnu. Fordi juniorgrafikere typisk er nye på området, arbejder de ofte tæt sammen med etablerede grafiske designere på deres arbejdsplads for at observere deres processer og lære om effektive teknikker, som de kan bruge senere i deres egen karriere. De specifikke jobopgaver for en junior grafisk designer kan variere afhængigt af den virksomhed, de arbejder for, men de fleste junior grafiske designere tager del i grundlæggende grafiske designopgaver samt administrative ansvar.

Her er et par jobopgaver, som en junior grafisk designer kan have:

 • Udfør farvekorrektion på billeder
 • Design papirvarer
 • Lav bannere til hjemmesider
 • Deltag i kundemøder for at tage noter
 • Rediger illustrationer ved hjælp af computerprogrammer
 • Opbyg annoncer til digital og trykt udgivelse

Relateret: Lær om at være grafisk designer

Junior grafisk designer løn

Den nationale gennemsnitlige løn for en junior grafisk designer i USA er i øjeblikket $39.437 om året. Der er dog typisk muligheder for juniorgrafikere at tjene højere løn, efter at de har fået flere års erfaring inden for området. De fleste juniorgrafikere modtager også fordele ud over deres løn, såsom sygesikring, en fleksibel forbrugskonto og muligheder for at arbejde hjemmefra. Her er et par flere fordele, som en junior grafisk designer kan kvalificere sig til på arbejdet:

 • Betalt fri
 • 401(k)
 • Refusion for afhængig pleje
 • Butiksrabat
 • Tandlægeforsikring
 • Synsforsikring
 • Frivillige fridage

Relateret: 15 af de højest betalende grafiske designjob

Jobudsigt for en junior grafisk designer

Mens United States Bureau of Labor Statistics ikke tilbyder specifikke jobudsigtsdata for yngre grafiske designere, leverer de jobudsigtsoplysninger for grafiske designere, som er en nært beslægtet jobtitel. Ifølge United States Bureau of Labor Statistics forventes antallet af personer, der er ansat som grafiske designere, at forblive nogenlunde konsistent fra 2019 til 2029. Bureauet oplyser dog også, at ansættelsen af ​​grafiske designere kan stige i visse brancher, der oplever vækst. såsom design af computersystemer og andre lignende forretningsområder.

Relateret: En guide til at få et job i grafisk design

Junior grafisk designer færdigheder

Mens meget af deres job normalt involverer at udvikle de færdigheder, de kan bruge i deres karriere som grafisk designer, kan en junior grafisk designer drage fordel af at have stærke læringsevner, der kan give dem mulighed for at beholde og anvende den information, de modtager på jobbet. En junior grafisk designer bør også have fremragende opmærksomhed på detaljer, så de kan lære effektivt af de professionelle, de observerer på arbejdet. Mange juniorgrafikere udfører grundlæggende grafiske designopgaver, så det kan også være nyttigt for dem at have kendskab til computerprogrammer, som grafiske designere bruger til at redigere billeder digitalt.

Her er nogle flere færdigheder, som en junior grafisk designer måske har brug for:

 • Photoshop
 • Illustrator
 • InDesign
 • Kommunikationsegenskaber
 • Interpersonelle færdigheder
 • Evne til at tænke kreativt
 • Innovationsevner

Relateret: Grafisk designerfærdigheder: Definition og eksempler

Arbejdsmiljø for en junior grafiker

En junior grafisk designer kan arbejde i alle omgivelser, der beskæftiger grafiske designere. De to mest almindelige rammer, som juniorgrafikere kan finde arbejde i, er hos grafiske designbureauer og hos virksomheder som in-house designere. Her er nogle flere detaljer om, hvad hvert af disse arbejdsmiljøer kan indebære:

Agenturdesigner

Juniordesignere, der arbejder på grafiske designbureauer, arbejder typisk på fuld tid, og arbejder ofte overarbejde for at overholde deadlines for kunder. At arbejde på et designbureau kræver normalt, at junior designere udfører opgaver som grundlæggende redigeringer på digitale billeder eller modeller til nye annoncer. Fordi grafiske designbureauer kan servicere flere kunder på samme tid, arbejder juniordesignere på et bureau ofte på flere projekter på én gang for forskellige kunder. Det betyder, at en stor del af en bureaudesigners job kan involvere multitasking og tilrettelæggelse af ansvar for at sikre, at de vigtigste opgaver bliver prioriteret.

In-house designer

In-house junior designere arbejder normalt for en enkelt virksomhed eller organisation som en del af et grafisk designteam, der skaber deres marketingmaterialer og reklamer. Det betyder, at juniordesignere, der finder arbejde som interne designere, kan skabe design til den samme virksomhed eller brand over en længere periode, hvilket kan være med til at etablere stærke professionelle relationer til deres kunder og kolleger. Fordi in-house designere ofte arbejder for store organisationer og med etablerede brands, finder mange muligheder for at tjene højere løn og at arbejde fleksible timer, nogle gange hjemmefra.

Tips til at blive juniorgrafiker

Her er et par tips til at blive juniorgrafiker:

Byg din portefølje

Et af de vigtigste aspekter ved at starte en karriere inden for grafisk design er at udvikle en portefølje af dit designarbejde. For at opbygge din portefølje kan du organisere dine designs fra de projekter, du gennemfører, på en central placering eller fil, som du kan dele med potentielle arbejdsgivere i fremtiden. Selvom det kan være mest fordelagtigt at inkludere designs fra projekter, som du fuldfører professionelt, kan du også tilføje designs, du opretter på din egen tid, og som viser dine evner.

Etabler et netværk

Netværk kan især være nyttigt for nye designere, der gerne vil ind på området professionelt. Dette skyldes, at det at have forbindelser til andre fagfolk i branchen kan introducere dig til nye koncepter og processer inden for grafisk design og henvise dig til beskæftigelsesmuligheder, som du måske ellers ikke kender til. For at opbygge dit netværk kan du nå ud til fagfolk hos virksomheder, hvor du ønsker at arbejde, eller designere, som du tidligere har arbejdet med for at etablere og vedligeholde en positiv professionel relation.

Hold dig motiveret

At forsøge at forblive motiveret, mens du leder efter et job som juniorgrafiker, kan også hjælpe din proces, da det grafiske design til tider kan være konkurrencedygtigt. Men ved at forblive motiveret kan du fortsætte med at lede efter muligheder og søge job, indtil du finder den stilling, der passer til dig.

Laust Brandt
Laust Brandt Mange håbefulde grafiske designere arbejder først som juniordesignere, når de først går ind i feltet. At arbejde som junior designer kan være en fantastisk måde at starte en karriere som grafisk designer på, fordi det kan give muligheder for at lære mere om branchen og udvikle dine egne grafiske designfærdigheder. Du kan også overveje at søge arbejde som juniorgrafiker, hvis du er interesseret i at blive vejledt af en professionel på området. I denne artikel overvejer vi, hvad en juniorgrafiker er, og hvor meget de kan tjene på arbejdet.