Hvad Kan Du Forvente Af En Gennemsnitlig Kampagneforhøjelse

En af de primære grunde til, at medarbejdere arbejder hårdt for at tjene forfremmelser, er løftet om en lønforhøjelse. Det nøjagtige beløb, man kan forvente af en lønforhøjelse, afhænger i høj grad af arbejdsgiverens budget og de specifikke pligter, der er forbundet med den nye stillingsbetegnelse. Hvis du i øjeblikket arbejder hen imod en forfremmelse, eller hvis du forfølger en stilling hos en ny arbejdsgiver, skal du vide, hvad du kan forvente af en fremtidig lønforhøjelse.

I denne artikel vil vi diskutere det nationale gennemsnit for forfremmelsesforhøjelser og give tips om, hvad du bør overveje, når du forhandler om en forfremmelse.

Læs mere: Sådan beder du om en kampagne

Gennemsnitlig forhøjelse for en forfremmelse

Ofte, når en medarbejder forfremmes, modtager de en lønforhøjelse. En forhøjelse tilbydes ofte som et præstationsincitament for medarbejderne eller i forbindelse med øget ansvar. I modsætning til en bonus, som typisk er en engangsbegivenhed, påvirker en forhøjelse det beløb, som en medarbejder tjener hver lønperiode. Størrelsen af ​​forhøjelsen afhænger af flere nøglefaktorer, herunder industri, geografisk placering og antallet af år, medarbejderen har arbejdet for virksomheden.

Ifølge Bureau of Labor Statistics årlige gennemgang er den gennemsnitlige stigning for en præstationsbaseret forfremmelse i 2020 3,0 %. Dette betyder, at en medarbejder, der tjener $40.000 om året, ville modtage (i gennemsnit) en forhøjelse på $1.200. De $1.200 vil blive tilføjet til medarbejderens årlige lønseddel, som typisk uddeles hver anden uge eller månedligt. Hvis en medarbejder bliver betalt en gang om måneden, vil en forhøjelse på $1.200 svare til $100 mere i løn hver måned.

Præstationsbaserede kampagner tilbydes medarbejdere af den virksomhed, de i øjeblikket arbejder for. For eksempel, hvis et medlem af et salgsteam viser exceptionelle evner og potentiale, kan de blive forfremmet til salgschef. Denne form for forfremmelse involverer normalt, at medarbejderen påtager sig flere ansvarsområder eller autoriteter.

Arbejdsgivere har typisk et begrænset budget, når det kommer til at uddele lønstigninger eller bonusser til deres nuværende medarbejdere. Ofte har en virksomhed et ikke-omsætteligt maksimumbeløb, som den kan tilbyde ved forfremmelse af medarbejdere. Afhængigt af en virksomheds lønstigningsbudget kan de blive bedt om at tilbyde mindre eller være i stand til at tilbyde mere end den nationale gennemsnitlige forhøjelse.

En professionel kan også søge en forfremmelse ved at tage et nyt job i en anden virksomhed. Dette er normalt den hurtigste måde at tjene en forhøjelse på. Når en potentiel medarbejder går til samtaler med en virksomhed, har de typisk mulighed for at forhandle deres løn. Når man ansætter en ny medarbejder, er virksomheder normalt ikke begrænset til det samme budget, som de trækker på, når de promoverer internt. Så hvis interviewpersonen kan bevise, at deres kompetencer og ekspertise ville være værdifulde for virksomheden, er de ofte i stand til at sikre sig en løn, der i gennemsnit er 10-20 % højere end den, de tjener i øjeblikket.

Læs mere: 6 tips til din næste lønforhandling

Hvad skal man overveje, når man forhandler om en forfremmelse

Hvis du bliver tilbudt en forfremmelse, eller hvis du er i gang med at forfølge en, vil du sandsynligvis have mulighed for at forhandle de finere detaljer. Her er vores forslag til nogle ting, du bør overveje, når du forhandler en kampagne:

  • Den person du forhandler med
  • Din arbejdsindsats
  • Din historie med virksomheden
  • Dine færdigheder og træning
  • Fordele

Den person du forhandler med

Før du mødes for at forhandle din forfremmelse, er det vigtigt at vide, hvem du vil tale med. I mange tilfælde er kontorchefen eller den direkte vejleder ansvarlig for at diskutere forfremmelser og lønforhøjelser. Men i andre situationer kan dette være chefen for Human Resources eller regnskabsdirektørens ansvar. Mens du forbereder dig på at forhandle, bør du vide, om den anden person allerede er bekendt med din seneste arbejdsindsats, og om du bliver nødt til at give et resumé.

Den person, du forhandler med, kan også have forskellige mål afhængigt af deres afdeling. For eksempel kan din direkte supervisor, som arbejder med dig dagligt, primært være fokuseret på, hvordan maksimering af dit potentiale kan gavne deres team. En revisor kan dog være mere optaget af den økonomiske betydning, din indsats har haft for virksomheden. At kende den anden persons mål kan hjælpe dig med at forberede og forhandle mere effektivt.

Relateret: Sådan forhandler du på alle stadier af din karriere

Din arbejdsindsats

Når du diskuterer en forfremmelse, bør du have en nøjagtig forståelse af din seneste arbejdsindsats. Hvis du ved, at du har præsteret godt og bidraget væsentligt til dit holds succes i det sidste år, kan du bruge det faktum til at hjælpe dig med at forhandle dig frem til en højere forhøjelse. Hvis du stadig kæmper for at præstere godt i visse aspekter af din rolle, kan det være klogere at fokusere på at forbedre din præstation, før du spørger efter en forfremmelse.

Din historie med virksomheden

Et andet punkt at overveje er din historie med virksomheden. Hvis du har været en engageret medarbejder i flere år, kan du bruge din loyalitet som et diskussionspunkt, når du skal forhandle en lønforhøjelse eller forfremmelse. Arbejdsgivere foretrækker typisk at fremme medarbejdere, de kan stole på. For eksempel, hvis du har et positivt omdømme på kontoret som en person, der aldrig har overset en deadline, opnået disciplinære handlinger eller været involveret i konflikt med en anden medarbejder, vil du sandsynligvis have bedre succes, når du forhandler om en høj lønforhøjelse.

Dine færdigheder og træning

Nogle af dine stærkeste salgsargumenter som forhandler er de færdigheder og ekspertise, du har tilegnet dig, siden du arbejdede for din nuværende arbejdsgiver. Al den træning og uddannelse, du har modtaget som medarbejder, øger din samlede værdi. Dette gælder især, hvis dit job involverer brug af specifikt udstyr eller teknologi. Hvis din arbejdsgiver tilbyder dig en forfremmelse, sparer de sig selv for den tid og indsats, det ville tage at uddanne en nyansat. Du kan også bruge dit kendskab til virksomhedskulturen og din forståelse af branchen til at forhandle dit værd som medarbejder.

Fordele

Den sidste ting, du bør overveje, når du forhandler om en forfremmelse, er de fordele, som din arbejdsgiver kan tilbyde, som ikke er monetære. Nogle virksomheder kompenserer nyligt forfremmede medarbejdere ved at tilbyde flere feriedage, 401(k) planer, bedre tidsplaner eller karriereudviklingsmuligheder. Disse fordele vil ikke umiddelbart øge midlerne på din bankkonto, men de kan være ekstremt værdifulde, hvis du maksimerer deres potentiale. Hvis din arbejdsgiver nævner disse fordele under forhandlingsprocessen, bør du være parat til enten at acceptere dem eller høfligt at anmode om, at din lønstigning tager form af en større lønseddel.

Filip Riis
Filip Riis En af de primære grunde til, at medarbejdere arbejder hårdt for at tjene forfremmelser, er løftet om en lønforhøjelse. Det nøjagtige beløb, man kan forvente af en lønforhøjelse, afhænger i høj grad af arbejdsgiverens budget og de specifikke pligter, der er forbundet med den nye stillingsbetegnelse. Hvis du i øjeblikket arbejder hen imod en forfremmelse, eller hvis du forfølger en stilling hos en ny arbejdsgiver, skal du vide, hvad du kan forvente af en fremtidig lønforhøjelse.