Hvad Er En Flyvesygeplejerskes Løn? Top 10 Lønninger Efter Stat Og Karriereguide

Flyvesygepleje, eller livsflyvningssygepleje, er en interessant karriere, der involverer at yde medicinsk behandling til patienter, når de bliver transporteret med helikopter eller fly. Flyvesygeplejersker bruger deres medicinske viden og et specialiseret kvalifikationssæt til at give førstehjælp til højrisikopatienter og sikre, at de ankommer sikkert til deres destination. Hvis du beslutter dig for, om det er et godt valg for dig at forfølge en karriere som flyvesygeplejerske, kan det hjælpe dig med at vide, hvad du kan forvente i forhold til gennemsnitsløn. I denne artikel diskuterer vi, hvordan gennemsnitslønnen for en sygeplejerske er, de 10 bedste lønninger efter stat, hvad flyvesygeplejersker laver, og hvordan man bliver det.

Gennemse Bonjoures for Flight Nurse Jobs

Flyvesygeplejerske gennemsnitsløn

En flyvesygeplejerskes løn vil variere afhængigt af flere nøglefaktorer, herunder deres grad, års erfaring og uddannelsesniveau. Flyvesygeplejersker får typisk højere løn end andre sygeplejersker på grund af deres specialiserede traumetræning og uforudsigelige timer. Flyvesygeplejersker arbejder typisk på fuld tid, men på grund af den usammenhængende karakter af nødsituationer vil deres arbejdstider variere. Livsflyvninger foregår ofte uventet og med kort varsel, så flyvesygeplejersker kan forvente at blive kaldt på arbejde om aftenen, natten over, i weekenden og i ferier.

Detaljerede løndata for flyvesygeplejersker er ikke tilgængelige i øjeblikket, men disse lignende jobtitler kan give dig en idé om, hvad du kan forvente at lave:

 • Rejsesygeplejerske: $1.673 pr. uge
 • Paramediciner: 20,30 USD i timen
 • Sygeplejerske: 28,96 USD i timen
 • Registreret sygeplejerske: $33,95 i timen

Samlede lønninger varierer fra $600-$3.100 pr. uge.

Top 10 lønninger efter stat

En flyvesygeplejerskes løn kan variere betydeligt afhængigt af deres placering. Faktisk har i øjeblikket ikke de løndata, der er nødvendige for at give den gennemsnitlige flyvesygeplejerskeløn pr. stat. Men her er de 10 højest betalende stater for paramedicinere, der modtager sammenlignelige lønninger:

 1. Hawaii: $86.419 om året
 2. Minnesota: $63.877 om året
 3. Mississippi: $63.577 om året
 4. Washington: $62.931 om året
 5. New Jersey: $59.312 om året
 6. Iowa: $58.240 om året
 7. Arizona: $57.724 om året
 8. South Dakota: $55.779 om året
 9. Missouri: $54.737 om året
 10. Virginia: $52.669 om året

Flyvesygeplejerske ansvar

Flyvesygeplejersker er læger, der yder kvalitetspleje til patienter, når de bliver transporteret via fly. Flyvesygeplejersker er first responders og behandler typisk patienter, der oplever en medicinsk nødsituation. En flyvesygeplejerskes primære mål er at sikre, at patienten forbliver så sikker og stabil som muligt under transporten. Når helikopteren lander, er flyvesygeplejersken ansvarlig for at hjælpe med at flytte patienten ind på hospitalet eller traumecenteret og for at opdatere jordholdet om patientens tilstand.

Flyvesygeplejerske arbejdsmiljø

Flyvesygeplejersker arbejder med små teams af andre fagfolk, som kan omfatte paramedicinere, sygeplejersker, traumelæger og piloter. De bruger deres arbejdstid på at sidde eller stå i en lille helikopterkabine og skal være vant til og godt tilpas med at flyve. De arbejder i højstressede miljøer og skal kunne tænke hurtigt, mens de er under pres.

Læs mere: 10 bedst betalte sygeplejejob

Sådan bliver du flyvesygeplejerske

Med en sådan specifik stillingsbetegnelse, der kræver en sådan specifik viden på en så vital, potentielt livreddende måde, er der forventninger, der skal opfyldes for at komme ind på området. Her er trinene til at blive flyvesygeplejerske:

 1. Få en sygeplejerskeuddannelse.
 2. Kør forbi NCLEX-RN.
 3. Bliv autoriseret sygeplejerske.
 4. Få erfaring med traumer eller akutbehandling.
 5. Søg job.
 6. Forfølge certificering.

1. Få en sygeplejerskeuddannelse

Det første skridt i at blive flyvesygeplejerske er at få en grad fra et akkrediteret sygeplejeprogram. Nogle flyvesygeplejersker kan opnå en toårig associeret grad, men en fireårig bachelorgrad kan øge deres jobmuligheder. Sygeplejekursus vil involvere at studere forskellige emner som patientpleje, medicinsk terminologi og medicinsk teknologi. Flyvesygeplejersker, der overvejer en fremtidig karriere inden for sygeplejerskeuddannelsen, kan også vælge at tage en kandidatuddannelse.

Læs mere: Lær om at være en registreret sygeplejerske

2. Kør forbi NCLEX-RN

Efter endt uddannelse skal hver sygeplejestuderende tage og bestå NCLEX, før de kan få licens til at praktisere. NCLEX-RN er en eksamen, der kvalificerer studerende til at blive registrerede sygeplejersker, hvilket vil være et nødvendigt skridt for alle aspirerende flyvesygeplejersker. NCLEX-RN er en vidensbaseret, omfattende tekst, der vurderer dine færdigheder inden for sygepleje og medicinsk praksis.

NCLEX-RN består af mellem 75 og 265 multiple-choice spørgsmål, afhængigt af din præstation i det første afsnit. Studievejledninger, praksisprøver og andre ressourcer er tilgængelige online og på universitetscampusser.

3. Bliv autoriseret sygeplejerske

Efter at have bestået NCLEX-RN, skal sygeplejestuderende ansøge om deres sygeplejelicens i den stat, hvor de planlægger at arbejde. Registrerede sygeplejelicenser distribueres af hver stats sygeplejeråd. Reglerne og kvalifikationerne varierer fra stat til stat, så du bliver nødt til at udføre din egen forskning, før du ansøger. Sygeplejerskelicenser er gyldige i fem år, før de skal fornyes. Nogle stater kræver, at sygeplejersker deltager i efteruddannelsesprogrammer som en del af fornyelsesprocessen.

4. Få traume- eller akutbehandlingserfaring

Efter at være blevet en autoriseret registreret sygeplejerske, skal aspirerende flyvesygeplejersker få praktisk erfaring med at yde akut- og traumebehandling i et medicinsk miljø. Dette kan tage form af et praktikophold eller et nystartet sygeplejejob på et hospital, akutcenter eller et traumecenter. At overvåge seniorsygeplejersker og assistere i nødprocedurer vil hjælpe håbefulde flyvesygeplejersker til at lære, hvordan man reagerer på traumetilfælde og forbliver rolige under pres.

De fleste arbejdsgivere vil forvente, at flyvesygeplejersker har tre til fem års traumeerfaring, før de søger flyvesygeplejerskestillinger.

Læs mere: Lær om at være akutsygeplejerske

5. Søg job

Flyvesygeplejersker kan søge job efter at have opnået licens. Flyvesygeplejersker kan søge arbejde som civile på hospitaler eller traumecentre. De kan også forfølge en karriere i militæret som en aktiv flyvesygeplejerske. At skrive et velstruktureret CV, bede om anbefalingsbreve og øve samtalespørgsmål på forhånd er alle nyttige øvelser, der kan hjælpe en flyvesygeplejerske med at finde sit drømmejob.

Læs mere: 10 spørgsmål og svar til sygeplejeinterview

6. Forfølge certificering

Den primære certificering forbundet med flyvesygeplejersker er den certificerede flyveregistrerede sygeplejerske. Denne certificering er tilgængelig for registrerede sygeplejersker med ubegrænsede licenser og bekræfter deres ekspertise og viden med hensyn til flyvesygepleje. Ansøgere skal tage og bestå en omfattende videnseksamen for at bevise deres forståelse af emner som traumerespons, førstehjælpspraksis, genoplivningspolitikker og nødtaktik.

Mens certificeringer ikke er strengt påkrævet for flyvesygeplejersker, foretrækker mange arbejdsgivere måske ansøgere, der har en eller flere af disse andre relevante legitimationsoplysninger:

 • Grundlæggende livsstøtte
 • Transport Professional Advanced Trauma Course
 • Avanceret hjertelivsstøtte
 • Certificeret Emergency Nurse (CEN) eller Critical Care Nurse
 • Pædiatrisk avanceret livsstøtte

Jeppe Duus
Jeppe Duus Flyvesygepleje, eller livsflyvningssygepleje, er en interessant karriere, der involverer at yde medicinsk behandling til patienter, når de bliver transporteret med helikopter eller fly. Flyvesygeplejersker bruger deres medicinske viden og et specialiseret kvalifikationssæt til at give førstehjælp til højrisikopatienter og sikre, at de ankommer sikkert til deres destination. Hvis du beslutter dig for, om det er et godt valg for dig at forfølge en karriere som flyvesygeplejerske, kan det hjælpe dig med at vide, hvad du kan forvente i forhold til gennemsnitsløn. I denne artikel diskuterer vi, hvordan gennemsnitslønnen for en sygeplejerske er, de 10 bedste lønninger efter stat, hvad flyvesygeplejersker laver, og hvordan man bliver det.