Hvad Er En Arbejdsgiver NEC, Og Hvordan Fungerer De?

Når du skal vælge mellem jobtilbud, er en vigtig ting at overveje, hvilke fordele hver virksomhed tilbyder. For eksempel tilbyder mange virksomheder forskellige former for pensionsordninger for at hjælpe medarbejderne med at spare op til fremtiden. Når du begynder at tænke på pension og planlægning af dine senere år, kan du aktivt søge arbejde i en virksomhed, der tilbyder bidrag til en arbejdsgiver-sponsoreret pensionsordning, så du er bedre forberedt, når du bliver ældre. I denne artikel ser vi på arbejdsgivernes NEC-planer, der forklarer, hvad de er og fordelene ved dem, samt hvordan de adskiller sig fra matchende bidrag.

Relateret: Pensionstjekliste: Alt hvad du behøver at vide

Hvad er en arbejdsgiver NEC?

En arbejdsgiver NEC, eller ikke-valgfrit bidrag, inkluderer alle midler, en arbejdsgiver giver til sine ansatte til pensionering. Selvom det er meget almindeligt for virksomheder at tillade medarbejdere at bidrage til deres egen arbejdsgiver-sponsorerede pensionsordning, betyder en arbejdsgiver-NEC, at din arbejdsgiver vil skaffe midler til din pensionsordning, hvis du er en berettiget medarbejder i henhold til deres regler, som kan variere mellem virksomheder. Ikke-selektive bidrag kommer ikke ud af din lønseddel; Det er snarere bidrag fra din arbejdsgiver, som du kan modtage, uanset din beslutning om at bidrage med din indtjening.

Hver virksomhed kan vælge, om den vil tilbyde ikke-valgfrie bidrag og i hvilket beløb. For eksempel kan en arbejdsgiver bidrage med 2 % af hver berettiget medarbejders løn til deres arbejdsgiversponsorerede pensionsordning. Hvis en medarbejder tjener en årsløn på $40.000, vil arbejdsgiveren bidrage med $800 om året til deres pensionsordning. Selvom dette er en stor fordel for mange ansatte, er arbejdsgiverne ikke i stand til at bidrage med mere end de årlige grænser, som Internal Revenue Service (IRS) har fastsat.

Det er vigtigt at vide, at arbejdsgivere kan ændre planoplysninger til enhver tid og endda kan beslutte ikke længere at tilbyde ikke-valgfrie bidrag til kvalificerede medarbejdere. En person i menneskelige ressourcer i din organisation vil sandsynligvis kommunikere eventuelle ændringer af planen og være i stand til at besvare spørgsmål, du måtte have om din arbejdsgivers pensionsplandetaljer.

Du kan også høre om kvalificerede ikke-elektive bidrag eller QNEC'er, som refererer til, når arbejdsgivere skal give bidrag efter en mislykket prøve uden forskelsbehandling, eller når andre plankorrektioner er nødvendige, som når medarbejderdeltagere ikke har mulighed for at foretage valgfrie udsættelser. I disse tilfælde skal QNEC være fuldt optjent og er underlagt de samme betingelser som de valgfrie udsættelser.

Relateret: Sådan sætter du pensionsmål: Trin og tips

Muligheder for ikke-valgfri arbejdsgiverbidrag

Hvis en arbejdsgiver tilbyder ikke-valgfrie bidrag, har de et par forskellige muligheder at vælge imellem, herunder:

  • Pro rata: Pro rata-muligheden er, når arbejdsgiveren giver den samme bidragsprocent til hver berettiget medarbejder, uanset deres stillingsbetegnelse, års erfaring og årsløn.
  • Ny sammenlignelighed: En arbejdsgiver, der anvender den nye mulighed for sammenlignelighedsbidrag, kan give forskellige tildelingssatser baseret på den enkelte medarbejder.
  • Integreret: Den integrerede bidragsmulighed giver arbejdsgivere mulighed for at yde mere af et bidrag til medarbejdere, der tjener mere end et forudbestemt beløb, som normalt er ethvert beløb ud over det skattepligtige løngrundlag for socialsikring.

Relateret: Hvad er medarbejderaktieoptioner, og hvordan fungerer de?

Fordele ved en arbejdsgiver NEC

Der er mange fordele ved ikke-valgfri arbejdsgiverbidrag, herunder:

Flere penge til pension

Alt, hvad en arbejdsgiver bidrager med til din arbejdsgiversponsorerede pensionsordning, betyder flere penge, du får i dine pensionsår. En arbejdsgiver kan have den betingelse, at du først er fuldt optjent efter et vist antal år, hvilket betyder, at du ikke kan beholde de bidrag, som arbejdsgiveren har givet på dine vegne, hvis du forlader organisationen før din optjeningsperiode. Men når du er blevet fuldt optjent, kan du forlade arbejdet et andet sted og beholde de penge, som din tidligere arbejdsgiver har stillet til rådighed.

Fradragsberettigede bidrag

Eventuelle bidrag, som din arbejdsgiver yder, er fradragsberettigede, hvilket betyder, at din skattepligt sandsynligvis vil blive lavere, fordi din skattepligtige indkomst er lavere. Som med alt skatterelateret, er det bedst at rådføre sig med en skatteekspert om din unikke situation eller at forstå dine skatter mere. Bidrag er også fradragsberettigede for arbejdsgiveren, så virksomheden er mere tilbøjelig til at opleve en skattelettelse for deres tilbud.

Retfærdighed i bidrag

IRS tilbyder safe harbor, hvilket er en fordel for at sikre, at arbejdsgivere og deres bidrag er ikke-diskriminerende og ligeligt gavner alle ansatte frem for kun dem, der har højere årlig indtjening, som ledere og andre ledere. For at en virksomhed kan kvalificere sig, skal dens bidrag være mindst 3 %, hvilket kan ændre sig fra år til år afhængigt af retningslinjer. Under safe harbor-distributioner behøver medarbejderne ikke at vente længe, ​​før de er fuldt overdraget til virksomheden.

Lokk og fasthold toptalent

En virksomhed, der tilbyder ikke-valgfrie bidrag, er bedre i stand til at tiltrække toptalenter til at søge ledige stillinger, og det er også typisk for dem at opleve øget medarbejderloyalitet, da deres medarbejdere ønsker at beholde de bidrag, de har tjent gennem ansættelse. Tilfredse medarbejdere er også mere tilbøjelige til at anbefale deres ansættelsessted til andre, de kender, som er højt kvalificerede og leder efter en ny stilling.

Ulemper ved arbejdsgiver-NEC'er

Selvom ikke-elektive bidrag kan være fordelagtige, kan de administrative omkostninger være en ulempe. Arbejdsgivere, der tilbyder ikke-valgfrie bidrag, påtager sig højere administrative omkostninger, hvilket øger omkostningerne ved at drive en virksomhed, og er måske ikke noget, som en organisation kan klare meget af. Afhængigt af budgettet kan en arbejdsgiver vælge at tilbyde mindre eller slet intet bidrag.

En anden ulempe ved ikke-valgfri arbejdsgiverbidrag er, at de kan øge det ansvar, en arbejdsgiver har, fordi de skal uddanne medarbejderne om pensionsplanlægning, muligheder, hvordan det hele fungerer og mere.

Relateret: Hvad er en 401(k) og hvordan virker det?

Arbejdsgiver NEC vs. matchende bidrag

Arbejdsgivernes NEC'er adskiller sig fra det andet populære bidrag, som mange arbejdsgivere giver, det matchende bidrag. Et matchende bidrag er, når en arbejdsgiver matcher dine egne midler til din pensionsordning, men kun hvis du først bidrager fra din lønseddel. Det er almindeligt for arbejdsgivere at sætte et maksimalt matchende bidrag, fordi uden denne begrænsning kan det blive dyrt at matche en stor procentdel for flere ansatte.

For eksempel, hvis en medarbejder bidrager med 5 % af deres lønseddel til deres pensionsordning, vil en arbejdsgiver, der har et sæt matchende maksimum på 4 %, kun matche 4 % for i alt 9 % for medarbejderen. Hvis den maksimale matchningsprocent er 3 %, men en medarbejder kun vælger at bidrage med 2 % af deres indtjening til deres pensionering, matcher arbejdsgiveren med 2 % for i alt 4 %.

Erland Høgh
Erland Høgh Når du skal vælge mellem jobtilbud, er en vigtig ting at overveje, hvilke fordele hver virksomhed tilbyder. For eksempel tilbyder mange virksomheder forskellige former for pensionsordninger for at hjælpe medarbejderne med at spare op til fremtiden. Når du begynder at tænke på pension og planlægning af dine senere år, kan du aktivt søge arbejde i en virksomhed, der tilbyder bidrag til en arbejdsgiver-sponsoreret pensionsordning, så du er bedre forberedt, når du bliver ældre. I denne artikel ser vi på arbejdsgivernes NEC-planer, der forklarer, hvad de er og fordelene ved dem, samt hvordan de adskiller sig fra matchende bidrag.