Hvad Er Den Gennemsnitlige Løn Efter Alder?

Hvad Er Den Gennemsnitlige Løn Efter Alder?

At gennemgå den nationale gennemsnitsindkomst efter alder kan være nyttigt af mange årsager. Du går måske ind på arbejdsmarkedet for første gang og ønsker at få en idé om, hvor meget du kan forvente at tjene i løbet af de næste par årtier af din karriere, eller du er måske nysgerrig efter, hvordan din nuværende løn står i forhold til andre i dit aldersgruppe.

For at hjælpe dig med at få de oplysninger, du har brug for, er her en opdeling af den gennemsnitlige løn for fuldtidslønnede efter aldersgruppe som rapporteret af Bureau of Labor Statistics.

Husk på, at mange faktorer påvirker din løn, herunder din uddannelse, erfaringsniveau, leveomkostningerne i dit område, dine færdigheder og sæsonbestemtheden af ​​dit job. Besøg Bonjouress lønberegner for at få et gratis, personligt løninterval baseret på din placering, branche og erfaring.

Uge-, måneds- og årsgennemsnitsløn efter alder

Gennemsnitsløn for alderen 16-19

Fordi folk i deres teenageår ofte får deres første job, er disse typisk stillinger, der ikke kræver en grad eller meget erfaring.

Gennemsnitlig ugeløn: $435
Gennemsnitlig månedsløn: $1.885
Gennemsnitlig årsløn: $22.620

Gennemsnitsløn for alderen 20-24

Mens nogle mennesker begynder at tjene mere med erfaring i brancher som service eller byggeri, fortsætter andre med at komme ind på arbejdsstyrken for første gang. Fordi nogle mennesker går på college i disse år, arbejder de typisk færre timer i et job for at få tid til deres studier.

Gennemsnitlig ugeløn: $576
Gennemsnitlig månedsløn: $2.496
Gennemsnitlig årsløn: $29.962

Gennemsnitsløn for alderen 25-34

Når folk når aldersgruppen 25-34, har de mere erhvervserfaring og begynder potentielt at modtage lønforhøjelser og forfremmelser. Så i gennemsnit er der en markant lønstigning i disse år.

Gennemsnitlig ugeløn: $793
Gennemsnitlig månedsløn: $3.436
Gennemsnitlig årsløn: $41.236

Relateret: 10 almindelige kendetegn ved Millenial Generation Ansatte

Gennemsnitsløn for alderen 35-44

Efterhånden som folk modnes i deres karriere, kan de beslutte at påtage sig ledelsesroller, skifte karriere, træde væk eller fortsætte med at udvikle sig. Indtjeningspotentialet fortsætter med at stige i disse år.

Gennemsnitlig ugeløn: $986
Gennemsnitlig månedsløn: $4.272
Gennemsnitlig årsløn: $51.272

Gennemsnitsløn for alderen 45-54

Mellem 45 og 54 år har folk en tendens til at nå deres højeste indtjening. Mens nogle begynder at gå på pension, fortsætter andre med at avancere til topstillinger med mange års erfaring til at støtte dem.

Gennemsnitlig ugeløn: $1.004
Gennemsnitlig månedsløn: $4.350
Gennemsnitlig årsløn: $52.308

Relateret: Din guide til generationer på arbejdspladsen

Gennemsnitsløn for alderen 55-64

Der er et fald i gennemsnitslønnen i disse år, efterhånden som flere begynder at gå på pension.

Gennemsnitlig ugeløn: $970
Gennemsnitlig månedsløn: $4.203
Gennemsnitlig årsløn: $50.440

Gennemsnitsløn for 65 år og ældre

Efterhånden som flere går på pension, arbejder atter andre i stillinger på højt niveau, og andre kan komme ind på arbejdsstyrken igen for at fortsætte med at tjene løn.

Gennemsnitlig ugeløn: $911
Gennemsnitlig månedsløn: $3.947
Gennemsnitlig årsløn: $47.372

Relateret: Interviewspørgsmål: "Hvad er dine lønforventninger?"

Hvorfor varierer min løn fra landsgennemsnittet?

Din løn kan variere fra gennemsnitslønnen i USA som rapporteret af Bureau of Labor Statistics af flere årsager, herunder følgende:

Uddannelse

Afhængigt af din rolle kan det uddannelsesniveau, du har gennemført, have en væsentlig indflydelse på den løn, du tjener. For eksempel, hvis du har en kandidatgrad eller en professionel grad, vil du sandsynligvis tjene en højere løn end en person i samme stilling, der har en bachelorgrad. Faktisk tjener dem med en professionel grad i gennemsnit 52% mere om ugen end dem med en bachelorgrad, ifølge BLS-data.

Erfaringsniveau

Jo længere du har arbejdet i en branche eller jobrolle, jo mere viden og erfaring udvikler du og jo højere indtjeningspotentiale.

Lokale leveomkostninger

Nogle geografiske regioner er dyrere at leve i end andre, og lønningerne i disse områder er normalt højere end gennemsnittet for at hjælpe medarbejderne med at dække omkostninger til ting som husleje, fast ejendom og andre basale livsnødvendigheder.

Færdigheder

Hvis du har et sæt færdigheder, der er meget efterspurgt, eller du har tilegnet dig nye færdigheder gennem erfaring, uddannelse eller et certificeringsprogram, kan dette give dig en højere løn end gennemsnitslønnen for din aldersgruppe.

Sæsonbestemt

Nogle positioner er påvirket af sæsonbestemte, hvilket betyder, at du kan tjene mere på bestemte tidspunkter af året end andre. Statistikken fra BLS er ikke korrigeret for sæsonudsving, hvilket betyder, at de kan svinge i løbet af året.

Relateret: Guide: Sådan beder du om en forhøjelse

At kende gennemsnitslønnen efter aldersgruppe er nyttig til at vurdere, hvor meget du kan forvente, at din løn vil vokse i løbet af din karriere. For eksempel, baseret på disse data, kunne unge voksne i aldersgruppen 20 til 24 forvente en lønstigning på mere end 71 %, når de når aldersgruppen 34 til 44 år.

Hvis du ønsker at øge din løn hurtigere, kan du overveje at tjene en højere grad, erhverve mere efterspurgte færdigheder eller frivilligt arbejde for at påtage dig arbejde, der kan øge din erfaring eller branchekendskab. At gøre disse ting i dag vil hjælpe med at øge dit indtjeningspotentiale i den nærmeste fremtid såvel som i løbet af din karriere.

Oda Westergaard
Oda Westergaard At gennemgå den nationale gennemsnitsindkomst efter alder kan være nyttigt af mange årsager. Du går måske ind på arbejdsmarkedet for første gang og ønsker at få en idé om, hvor meget du kan forvente at tjene i løbet af de næste par årtier af din karriere, eller du er måske nysgerrig efter, hvordan din nuværende løn står i forhold til andre i dit aldersgruppe.