Felter Med Højest Betalende Grader

At forfølge en grad er en fantastisk måde at udvikle dine færdigheder, fremme din karriere og øge dit indtjeningspotentiale. Hvis du overvejer at forfølge avanceret uddannelse, er der flere opfyldende gradsfelter at overveje. At forstå de gradsfelter, der har det højeste indtjeningspotentiale, kan hjælpe dig med at afgøre, hvilket felt og studieniveau der passer bedst til dine karrieremål. I denne artikel definerer vi de forskellige typer grader og tilbyder en liste over nogle af de højest betalende gradsfelter med oplysninger om gennemsnitlig løn og primære opgaver.

Relateret: Højest betalende kandidatgrader

Hvad er en grad?

Grader er betegnelser, der tildeles personer, der gennemfører avancerede uddannelsesprogrammer gennem universiteter, gymnasier eller tekniske skoler. Disse programmer giver specialiseret træning inden for en bred vifte af områder og forbereder eleverne til at lykkes i arbejdsstyrken. Hvis du overvejer at forfølge en universitetsuddannelse, er der et par forskellige veje, du kan vælge imellem. Afhængigt af dine langsigtede karrieremål og kravene til dine ideelle stillinger, kan du vælge mellem følgende typer grader:

Associeret grad

Associerede grader omfatter to års fuldtidsstudier og tilbyder avanceret uddannelse om en række forskellige emner og studieretninger. Associerede grader er en fantastisk måde at få specialiseret uddannelse, før du går ind i arbejdsstyrken, eller til at begynde din akademiske karriere, før du går videre til en mere avanceret grad. Universiteter, community colleges og erhvervsskoler er alle gode muligheder at overveje, når de beslutter sig for en associeret uddannelse.

Bachelorgrad

For at opnå en bachelorgrad skal du muligvis gennemføre tre til fire års fuldtidsstudier, afhængigt af dit universitet og studieområde. Disse programmer giver ofte meget avanceret uddannelse inden for områder, der kræver mere studier end associerede programmer, og nogle kan kræve vellykket gennemførelse af en associeret grad eller før tilmelding. Du kan finde bacheloruddannelser gennem universiteter og community colleges.

Kandidatgrad

Kandidatuddannelser kræver ofte to års fuldtidsstudium. For at tilmelde dig en kandidatuddannelse, skal du have en bachelorgrad inden for et beslægtet område. Kandidatuddannelser udvider ofte den viden, du opnår fra din bacheloruddannelse og giver yderligere, specialiseret uddannelse inden for dit valgområde.

Doktorgrad

For at opnå en doktorgrad skal du gennemføre yderligere fire til seks års studier efter at have modtaget dine bachelor- og kandidatgrader. Doktorgradsprogrammer giver ofte streng træning på ekspertniveau om komplekse emner, såsom sundhedspleje, videnskab, teknik eller matematik.

Relateret: Bedste ikke-STEM-majore med højt betalende lønninger

Hvad er de højest betalende grader?

Nedenfor er en liste over nogle af de højest betalende felter, hvor man kan overveje at forfølge en associeret, bachelor-, master- eller doktorgrad:

Kemiteknik

Kemiingeniøruddannelser forbereder kandidater til at omdanne grundlæggende råvarer til færdige varer og produkter. Der er flere muligheder tilgængelige i en lang række industrier for kemiingeniører, fra olieproduktion til kosmetik. Du kan overveje en grad i kemiingeniør, hvis du er interesseret i kemi, videnskab og fremstilling. Kemiske ingeniører tjener en gennemsnitlig løn på $63.762 om året. Kemiteknik kræver videregående uddannelse og programmer findes ofte på bachelor-, kandidat- og doktorgradsniveau.

Relateret: Lær om at være kemiingeniør

Sundhedsadministration

Som sundheds- eller hospitalsadministrator kan du overvåge og planlægge de daglige sundhedsydelser på et hospital eller en sundhedsfacilitet. Dette involverer ofte koordinering af flere enheder, teams og individer for at sikre optimal patientbehandling og overholdelse af institutionelle og nationale retningslinjer. Du kan også være ansvarlig for at vedligeholde en fortegnelse over vigtigt medicinsk udstyr, forsyninger og medicin. Sundhedsadministrationsgrader er et godt valg for personer, der er interesserede i sundhedspleje, ledelse og administration. Den nationale gennemsnitlige løn for sundhedsadministratorer er $64.637 om året. De fleste stillinger i sundhedsadministration kræver en bachelor- og kandidatgrad.

Regnskab

Personer med grader i regnskab administrerer ofte virksomheders og virksomheders budgetter. Du kan bruge regnskabssoftware til at beregne udgifter, planlægge budgetter, reducere omkostninger, modtage og behandle betalinger og sikre betaling af forretningsudgifter. Du kan også hjælpe organisationer med deres årlige skatteansøgninger for at sikre overholdelse. Dette gradsfelt er et godt valg for personer, der er interesseret i matematik, teknologi og finans. En almindelig stilling, du kan forfølge med en regnskabsuddannelse, kontoleder, tjener $65.321 om året. Oftest kræver regnskabsstillinger bachelor- eller mastergrad inden for dette område.

Relateret: Lær om at være revisor

Forretningsledelse

En grad i virksomhedsledelse forbereder ofte kandidater til karrierer i kontorledelse, administration eller ledende stillinger. Virksomhedslederstillinger betaler en national gennemsnitsløn på $65.493 om året. Afhængigt af din karriere kan du være ansvarlig for en række opgaver, der ofte involverer overvågning af forretningsdrift, ledelse af kontorteammedlemmer eller vedligeholdelse af virksomhedens budgetter. Virksomhedsledelse er et godt valg for personer, der er interesseret i administration, økonomi eller forretningsudvikling. Business management-programmer findes ofte på associeret-, bachelor- og kandidatniveau.

Biologi

Som biolog kan du bidrage til det videnskabelige samfund ved at udforske emner som miljøsundhed, genetik og planters og dyrs biologi. Biologer tjener en gennemsnitlig løn på $80.421 om året. Du kan arbejde i et laboratorie- eller akademisk miljø og kan udføre vigtig forskning, der hjælper med at fremme det videnskabelige samfunds forståelse af levende organismer. Dette gradsfelt er en fantastisk mulighed for personer, der er interesseret i videnskab, kemi og forskning. Du kan overveje at tilmelde dig en biologiuddannelse på bachelor-, kandidat- eller doktorgradsniveau.

Computerteknik

Dette felt er et godt valg for personer, der er interesseret i datalogi, informationsteknologi (IT) og teknik. Som computeringeniør eller i en lignende rolle kan du bygge og vedligeholde komplekse computersystemer, udvikle software og installere hardware til enkeltpersoner eller virksomheder. En almindelig stilling inden for computerteknik, en informationsteknologichef, tjener 91.151 dollars om året. Du kan specialisere dig i brancher som cybersikkerhed, sundhedsteknologi eller regnskabssoftware. Afhængigt af din arbejdsgiver skal du muligvis have en associeret, bachelor- eller kandidatgrad for at arbejde med computeringeniør.

Relateret: Lær om at være computeringeniør

Biomedicinsk videnskab

Biomedicinske ingeniørgrader forbereder studerende til at designe, bygge og forske i udstyr og enheder, der skal bruges inden for det medicinske område. Den nationale gennemsnitlige løn for biomedicinske ingeniører er $91.204 om året. Du arbejder måske på et hospital, laboratorium eller forskningsmiljø for at designe proteser, sundhedsudstyr og forsyninger. Dette gradsfelt er ideelt for personer med interesse for biologi, teknik og sundhedspleje. Biomedicinske ingeniøruddannelser findes ofte på bachelor-, kandidat- og doktorgradsniveau.

Nuklear teknik

Nuklear ingeniøruddannelser forbereder kandidater til at forske i og udvikle de processer, instrumenter og systemer, der bruges til at drage fordel af nukleare processer og stråling. Den nationale gennemsnitlige løn for nuklear ingeniører er $93.089 om året. Som atomingeniør kan du arbejde i laboratoriemiljøer eller på atomkraftværker og raffinaderier. Dette felt kan være et tilfredsstillende valg for personer, der er interesseret i avanceret kemi og teknik. Nuklear engineering kræver meget avanceret uddannelse, så de fleste stillinger kræver en kandidat- eller doktorgrad.

Relateret: Lær om at være atomingeniør

Elektroteknik

Elektriske ingeniører designer, udvikler og tester elektrisk udstyr under fremstillingsprocessen. Dette kan omfatte elektriske motorer, radar- og navigationssystemer eller strømgeneratorer. Som elektroingeniør kan du måske også designe elektriske systemer til køretøjer og fly. Personer interesseret i matematik, fremstilling og elektrisk design kan finde opfyldelse i dette karrierefelt. Som elektrisk ingeniør kan du forvente at tjene omkring den nationale gennemsnitlige løn på $93.721 om året. På grund af kompleksiteten af ​​elektriske systemer, kan du oftest finde elektroingeniøruddannelser på bachelor-, kandidat- og doktorgradsniveau.

Relateret: Lær om at være elektroingeniør

Luftfartsteknik

Luftfartsingeniørprogrammer forbereder kandidater til at designe fly, rumfartøjer og satellitter. Som rumfartsingeniør kan du designe og hjælpe med fremstillingen af ​​disse køretøjer for at sikre sikker rumrejse og en vellykket gennemførelse af missioner. De fleste rumfartsingeniører arbejder i et laboratoriemiljø. Luftfartsingeniører tjener en national gennemsnitsløn på $104.353 om året. Dette gradsfelt er et godt valg for personer, der er interesseret i rumudforskning, teknik og flydesign. For at arbejde som rumfartsingeniør skal du sandsynligvis have en kandidat- eller doktorgrad.

Relateret: Lær om at være en rumfartsingeniør

Arkitektur

Arkitektuddannelser giver undervisning i design af bygninger og strukturer. Som arkitekt kunne du designe, planlægge og tegne specifikationer til komplekse byggeprojekter. Du kan designe bygninger til virksomheder, motorvejsinfrastruktur, produktionsanlæg eller private hjem. Den nationale gennemsnitlige løn for arkitekter er $106.288 om året. Du kan være interesseret i dette felt, hvis du har en interesse i design, er dygtig til matematik og eller har ingeniørfærdigheder. Du kan almindeligvis finde arkitektuddannelser på bachelor- og kandidatniveau.

Relateret: Lær om at være arkitekt

Computer videnskab

Datalogi er et felt, hvor fagfolk bruger computere til at løse komplekse problemer. Som datalog kan du skrive kompleks kode, designe softwaresystemer eller skabe applikationer. Du kan også designe softwareløsninger, der forbedrer anvendeligheden af ​​eksisterende systemer. Datalogi grader er ofte et tilfredsstillende valg for personer, der er interesseret i computere, informationsteknologi og softwareudvikling. Som datamatiker kan du tjene den nationale gennemsnitlige løn på $106.514 om året. Hvis du er interesseret i en karriere inden for datalogi, kan du overveje et program på bachelor- eller kandidatniveau.

Økonomi

Uddannelser i økonomi forbereder de studerende til at studere produktion og distribution af produkter, varer og tjenester. For at gøre dette kan du analysere data, undersøge markedstendenser og vurdere økonomiske spørgsmål. Økonomer arbejder ofte for internationale organisationer eller forskningsfirmaer for at overvåge tilstanden i den globale økonomi. Økonomer tjener en gennemsnitlig national løn på $113.125 om året. En karriere inden for sygepleje kan være en god mulighed for personer, der er interesseret i videnskab, tjener deres lokalsamfund og yder patientpleje. Afhængigt af typen af ​​sygeplejerskestilling kan uddannelseskravene på dette område variere fra en bachelorgrad til en doktorgrad.

Ortopædi

En grad i ortopædi forbereder de studerende til en karriere som læge med speciale i muskel- og skeletsystemer. Som ortopæd kan du vurdere patienter, vurdere røntgenbilleder, diagnosticere sygdom eller skade på knogler eller muskler, anbefale behandling eller foretage operation. En fælles holdning i ortopædi, ortopæder, kan tjene $142.976 om året. Dette grad felt kan være et godt valg for personer interesseret i biologi, fysiologi og medicinsk videnskab. Gradskravene til en karriere inden for ortopædi kan variere, men omfatter oftest en doktorgrad.

Rasmus Markussen
Rasmus Markussen At forfølge en grad er en fantastisk måde at udvikle dine færdigheder, fremme din karriere og øge dit indtjeningspotentiale. Hvis du overvejer at forfølge avanceret uddannelse, er der flere opfyldende gradsfelter at overveje. At forstå de gradsfelter, der har det højeste indtjeningspotentiale, kan hjælpe dig med at afgøre, hvilket felt og studieniveau der passer bedst til dine karrieremål. I denne artikel definerer vi de forskellige typer grader og tilbyder en liste over nogle af de højest betalende gradsfelter med oplysninger om gennemsnitlig løn og primære opgaver.