10 Gennemsnitlige Lønninger Efter Stat Som Onkologisk Sygeplejerske

Hvis du er interesseret i at tage dig af kræftpatienter, så overvej at blive onkologisk sygeplejerske. Selvom dette job ikke er for alle, og det kan tage en følelsesmæssig vejafgift, er det også meget givende at arbejde som onkologisk sygeplejerske. Medicinske fagfolk på dette område har også en tendens til at tjene højt betalende lønninger. Jo mere du forstår rollen som en onkologisk sygeplejerske og den årlige indkomst, du kan tjene, jo bedre vil du være i stand til at finde ud af, om dette er den rigtige stilling for dig. I denne artikel vil vi skitsere jobansvaret for en onkologisk sygeplejerske og de forskellige lønninger, du kan forvente.

Hvad er en onkologisk sygeplejerske?

En onkologisk sygeplejerske er en sygeplejerske, der har specialiseret sig i at behandle kræftpatienter, dem, der er i risiko for kræft, dem, der planlægger at gennemgå kræftbehandling og dem, der er i remission. De har en bred vifte af patientplejeopgaver samt ledelses- og forskningsansvar. Onkologiske sygeplejersker arbejder ofte i et hospitalsmiljø, selvom nogle også kan findes i samfundsklinikker eller private praksisser. I nogle tilfælde kan de administrere pleje i en patients hjem. Selvom onkologisk sygeplejersker på fuld tid arbejder 40 timer om ugen, kan de blive forpligtet til at arbejde mere i tilfælde af en nødsituation.

Hvad laver en onkologisk sygeplejerske?

En onkologisk sygeplejerskes hovedansvar er at tage sig af patienter, der har kræft, og for dem, der er i behandling. De arbejder også med patienter, der har en risiko for at blive diagnosticeret med kræft, eller som for nylig er i remission. Deres forskellige opgaver omfatter følgende:

 • Overvågning af patientens tilstand
 • Ydelse af sygepleje til patienter
 • Sporing af patientsymptomer
 • Oprettelse af symptomhåndteringsprotokoller
 • Udarbejdelse af plejeplaner for patienter
 • Behandling af kræftrelaterede problemer
 • At lave kræftrelateret forskning for at forbedre behandlinger
 • Undervisning af patienter og deres familier i kræftbehandlinger
 • Støtte patienter og deres pårørende
 • Samarbejde med andre sundhedsprofessionelle
 • Assistere ved strålebehandlinger
 • Assistere i kemoterapi behandlinger
 • Udskrivning af medicin
 • Administration af medicin
 • Analyse af en patients respons på medicin og behandlinger

Ud over deres patientplejeansvar fungerer onkologiske sygeplejersker også som ledere, forskere og konsulenter. De sørger for, at deres patienter er opmærksomme på deres tilstand og hjælper dem igennem den.

Onkologiske sygeplejersker kan også være specialiserede som hospicesygeplejersker, geriatriske sygeplejersker, pædiatriske onkologiske sygeplejersker eller forskningssygeplejersker. Selvom jobopgaverne i disse specialer vil ligne en almindelig sygeplejerskes, er de skræddersyet til det speciale, de er i. For eksempel kan forskningssygeplejersker findes, der indsamler og analyserer data og arbejder på universiteter eller private organisationer. De bruger den sygeplejerskeuddannelse, de har modtaget, til at fremme deres karriere inden for netop dette speciale.

Selvom det kan være udfordrende at være onkologisk sygeplejerske, kommer det med store økonomiske belønninger og vækstmuligheder. Denne stilling giver dig også mulighed for at lære dine patienter at kende og vinde deres tillid gennem hele deres kræftbehandling.

Relateret: Lær om at være hjemmesygeplejerske

Gennemsnitsløn

Fordi denne rolle er i sundhedssektoren, og de nødvendige færdigheder og uddannelse er omfattende, har onkologiske sygeplejersker en tendens til at modtage højtbetalte lønninger. Den nationale gennemsnitlige løn for en onkologisk sygeplejerske er $1.651 pr. uge. Dette tal kan også variere fra $600 pr. uge til $3.200 pr. uge. Den løn, du tjener som onkologisk sygeplejerske, vil variere efter din erfaring, den virksomhed, du arbejder for, og den stat, du bor i.

Løn efter stat

Afhængigt af hvor du befinder dig, kan din løn som onkologisk sygeplejerske variere meget. Her er 10 gennemsnitlige lønninger efter stat, som du kan støde på som onkologisk sygeplejerske:

 1. Vermont: $987 pr. uge
 2. Maryland: $1.183 pr. uge
 3. Florida: $1.482 pr. uge
 4. Arizona: $1.659 pr. uge
 5. Texas: $1.664 pr. uge
 6. Oregon: $1.729 pr. uge
 7. Washington: $1.737 pr. uge
 8. Illinois: $1.805 pr. uge
 9. Californien: $1.852 pr. uge
 10. New York: $1.854 pr. uge

Relateret: 10 bedst betalte sygeplejejob

Tips til at øge din onkologisk sygeplejerske løn

Selvom gennemsnitslønnen for en onkologisk sygeplejerske er bundet til at svinge, kan du også påvirke din årsløn. Her er nogle tips til at øge din onkologisk sygeplejerskeløn:

Videre din uddannelse

Som med ethvert job kan videreuddannelse af din uddannelse være med til at øge din potentielle løn. Som onkologisk sygeplejerske kan du fremme din uddannelseskarriere ved at vælge et subspeciale som onkologisk sygeplejerske subspeciale eller ved at opnå en kandidatgrad i sygepleje.

Udvid dine færdigheder

En god måde at øge din løn som onkologisk sygeplejerske på er at udvide dine kompetencer. Jo mere du lærer om dit felt og især kræftbehandlinger, jo mere vil din arbejdsgiver overveje dig for avancerede muligheder.

Hold dig opdateret med de seneste medicinske tendenser

For at fremme din karriere skal du sørge for at holde dig på forkant med de seneste fremskridt inden for dit felt. Dette vil være tillokkende for arbejdsgivere, der ønsker at ansætte dygtige onkologiske sygeplejersker til en højere lønklasse.

Fremme din position

En anden måde at øge din kompensation på er ved at avancere til en ledende eller ansvarlig sygeplejerskestilling.

Bliv certificeret

Du kan også øge din løn ved at modtage en certificering fra Oncology Nursing Certification Corporation.

Bliv sygeplejerskepædagog

For at være sygeplejerskepædagog skal du have en kandidatgrad eller doktorgrad i sygepleje.

Relateret: Lær om at være sygeplejerske

Hvad kræves der for at blive onkologisk sygeplejerske?

For at blive onkologisk sygeplejerske skal du have en sygeplejerskeuddannelse. Dette kan omfatte en associeret eller bachelorgrad i sygepleje. Du skal også blive autoriseret sygeplejerske. Herefter skal du have mindst 1.000 timers registreret sygeplejerskeuddannelse, før du ansøger om din onkologisk sygeplejerskecertificering og derefter beskæftigelsesmuligheder.

Hvis du håber på at blive onkologisk sygeplejerske, skal du også have en kandidatgrad i sygepleje. Herfra kan du blive en avanceret praksissygeplejerske. Som onkologisk sygeplejerske har du også brug for minimum 500 timers klinisk praksis, som vil kvalificere dig til den certificeringseksamen, du skal tage til denne rolle.

Peter Laugesen
Peter Laugesen Hvis du er interesseret i at tage dig af kræftpatienter, så overvej at blive onkologisk sygeplejerske. Selvom dette job ikke er for alle, og det kan tage en følelsesmæssig vejafgift, er det også meget givende at arbejde som onkologisk sygeplejerske. Medicinske fagfolk på dette område har også en tendens til at tjene højt betalende lønninger. Jo mere du forstår rollen som en onkologisk sygeplejerske og den årlige indkomst, du kan tjene, jo bedre vil du være i stand til at finde ud af, om dette er den rigtige stilling for dig. I denne artikel vil vi skitsere jobansvaret for en onkologisk sygeplejerske og de forskellige lønninger, du kan forvente.