Typer Af Undervisningsgrader At Overveje

Undervisning er en karrierevej, som mange mennesker finder givende, da den giver dem mulighed for at påvirke unge menneskers liv positivt. Der er en række forskellige undervisningsgrader, der kan hjælpe dig med at opnå en karriere inden for uddannelse, og at kende forskellene mellem disse grader kan hjælpe dig med at vælge en, der stemmer overens med dine mål. I denne artikel undersøger vi de forskellige typer af undervisningsgrader, og hvad de indebærer.

Hvad er en lærer?

Lærere overvåger klasseværelser af elever fra tidlig uddannelse til gymnasiet. En lærer kan give undervisning og skabe unikke lektionsplaner baseret på karakterspecifikke læseplanstandarder. En god lærer er ofte tålmodig og nyder at hjælpe andre. Derudover kan stærke kommunikationsevner og kreativitet hjælpe i klasseværelset.

Andre færdigheder, der kan være nyttige for en lærerstilling omfatter:

 • Organisation
 • Forskning
 • Teknologi
 • Samarbejde
 • Ledelse
 • Konfliktløsning

Relateret: Hvad gør lærere? Komplet guide

Hvad laver en lærer?

En lærers nøjagtige pligter kan variere afhængigt af klassetrin og de specifikke behov på deres skole. Udover lektionsplanlægning og klasseundervisning omfatter nogle almindelige daglige opgaver for lærere:

 • Afholdelse af eksamener
 • Sikre, at eleverne opfylder statsspecifikke læseplansstandarder
 • Vejledning
 • Bedømmelse af opgaver
 • Kommunikere med forældre
 • Deltagelse i skoledækkende administrationsmøder
 • Evaluering af elevernes evner
 • Afgivelse af karakterer for statusrapporter og rapportkort

Relateret: Lær om at være lærer

Krav for at blive lærer

Hver stat har forskellige retningslinjer vedrørende lærerkrav, men grundkravet for at være lærer er en bachelorgrad. Potentielle undervisere skal muligvis gennemføre en lærercertificeringsproces, som varierer fra region til region. Efteruddannelse kan være nødvendig for specialiserede fag. Mange grader og certificeringsprogrammer giver også praktikmuligheder for on-the-job træning. Det er nyttigt at undersøge kravene i dit område for at sikre, at du vælger den rigtige grad til dine lærerkarrieremål.

Relateret: Top 11 underviserkarrierer (plus uddannelseskrav, løn og jobopgaver)

Typer af undervisningsgrader

Der er flere forskellige typer af grader for dem, der ønsker at blive lærere eller uddannelsesprofessionelle. Her er de mest almindelige uddannelsesgrader for dette felt:

Associate degree i uddannelse

Denne to-årige uddannelse introducerer studerende til pædagogisk teori og giver et almen uddannelsesgrundlag for undervisning. Nogle individer vælger at forfølge en associeret grad, før de ansøger om en bacheloruddannelse. Hver stat har specifikke krav til undervisningslicenser, og en associeret i uddannelse er typisk ikke nok til at blive lærer, men det giver muligheder for undervisningsassistentstillinger.

Bachelorgrad i førskoleuddannelse

En bachelorgrad i småbørnspædagogik er typisk et krav for mange førskolelærere. Dette fireårige program giver dybdegående instruktion om børns udvikling og læring, hvordan man opretter en læseplan for unge elever. Uddannelsesgrader i tidlig barndom kan også være nyttige for børnehaveprogrammer til og med tredje klasse, da de fokuserer på læsning, sprogkunst og matematik.

Bachelorgrad i grunduddannelse

Grundskoleuddannelser fokuserer på børnehave til sjette klasses læseplaner. Denne grad tilbyder kurser, der giver et fundament i matematik, naturvidenskab og sprogkunst. Mange stater har standardiseret test i disse karakterer, så en bachelorgrad i grunduddannelse giver også vejledning om, hvordan man administrerer test og arbejder med elever for at opfylde karakterspecifikke mål.

Bachelorgrad i ungdomsuddannelser

Videregående uddannelser tilbyder kurser, der fokuserer på at administrere klasseværelser for sjette til tolvte klasse. Det er almindeligt, at en, der tager en bachelor i sekundær uddannelse, dobbelt hovedfag i det fag, de ønsker at undervise i, såsom matematik, engelsk, historie, naturvidenskab, musik, kunst eller et fremmedsprog. En underviser, der er interesseret i at undervise i disse karakterer, kan også opleve, at det at få yderligere certificeringer eller at forfølge en mindreårig i et specialiseret emne er et aktiv for at undervise mellem- og gymnasieelever.

Relateret: Sådan bliver du gymnasielærer

Bachelor i specialpædagogik

En grad i specialundervisning kan omfatte kurser med fokus på udviklingsforsinkelser og børnepsykologi. Dette uddannelsesprogram kan give yderligere vejledning om at uddanne forskellige studerende og arbejde med studerende, der kan have brug for yderligere hjælp til at opfylde statens teststandarder. Specialundervisningsstuderende kan have individualiserede uddannelsesplaner, så specialundervisningsfag lærer, hvordan man følger disse planer nøjagtigt.

Kandidatgrad i curriculum design

En kandidatgrad i læseplansdesign er en avanceret grad for dedikerede lærere, der ønsker at fokusere på at skabe pædagogiske standarder på tværs af klassetrin. Disse grader tager typisk et til to år at gennemføre, og disse legitimationsoplysninger kan hjælpe lærere, der ønsker at arbejde i uddannelsesadministration, med at opdage karrieremuligheder.

Kandidatgrad i læsning

En lærer kan finde det nyttigt at fortsætte deres uddannelse med en specialiseret videregående uddannelse i læsning. Kandidater med denne grad kan blive læsespecialister eller designe læseplaner for grundskoler. Nogle skoledistrikter kan tilbyde højere løn til lærere med en avanceret grad i et specialiseret emne, så opnåelse af en kandidatgrad kan give flere muligheder for karrierevækst.

Kandidatgrad i instruktionsdesign

Lærere kan også være interesserede i at opnå en mastergrad i instruktionsdesign for at lære de bedste praksisser for klasseværelset og online læring. Instruktionsdesign tilbyder kurser, der lærer eleverne at bruge online læringsplatforme og de bedste måder at skabe både personlige og digitale kurser for studerende. Forskning i digitalt design og kursusoprettelse kan være nødvendig for denne grad, som typisk tager to år at gennemføre.

Pædagogisk specialistuddannelse i pædagogisk ledelse

En uddannelsesspecialistuddannelse er en avanceret grad, der rækker ud over en kandidatuddannelse. Det er en postgraduate læseplan, der er mere dybdegående end en kandidatgrad og med færre krav end en doktorgrad. Undervisere vælger typisk denne grad for at opnå specialisering i forskning og instruktionsledelse.

Doktorgrad i uddannelse

En doktorgrad kan tage fem til syv år at gennemføre, og det kan være en god mulighed for undervisere, der ønsker at arbejde med administration eller forfølge en stilling som universitetsprofessor. Nogle ph.d.-uddannelser kræver en tidligere undervisningshistorie for at kunne ansøge. Doktorgrader kræver typisk et studiefokus og en afhandling eller et forskningsprojekt inden for et specialiseret område.

Spørgsmål at stille, før du vælger en læreruddannelse

For at vurdere dine mål og præferencer, når du vælger en grad, kan du stille dig selv følgende spørgsmål:

Hvor mange år vil du gå i skole?

Hvert gradsniveau har forskellige krav til kurser. Hvis du vil ind i klasseværelset som lærer på kortest tid, kan en fireårig bacheloruddannelse i pædagogik være det bedste valg. Det er dog nyttigt at tjekke kravene til lærere i dit geografiske område for at se, om denne kvalifikation er egnet til lærere på begynderniveau.

Vil du arbejde med elever i et klasseværelse eller i en administrationsstilling?

Hvis du brænder for at arbejde med elever direkte, kan en klasselærerrolle være ideel. Hvis du hellere vil arbejde i en kontorrolle eller med administration, kan en mere avanceret uddannelse kvalificere dig til disse stillinger.

Kunne du tænke dig at lære mere om teknologi?

Nogle læreruddannelser har specialiseringer i teknologi. Med flere virtuelle uddannelsesmuligheder kan valg af en grad med fokus på teknologi tilbyde alsidighed både i et traditionelt klasseværelse og i et fjerntliggende miljø.

Er du åben for at undervise på alle klassetrin, eller vil du fokusere på ældre eller yngre elever?

Hvis du er usikker på, hvilken klasse du vil undervise i, så foretag noget forskning i kurser på grundskolen, mellemtrinnet og gymnasiet. Se efter klasser og emner, der kunne interessere dig. Derudover kan du kontakte lærere i dit professionelle netværk og se, om de er villige til at besvare spørgsmål, du har om deres daglige opgaver. Gennemførelse af informative interviews som dette kan hjælpe dig med at beslutte, hvilket klassetrin du gerne vil undervise i.

Elias Rasmussen
Elias Rasmussen Undervisning er en karrierevej, som mange mennesker finder givende, da den giver dem mulighed for at påvirke unge menneskers liv positivt. Der er en række forskellige undervisningsgrader, der kan hjælpe dig med at opnå en karriere inden for uddannelse, og at kende forskellene mellem disse grader kan hjælpe dig med at vælge en, der stemmer overens med dine mål. I denne artikel undersøger vi de forskellige typer af undervisningsgrader, og hvad de indebærer.