Topbetalende Arbejde Hjemmefra

Både arbejdsgivere og ansatte fokuserer mere på balance mellem arbejde og privatliv. Eliminering af uproduktive dele af en arbejdsdag, såsom lange pendlerture, kan øge produktiviteten og medarbejdertilfredsheden. Mens mange medarbejdere ønsker fleksibilitet i deres roller, er de også afhængige af økonomisk sikkerhed. I denne artikel diskuterer vi de bedst betalende arbejde hjemmefra, herunder gennemsnitslønninger og primære opgaver for hver.

Hvad er arbejde hjemmefra?

Arbejde hjemmefra, også kaldet fjernarbejde, er job, der ikke kræver, at medarbejdere rapporterer til et kontor eller fysisk sted. Nogle arbejde hjemmefra kan omfatte arbejde uden for kontoret, såsom feltarbejde eller kundebesøg, men alle andre opgaver kan udføres hjemmefra.

Topbetalende arbejde hjemmefra, der tilbyder mere end $20 i timen

Her er en liste over de 25 bedst betalende arbejde hjemmefra med gennemsnitsløn for hver:

1. Grafisk designer

National gennemsnitsløn: $22,11 i timen

Primære opgaver: Grafiske designere skaber billeder, kunst, skrifttyper og anden grafik til virksomheder. De arbejder inden for kundens budgetter for at lave designs til hjemmesider, trykte materialer, annoncer og logoer.

Læs mere: Lær om at være grafisk designer

2. Engelsk som andetsprogslærer (ESL).

National gennemsnitsløn: $22,36 i timen

Primære opgaver: ESL-lærere underviser i engelsk til elever, der taler et andet primært sprog end engelsk. Eleverne kan være børn eller voksne elever. ESL-lærere opretter lektionsplaner, overvåger elevernes fremskridt og evaluerer elevernes præstationer.

3. Social media manager

National gennemsnitsløn: $23,49 i timen

Primære opgaver: Sociale mediechefer arbejder for virksomheder med at udvikle deres sociale mediestrategi, udarbejde redaktionelle kalendere, oprette og udgive opslag og svare på kundekommentarer og forespørgsler.

Læs mere: Lær om at være Social Media Manager

4. Kopier editor

National gennemsnitsløn : $23,58 i timen

Primære opgaver: Kopiredaktører gennemgår og redigerer kopi til stavning, grammatik, tone, stil og format. De kommunikerer redigeringsanmodninger til forfattere og sender den endelige kopi til marketingdirektører eller andre ledere til udgivelse.

5. Rejsebureau

National gennemsnitsløn: $25,19 i timen

Primære opgaver: Rejsebureauer arbejder sammen med kunder om at organisere, planlægge og booke rejsearrangementer. Dette kan omfatte transport, indkvartering, krydstogtreservationer, udflugter, måltidsreservationer og turreservationer.

Læs mere: Lær om at være rejsebureau

6. Kvalitetsforbedringsspecialist

National gennemsnitsløn: $31,44 i timen

Primære opgaver: Kvalitetsforbedringsspecialister sikrer, at produkter og tjenester lever op til passende kvalitetsstandarder. De kan koordinere spørgsmål om overholdelse af lovgivning, processtyring og træning og implementering af nye produkter.

7. Teknisk skribent

National gennemsnitsløn: $33,36 i timen

Primære opgaver: Tekniske forfattere skriver for højt specialiserede eller tekniske organisationer og publikationer. De kan skrive manualer, hvidbøger, how-to-vejledninger og andet indhold, der kommunikerer kompleks information.

Læs mere: Lær om at være en teknisk forfatter

8. Tekstforfatter

National gennemsnitsløn: $33,37 i timen

Primære opgaver: Tekstforfattere komponerer markedsføringskopier til materialer som hjemmesider, brochurer, annoncer og e-mail-kampagner. De kommunikerer med klienter for at bestemme passende tone, stil og format og gennemgå og redigere kopi.

Læs mere: Lær om at være tekstforfatter

9. Filantropileder

National gennemsnitsløn: $33,49 i timen

Primære opgaver: Filantropiledere er ansvarlige for at nå ud til enkeltpersoner eller virksomheder for at anmode om store donationer til en organisation, ofte et universitet eller en nonprofitorganisation.

10. Bevillingskoordinator

National gennemsnitsløn: $35,89 i timen

Primære opgaver: En bevillingskoordinator styrer processerne med at identificere tilgængelige bevillinger, kommunikere med de relevante afdelinger eller ledere, samle og indsende ansøgningsmateriale og følge op på ansøgninger.

11. Klinisk forskningskoordinator

National gennemsnitsløn: $36,50 i timen

Primære opgaver: Kliniske forskningskoordinatorer administrerer de logistiske og operationelle aspekter af kliniske forsøg. De kommunikerer med deltagere og forsøgsledere for at koordinere tidsplaner, rapporter og betaling til deltagere, hvis det er relevant.

12. Kontoansvarlig

National gennemsnitsløn: $36,67 i timen

Primære opgaver: Kontochefer arbejder med nuværende kunder for at sikre, at kundernes behov bliver opfyldt. De hjælper med at forhandle og lukke nye forretningsaftaler og kan også forudse fremtidige behov og tilbyde kunderne yderligere produkter eller tjenester.

Læs mere: Lær om at være Account Executive

13. Finansanalytiker

National gennemsnitsløn: $38,11 i timen

Primære opgaver: Finansanalytikere arbejder sammen med kunder om at analysere deres finansielle porteføljer og komme med anbefalinger til pengestyringsværktøjer, pensionsplanlægning, investeringer og andre finansielle strategier for at hjælpe kunder med at nå deres økonomiske mål.

Læs mere: Lær om at være finansanalytiker

14. Sygeplejerske rekrutterer

National gennemsnitsløn: $39,85 i timen

Primære opgaver: Sygeplejerske rekrutterere søger efter kandidater til hospitaler, privat praksis og andre sundhedsorganisationer. De gennemfører interviews og anbefaler kandidater til ansættelsesledere.

15. Affiliate marketing manager

National gennemsnitsløn: $42,63 i timen

Primære opgaver: Affiliate marketing managers er ansvarlige for relationerne mellem virksomheder og de personer, der promoverer og sælger virksomhedens produkter og tjenester, eller affiliate marketingfolk. Generelt bruger onlineforhandlere affiliate marketing managers til at identificere passende affiliate marketingfolk, pitche til dem, afslutte aftaler og administrere forretningsforbindelsen mellem de to enheder.

16. Miljøingeniør

National gennemsnitsløn: $44,43 i timen

Primære opgaver: Miljøingeniører vurderer og rapporterer om miljøpåvirkninger fra processer, maskiner og bygninger og laver planer for reduktion af forurening og affald.

Læs mere: Lær om at være miljøingeniør

17. Webudvikler

National gennemsnitsløn: $46,23 i timen

Primære opgaver: Webudviklere designer, bygger og administrerer hjemmesider. De skaber udseendet af websteder og overvåger dets funktion, herunder trafikkapacitet og ydeevne.

Læs mere: Lær om at være webudvikler

18. Civilingeniør

National gennemsnitsløn: $46,89 i timen

Primære opgaver: Civilingeniører designer veje, broer, bygninger og andre infrastrukturprojekter. De arbejder med computerprogrammer til at planlægge og designe og overvåge byggefasen af ​​projekter.

Læs mere: Lær om at være civilingeniør

19. Marketingdirektør

National gennemsnitsløn: $51,36 i timen

Primære opgaver: Marketingdirektører er ansvarlige for marketingafdelinger og overvåger konceptudvikling, projektledelse, kundefastholdelse og marketingstrategier. De administrerer tekstforfattere, kopiredaktører, grafiske designere, fotografer, videoredaktører og webudviklere.

Læs mere: Lær om at være marketingdirektør

20. Advokat

National gennemsnitsløn: $52,91 i timen

Primære opgaver: Advokater repræsenterer klienter i juridiske sager, der involverer retssager. De forbereder juridiske briefer, indgiver forslag, undersøger juridiske præcedenser, deltager i høringer og argumenterer for deres sager.

Læs mere: Lær om at være advokat

21. User experience (UX) designer

National gennemsnitsløn: $54,35 i timen

Primære opgaver: Brugeroplevelsesdesignere analyserer udseendet, følelsen og den overordnede oplevelse af websteder, apps og andre tjenester. De identificerer forbedringsområder og giver anbefalinger til ledende designere eller ingeniører.

Læs mere: Lær om at være UX-designer

22. Softwareingeniør

National gennemsnitsløn: $57,18 i timen

Primære opgaver: Softwareingeniører udvikler, designer og vedligeholder softwareprogrammer og administrerer andre tekniske problemer for kunder.

Læs mere: Lær om at være softwareingeniør

23. Revisionsleder

National gennemsnitsløn: $60,56 i timen

Primære opgaver: Revisionsledere udfører interne finansielle og operationelle revisioner for organisationer. De dokumenterer og rapporterer deres resultater til ledere, noterer sig procedurer og processer, hvor virksomheder kan reducere omkostninger, øge besparelser og forbedre effektiviteten.

24. Medicinsk skribent

National gennemsnitsløn: $63,19 i timen

Primære opgaver: Medicinske forfattere komponerer forsknings- og sundhedsrelaterede artikler og dokumenter til sundhedsorganisationer, hospitaler, medicinske publikationer og lægemiddel- og behandlingslitteratur.

25. Direktør for forretningsudvikling

National gennemsnitsløn: $63,98 i timen

Primære opgaver: Direktører for forretningsudvikling er ansvarlige for at bringe nye forretninger ind gennem salg af produkter og tjenester. De administrerer leadgenerering, besøger kunder, støtter klientfastholdelsesbestræbelser og arbejder med salgsteamet i deres afdeling eller region.

Harald Christiansen
Harald Christiansen Både arbejdsgivere og ansatte fokuserer mere på balance mellem arbejde og privatliv. Eliminering af uproduktive dele af en arbejdsdag, såsom lange pendlerture, kan øge produktiviteten og medarbejdertilfredsheden. Mens mange medarbejdere ønsker fleksibilitet i deres roller, er de også afhængige af økonomisk sikkerhed. I denne artikel diskuterer vi de bedst betalende arbejde hjemmefra, herunder gennemsnitslønninger og primære opgaver for hver.