Top 9 Karrierer, Der Arbejder I Eller Med Museer

Der er mange ledige roller inden for den akademiske verden, der arbejder i eller med museer, herunder entry-level-stillinger, der giver mulighed for karrierefremgang til mere veteranlederroller. Mange stillinger kræver en relevant uddannelse, der sætter dem i stand til at give engagerende og informative præsentationer om udstillingerne og deres historiske eller sociale betydning. I denne artikel udforsker vi nogle almindelige karriereveje inden for museumsbranchen.

Almindelige typer af museumsjob

Nogle roller på museer kræver specialiseret uddannelse og træning for at lære de færdigheder og teknikker, der ofte bruges på jobbet. Her er ni af de bedste karrierer på museer, fra entry-level til institutionelle ledelsesroller:

 1. Tur guide
 2. Medlemskoordinator
 3. Registrator
 4. Leder af frivillige tjenester
 5. Opsøgende koordinator
 6. Uddannelseskoordinator
 7. Arkivar
 8. Kurator
 9. Direktør

1. Rejseleder

National gennemsnitsløn: $14,09 i timen

Primære pligter: Også kendt som en "docent", museumsrejseguider går gæster rundt på et museum og giver information om udstillingerne. De er velbevandrede i museets genstandes historie, baggrund, gennemslagskraft og betydning. De bruger deres kundeservice, kommunikation og kognitive færdigheder til at præsentere fakta på en klar og kortfattet måde, der også engagerer deres publikum af museumsgæster. Nogle arbejder måske også i museets butik og i informationsskranken.

Krav: Disse museumsfagfolk kan have en videregående uddannelse relateret til museets speciale, såsom billedkunst, historie, antropologi, videnskab eller andre områder. Nogle kan sikre sig beskæftigelse uden videregående uddannelse, men med et stort kendskab til museets speciale. Andre kan have kundeservice, tale eller præstationserfaring, der gør dem til eftertragtede kandidater, nogle museer er villige til at træne ved at give information og manuskripter til at følge, mens de giver rundvisninger.

Virksomheder med denne stilling:

 • Duke University
 • Dronning Mary
 • Museum for byen New York

2. Medlemskoordinator

National gennemsnitsløn: $14,30 i timen

Primære opgaver: Denne stilling indebærer at interagere direkte med hyppige lånere, ofte dem, der donerer til museet. Medlemskabskoordinatorer planlægger at gøre donor- og medlemsfordele mere attraktive for at øge finansieringen. De kan også hjælpe med at planlægge fundraiser-arrangementer, samarbejde om markedsføringsinitiativer for at bringe lånere ind og udfører ofte en række administrative opgaver, herunder besvarelse af lånespørgsmål om medlemskab og administration af konti og profiler.

Krav: Nogle kandidater kan sikre sig ansættelse med en gymnasieeksamen eller GED og kundeservice, administrativ, museum eller anden relevant erfaring. Arbejdsgivere foretrækker måske kandidater, der har associerede eller bachelorgrader, som kan optjenes inden for områder som forretning, PR, kommunikation eller en anden disciplin.

Virksomheder med denne stilling:

 • Audubon Instituttet
 • University of Miami
 • California State University

3. Registrator

National gennemsnitsløn: $15,56 i timen

Primære opgaver: Registratorer - også kendt som "museumsteknikere" eller "kollektionsspecialister" - håndterer de interne og eksterne bevægelser af museumsudstillinger. De hjælper ofte med at koordinere forsendelsen til og fra museet, sikre udstillinger på lager og skaffe dem fra lager. De kan også samarbejde med museumsdirektøren og kuratorerne om at forhandle lejevilkår for visse udstillinger som lån fra personlige samlinger, institutioner eller andre museer. De bruger ofte kalenderstyring og kommunikation for at sikre, at flyttemænd og andet personale er forberedt på korrekt at håndtere og modtage udstillinger. Registratorer sigter mod at holde alle museumsudstillinger sikre og i kvalitetstilstand.

Krav: Mange arbejdsgivere kræver, at registratorer har en bachelorgrad inden for et relevant område relateret til museet, såsom billedkunst, historie, arkæologi eller en anden disciplin. Grader eller kurser i erhvervslivet eller kommunikation kan også gøre det muligt for disse kandidater at sikre sig beskæftigelse med uvurderlige færdigheder. De bør også være bekendt med nationale og internationale retningslinjer om etik og indkøb af artefakter og sikkerhed, som nogle kan lære, mens de er på jobbet.

Virksomheder med denne stilling:

 • University of California, Irvine
 • Central Intelligence Agency
 • J. Paul Getty Trust

4. Leder af frivillige tjenester

National gennemsnitsløn: $15,63 i timen

Primære opgaver: Lederen af ​​frivillige tjenester varetager de administrative og organisatoriske opgaver i forbindelse med udvælgelse og uddannelse af museumsfrivillige. De kan skrive ansættelsesannoncer, gennemgå ansøgninger, interviewe potentielle frivillige kandidater, skabe undervisningsmaterialer og koordinere træningssessioner med kuratorer, rejseledere og andre museumsprofessionelle.

Krav: Mange arbejdsgivere foretrækker, at kandidater har en bachelorgrad inden for et relevant område og mange års erfaring i administrative, offentlige opsøgende, nonprofit- eller museumsroller.

Virksomheder med denne stilling:

 • McWane Science Center
 • New Yorks botaniske have
 • University of California, Riverside

5. Opsøgende koordinator

National gennemsnitsløn: $43.851 om året

Primære opgaver: Denne professionelle er ofte ansvarlig for marketing- og PR-initiativer, der tiltrækker lånere og medlemmer. Outreach-koordinatorer kan samarbejde med andre museumsprofessionelle om at planlægge særlige kampagner og skabe annoncer og medieengagement om en kommende begivenhed eller ny udstilling.

Krav: Mange arbejdsgivere kan kræve en bachelorgrad i kommunikation, business, public relations, marketing, nonprofit administration eller en anden relevant disciplin. Færdigheder i at skrive, kreativ tænkning, kampagneplanlægning og sociale medier kan ofte hjælpe disse fagfolk til at udmærke sig i deres roller.

Virksomheder med denne stilling:

 • Erie County Historical Society
 • Utah State University
 • Grout Museum District

6. Uddannelseskoordinator

National gennemsnitsløn: $46.399 om året

Primære opgaver: En uddannelseskoordinator udvikler og planlægger et museums undervisningsarrangementer, såsom seminarer, foredrag, gæstetalere, protektorarrangementer og skoleprogrammer. De udfører også en række administrative og begivenhedsplanlægningsopgaver, såsom koordinering af faciliteter, kommunikation med besøgende lærde og planlægning.

Krav: Disse fagfolk kan være forpligtet til at have en bachelorgrad i en disciplin, der er relevant for museets fokus og mission, især dem inden for STEM-felterne. Nogle kan opnå grader i uddannelse for at opnå færdigheder i læseplanlægning og elevengagement. Mere avancerede stillinger kan kræve en master- eller doktorgrad inden for en relevant disciplin, hvilket også kan øge en kandidats indtjeningspotentiale og føre til mere avancerede lederansvar.

Virksomheder med denne stilling:

 • Optagelsesakademiet
 • Oakland University
 • Museum for kunst og design

7. Arkivar

National gennemsnitsløn: $50.823 om året

Primære opgaver: Museumsarkivarer er eksperter inden for deres felt, som arbejder med et museum eller uddannelsesinstitut for at bestemme værdien, historien, relevansen og andre faktorer af en artefakt eller udstilling. De skaber og håndhæver sikkerhedsbestemmelser vedrørende bevarelse og brug af udstillingsmaterialer for at sikre, at disse vigtige genstande bevarer deres værdi. De kan også hjælpe kuratorer og andre museumsprofessionelle med at undersøge og katalogisere genstande inden for museet for at holde nøjagtige og ajourførte optegnelser over udstillinger, der kommer og går.

Krav: Disse fagfolk er ofte forpligtet til at have mindst en kandidatgrad inden for en relevant disciplin, mens mange vælger at tage doktorgrader. Under deres studier og efterfølgende erhvervserfaring specialiserer de sig typisk i en disciplin og har et subspeciale, såsom en bestemt region, epoke eller kunstnerisk eller historisk figur. Nogle kan demonstrere deres ekspertise med mange års feltarbejde, uddannelseserfaring, forskning og publikationer.

Virksomheder med denne stilling:

 • Arlington County
 • Philander Smith College
 • Texas State Library & Archives Commission

8. Kurator

National gennemsnitsløn: $53.161 om året

Primære opgaver: Kuratorer er leder af en bestemt sektion af museet og er ansvarlige for organisering, præsentation, bevaring og programmering af udstillingerne inden for denne sektion. Mange leder områder inden for deres videnskabelige disciplin og fungerer som eksperter i historien, relevansen og andre pædagogiske elementer i museets udstillinger.

De samarbejder ofte med museets direktør samt uddannelseskoordinatorer, opsøgende fagfolk og andre forskere for at udvælge og markedsføre udstillinger til lånere. De kan også hjælpe med forskningsinitiativer finansieret af eller som påvirker museet og dets artefakter.

Krav: Disse fagfolk er ofte forpligtet til at have mindst en kandidatgrad med et speciale, der tjener som deres videnskabelige fokus. Mange sikrer sig ansættelse med en doktorgrad, mange års relevant feltarbejde, forskning og publikationer samt undervisningserfaring. Nogle flytter ind i disse stillinger fra universitetsprofessorater eller andre uddannelsesfokuserede og udstillingsindkøbsstillinger inden for et museum, ofte med den hensigt at blive museumsdirektør.

Virksomheder med denne stilling:

 • Byen Ukiah
 • amerikanske flåde
 • staten Wisconsin

9. Direktør

National gennemsnitsløn: $81.206 om året

Primære opgaver: Disse fagfolk er ofte museets ledende kuratorer, ansvarlige for programmering, uddannelse, indkøb af udstillinger og andre aspekter af museet som helhed. De samarbejder ofte med sektionskuratorer, uddannelseskoordinatorer, registratorer og andre museumsprofessionelle for at bestemme bedste praksis for at hente lånere ind, appellere til medlemmer og fremme museets pædagogiske mission.

Krav: De fleste direktører er forpligtet til at have mindst en kandidatgrad, selvom mange har en doktorgrad inden for et relevant område, betydelig forsknings- og uddannelseserfaring inden for deres subspeciale og en vis kuratorisk erfaring.

Virksomheder med denne stilling:

 • Northwest Florida State College
 • Smithsonian Institution
 • University of Utah

Morten Beck
Morten Beck Der er mange ledige roller inden for den akademiske verden, der arbejder i eller med museer, herunder entry-level-stillinger, der giver mulighed for karrierefremgang til mere veteranlederroller. Mange stillinger kræver en relevant uddannelse, der sætter dem i stand til at give engagerende og informative præsentationer om udstillingerne og deres historiske eller sociale betydning. I denne artikel udforsker vi nogle almindelige karriereveje inden for museumsbranchen.