Top 7 Fordele Ved At Blive Medlem Af Den Amerikanske Hær

Top 7 Fordele Ved At Blive Medlem Af Den Amerikanske Hær

At tiltræde militærtjeneste er en af ​​de ældste karrierebeslutninger, og mange mennesker har besluttet at gøre tjeneste. Militæret omfatter flåden, US Army, Air Force, Marine Corps, Coast Guard og National Guard. Den amerikanske hær er den nr. 1 kampstyrke i verden med kapaciteter i verdensklasse og op til 150 karrieremuligheder for folk, der ønsker at slutte sig til dem. Folk, der slutter sig til den amerikanske hær, nyder store fordele, og hvis de meldte sig tidligt nok, kan de stadig fortsætte til det normale civile liv efter at have tjent i den amerikanske hær.

I denne artikel vil vi forklare nogle fordele ved at blive medlem af den amerikanske hær.

Relateret: Guide: Sådan vælger du en karriere

Syv fordele ved at blive medlem af den amerikanske hær

Der er mange karrieremæssige fordele ved at blive medlem af den amerikanske hær. Disse fordele omfatter:

1. Færdigheder og træning

Den amerikanske hær er et af de bedste steder i verden at lære færdigheder, der betyder noget i det virkelige liv og også gælder for arbejdspladsen. De er kendt ikke kun for at være en meget disciplineret organisation, men de ved, hvordan de kan indarbejde sådanne egenskaber i deres soldater. Værdifulde færdigheder, der gælder for arbejdspladsen, undervises i den amerikanske hær. En af de største færdigheder, militæret er kendt for at indgyde deres soldater, er disciplin.

Disciplin er evnen til at følge instruktioner, mens du udfører en opgave. Dette er en færdighed, der er nødvendig på arbejdspladsen for effektiv levering af jobopgaver. En anden bemærkelsesværdig færdighed er teamwork; i den amerikanske hær forstår soldater, at hvert teammedlems liv afhænger af, hvor godt hver person leverer deres del af opgaven. Andre færdigheder lært i den amerikanske hær omfatter præcision, ansvarlighed, lederskab og kommunikationsevner.

Relateret: Jobsøgningsvejledning for militærveteraner

2. Vederlag

Vederlaget, eller take-home pay, af US Army personel er ofte misforstået, fordi folk fokuserer på grundløn. De fleste, der ikke forstår, hvordan lønnen er bygget op, synes, det er et lavtlønnet job. I den amerikanske hær er lønstrukturen anderledes. Der er dele af lønnen, som ikke er indlysende for ens øjne. Aflønning i den amerikanske hær er opdelt i fire forskellige typer:

  • Grundløn: For aktive soldater.
  • Drill løn: For US Army reserve.
  • Godtgørelser: For aktive soldater dækker det leveomkostninger, mad, tøj, flyttegodtgørelse og familieadskillelsesydelse.
  • Bonusser: Reserve- og aktiv tjenestepersonel fra den amerikanske hær optjener disse bonusser, når de træner til specifikke færdighedssæt som bestemt af den amerikanske hær. Nogle færdighedssæt inkluderer infanterist, kanonbesætningsmedlem og ildkontrolspecialist.

Den samlede kompensation til US Army-personel er højere sammenlignet med den for en civil arbejder med samme kvalifikationer.

3. Uddannelsesmæssige fordele

En af de mest afgørende fordele ved at blive medlem af den amerikanske hær er muligheden for at gå i skole uden den knusende gældsbyrde fra studielån. Ifølge en Pew-undersøgelse fra 2018 har en tredjedel af voksne amerikanere under 30 år en studielånsgæld. At blive medlem af den amerikanske hær kunne være en måde at opfylde dit behov for at gå på college uden gældsbyrde. Den amerikanske hær har fordele, der understøtter enhver universitetsgrad, du ønsker. Der er fire måder, du kan finansiere din uddannelse på, mens du er i den amerikanske hær. De er:

GI Bill

Tilgængelig for soldater fra den amerikanske hær, der ønsker at gå på college, handelsskole eller teknisk skole. I de fleste tilfælde modtager soldater fuld undervisning for deres programmer. En soldat kvalificerer sig til 100 % fuld undervisning, hvis de tilbringer 36 måneder i den amerikanske hær.

Økonomisk støtte

Der er forskellige økonomiske hjælpemidler, du kan modtage udover GI Bill. De gælder for dem, der er i aktiv tjeneste, reserve eller nationalgarden. Under muligheden for økonomisk støtte er du berettiget til annullering af studielån, refusion af undervisning og uddannelsesydelser til militære ægtefæller.

ROTC

Reserve Officers' Training Corps (ROTC) er en organisation, der tilbyder stipendier til studerende, der ønsker at slutte sig til den amerikanske hær som officer. Du får stipendier, der betaler for din uddannelse til gengæld for otte års tjenesteforpligtelse efter endt uddannelse.

Postgraduate stipendier

Den amerikanske hær tilbyder stipendier på kandidatniveau til folk, der ønsker at studere jura, medicin eller gå på seminarskole. Stipendier som Health Professions Scholarship Program (HPSP) dækker medicinstuderende, mens Funded Legal Education Program (FLEP) tager sig af dem, der ønsker at studere jura. Det er fuldt finansieret.

Relateret: Valg af karrierevej i 9 trin

4. Ledelsesmuligheder

En anden væsentlig fordel ved at blive medlem af den amerikanske hær er muligheden for lederskab. Den amerikanske hær trives med orden og lederskab. Folk, der slutter sig til den amerikanske hær, er uddannet til at lede, fordi deres missions succes afhænger af deres lederevner. Der er masser af muligheder for at lede andre, efterhånden som du vokser i rang i den amerikanske hær. Lederevner er påkrævet på arbejdspladsen, fordi arbejdspladsen trives, hvor der er gode ledere. Lederskab på arbejdspladsen er værdifuldt og er en nøglefærdighed, der læres i den amerikanske hær.

5. Pensionsydelser

Den amerikanske hær er en af ​​de resterende institutioner i verden, hvor pensionister stadig får deres pensionsydelser. Efter 20 års aktiv tjeneste er du berettiget til pensionsydelser, der er op til 50 % af din livsløn. Den amerikanske hær justerer pensionen for inflation med tiden. Den anden pensionsydelse, der tilfalder en person, der tjener i den amerikanske hær, er den 401.000 type opsparing, der er tilgængelig for soldater gennem Thrift Savings Plan (TSP). US Army-personel kan spare en del af deres løn, før de går på pension. Den føderale regering sponsorerer det og tilbyder de samme incitamenter og skattefordele, som andre virksomheders arbejdsgivere tilbyder.

6. Lægedækning

Den amerikanske hær har en omfattende sundhedsplejeplan, der er ligesom Health Management Organisationen (HMO) tilgængelig for militærfamilier. Dækningen er omfattende nok til at dække både sundhedspleje og tandlægeudgifter med ringe eller ingen omkostninger for familierne. Militære familier får deres pleje på sundhedsfaciliteter på militærbasen. Hospitalerne er veludstyrede med US Army-personale, der tjener som sundhedspersonale.

7. Boligeje

Som en, der tjener i den amerikanske hær, har du en stor fordel i forhold til den civile, fordi du kan få et VA-lån, som gør dig i stand til at eje en bolig uden udbetaling. Et VA-lån er et realkreditlån, der tilbydes af private långivere, men delvist støttet af Department of Veterans Affairs Office. VA-lån har en af ​​de laveste tilgængelige renter sammenlignet med traditionelle realkreditrenter. VA-lån er tilgængelige for aktive soldater, der har tjent i seks måneder. En reservesoldat kan søge efter seks års tjeneste, medmindre de bliver indkaldt til aktiv tjeneste. De skal have gennemført 181 dages aktiv tjeneste, før de er berettiget til at ansøge.

Leo Bæk
Leo Bæk At tiltræde militærtjeneste er en af de ældste karrierebeslutninger, og mange mennesker har besluttet at gøre tjeneste. Militæret omfatter flåden, US Army, Air Force, Marine Corps, Coast Guard og National Guard. Den amerikanske hær er den nr. 1 kampstyrke i verden med kapaciteter i verdensklasse og op til 150 karrieremuligheder for folk, der ønsker at slutte sig til dem. Folk, der slutter sig til den amerikanske hær, nyder store fordele, og hvis de meldte sig tidligt nok, kan de stadig fortsætte til det normale civile liv efter at have tjent i den amerikanske hær.